بلی .علیرضا تو طراحی؟![]()
بلی .علیرضا تو طراحی؟![]()
نصف اینهایی که ادعا می کنن ، طراحی فلت دارن ، فلت نیستن ، طراحی یعنی که اینکه ساده سازی ، یک رابط کاربری سر راست برای کاربر ، بدون المنت های اضافی.
طراحی وب با اینکه تاریخچه طولانی نداره ، اما تو همین مدت کم هم تغییرات زیادی داشته ، یکی از اخرین جنبش ها هم طراحی Flat هست ، نمی خواهم بیام طراحی فلت رو کامل
تعریف کنم ، قبلا تو همین تاپیک ، به طور کامل توضیح دادم.
من یک هنرمند نیستم ، بخواهم در مورد سبک های هنری بخواهم نظر بدم ، من فقط یک طراح وب هستم و علاقه مند به هنر مدرن (که در طراحی وب خیلی نمی گنجه)
چیزی که می خواهم بگم اینه که ، احساسات زیبا شناختی آدم ها توی زندگی همیشه در حال تکامل هست ، در مورد طراحی فلت هم همین قضیه صادق هست .
در طراحی فلت به خاطر اینکه از عناصر و رنگ های ثابت استفاده میشه ، بعد مدتی برای کاربرها تکراری و خسته کننده میشه.
مطمئنا من در جایی نیستم که بخواهم آینده طراحی رو پیش بینی کنم ، اما چیزی که اجتناب ناپذیره ، تو چند سال آینده یک جنبش دراماتیکی تو طراحی وب بوجود میاد:دی
برای اینکه طراحی تو برای کاربر تکراری نشه سعی کنید تو طراحی آینده تون از اشکال (شیپ ها ) بیشتر استفاده کنید ، از تنوع رنگ های بیشتری استفاده کنید ،
از تصاویر هم بیشتر استفاده کنید ، از قدرت فوتوگرافی غافل نشید. اینو رو یادم رفت ، عناصر لایه لایه (layered UI elements) رو بیشتر توجه کنید.
پ.ن: عجب روز کسل کننده ای هست :general402:
آقا تشکر از اطلاعات کاملی که در اختیارمون گذاشتید.نصف اینهایی که ادعا می کنن ، طراحی فلت دارن ، فلت نیستن ، طراحی یعنی که اینکه ساده سازی ، یک رابط کاربری سر راست برای کاربر ، بدون المنت های اضافی.
طراحی وب با اینکه تاریخچه طولانی نداره ، اما تو همین مدت کم هم تغییرات زیادی داشته ، یکی از اخرین جنبش ها هم طراحی Flat هست ، نمی خواهم بیام طراحی فلت رو کامل
تعریف کنم ، قبلا تو همین تاپیک ، به طور کامل توضیح دادم.
من یک هنرمند نیستم ، بخواهم در مورد سبک های هنری بخواهم نظر بدم ، من فقط یک طراح وب هستم و علاقه مند به هنر مدرن (که در طراحی وب خیلی نمی گنجه)
چیزی که می خواهم بگم اینه که ، احساسات زیبا شناختی آدم ها توی زندگی همیشه در حال تکامل هست ، در مورد طراحی فلت هم همین قضیه صادق هست .
در طراحی فلت به خاطر اینکه از عناصر و رنگ های ثابت استفاده میشه ، بعد مدتی برای کاربرها تکراری و خسته کننده میشه.
مطمئنا من در جایی نیستم که بخواهم آینده طراحی رو پیش بینی کنم ، اما چیزی که اجتناب ناپذیره ، تو چند سال آینده یک جنبش دراماتیکی تو طراحی وب بوجود میاد:دی
برای اینکه طراحی تو برای کاربر تکراری نشه سعی کنید تو طراحی آینده تون از اشکال (شیپ ها ) بیشتر استفاده کنید ، از تنوع رنگ های بیشتری استفاده کنید ،
از تصاویر هم بیشتر استفاده کنید ، از قدرت فوتوگرافی غافل نشید. اینو رو یادم رفت ، عناصر لایه لایه (layered UI elements) رو بیشتر توجه کنید.
پ.ن: عجب روز کسل کننده ای هست :general402:
ویندوز داره جاسوسی میکنه فایلهات رو میدزدهبه محض اینکه به اینترنت وصل میشم رسیو بدون اینکه حتی مرورگر رو باز کنم شروع میکنه به اوج گرفتن! برنامه ها رو هم نگاه کردم هیچکدوم آپدیت نمیکنه ، از کجا میتونم بفهمم این مصرف(Received) برای چی هست؟
آقا ما به این دوستمون هرچی پیغام پسغام میدیم با اینکه آنلاین میشه اصلا هیچ جوابی نمیده: parniaznet
داداش من، اگه به اینجا تشریف آوردین اطلاع داشته باشین شمایی که الیکانتون رو تغییر مدل دادین، ما هر کاری میکنیم نمیتونیم رمز عبورمون رو بازیابی کنیم، همش میگه کد کپچا رو درست وارد نکردین !!!!!
