از کجا میشه ثبت کرد ؟دوستانی که به قول 20:30 دلال دومین هستند شروع کنند دامنه های تاپ رو بگیرند))
![]()
از کجا میشه ثبت کرد ؟دوستانی که به قول 20:30 دلال دومین هستند شروع کنند دامنه های تاپ رو بگیرند))
![]()
خیلی زشته یه هاستینگ آبروی مدیر سایتی رو ببره....نه ایمیلی نه تیکتی .. هیچی !!
مثلا کجا ؟ نت افزار که همین چند پست پایینتر گند زده به سایت دوستمون دیگه به کجا میشه اعتماد کرد؟
یه مشکل دیگشم اینه پنلاش دایرکت امینن من سی پنل راحتم تو کار کردن
لینکک تو امضام هستiys.ir
انجمنه !
بله خیر سرشون نا محدود بوده
نه دیشب ارور میاد ولی الان رفتم تیکت دادم حالا کی پاسخ بده خدا میدونه!!
اصلا دلیلی ذکر نشده جز همون صفحه مسخره که میگه شای بدهی داری یا محتوای ممنوعه و...
هاست پرداز این حرکت مسخره رو زده اینبار
دوستان الان من چه کنم حتمالاا بهم بک آپ هم نمیدن و میخان یه پولی تلکه کنن بگن یه لول پنلت رو ببر بالاتر :/
میشه راهنمایی کنید .
هاستی که به قیمتش واقعا می ارزه برای یه انجمن تازه تاسیس چی هست ؟
پارس پک و پارس وب چی ؟
اینا چطور :
pars dev , paranddata , irpowerweb
این پارس وب هم پنل نامحدود داره ماهی 4.000 تومن !! آیا اینم خالی بندی و ... هست یا واقعا نامحدوده
واقعا متاسفم برای نت افراز که تعدادی افراد ناشی رو استخدام کرده و هنوز این رو نمیدونه که باید بک آپ رو داخل سرور دیگه ای نگه داری کرد!!!!
رابطه مستقیم تعطیلی سایتای پاپ آپ در ایام نوروز و کاهش رتبه الکسا کاملا محسوسه :|
دوستان وی پی اس مناسب و خوش قیمت با هارد بالا!!! سراغ دارین معرفی کنین!!!
شرمنده ما اینجا فقط سوال می کنیم!! :دی
خوشم میاد هر درخواستی هم میدی همه سرویس های خودشون رو تبلیغ می کنن!
تنها حرف تند من این هست که زود قضاوت میکنید اگر توهینی کردم ببخشید بنده به عنوان توهین بهش نگاه نکرده بودم و نخواهم کرد :general504:بنده منظوری داشتم!!!
خوشم نمیاد که اینقدر زود بهتون بر می خوره!!!
دوستان وی پی اس مناسب و خوش قیمت با هارد بالا!!! سراغ دارین معرفی کنین!!!
شرمنده ما اینجا فقط سوال می کنیم!! :دی
خوشم میاد هر درخواستی هم میدی همه سرویس های خودشون رو تبلیغ می کنن!
اگر بنده رو بشناسید بهتر خوشتون میاد که همچین انسانی نیستم و از همه معرفی کردم.
دوستانی که میشناسد میدونند....:general601:
خوشم میاد که برخی بدون شناخت قضاوت می کنند.![]()
بنده منظوری داشتم!!!
خوشم نمیاد که اینقدر زود بهتون بر می خوره!!!
تنها حرف تند من این هست که زود قضاوت میکنید اگر توهینی کردم ببخشید بنده به عنوان توهین بهش نگاه نکرده بودم و نخواهم کرد :general504:
اتفاقاً من اصلا زود قضاوت نمی کنم! خواستم یخورده فضا عوض شه!!![]()
از پارس پک به شدت دوری کنید....
![]()
1- باج به خاطر بک آپمی تونم بپرسم چرا؟
نه پرسنل چیه :دی1- باج به خاطر بک آپ
2- دویست هزار تومان برای iis
3- ......
کم نیست.
قیمت های نجومی دارند و با اون همه اصلاً در حق مشتری کم نمیذارند.... تا میتونند تیغ میزنند.
از پرسنلشون هستید؟
مشکلی که برا دلبر پیش اومده چیه؟؟؟هاست دانلود مناسب معرفی کنید ( سرویس دهنده مطمئن ) برای لیچ شخصی فایل های بکاب در حد 30 گیگ (به جز دانلود رو کامپیوتر شخصی و وی پی اس میخوام یه جای دیگه هم نگه دارم )
@Mohammad_Vazin
هنوز نتونستم پیام خصوصی شما رو کامل بخونم
پ ن : کارای انجمن جدید تازه کم شده بود اومدم ببینم چه خبره اینجا که از شاهکار نت افراز با خبر شدم مخصوصا مشکلی که برای مدیر سیسم همکاری در فروش دلبر اتفاق افتاده بود شوکه شدم