چرا دادا . رو چشم ش حساب بده تا مبلغ 60 میلیون تومن واریز کنم براتون
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سایتم بخش حمایت از ما داره
یا میتونی از اونیکی سایتم یه مقاله 25 هزار تومنی رو 2400 بار سفارش بدی :general307:
چرا دادا . رو چشم ش حساب بده تا مبلغ 60 میلیون تومن واریز کنم براتون
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
لینک سایت؟دوستان کمک
سایت ما ساسپند شده هنو 1 ماه نشده !! خیر سرش پهنای باند نامحدود بود !
به نظرتون چیکار کنم ؟ برم رو یه هسایت بهتر یا همینو یه پولی بدم ادامه بدم ؟
منم یه بار اینجا درمورد یکی از هاستینگ ها یه سوالی پرسیدم که از فلان شرکت هاست میگیرم و برای یه سایت دیگه به نظرتون از همون بگیرم یا از یه هاستینگ دیگه که مشخصاتش اینه و نامحدود سرویس میده
یکی از بچه ها حرف جالبی بهم زد گفت نامحدود وجود نداره فقط دون پاشیه بعد که هاست رو گرفتی میفهمی
قصد خراب کردن شرکتی رو ندارم اما اگه بازم میخوای با همین شرکت کار کنی یا بری رو یه شرکت دیگه اولش خوب درموردش تحقیق کن و شرایط رو قبل خرید از پشتیبانی مطرح کن تا بعداً به مشکل برنخوری
پ.ن :
راستی به نظر من ساسپند اینجوری خلاف قانونه نظر بقیه دوستان چیه من که یه جوری توهین به کاربر حسابش میکنم اگه خلاف کردم سایت رو ببند و ساسپندش اونم رو سایت خودم نه دیگه ریدایرکت کنی رو سایت خودت و برا خودت بازدید بگیری این حرفی که رو هم که مینویسه جالبه کاربرای سایت آدم چه فکری میکنن
سلام سایتت رو بستن یا بدهی داری یا سایتت خلاف مقرراته این سایت رو که فقط وبمستر نمیبینه همه میبینن چه فکری در مورد صاحب سایت میکنن من که واقعا متاسفم
آیا بقیه شرکت ها هم اینجوری ساسپند میکنن !!!!؟؟؟؟ اینجوری که آبرو برا آدم نمیمونه !!!!!
یه روز صاف (برفی:general707نکته: تنها شوخی قصه در همین خط خلاصه میشه....
کسی به همراه من زنگ زد.(سابق تلفن در سایت بود.) حدود دو سال پیش بود.
عزیز دلی که خودشو از تهران معرفی میکرد که بعد گفت که سمنانه آخرش از سیستان و بلوچستان سردر اورد.(جدیه برای کنجکاوی و جذابیت گفتم:general307
به من گفت یه سرور میخوام که نامحدود باشه...
گفتم نامحدود داریم اما استفاده وب هست یک مگابایت فایل برای دانلود روش نباشه گفت نه سرور میخوام نه هاست و اینکه برای دانلوده(خلاصه هر چی گفتم وجود نداره قبول نکرد)
نکته: در اینجا منظور فضا هست نه ترافیک (که به اشتباه پهنای باند گفته میشه)...
خلاصه بهش گفتیم باشه چشم اما اینقدر به بعد اگر فشار اومد تضمین نمیدیم
ماهیانه اینقدر و... یه جوری منطقی باشه دیگه....
بالاخره بهش دادیم و (50 هزار تومان) از این بیشتر نداشت بنده خدا.... :general307:
قسمت مهم ماجرا:
یه لیچ روش نصب کرد و گفت آقا سرورت که کلاً 6 ترابایته که 4 ترا و 800 پر شده
چرا دروغ میگی؟
هر چی گفتم که آقا خودت خواستی و... قبول نکرد...(جالب اینه که میگفت هارد نامحدود اختراع شده و توی زاهدان هست:general707::general707::general707::general707![]()
نامحدود
دو صورت داره
یک ترفند تبلیغاتی
یا
یک سیاست کاری
در هر دو میتونه ترفند و سیاست کلی(ونه تبلیغاتی و کاری) باشه اما معقولانه به این شکل هست....
