• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
از نت افراز تعریف کردن چشم خورد پوکید!!!:D:general208::general211:
کلیه اطلاعات اکانتم پرید حتی بکآپم میگن پریده و نداریم!!

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
بله همون هست که آدرس سایت رو دادم و پاسخ هم دادند بهتون....

نیک در شرایط فعلی مناسبه
مشکلاتش در حال رفع شدن هست اما باید حمایت بشه و خیلی خوبه که برای سایتهایی که شخصی هست و یا ارتباطی با مسائل خارجی نداره ازش استفاده کنیم و نه به خاطر قیمت کمش
حتی اگر دامنه های خارجی داریم ریداکت کنیم به دات آی آر....

فرهاد اینا کیا هستند؟
نشنیدم...

واقعا نشنیدی؟؟؟/
http://www.downloadha.com/ فوترش رو ببین
همه قالب های دانلودها و سایت ها دانلود دیگه رو ایشون می زنن

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
دوستان یه فروشگاه برا خرید یه mp3player معرفی میکنید؟!

تا 60-70 ت میخوام...

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دوستان کمک

سایت ما ساسپند شده هنو 1 ماه نشده !! خیر سرش پهنای باند نامحدود بود !
به نظرتون چیکار کنم ؟ برم رو یه هسایت بهتر یا همینو یه پولی بدم ادامه بدم ؟

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
دوستان کمک

منم یه بار اینجا درمورد یکی از هاستینگ ها یه سوالی پرسیدم که از فلان شرکت هاست میگیرم و برای یه سایت دیگه به نظرتون از همون بگیرم یا از یه هاستینگ دیگه که مشخصاتش اینه و نامحدود سرویس میده
یکی از بچه ها حرف جالبی بهم زد گفت نامحدود وجود نداره فقط دون پاشیه بعد که هاست رو گرفتی میفهمی
قصد خراب کردن شرکتی رو ندارم اما اگه بازم میخوای با همین شرکت کار کنی یا بری رو یه شرکت دیگه اولش خوب درموردش تحقیق کن و شرایط رو قبل خرید از پشتیبانی مطرح کن تا بعداً به مشکل برنخوری

پ.ن :
راستی به نظر من ساسپند اینجوری خلاف قانونه نظر بقیه دوستان چیه من که یه جوری توهین به کاربر حسابش میکنم اگه خلاف کردم سایت رو ببند و ساسپندش اونم رو سایت خودم نه دیگه ریدایرکت کنی رو سایت خودت و برا خودت بازدید بگیری این حرفی که رو هم که مینویسه جالبه کاربرای سایت آدم چه فکری میکنن
سلام سایتت رو بستن یا بدهی داری یا سایتت خلاف مقرراته این سایت رو که فقط وبمستر نمیبینه همه میبینن چه فکری در مورد صاحب سایت میکنن من که واقعا متاسفم
آیا بقیه شرکت ها هم اینجوری ساسپند میکنن !!!!؟؟؟؟ اینجوری که آبرو برا آدم نمیمونه !!!!!

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
منم یه بار اینجا درمورد یکی از هاستینگ ها یه سوالی پرسیدم که از فلان شرکت هاست میگیرم و برای یه سایت دیگه به نظرتون از همون بگیرم یا از یه هاستینگ دیگه که مشخصاتش اینه و نامحدود سرویس میده
یکی از بچه ها حرف جالبی بهم زد گفت نامحدود وجود نداره فقط دون پاشیه بعد که هاست رو گرفتی میفهمی
قصد خراب کردن شرکتی رو ندارم اما اگه بازم میخوای با همین شرکت کار کنی یا بری رو یه شرکت دیگه اولش خوب درموردش تحقیق کن و شرایط رو قبل خرید از پشتیبانی مطرح کن تا بعداً به مشکل برنخوری

