• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
نصف اینهایی که ادعا می کنن ، طراحی فلت دارن ، فلت نیستن ، طراحی یعنی که اینکه ساده سازی ، یک رابط کاربری سر راست برای کاربر ، بدون المنت های اضافی.

طراحی وب با اینکه تاریخچه طولانی نداره ، اما تو همین مدت کم هم تغییرات زیادی داشته ، یکی از اخرین جنبش ها هم طراحی Flat هست ، نمی خواهم بیام طراحی فلت رو کامل
تعریف کنم ، قبلا تو همین تاپیک ، به طور کامل توضیح دادم.
من یک هنرمند نیستم ، بخواهم در مورد سبک های هنری بخواهم نظر بدم ، من فقط یک طراح وب هستم و علاقه مند به هنر مدرن (که در طراحی وب خیلی نمی گنجه)
چیزی که می خواهم بگم اینه که ، احساسات زیبا شناختی آدم ها توی زندگی همیشه در حال تکامل هست ، در مورد طراحی فلت هم همین قضیه صادق هست .
در طراحی فلت به خاطر اینکه از عناصر و رنگ های ثابت استفاده میشه ، بعد مدتی برای کاربرها تکراری و خسته کننده میشه.
مطمئنا من در جایی نیستم که بخواهم آینده طراحی رو پیش بینی کنم ، اما چیزی که اجتناب ناپذیره ، تو چند سال آینده یک جنبش دراماتیکی تو طراحی وب بوجود میاد:دی
برای اینکه طراحی تو برای کاربر تکراری نشه سعی کنید تو طراحی آینده تون از اشکال (شیپ ها ) بیشتر استفاده کنید ، از تنوع رنگ های بیشتری استفاده کنید ،
از تصاویر هم بیشتر استفاده کنید ، از قدرت فوتوگرافی غافل نشید. اینو رو یادم رفت ، عناصر لایه لایه (layered UI elements) رو بیشتر توجه کنید.

پ.ن: عجب روز کسل کننده ای هست :general402:

اتفاقا طراحی فلت درست در ظاهر ساده تر ولی پیاده سازیش خیلی پیچیده تره چون جزئیات حذف میشه باید رو چیدمان 3برابر کار کرد تا زیبا و چشم نواز باشه بنظر من که این نوع طراحی کمی سخت تر (البته اگر بخوای زیبا در بیاد)

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
نصف اینهایی که ادعا می کنن ، طراحی فلت دارن ، فلت نیستن ، طراحی یعنی که اینکه ساده سازی ، یک رابط کاربری سر راست برای کاربر ، بدون المنت های اضافی.

طراحی وب با اینکه تاریخچه طولانی نداره ، اما تو همین مدت کم هم تغییرات زیادی داشته ، یکی از اخرین جنبش ها هم طراحی Flat هست ، نمی خواهم بیام طراحی فلت رو کامل
تعریف کنم ، قبلا تو همین تاپیک ، به طور کامل توضیح دادم.
من یک هنرمند نیستم ، بخواهم در مورد سبک های هنری بخواهم نظر بدم ، من فقط یک طراح وب هستم و علاقه مند به هنر مدرن (که در طراحی وب خیلی نمی گنجه)
چیزی که می خواهم بگم اینه که ، احساسات زیبا شناختی آدم ها توی زندگی همیشه در حال تکامل هست ، در مورد طراحی فلت هم همین قضیه صادق هست .
در طراحی فلت به خاطر اینکه از عناصر و رنگ های ثابت استفاده میشه ، بعد مدتی برای کاربرها تکراری و خسته کننده میشه.
مطمئنا من در جایی نیستم که بخواهم آینده طراحی رو پیش بینی کنم ، اما چیزی که اجتناب ناپذیره ، تو چند سال آینده یک جنبش دراماتیکی تو طراحی وب بوجود میاد:دی
برای اینکه طراحی تو برای کاربر تکراری نشه سعی کنید تو طراحی آینده تون از اشکال (شیپ ها ) بیشتر استفاده کنید ، از تنوع رنگ های بیشتری استفاده کنید ،
از تصاویر هم بیشتر استفاده کنید ، از قدرت فوتوگرافی غافل نشید. اینو رو یادم رفت ، عناصر لایه لایه (layered UI elements) رو بیشتر توجه کنید.