اولی رو کاری نداریم چون شما بهتر دیدید و...
اما سیاست کاری به این صورت هست که مثلاً سرور x ترافیکش x گیگ هست و میدونیم کل هارد ما x گیگ
یعنی مثلاً تقسیم بنده یه سرور 6 ترابایت
فکر کنید که سروری 32 گیگ رم و 6 ترابایت هارد داره
قیمت این سرور با مدیریت و سی پنل حدود 400 الی 600 هزار تومان هست.
یکی از سرورهای خودمون مثلاً 6 ترابایت هست که ترابایتی 100 هزار تومان بیشتر نیست. حالا صد گیگ 10 هزار و ده گیگ هزار و گیگابایتی صد تومان.
حالا بحث پهنای باند
کل سرور 20 ترابایت ترافیک داره
یعنی 3.3 دهم برابر باید به فروش بره تا تازه هر گیگ ترافیک برابر میزان فضای مورد نظر باشه(البته به این سادگی نیست که این به پای اون باشه)
هر یک ترا ترافیک اضافه 1.99 یورو محاسبه میشه....
حدود 8-9 هزار تومان...
من حقیقتاً یه کمی کار دارم شما میتونید محاسبه کنید و.....
میبینید که به صرفه هست.
هر 1 ترابایت برای ما دو میلیون قیمت داره (با قیمت گیگابایتی دو هزار تومان)
یعنی در صورت فروش کل سرور 12 میلیون که معمولاً همیشه نصفش بیشتر فروش نمیره به همین خاطر نامحدود ارائه میدیم و فروش 2-3 تومانش کافیه...
قیمت خرید پهنای باند اضافه و فضای بک آپ در میاد....
البته منظورم از 2-3 میلیون اینه که 50 درصد (2- میلیون مابقی) میره تو جیب بازاریاب :general705: (روی هزار تومان هر کدوم حساب کردم)
هر چیزی رو تشریح نمیکنند اما من بهت گفتم که بدانی چه سودی پشت پرده است و نمیدانی :general307::general307::general707::general707:
البته صرف حقوق پرسنل میشه درصدی از هر سرور میره تو جیبم.:general307:
اگه سایت خودشون هم بالا نمیاد که پهنای باند سرورشون تمام شده :general707:هنوز سایت خودشون بالا نیومد تیکت بزنم اگر بامبول و دبه باشه آبروشونو میبرم
چون زمانی که من خاستم بگیرم سرچ کردم چیزی در موردشون ندیدم ولی اینجوری خودم فیدبک منفی رو تو همه تالارهای نت براشون میدم . بلخره از هیچی بهتره
همون طور که nassera اشاره کرد چیزی در عمل به اسم هاست نامحدود وجود نداره
هاست های نامحدود کیفیت پایین تری از هاست های محدود دارند ، دلیلش هم اینه که پورت سرور رو محدود میکنند که شما نتونی بیشتر از منابع برنامه ریزی شده مصرف داشته باشید
در نتیجه وقتی سایت شما کمی بازدیدش بره بالا سرور توان تحمل رو نداره و هاست شما رو ساسپند میکنند
با قسمت اولش موافقم. (البته اگر تخلف باشه ممکنه خطرناک باشه برای سرور):general703:آیا قبل ساسپند کردن از طریق ایمیل یا ..... بهتون اطلاع داده بودن ، بهتون درموردی هشدار داده بودن
هاستینگ های بهتری هم هست دوست عزیز سالی 50-60 تومن اضافه تر چیزی نیست( اضافه هم نه هزینه سرویس خوب ) که بخوای رو سایتت ریسک کنی
با سلام و احترام
به اطلاع می رساند، متاسفانه سروری که اطلاعات اکانت شما بر روی آن قرار داشته به صورت ناگهانی و بدون اطلاع قبلی توسط دیتاسنتر مسدود شده است. پس از پیگیری های شرکت نت افراز، مشخص شده که هارد دیسک های سرور توسط مراجع قانونی کشور آلمان بدون هیچ اخطار و یا اطلاع قبلی مصادره شده است. متن دقیق پاسخ پشتیبانی هتزنر به صورت زیر می باشد:
--------------------
Tue, 25 Mar 2014 04:49:50 -0700 (PDT)
Dear Client,
the hdds have been confiscated by the law enforcement authorities (police). We
cannot give you further information at this point.