پ.ن :
راستی به نظر من ساسپند اینجوری خلاف قانونه نظر بقیه دوستان چیه من که یه جوری توهین به کاربر حسابش میکنم اگه خلاف کردم سایت رو ببند و ساسپندش اونم رو سایت خودم نه دیگه ریدایرکت کنی رو سایت خودت و برا خودت بازدید بگیری این حرفی که رو هم که مینویسه جالبه کاربرای سایت آدم چه فکری میکنن
سلام سایتت رو بستن یا بدهی داری یا سایتت خلاف مقرراته این سایت رو که فقط وبمستر نمیبینه همه میبینن چه فکری در مورد صاحب سایت میکنن من که واقعا متاسفم
آیا بقیه شرکت ها هم اینجوری ساسپند میکنن !!!!؟؟؟؟ اینجوری که آبرو برا آدم نمیمونه !!!!!

هنوز سایت خودشون بالا نیومد تیکت بزنم اگر بامبول و دبه باشه آبروشونو میبرم
چون زمانی که من خاستم بگیرم سرچ کردم چیزی در موردشون ندیدم ولی اینجوری خودم فیدبک منفی رو تو همه تالارهای نت براشون میدم . بلخره از هیچی بهتره

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
دوستان کمک

همون طور که nassera اشاره کرد چیزی در عمل به اسم هاست نامحدود وجود نداره
هاست های نامحدود کیفیت پایین تری از هاست های محدود دارند ، دلیلش هم اینه که پورت سرور رو محدود میکنند که شما نتونی بیشتر از منابع برنامه ریزی شده مصرف داشته باشید
در نتیجه وقتی سایت شما کمی بازدیدش بره بالا سرور توان تحمل رو نداره و هاست شما رو ساسپند میکنند

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
هنوز سایت خودشون بالا نیومد تیکت بزنم اگر بامبول و دبه باشه آبروشونو میبرم
چون زمانی که من خاستم بگیرم سرچ کردم چیزی در موردشون ندیدم ولی اینجوری خودم فیدبک منفی رو تو همه تالارهای نت براشون میدم . بلخره از هیچی بهتره

آیا قبل ساسپند کردن از طریق ایمیل یا ..... بهتون اطلاع داده بودن ، بهتون درموردی هشدار داده بودن
هاستینگ های بهتری هم هست دوست عزیز سالی 50-60 تومن اضافه تر چیزی نیست( اضافه هم نه هزینه سرویس خوب ) که بخوای رو سایتت ریسک کنی

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
حامیان لینکی ما - برخی از خدمات طراحی گرافیک را رایگان می توانند سفارش دهند !!!
شما هم به حلقه های پینود داده شده بپیوندید و از ما یک طراحی رایگان دریافت کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
حامیان لینکی ما - برخی از خدمات طراحی گرافیک را رایگان می توانند سفارش دهند !!!
شما هم به حلقه های پینود داده شده بپیوندید و از ما یک طراحی رایگان دریافت کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:eek: هان چی شد :D
شمام برو تو سایت من 1-2 میلیون (فرق نمیکنه تومن ، دلار ، یورو ) کمک مالی بکن داداش وضع خیلی خرابه :D
خدا رو چه دیدی شاید رو یکی از سایتهام لینک کردم بزار ببینم رو کدوم سایتم یه کم فکر کنم بهت جواب میدم :D

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
با سلام و احترام
به اطلاع می رساند، متاسفانه سروری که اطلاعات اکانت شما بر روی آن قرار داشته به صورت ناگهانی و بدون اطلاع قبلی توسط دیتاسنتر مسدود شده است. پس از پیگیری های شرکت نت افراز، مشخص شده که هارد دیسک های سرور توسط مراجع قانونی کشور آلمان بدون هیچ اخطار و یا اطلاع قبلی مصادره شده است. متن دقیق پاسخ پشتیبانی هتزنر به صورت زیر می باشد:
--------------------
Tue, 25 Mar 2014 04:49:50 -0700 (PDT)
Dear Client,

the hdds have been confiscated by the law enforcement authorities (police). We
cannot give you further information at this point.
Mit freundlichen Grüßen / Best Regards
Steffen Reichelt
Hetzner Online AG
Support
--------------------
متاسفانه پشتیبانی دیتاسنتر از ارایه هر گونه اطلاعات دیگری در این خصوص اجتناب می کند. همچنین با توجه به اینکه هارد های بک آپ سرور نیز توسط پلیس آلمان ضبط گردیده با کمال تاسف در حال حاضر هیچ گونه بک آپی از سرویس اکانت شما در دسترس نمی باشد.
این اطمنیان را به شما می دهیم که شرکت نت افراز به صورت جدی پیگیر این مشکل می باشد و تمام تلاش خود به منظور پگیری آن انجام خواهد داد. ولی با توجه به عدم پاسخ گویی دیتاسنتر همچنین دسترسی بسیار مشکل به مراجع ذی ربط قانونی در کشور آلمان، روند پیگیری این قضیه ممکن است کمی بطول انجامد.
لازم به ذکر است مورد اتفاق افتاده از کنترل شرکت نت افراز خارج بوده است و اقدامات اتخاذ شده در این خصوص نیز "بدون اطلاعات قبلی دیتاسنتر و شرکت نت افراز" بوده است و پلیس بدون ارسال هیچ اخطاری اقدام به ضبط هارد دیسک های سرور کرده است. با این وجود شرکت نت افراز از بابت مشکل پیش آمده بسیار متاسف بوده و از شما پوزش می طلبید.
شرکت نت افراز از خسارات وارده به شما در نتیجه اتفاق مذکور آگاه می باشد و از بابت آن عمیقا متاسف می باشد. بنابراین شرکت نت افراز در اسرع وقت اکانت جدیدی برای شما ایجاد خواهد نمود و سه ماه به سرویس شما در ازای خسارت وارد شده، اضافه خواهد شد. در صورتی که بک آپی از سرویس شما در دسترس می باشد، لطفا جهت بازگردانی برای بخش فنی ارسال نمایید.
مجددا از بابت مشکل پیش آمده عمیقا متاسفیم.
جهت اطلاعات بیشتر لطفا با بخش پشتیبانی شرکت نت افراز تماس حاصل نمایید.

سایت به فناااا رفت!!! یعنی چی آخه!!

:eek::eek::eek:

بک آپ هم نداریم بدبختی شدم ده گیگ اطلاعات ......اینهمه پست

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
با سلام و احترام
به اطلاع می رساند، متاسفانه سروری که اطلاعات اکانت شما بر روی آن قرار داشته به صورت ناگهانی و بدون اطلاع قبلی توسط دیتاسنتر مسدود شده است. پس از پیگیری های شرکت نت افراز، مشخص شده که هارد دیسک های سرور توسط مراجع قانونی کشور آلمان بدون هیچ اخطار و یا اطلاع قبلی مصادره شده است. متن دقیق پاسخ پشتیبانی هتزنر به صورت زیر می باشد:
--------------------
Dear Client,

Steffen Reichelt
Hetzner Online AG
Support
--------------------
متاسفانه پشتیبانی دیتاسنتر از ارایه هر گونه اطلاعات دیگری در این خصوص اجتناب می کند. همچنین با توجه به اینکه هارد های بک آپ سرور نیز توسط پلیس آلمان ضبط گردیده با کمال تاسف در حال حاضر هیچ گونه بک آپی از سرویس اکانت شما در دسترس نمی باشد.
این اطمنیان را به شما می دهیم که شرکت نت افراز به صورت جدی پیگیر این مشکل می باشد و تمام تلاش خود به منظور پگیری آن انجام خواهد داد. ولی با توجه به عدم پاسخ گویی دیتاسنتر همچنین دسترسی بسیار مشکل به مراجع ذی ربط قانونی در کشور آلمان، روند پیگیری این قضیه ممکن است کمی بطول انجامد.
لازم به ذکر است مورد اتفاق افتاده از کنترل شرکت نت افراز خارج بوده است و اقدامات اتخاذ شده در این خصوص نیز "بدون اطلاعات قبلی دیتاسنتر و شرکت نت افراز" بوده است و پلیس بدون ارسال هیچ اخطاری اقدام به ضبط هارد دیسک های سرور کرده است. با این وجود شرکت نت افراز از بابت مشکل پیش آمده بسیار متاسف بوده و از شما پوزش می طلبید.
شرکت نت افراز از خسارات وارده به شما در نتیجه اتفاق مذکور آگاه می باشد و از بابت آن عمیقا متاسف می باشد. بنابراین شرکت نت افراز در اسرع وقت اکانت جدیدی برای شما ایجاد خواهد نمود و سه ماه به سرویس شما در ازای خسارت وارد شده، اضافه خواهد شد. در صورتی که بک آپی از سرویس شما در دسترس می باشد، لطفا جهت بازگردانی برای بخش فنی ارسال نمایید.

پیستتون رو تو شاپکیپر دیدم
والا اولین بارمه یه همچین چیزی میشونم خدا رو شکر که بک آپ داشتین
بازم از نت افراز پیگیر باشین ببینین قضیه چی بوده

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
پیستتون رو تو شاپکیپر دیدم
والا اولین بارمه یه همچین چیزی میشونم خدا رو شکر که بک آپ داشتین
بازم از نت افراز پیگیر باشین ببینین قضیه چی بوده

خدارو شکر سایت دیگم تو نت افراز بود سایتی که پستش رو تو شاپکیپر یا اینجا دیدین نبود
ولی خب این سایت هم خیلی واسش زحمت کشیدم هرچند آپدیت نبود ولی کلی اطلاعات داشتم و....
ینی واقعا شوکه شدم!!
نمیدونم چی بگم واقعا امیدوارم به همین راحتی اینهمه زحمت رو هدر ندن خیلیارو میشناسم سایت های اصلیشون به مشکل خوردن..
امیدمون به نت افرازه!

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
خدارو شکر سایت دیگم تو نت افراز بود سایتی که پستش رو تو شاپکیپر یا اینجا دیدین نبود
ولی خب این سایت هم خیلی واسش زحمت کشیدم هرچند آپدیت نبود ولی کلی اطلاعات داشتم و....
ینی واقعا شوکه شدم!!
نمیدونم چی بگم واقعا امیدوارم به همین راحتی اینهمه زحمت رو هدر ندن خیلیارو میشناسم سایت های اصلیشون به مشکل خوردن..
امیدمون به نت افرازه!

شما همون یوز دلبر شاپکیپرین دیگه درسته پست شاپکیپر مال شما بود
نت افراز که واقعا به مشتریانش اهمیت میده انشالله زود جواب بگیرین
دوستان دیگه هم هستن که این اتفاق ناگوار براشون تو همچین روز های عزیز سال نو براشون افتاده

اتفاقه که افتاده انشالله درسی بشه برای آینده که دوستان بک آپ از سایت رو جدی بگیرن

ufont

لایک‌ها
4,086
:eek: هان چی شد :D
شمام برو تو سایت من 1-2 میلیون (فرق نمیکنه تومن ، دلار ، یورو ) کمک مالی بکن داداش وضع خیلی خرابه :D
خدا رو چه دیدی شاید رو یکی از سایتهام لینک کردم بزار ببینم رو کدوم سایتم یه کم فکر کنم بهت جواب میدم :D
کمک مالی ؟
کمک مالی نداریم ما . . .
پ .ن : دوستان نظرتون در مورد روش کار ،قالب و پیشرفت سایت جدیدم چیه ؟

www.ugfx{.}ir
این رتبه الکسا کمتر از 1ماه فعالیت کسب شده سایت قبلیم رتبش خیلی بهتر بود ولی یادمه پدرم در اومد (بی تجربه بودم) الان بنظرتون پیشرفتم چطور بوده ؟

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
شما همون یوز دلبر شاپکیپرین دیگه درسته پست شاپکیپر مال شما بود
نت افراز که واقعا به مشتریانش اهمیت میده انشالله زود جواب بگیرین
دوستان دیگه هم هستن که این اتفاق ناگوار براشون تو همچین روز های عزیز سال نو براشون افتاده

اتفاقه که افتاده انشالله درسی بشه برای آینده که دوستان بک آپ از سایت رو جدی بگیرن

البته جدیدا به شاپکیپر سر نزدم و همین چند دقیقه پیش از این مشکل باخبر شدم! نه گویا اشتباه شده یوزر دلبر نیستم! (دیو شاید باشم :دی)

آره واقعا حیف میشه اگر درست نشه 10 گیگ اطلاعاتی که با همین انگشت ها! آپلود شده میپره! ....خیلی میسوزه آدم..

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
البته جدیدا به شاپکیپر سر نزدم و همین چند دقیقه پیش از این مشکل باخبر شدم! نه گویا اشتباه شده یوزر دلبر نیستم! (دیو شاید باشم :دی)

آره واقعا حیف میشه اگر درست نشه 10 گیگ اطلاعاتی که با همین انگشت ها! آپلود شده میپره! ....خیلی میسوزه آدم..

اخه یکی از دوستان با یوز دلبر هم همین مشکل رو داشتن و همین متن رو اونجا زده بودن فکر کردم شما هستین
که گفتن سایت 9 سالشون از بین رفته اما بک آپ 2 ماه پیش و داشتن
واقعا سخته داشتم فکر میکردم اگه همچین اتفاقی برا من بیفته چه حالی میشم

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
کمک مالی ؟
کمک مالی نداریم ما . . .
پ .ن : دوستان نظرتون در مورد روش کار ،قالب و پیشرفت سایت جدیدم چیه ؟

www.ugfx{.}ir
این رتبه الکسا کمتر از 1ماه فعالیت کسب شده سایت قبلیم رتبش خیلی بهتر بود ولی یادمه پدرم در اومد (بی تجربه بودم) الان بنظرتون پیشرفتم چطور بوده ؟

دادا یعنی شما نمیخوای به پیشرفت و آموزش این مملکت کمک کنی 1-2 میلیون :general710:
:D دادا سایتت 1 دونه باشه انشالله چرخش برات بچرخه :D نه اینو برا اونایی که ماشین خریدن میگن انشالله صفحاتش برات ورق بخوره :D اینم هم برا کتاب میشه گفت هم سایت :D چیز بهتری بنظرتون میرسه بگین تا برا تعریف از سایتهای بقیه دوستان بگیم :D

Last edited:

ufont

لایک‌ها
4,086
با سلام و احترام
--------------------
Dear Client,

Steffen Reichelt
Hetzner Online AG
Support
--------------------

بک آپ هم نداریم بدبختی شدم ده گیگ اطلاعات ......اینهمه پست
اخ اخ اخ.واقعا متاسف شدم واقعا اتفاق بدیه من اصلا نمیتونم بهش فکر هم کنم
واسه سایت طراحی من تقریبا اتفاق مشابهش افتاد من اصلا بک اپ نداشتم داشتم سکته میزدم همین نت افراز بدادم رسید مطمنا واسه شما هم اوکی میکنن

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

ufont

لایک‌ها
4,086
دادا یعنی شما نمیخوای به پیشرفت و آموزش این مملکت کمک کنی 1-2 میلیون :general710:
:D دادا سایتت 1 دونه باشه انشالله چرخش برات بچرخه :D نه اینو برا اونایی که ماشین خریدن میگن انشالله صفحاتش برات ورق بخوره :D اینم هم برا کتاب میشه گفت سایت :D چیزی بهتری بنظرتون میرسه بگین تا برا تعریف از سایتهای بقیه دوستان بگیم :D
چرا دادا . رو چشم ش حساب بده تا مبلغ 60 میلیون تومن واریز کنم براتون :)

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

بالا