پ.ن: عجب روز کسل کننده ای هست :general402:
آقا تشکر از اطلاعات کاملی که در اختیارمون گذاشتید.
من خودم رو بعنوان گرافیست وب نمی‌شناسم. ولی ترجیح دادم PSD انجمنم رو خودم بزنم. با وجود اینکه هیچ مطالعه یا دانش تئوریکی در رابطه با طراحی فلت نداشتم.
خیلی دوست دارم نظر شما رو در مورد استایل کنونی انجمنم بدونم و اینکه شما از 100 نمره چند می‌دید به گرافیک و کد نویسی (که کار خودم نبوده).
www.Delkash.net
در طراحی سعی کردم کار تلفیقی از طراحی مدرن (تخت) و نقش و نگارهای اسلیمی و سیاه مشق های فارسی در بیاد که نمی‌دونم چقدر موفق شدم.
بنظر شما ذهن و توانایی خوبی برای طراحی استایل‌های PSD وب با فتوشاپ دارم؟
سپاس مجدد.

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
به محض اینکه به اینترنت وصل میشم رسیو بدون اینکه حتی مرورگر رو باز کنم شروع میکنه به اوج گرفتن! برنامه ها رو هم نگاه کردم هیچکدوم آپدیت نمیکنه ، از کجا میتونم بفهمم این مصرف(Received) برای چی هست؟

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
آقا ما به این دوستمون هرچی پیغام پسغام میدیم با اینکه آنلاین میشه اصلا هیچ جوابی نمیده: parniaznet
داداش من، اگه به اینجا تشریف آوردین اطلاع داشته باشین شمایی که الیکانتون رو تغییر مدل دادین، ما هر کاری میکنیم نمیتونیم رمز عبورمون رو بازیابی کنیم، همش میگه کد کپچا رو درست وارد نکردین !!!!!

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
به محض اینکه به اینترنت وصل میشم رسیو بدون اینکه حتی مرورگر رو باز کنم شروع میکنه به اوج گرفتن! برنامه ها رو هم نگاه کردم هیچکدوم آپدیت نمیکنه ، از کجا میتونم بفهمم این مصرف(Received) برای چی هست؟
ویندوز داره جاسوسی می‌کنه فایل‌هات رو می‌دزده :D توهم توطئه! :D
ویندوز بعضی مواقع فایلای آپدیت خرکی‌ای دانلود می‌کنه. شاید داره آپدیت دانلود می‌کنه!
یه بار یه گیگ ترافیک خریدم، بعد چهار ساعت تموم شد! دیدم یه فایل آپدیت 700مگی دانلود کرده برا خودش :|

ufont

لایک‌ها
4,086
آقا ما به این دوستمون هرچی پیغام پسغام میدیم با اینکه آنلاین میشه اصلا هیچ جوابی نمیده: parniaznet
داداش من، اگه به اینجا تشریف آوردین اطلاع داشته باشین شمایی که الیکانتون رو تغییر مدل دادین، ما هر کاری میکنیم نمیتونیم رمز عبورمون رو بازیابی کنیم، همش میگه کد کپچا رو درست وارد نکردین !!!!!

با کیبورد مجازی ویندوز (onscreen Keyboard) امتحان کردی ؟

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
من خودم رو بعنوان گرافیست وب نمی‌شناسم. ولی ترجیح دادم PSD انجمنم رو خودم بزنم. با وجود اینکه هیچ مطالعه یا دانش تئوریکی در رابطه با طراحی فلت نداشتم.
خیلی دوست دارم نظر شما رو در مورد استایل کنونی انجمنم بدونم و اینکه شما از 100 نمره چند می‌دید به گرافیک و کد نویسی (که کار خودم نبوده).
www.Delkash.net
در طراحی سعی کردم کار تلفیقی از طراحی مدرن (تخت) و نقش و نگارهای اسلیمی و سیاه مشق های فارسی در بیاد که نمی‌دونم چقدر موفق شدم.
سپاس مجدد.
اول از همه تبریک میگم ، بایت طراحی سایتتون .
اول چیزی اینکه خوب موضوع سایت شما درباره موسیقی سنتی هست ، پس از همون اول نمی شه ، سبک مدرنازیسیون رو روش اجرا کرد ، خوب اگر سایت سنتی نبود از این ترکیب بندی رنگ استفاده نمی کرد ، اما برای سایت شما مناسب هست ، البته میشه روش کار کرد ، البته من با ذاعقه طبع افرادی طرفدار موسیقی سنتی هستن ، آشنایی ندارم. (ترکیب رنگ خیلی مهمه ، بخصوص ، رنگ پس زمینه ، بلوکها و تایپوگرافی متون )
یک مورد دیگه در مورد اون قبلمه های بالای عنوان تاپیک هست :دی ، می خواستم بدون شکل چی هست ؟
مورد زیاد هست ، ولی چون سایتتون یک سبک سنتی داره ، همینطوری باشه بهتره.