Mit freundlichen Grüßen / Best Regards
Steffen Reichelt
Hetzner Online AG
Support
--------------------
متاسفانه پشتیبانی دیتاسنتر از ارایه هر گونه اطلاعات دیگری در این خصوص اجتناب می کند. همچنین با توجه به اینکه هارد های بک آپ سرور نیز توسط پلیس آلمان ضبط گردیده با کمال تاسف در حال حاضر هیچ گونه بک آپی از سرویس اکانت شما در دسترس نمی باشد.
این اطمنیان را به شما می دهیم که شرکت نت افراز به صورت جدی پیگیر این مشکل می باشد و تمام تلاش خود به منظور پگیری آن انجام خواهد داد. ولی با توجه به عدم پاسخ گویی دیتاسنتر همچنین دسترسی بسیار مشکل به مراجع ذی ربط قانونی در کشور آلمان، روند پیگیری این قضیه ممکن است کمی بطول انجامد.
لازم به ذکر است مورد اتفاق افتاده از کنترل شرکت نت افراز خارج بوده است و اقدامات اتخاذ شده در این خصوص نیز "بدون اطلاعات قبلی دیتاسنتر و شرکت نت افراز" بوده است و پلیس بدون ارسال هیچ اخطاری اقدام به ضبط هارد دیسک های سرور کرده است. با این وجود شرکت نت افراز از بابت مشکل پیش آمده بسیار متاسف بوده و از شما پوزش می طلبید.
شرکت نت افراز از خسارات وارده به شما در نتیجه اتفاق مذکور آگاه می باشد و از بابت آن عمیقا متاسف می باشد. بنابراین شرکت نت افراز در اسرع وقت اکانت جدیدی برای شما ایجاد خواهد نمود و سه ماه به سرویس شما در ازای خسارت وارد شده، اضافه خواهد شد. در صورتی که بک آپی از سرویس شما در دسترس می باشد، لطفا جهت بازگردانی برای بخش فنی ارسال نمایید.
مجددا از بابت مشکل پیش آمده عمیقا متاسفیم.
جهت اطلاعات بیشتر لطفا با بخش پشتیبانی شرکت نت افراز تماس حاصل نمایید.
سایت به فناااا رفت!!! یعنی چی آخه!!
بک آپ هم نداریم بدبختی شدم ده گیگ اطلاعات ......اینهمه پست
نصف شبی ببین چی به کله ادم میزنه ها
دوستان عزیزی که درگاه مستقیم از بانک دارن :general609:
آیا امکان این وجود داره که با همون حسابی که درگاهت بهش وصله و پول رو بهش واریز میکنن از درگاه خودت خرید کنی
تا حالا کسی امتحان کرده ؟:general711:
خارج از همه بحث و حدیث ها سعی کنیم کمی با خدای خودمون خلوت کنیم.
التماس دعا
باز هم نقل قولهای طولانی من.:general707::general307:
با مشارکت شرکت تولیدی خدماتی و... مجید دلبندم و کلیه شخصیت ها... :general707::general307::general307::general307:
لینک سایت؟
اگر نامحدود بوده به هیچ وجه نباید ساسپند کنه...
قابل پیگیری هست.
عزیزم میدونی چقدر دوستت دارم؟ :general504:
اما یه جاهایی خیلی زود قضاوت میکنی.
البته انتظار من بیخوده
نه من اندازه تو حسابداری بلدم نه تو اندازه من از وب
ببین یه خاطره برات تعریف میکن و توی نقل قول میذارم بعد نقل قول رو هم بخون.
عزیز دلم
داداشم اینو جدی بخون
پی نوشت: خط آخر من به این خاطر بود که لینک کمک به سایت ندی:general707::general707::general707: (شوخی میکنم به دل نگیر:general504::general504
اگه سایت خودشون هم بالا نمیاد که پهنای باند سرورشون تمام شده :general707:
هاستینگ حرفه ای برای هیچکدام از سرورهاش این مشکل پیش نمیاد:general705:
اگر سایتش بسته اس و بسته موند:general703:.... (سابیدی به الک:general505::general505:general707:
منبع و سند کیفیت پایین اینگونه هاست ها رو لطف میکنید؟:general504:
منابع اشتراکی هست و بین کل کاربران تقسیم میشه و معمولاً قبل از خرید موظف هستند که بهتون اطلاع بدند.