اول از همه تبریک میگم ، بایت طراحی سایتتون .آقا تشکر از اطلاعات کاملی که در اختیارمون گذاشتید.
من خودم رو بعنوان گرافیست وب نمیشناسم. ولی ترجیح دادم PSD انجمنم رو خودم بزنم. با وجود اینکه هیچ مطالعه یا دانش تئوریکی در رابطه با طراحی فلت نداشتم.
خیلی دوست دارم نظر شما رو در مورد استایل کنونی انجمنم بدونم و اینکه شما از 100 نمره چند میدید به گرافیک و کد نویسی (که کار خودم نبوده).
www.Delkash.net
در طراحی سعی کردم کار تلفیقی از طراحی مدرن (تخت) و نقش و نگارهای اسلیمی و سیاه مشق های فارسی در بیاد که نمیدونم چقدر موفق شدم.
بنظر شما ذهن و توانایی خوبی برای طراحی استایلهای PSD وب با فتوشاپ دارم؟
سپاس مجدد.
دقت کردید همه سایتا داره فلت میشه؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
نه الکسا نسخه جدیدش رو دیدم همین پرشین تولز به موزیک خخخخمنظورتون همه سایتهای شماست![]()
الانم فلت مده دیگه بعد 1-2 سال دیگه یه طرح جالتر میاد و فراگیر میشه و سایتها میرن طرف اون
فلت هم الان فکر کنم کاربرد خوبی داره روی اکثر دستگاهها هم خوب جواب داده
اگه همشون اینجوی مثل عکس تو سایت سانسور باشن نه فکر نکنمhttp://www.ugfx.ir/1363/psd-wedding-fon-4.html آقا کارگذار ستاد ساماندهی و فیلترینگ به اینا گیر میده ؟
آقا تشکر از اطلاعات کاملی که در اختیارمون گذاشتید.
من خودم رو بعنوان گرافیست وب نمیشناسم. ولی ترجیح دادم PSD انجمنم رو خودم بزنم. با وجود اینکه هیچ مطالعه یا دانش تئوریکی در رابطه با طراحی فلت نداشتم.
خیلی دوست دارم نظر شما رو در مورد استایل کنونی انجمنم بدونم و اینکه شما از 100 نمره چند میدید به گرافیک و کد نویسی (که کار خودم نبوده).
www.Delkash.net
در طراحی سعی کردم کار تلفیقی از طراحی مدرن (تخت) و نقش و نگارهای اسلیمی و سیاه مشق های فارسی در بیاد که نمیدونم چقدر موفق شدم.
بنظر شما ذهن و توانایی خوبی برای طراحی استایلهای PSD وب با فتوشاپ دارم؟
سپاس مجدد.
منم یه کم شکل و شمایل و رنگ زمینه سایتم رو عوض کردمنه الکسا نسخه جدیدش رو دیدم همین پرشین تولز به موزیک خخخخ
اصلا سایتهایی ک من خیلی باهاشون سر و کار دارم فلت شدن دیجیکالا
موبلیل.ای ار هم فک کنم میخواد تغییرات بده
زیباست من که به عنوان یه کاربر نه طراح خوشم اومد
![]()
به جا عروس و داماد بچه بزارم بهتره ؟ به ریسکش نمیارزه خخخخخ
دی
فعلا که برده . البته الان سایت برگشت که گفتن تنظیمات زمانی بود ولی خوب به قول شما آبرومون رو برد
یعنی چی خودم انجمن رو در خدمتتونم ؟
مبارکه دادا سایت بازم بالاس
راستی من متوجه نشدم تنظیمات چی بوده !!!!؟؟؟؟
@Mohammad_Vazin داداش این تنظیمات زمانی دیگه چیه !!!؟؟؟
تنظیمات زمانی چه چیزی؟
خوب است،سبز رنگ زیباییمنم یه کم شکل و شمایل و رنگ زمینه سایتم رو عوض کردم
یه سر بزن نظرتو بگو چطوره ؟؟؟؟
میدونم ، یکی و دوتا ک نیست نزدیک 1000تا فون آماده کردم فکر کن بگن تصاویرشو اصلاح کنید !!!!!!!!!!!!!!!زرتی که نمیان فیلتر کنن اول ایمیل میزنن اگه تو ساماندهی ثبت کرده باشی
http://www.ugfx.ir/1363/psd-wedding-fon-4.html آقا کارگذار ستاد ساماندهی و فیلترینگ به اینا گیر میده ؟
گیر که نمیده اما اینجا پست میدی احتمال داره که گیر بدهخخخخخخ :|