یک نکته دیگه هم هست ، این موردش کلی هست ، این سبک انجمنی که الان تو ایران رایج هست ، مثل همین پی تی و سایت شما ، به نظرم تکراری ، کسل کننده شده .
یکی از ساده ترین کارهایی که میشه انجام داد، این هست بیاییم ، صفحه اصلی رو به صورت دو ستونه کنیم اگر فرض کنیم یک گرید 12 تایی باشه ، یک ستون با گرید 3 برای موضوعات و یک ستون با گرید9 هم برای اخرین ارسال ها ، یک سری فیلتر ها هم برای اخرین ارسال ها قرار بدیم.

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
دقت کردید همه سایتا داره فلت میشه؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

منظورتون همه سایتهای شماست :D
الانم فلت مده دیگه بعد 1-2 سال دیگه یه طرح جالتر میاد و فراگیر میشه و سایتها میرن طرف اون

فلت هم الان فکر کنم کاربرد خوبی داره روی اکثر دستگاهها هم خوب جواب داده

ufont

لایک‌ها
4,086
منظورتون همه سایتهای شماست :D
الانم فلت مده دیگه بعد 1-2 سال دیگه یه طرح جالتر میاد و فراگیر میشه و سایتها میرن طرف اون

فلت هم الان فکر کنم کاربرد خوبی داره روی اکثر دستگاهها هم خوب جواب داده
نه الکسا نسخه جدیدش رو دیدم همین پرشین تولز به موزیک خخخخ
اصلا سایتهایی ک من خیلی باهاشون سر و کار دارم فلت شدن دیجیکالا
موبلیل.ای ار هم فک کنم میخواد تغییرات بده

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
www.Delkash.net
سپاس مجدد.

زیباست من که به عنوان یه کاربر نه طراح خوشم اومد

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
نه الکسا نسخه جدیدش رو دیدم همین پرشین تولز به موزیک خخخخ
اصلا سایتهایی ک من خیلی باهاشون سر و کار دارم فلت شدن دیجیکالا
موبلیل.ای ار هم فک کنم میخواد تغییرات بده
منم یه کم شکل و شمایل و رنگ زمینه سایتم رو عوض کردم
یه سر بزن نظرتو بگو چطوره ؟؟؟؟

ufont

لایک‌ها
4,086
زیباست من که به عنوان یه کاربر نه طراح خوشم اومد
preview-psd-wedding-fon-5.jpg

به جا عروس و داماد بچه بزارم بهتره ؟ به ریسکش نمیارزه خخخخخ

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
دی
فعلا که برده . البته الان سایت برگشت که گفتن تنظیمات زمانی بود ولی خوب به قول شما آبرومون رو برد
یعنی چی خودم انجمن رو در خدمتتونم ؟

مبارکه دادا سایت بازم بالاس
راستی من متوجه نشدم تنظیمات چی بوده !!!!؟؟؟؟
@Mohammad_Vazin داداش این تنظیمات زمانی دیگه چیه !!!؟؟؟

تنظیمات زمانی چه چیزی؟

@Mohammad_Vazin والا نمیدونم @takesh گفت که گفتن به خاطر تنظیمات زمانیشون بوده جالبه :D

ufont

لایک‌ها
4,086
منم یه کم شکل و شمایل و رنگ زمینه سایتم رو عوض کردم
یه سر بزن نظرتو بگو چطوره ؟؟؟؟
خوب است،سبز رنگ زیبایی
زرتی که نمیان فیلتر کنن اول ایمیل میزنن اگه تو ساماندهی ثبت کرده باشی
میدونم ، یکی و دوتا ک نیست نزدیک 1000تا فون آماده کردم فکر کن بگن تصاویرشو اصلاح کنید !!!!!!!!!!!!!!!
از همین الان باید فکرشو کنم که تصاویرشو پیش نمایششونو یکی بزنم مثلا همشون بچه باشه

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384

ufont

لایک‌ها
4,086
گیر که نمیده اما اینجا پست میدی احتمال داره که گیر بده :D خخخخخخ :|

واقعا زحمت میکشن من از همین تریبون بهشون خسته نباشید میگم : خسته نباشید

پ . ن : .دی

بالا