پورت چقدر محدود بشه؟ اصلاً کسی این کار رو نمیکنه و به فرض این حماقت رو مرتکب بشه
میدونید پورت سرور چقدر هست و چقدر مصرف داره؟ (ماهیانه چندین ترابایت میشه باهاش مصرف کرد؟)
هاست نامحدود اختصاصی وجود نداره و اشتراکی هست اما سرور اختصاصی و مجازی با ترافیک (پهنای باند) نامحدود وجود داره
بالا توضیح دادم فکر میکنم کافی باشه...
البته قضیه سرور مجازی تفاوت داره زیرا هزینه سنگین فلکسی پک و آیپی تقریباً دو برابر قیمت سرور هست اما در کل سرور 32 گیگ با 32 آیپی حدود 400-460 هزار تومانه (لایسنس نداره!)
توان تحمل ارتباطی به ترافیک (پهنای باند) نداره
شما اگر اشتراکی مصرف کنید که تکلیف مشخص هست و همونطور که عرض کردم مصرف در بازه های تعیین شده (که قبل از خرید حتمآً باید از سایتی که میخواهید اقدام به خرید کنید بپرسید.)
نباید بالاتر بره
اما اگر مثلآً اختصاصی هست که دیگه بسته به شرایط دیتاسنتر هست.
سیاست ها رو در نظر بگیرید و اینکه برخی استفاده دارند و برخی خیر....
با قسمت اولش موافقم. (البته اگر تخلف باشه ممکنه خطرناک باشه برای سرور):general703:
در مورد قسمت دوم خم اصلاً خوشم نیومد....:general705:
یعنی هاستینگی که 5 هزار رو بده 500 هزار تومان خوبه؟:general707:
اونی که به قیمتش منطقی بده ...بد؟!:general505:
:general307::general307::general707::general707::general707::general707::general307::general307:
شش ساله با هتزنر کار میکنم
به شخصه همچین مشکلی با این حد ندیدم.
تنها ایکس ال هاست ازمون فکر میکنم برای هر سرور 300 دلار باج خواست که شکایت خزانه داری آمریکا به خاطر تحریم بود....(هواستون باشه روی ایکس ال هاست ریسک
نکنید عدم تحریم دروغه) اصلاً وقتی سرورتون بسته میشه میفهمید مدیر خارجی صد شرف داره به مدیر کذاب ایکس ال هاست....
بعله :general307::general307:
برای باشگاه مشتریان میخوای؟ :general703::general703::general703::general707::general707::general707:
در مورد ساسپند توضیح بدماول در مورد اون زود قضاوت کردنم که اگه به خاطر اون دون پاشیدن گفتین که گفتم حرف یکی از دوستان بوده اما به شخصه موافقم ، منی که استفاده ام 2-3 گیگ بیشتر نی چرا نامحدود بگیرم
اگه درمورد ساسپند که آیا شما اینجوری ساسپند میکنید ریدایرکت میکنید رو سایت خودتون !!!!؟؟؟؟ فکر نکنم اینجوری خب باشه ها !!!! :general405:
حتی طرف کلاه برداری هم کرده باشه دادگاه و شکایت برا این کاراس :general105:
و در مورد نقل و قول دوم نه این که هاست 5 تومنی رو بدن 500 تومن اما خب بسته به خدماتش
50-60 تومن من گفتم که اگه بدونم هر روز از سایتم روی یه سرور دیگه بک آپ میگیرن و ...... به نظرم واقعا این پولا ارزش داره
1 بار که به کار آدم بیاد کافیه برا خود من اتفاق افتاده زدم سایت رو کلا حذف کردم تو همین نت افراز کمتر از نیم ساعت دوباهر سایتم بالا بود
برای سوالم هم نه بابا ما کجا باشگاه مشتریا کجا من پولم کجا بود که از خودم خرید کنم حالا راستی راستی پس میشه
اگه بفهمن برای کسایی که این کار رو میکنن (ما که این کاره نیستیم) میگما برا طفلیا دردسر نشه
راستی به فکر بخش حمایت از ما رو سایتت باش فرق نمیکنه هاستینگ و آموزشی جواب میده ها![]()
در مورد ساسپند توضیح بدم
یک: تنها با دلیل قانع کننده مسدود میشه
دو: حتی دلیل ساسپند شدن نباید قید بشه (چه برسه به ریداکت)
فکر کنم آبتین این کار مسخره رو میکنه میهن وب هاست رو هم میدونم میکرد...
