دقت کردید همه سایتا داره فلت میشه؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
نصف اینهایی که ادعا می کنن ، طراحی فلت دارن ، فلت نیستن ، طراحی یعنی که اینکه ساده سازی ، یک رابط کاربری سر راست برای کاربر ، بدون المنت های اضافی.
طراحی وب با اینکه تاریخچه طولانی نداره ، اما تو همین مدت کم هم تغییرات زیادی داشته ، یکی از اخرین جنبش ها هم طراحی Flat هست ، نمی خواهم بیام طراحی فلت رو کامل
تعریف کنم ، قبلا تو همین تاپیک ، به طور کامل توضیح دادم.
من یک هنرمند نیستم ، بخواهم در مورد سبک های هنری بخواهم نظر بدم ، من فقط یک طراح وب هستم و علاقه مند به هنر مدرن (که در طراحی وب خیلی نمی گنجه)
چیزی که می خواهم بگم اینه که ، احساسات زیبا شناختی آدم ها توی زندگی همیشه در حال تکامل هست ، در مورد طراحی فلت هم همین قضیه صادق هست .
در طراحی فلت به خاطر اینکه از عناصر و رنگ های ثابت استفاده میشه ، بعد مدتی برای کاربرها تکراری و خسته کننده میشه.
مطمئنا من در جایی نیستم که بخواهم آینده طراحی رو پیش بینی کنم ، اما چیزی که اجتناب ناپذیره ، تو چند سال آینده یک جنبش دراماتیکی تو طراحی وب بوجود میاد:دی
برای اینکه طراحی تو برای کاربر تکراری نشه سعی کنید تو طراحی آینده تون از اشکال (شیپ ها ) بیشتر استفاده کنید ، از تنوع رنگ های بیشتری استفاده کنید ،
از تصاویر هم بیشتر استفاده کنید ، از قدرت فوتوگرافی غافل نشید. اینو رو یادم رفت ، عناصر لایه لایه (layered UI elements) رو بیشتر توجه کنید.
پ.ن: عجب روز کسل کننده ای هست :general402: