• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عاشق چه ماشینی هستید؟

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
یه نکته ای برام خیلی جالبه ... واقعا سطح رفاه مردم در ظاهر انار خیلی بالا رفته و همم مینالن ..ماشالا تو خیابون بنزو بی ام و هست که ریخته..هیوندای اینا که دیگه ضایع هست بخری انگار پرایده ...واقعا از کجا ملت پول میارن مام بریم بیاریم...
ماشین فعلی :ریو
هدف:Old Mazda 3
پولدار زیاد شده.ولی بی پول خیلی بیشتر زیاد شده.

وسیله فعلی:موتور بی کلاج

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
والا از کجا میارن مام بریم سمتش .. یارو تا دیروز 206 ام نداشت الان نیو سوناتا گرفته..پولدارا یه شبه میشن جدیدا..والا 150 ملیون ماشین یکم وقت لازم داره نه 1 2 ماه ...

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
میگم که پولدار شدنم خیلی راحت شده یه شبه ... دیگه همه که زمیناشون به پول نمیخوره

• Like
Reactions: M1V

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
چند سال پیش یه زمین داشتیم به زور التماس 200 متر 200 متر فروختیمش :general307: پول کلش میشد 100 تومن
الان هرکدوم از اون 200 متر هاش 100 150 تومن پولشه !!

• Like
Reactions: M1V

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
از 11تا 16 سالگی دوچرخه دماوند داشتم بعدش دوچرخه ژیتان با هزار خواهشو تمنا بابام واسم خرید... 18سالگی گواهی نامه گرفتم تا الان که 19 سالمه یک ساله که ماشین بابام 206 سوار میشم و دوست هم دارم در آینده همون یه دونه فراری که تو ایرانه رو داشته باشم:general711:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
پرشیای مدل 84 دارم. دوست دارم پرشیا یا 405 مدل 93 داشته باشم:D. آرزو دارم هرسال 405 مدل سال سوار شم:rolleyes:

شومو که وضع مالیت خوبه ، الحمدالله رب العالمین :> .. نفرموید... یه مزدا 3 اتاق جدید بزنید تو گوشش .... :دی

من دارم به این نتیجه میرسم که ماشین رو باید فروخت ، یه دوچرخه توووپ خرید ، 2-3 میل .. راحت تره آدم :دی

• Like
Reactions: l0w

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
شومو که وضع مالیت خوبه ، الحمدالله رب العالمین :> .. نفرموید... یه مزدا 3 اتاق جدید بزنید تو گوشش .... :دی

من دارم به این نتیجه میرسم که ماشین رو باید فروخت ، یه دوچرخه توووپ خرید ، 2-3 میل .. راحت تره آدم :دی
خدایی نتیجه درستیه !
بیشتر مواقع دوچرخه خیلی کار راه انداز تر از ماشینه !
جا پارک نمیخواد ، بنزین نمیخواد ، ترافیک نداره ، بیمه نداره ، معاینه فنی نمیخواد ، اگه درست استفاده بشه ازش خراب هم نمیشه ، تازه ادم ورزش هم میکنه و از مناظر لذت میبره ! :D
تو همه جای خارج هم دارن کلی استفاده میکنن به همین نتیجه هم رسیدن :rolleyes:

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376

در مقابل پرشیا همه ماشینها لگن حساب میشن:D. اما برای اینکه به ماشین عزیز استراحت بدم ، دارم یه bmw میخرم. بین 320 و 535 جی تی مرددم فعلا:rolleyes:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
در مقابل پرشیا همه ماشینها لگن حساب میشن:D. اما برای اینکه به ماشین عزیز استراحت بدم ، دارم یه bmw میخرم. بین 320 و 535 جی تی مرددم فعلا:rolleyes:

از کجا میپری به کجا :دی .. پرشیا زمانی که 13-14 میل بود ، دلار هم 800ت بود ارزش داشت ، ( سال 78-81) ماشین با کلاسی بود الان که دیگه :دی بعد از 3 سال هم به نظر من خرج میذاره رو دست آدم.. ..

البته من شوخی کردم ، من خیلی ها رو میشناسم که پولشون از پارو بالا میره اما با همون سمند خودرو ملی و 405 حال میکنند ، حیف 120-150 میل پول که آدم بده یه ماشین بندازتش تو خیابون های ایران که از چپ و راست و وسطط سبقت میگیرن :دی

من خودم همیشه سعی میکنم 10% الی 15% از پولم رو بدم واسه ماشین...

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
پراید نوک مدادی تا یکی - دو ماه دیگه ایشالا یه پارس نوک مدادی بعدش هم کم کم دوباره داریم میریم بالا مثل قبل وضع کلی خانواده که مثل قبل یکسری اتفاقات شد لندکروز مشکلی میخریم ( مجردی )

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
از کجا میپری به کجا :دی .. پرشیا زمانی که 13-14 میل بود ، دلار هم 800ت بود ارزش داشت ، ( سال 78-81) ماشین با کلاسی بود الان که دیگه :دی بعد از 3 سال هم به نظر من خرج میذاره رو دست آدم.. ..

البته من شوخی کردم ، من خیلی ها رو میشناسم که پولشون از پارو بالا میره اما با همون سمند خودرو ملی و 405 حال میکنند ، حیف 120-150 میل پول که آدم بده یه ماشین بندازتش تو خیابون های ایران که از چپ و راست و وسطط سبقت میگیرن :دی

من خودم همیشه سعی میکنم 10% الی 15% از پولم رو بدم واسه ماشین...
والا منم دست بردار این ماشینم نبودم. اما تازگی خیلی اذیت میکنه. هر روز یه جاییش روغن میده :D. قطعات هم کیفیتشون پایینه. هرچی درست میکنی 2 روز دیگه دوباره خراب میشه و آدمو میذاره تو راه
خساستم سر جاشه :D.بی ام دابلیو رو با شرایط استثنایی دارم میخرم. جفت ماشینها توی نمایندگی خوابیده ، 35 درصد زیر قیمت خود کمپانی میفروشه تمام قسط:general406:. 535 خیلی ماشین خوبیه، ولی دردسر وارد کردنش خیلی بیشتر از 320 ـه

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
والا منم دست بردار این ماشینم نبودم. اما تازگی خیلی اذیت میکنه. هر روز یه جاییش روغن میده :D. قطعات هم کیفیتشون پایینه. هرچی درست میکنی 2 روز دیگه دوباره خراب میشه و آدمو میذاره تو راه
خساستم سر جاشه :D.بی ام دابلیو رو با شرایط استثنایی دارم میخرم. جفت ماشینها توی نمایندگی خوابیده ، 35 درصد زیر قیمت خود کمپانی میفروشه تمام قسط:general406:. 535 خیلی ماشین خوبیه، ولی دردسر وارد کردنش خیلی بیشتر از 320 ـه
BMW میخوای بخری؟ نمیگی ما هم دلمون میخواد؟:general503:
میگم بیخیال شو بیا من یه پیکان جوانان سراغ دارم گوجه ای ، 2لوکس ، خوش رکاب

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
بنده در حال حاضر ماشین ندارم :D

یه دوچرخه VIVA دارم ، بعد از خدمت یه پژو پارسی دوست دارم بگیرم حداقل :general707:

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
BMW میخوای بخری؟ نمیگی ما هم دلمون میخواد؟:general503:
میگم بیخیال شو بیا من یه پیکان جوانان سراغ دارم گوجه ای ، 2لوکس ، خوش رکاب
نخیرم نمیگم :p شما بذار به سند و سال من پیرمرد برسی تا اون موقع سری 11 بی ام دابلیو اومده میخری ایشالا
اتفاقا باید 3 تا ماشین اوراق کنم- یا 12 تومن پول اوراقی بدم- تا بتونم اینو وارد کنم:(

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
نخیرم نمیگم :p شما بذار به سند و سال من پیرمرد برسی تا اون موقع سری 11 بی ام دابلیو اومده میخری ایشالا
اتفاقا باید 3 تا ماشین اوراق کنم- یا 12 تومن پول اوراقی بدم- تا بتونم اینو وارد کنم:(
پس داشتی از کنارمون رد میشدی یه بوق واسه ما بزن
یه گازیم بده صدا موتورشو بشنویم

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
پس داشتی از کنارمون رد میشدی یه بوق واسه ما بزن
یه گازیم بده صدا موتورشو بشنویم
مگه دهاتیم الکی بوق بزنم ؟:D.من کلا اهل رانندگی و ماشین بازی نیستم. با تاکسی و مترو رفت و آمد میکنم.مگر چی بشه دیگه که شب سر کار بمونم یا بخوام برم مسافرت ماشین ببرم. از رانندگی متنفرم. همین ماشینم هم در این 9 ساله 36 هزار تا کار کرده ، حداکثر سرعتی هم که باهاش رفتم 110 تا بوده;)

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
مگه دهاتیم الکی بوق بزنم ؟:D.من کلا اهل رانندگی و ماشین بازی نیستم. با تاکسی و مترو رفت و آمد میکنم.مگر چی بشه دیگه که شب سر کار بمونم یا بخوام برم مسافرت ماشین ببرم. از رانندگی متنفرم. همین ماشینم هم در این 9 ساله 36 هزار تا کار کرده ، حداکثر سرعتی هم که باهاش رفتم 110 تا بوده;)
حاجی این همه اشخاص معروف بوق میزنن واسه هم دهاتین؟
با قسمت اول حرفت مخالفم ولی با بقیش موافقم ، منم از رانندگی تا حالا که خیلی ندیدم، خودم ماشین ندارم ماشین بابام هست از وقتی که گواهی نامه گرفتم تالا (یک سال) کارم بیشتر شده ، یا منو با ماشین میفرستن خرید یا باید مامان بابامو برسونم اینور اونور ... گواهی نامه نداشتم راحت بودم

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
206 دارم
پیکان گوجه ای خابیده خسته . . . بوق 10-11 قالپاق خورشیدی . . . ضبط صونی (سونی) 54 2تا باند خربزه ای:general401:

بالا