من اگه یکبار سایت بدهکاری رو اینجوری کنم یا ببینم کسی از بچه هامون این کار رو بکنه قصاص میشه :general707:
نه برای کسی دردسر نمیشه از درگاه خودت کار بکش.... :دی
درمورد بخش حمایت از ما بیشتر توضیح میدی؟
رو سایتمون بذاریم؟:general505:
اینو دیگه همه میدونند که هاست های نامحدود بیشترشون کیفیت پایین تری از هاست های محدود دارند !!!!منبع و سند کیفیت پایین اینگونه هاست ها رو لطف میکنید؟:general504:
منابع اشتراکی هست و بین کل کاربران تقسیم میشه و معمولاً قبل از خرید موظف هستند که بهتون اطلاع بدند.
پورت چقدر محدود بشه؟ اصلاً کسی این کار رو نمیکنه و به فرض این حماقت رو مرتکب بشه
میدونید پورت سرور چقدر هست و چقدر مصرف داره؟ (ماهیانه چندین ترابایت میشه باهاش مصرف کرد؟)
هاست نامحدود اختصاصی وجود نداره و اشتراکی هست اما سرور اختصاصی و مجازی با ترافیک (پهنای باند) نامحدود وجود داره
البته قضیه سرور مجازی تفاوت داره زیرا هزینه سنگین فلکسی پک و آیپی تقریباً دو برابر قیمت سرور هست اما در کل سرور 32 گیگ با 32 آیپی حدود 400-460 هزار تومانه (لایسنس نداره!)
شما اگر اشتراکی مصرف کنید که تکلیف مشخص هست و همونطور که عرض کردم مصرف در بازه های تعیین شده (که قبل از خرید حتمآً باید از سایتی که میخواهید اقدام به خرید کنید بپرسید.)
نباید بالاتر بره
همون لینک کمک به سایت دیگه
نمیگی سرور سود داره اینجوری باید وانمود کنی که سود ندارهدلشون به رحم میاد و پول میریزن برات
مثلاً الان @ufont به سایت ما 60 میلیون قراره کمک کنه :general711:
البته سایت ما قضیه اش فرق میکنه ها سایت آموزشی و کلا رایگانه
یکی تاپیکی در این مورد زده بود http://forum.persiantools.com/threads/حمایت-مالی-از-طرف-کاربران-؟.537227/
یه نگاهی بهش بنداز کمکت میکنه :general307::general307::general307:
اینو دیگه همه میدونند که هاست های نامحدود بیشترشون کیفیت پایین تری از هاست های محدود دارند !!!!
من گفتم هاست نه سرور، پورت هر چقدر هم که باشه بین کاربران تقسیم میشه ( به همین دلیل هم هست که محدودیت ایجاد میکنند )
معمولا سرور های نامحدود هم محدودیت دارند ! ( به خریدار گفته میشه مثلا نباید بیشتر از 1tb مصرف داشته باشی !! )
من گفتم ارتباط داره:general107: ؟ شما فرض کن هاست شما روی 4 مگابایت محدود شده وقتی همزمان چند نفر انلاین بشن هاست با این پورت نمیتونه جواب گو همه بازدید کننده ها باشه و مشکلات بعدی ...
با سلام و احترام
به اطلاع می رساند، متاسفانه سروری که اطلاعات اکانت شما بر روی آن قرار داشته به صورت ناگهانی و بدون اطلاع قبلی توسط دیتاسنتر مسدود شده است. پس از پیگیری های شرکت نت افراز، مشخص شده که هارد دیسک های سرور توسط مراجع قانونی کشور آلمان بدون هیچ اخطار و یا اطلاع قبلی مصادره شده است. متن دقیق پاسخ پشتیبانی هتزنر به صورت زیر می باشد:
--------------------
Tue, 25 Mar 2014 04:49:50 -0700 (PDT)
Dear Client,
the hdds have been confiscated by the law enforcement authorities (police). We
cannot give you further information at this point.
Mit freundlichen Grüßen / Best Regards
Steffen Reichelt
Hetzner Online AG
Support
--------------------
متاسفانه پشتیبانی دیتاسنتر از ارایه هر گونه اطلاعات دیگری در این خصوص اجتناب می کند. همچنین با توجه به اینکه هارد های بک آپ سرور نیز توسط پلیس آلمان ضبط گردیده با کمال تاسف در حال حاضر هیچ گونه بک آپی از سرویس اکانت شما در دسترس نمی باشد.
این اطمنیان را به شما می دهیم که شرکت نت افراز به صورت جدی پیگیر این مشکل می باشد و تمام تلاش خود به منظور پگیری آن انجام خواهد داد. ولی با توجه به عدم پاسخ گویی دیتاسنتر همچنین دسترسی بسیار مشکل به مراجع ذی ربط قانونی در کشور آلمان، روند پیگیری این قضیه ممکن است کمی بطول انجامد.
لازم به ذکر است مورد اتفاق افتاده از کنترل شرکت نت افراز خارج بوده است و اقدامات اتخاذ شده در این خصوص نیز "بدون اطلاعات قبلی دیتاسنتر و شرکت نت افراز" بوده است و پلیس بدون ارسال هیچ اخطاری اقدام به ضبط هارد دیسک های سرور کرده است. با این وجود شرکت نت افراز از بابت مشکل پیش آمده بسیار متاسف بوده و از شما پوزش می طلبید.
شرکت نت افراز از خسارات وارده به شما در نتیجه اتفاق مذکور آگاه می باشد و از بابت آن عمیقا متاسف می باشد. بنابراین شرکت نت افراز در اسرع وقت اکانت جدیدی برای شما ایجاد خواهد نمود و سه ماه به سرویس شما در ازای خسارت وارد شده، اضافه خواهد شد. در صورتی که بک آپی از سرویس شما در دسترس می باشد، لطفا جهت بازگردانی برای بخش فنی ارسال نمایید.
مجددا از بابت مشکل پیش آمده عمیقا متاسفیم.
جهت اطلاعات بیشتر لطفا با بخش پشتیبانی شرکت نت افراز تماس حاصل نمایید.
سایت به فناااا رفت!!! یعنی چی آخه!!
بک آپ هم نداریم بدبختی شدم ده گیگ اطلاعات ......اینهمه پست
قضیه جالب شده پلیس هارد رو از دیتانستر برداشته!! دیتاسنتر هم میگه ما کاری نمیتونیم بکنیم باید اطلاعات کاربراتو از بک آپ بیاری بالا (بک آپ هم ندارن اونم پلیس گرفته!) ، یا اینکه وکیل بگیری از آلمان پیگیری کنی..
فاتح مع الصلوات...
والا من که خریدم ( هر چند مشکل پیش اومد ! )@mehdi.karami
این هزار تومنیه من کد تخفیفش رو میزنم مینویسه منقضی شده قضیه چیه دادا !!!؟؟؟
کد ریداکت 301 php داریم :general707:
<?php
Header( "HTTP/1.1 301 Moved Permanently" );
Header( "Location: http://www.xyz-site.com" );
exit(0);
?>
نه ایمیلی نه تیکتی .. هیچی !!آیا قبل ساسپند کردن از طریق ایمیل یا ..... بهتون اطلاع داده بودن ، بهتون درموردی هشدار داده بودن
هاستینگ های بهتری هم هست دوست عزیز سالی 50-60 تومن اضافه تر چیزی نیست( اضافه هم نه هزینه سرویس خوب ) که بخوای رو سایتت ریسک کنی
خدارو شکر سایت دیگم تو نت افراز بود سایتی که پستش رو تو شاپکیپر یا اینجا دیدین نبود
ولی خب این سایت هم خیلی واسش زحمت کشیدم هرچند آپدیت نبود ولی کلی اطلاعات داشتم و....
ینی واقعا شوکه شدم!!
نمیدونم چی بگم واقعا امیدوارم به همین راحتی اینهمه زحمت رو هدر ندن خیلیارو میشناسم سایت های اصلیشون به مشکل خوردن..
امیدمون به نت افرازه!
لینکک تو امضام هستباز هم نقل قولهای طولانی من.:general707::general307:
با مشارکت شرکت تولیدی خدماتی و... مجید دلبندم و کلیه شخصیت ها... :general707::general307::general307::general307:
لینک سایت؟
اگر نامحدود بوده به هیچ وجه نباید ساسپند کنه...
قابل پیگیری هست.
عزیزم میدونی چقدر دوستت دارم؟ :general504:
اما یه جاهایی خیلی زود قضاوت میکنی.
البته انتظار من بیخوده
نه من اندازه تو حسابداری بلدم نه تو اندازه من از وب
ببین یه خاطره برات تعریف میکنم و توی نقل قول میذارم بعد نقل قول رو هم بخون.
عزیز دلم
داداشم اینو جدی بخون
پی نوشت: خط آخر من به این خاطر بود که لینک کمک به سایت ندی:general707::general707::general707: (شوخی میکنم به دل نگیر:general504::general504
اگه سایت خودشون هم بالا نمیاد که پهنای باند سرورشون تمام شده :general707:
هاستینگ حرفه ای برای هیچکدام از سرورهاش این مشکل پیش نمیاد:general705:
اگر سایتش بسته اس و بسته موند:general703:.... (سابیدی به الک:general505::general505:general707:
منبع و سند کیفیت پایین اینگونه هاست ها رو لطف میکنید؟:general504:
نباید بالاتر بره
با قسمت اولش موافقم. (البته اگر تخلف باشه ممکنه خطرناک باشه برای سرور):general703:
در مورد قسمت دوم هم اصلاً خوشم نیومد....:general705:
یعنی هاستینگی که 5 هزار رو بده 500 هزار تومان خوبه؟:general707:
اونی که به قیمتش منطقی بده ...بد؟!:general505:
:general307::general307::general707::general707::general707::general707::general307::general307:
شش ساله با هتزنر کار میکنم
به شخصه همچین مشکلی با این حد ندیدم.
تنها ایکس ال هاست ازمون فکر میکنم برای هر سرور 300 دلار باج خواست که شکایت خزانه داری آمریکا به خاطر تحریم بود....(هواستون باشه روی ایکس ال هاست ریسک
نکنید عدم تحریم دروغه) اصلاً وقتی سرورتون بسته میشه میفهمید مدیر خارجی صد شرف داره به مدیر کذاب ایرانی ایکس ال هاست....
پ.ن: به اصفهانی بودنش کاری ندارم خیلی از دوستان نزدیکم اصفهانی هستند..
بعله :general307::general307:
برای باشگاه مشتریان میخوای؟ :general703::general703::general703::general707::general707::general707:
اصلا دلیلی ذکر نشده جز همون صفحه مسخره که میگه شای بدهی داری یا محتوای ممنوعه و...در مورد ساسپند توضیح بدم
یک: تنها با دلیل قانع کننده مسدود میشه
دو: حتی دلیل ساسپند شدن نباید قید بشه (چه برسه به ریداکت)
فکر کنم آبتین این کار مسخره رو میکنه میهن وب هاست رو هم میدونم میکرد...
من اگه یکبار سایت بدهکاری رو اینجوری کنم یا ببینم کسی از بچه هامون این کار رو بکنه قصاص میشه :general707:
نه برای کسی دردسر نمیشه از درگاه خودت کار بکش.... :دی
درمورد بخش حمایت از ما بیشتر توضیح میدی؟
رو سایتمون بذاریم؟:general505:
دایان@Hamidreza23
edius!!
دوستان سیستم های همکاری در فروش خوب رو ممنون میشم معرفی کنین!!
سیستم همکاری در فروشی هست که با دامین خودت کار کنی؟؟؟