koosharz
Registered User
فدایی دارییییییییییییی:general601:206 دارم
پیکان گوجه ای خابیده خسته . . . بوق 10-11 قالپاق خورشیدی . . . ضبط صونی (سونی) 54 2تا باند خربزه ای:general401:
فدایی دارییییییییییییی:general601:206 دارم
پیکان گوجه ای خابیده خسته . . . بوق 10-11 قالپاق خورشیدی . . . ضبط صونی (سونی) 54 2تا باند خربزه ای:general401:
قربونت سربازتمفدایی دارییییییییییییی:general601:
دست رو دلم نذار. یه همسایه دهاتی داریم اصلا این مردک و تمام خانواده و فامیلش از بیخ و بن دیوونن. ساعت 1 شب میاد ریموت پارکینگش کار نمیکنه بوق میزنه در رو براش باز کنن. ساعت 2 شب فامیلهای غربتیش با کلی عر و کر و داد و فریاد خداحافظی میکنن ، آخرش هم همشون مجددا برق میزنن برای بدرود نهاییحاجی این همه اشخاص معروف بوق میزنن واسه هم دهاتین؟
حالا جدا از بحث همسایتون از دیدگاه شما کسی دهاتی نیست که فقط دست به سینه بشینه و حرفای فلسفی بزنهدست رو دلم نذار. یه همسایه دهاتی داریم اصلا این مردک و تمام خانواده و فامیلش از بیخ و بن دیوونن. ساعت 1 شب میاد ریموت پارکینگش کار نمیکنه بوق میزنه در رو براش باز کنن. ساعت 2 شب فامیلهای غربتیش با کلی عر و کر و داد و فریاد خداحافظی میکنن ، آخرش هم همشون مجددا برق میزنن برای بدرود نهایی. ساعت 3 شب اون بچه های الدنگ علاف الواطش الکی میان تو خیابون ویراژ میدن و تیک آف و ترمز الکی میکنن. اصن یه وضی
مجسمه این یارو را باید بعنوان نماد دهاتی اصیل بزنن توی میدون اصلی دهات اشک آباد
![]()
خوبه که :دیدست رو دلم نذار. یه همسایه دهاتی داریم اصلا این مردک و تمام خانواده و فامیلش از بیخ و بن دیوونن. ساعت 1 شب میاد ریموت پارکینگش کار نمیکنه بوق میزنه در رو براش باز کنن. ساعت 2 شب فامیلهای غربتیش با کلی عر و کر و داد و فریاد خداحافظی میکنن ، آخرش هم همشون مجددا برق میزنن برای بدرود نهایی. ساعت 3 شب اون بچه های الدنگ علاف الواطش الکی میان تو خیابون ویراژ میدن و تیک آف و ترمز الکی میکنن. اصن یه وضی
مجسمه این یارو را باید بعنوان نماد دهاتی اصیل بزنن توی میدون اصلی دهات اشک آباد
![]()
کسی که دست به سینه بشینه و حرفای فلسفی بزنه که آخر دهاتیه دیگهحالا جدا از بحث همسایتون از دیدگاه شما کسی دهاتی نیست که فقط دست به سینه بشینه و حرفای فلسفی بزنه
خیلی باحال میگی :دی مخصوصن عطر روکسی که دست به سینه بشینه و حرفای فلسفی بزنه که آخر دهاتیه دیگه
یکی از راههایی که میشه دهاتیا را تشخیص داد اینه که خودشون رو تابلو میکنن. انگشت نما میشن. الان تو خیابون ما این بابا انگشت نماست. یکی تو اداره خودش رو تابلو میکنه. یکی ماشینش رو عجیب و غریب تغییر میده و انواع چراغ و بوق و تزئین غیر متعارف روش نصب میکنه که همه نگاش کنن یا سقف ماشین رو توی خیابون شلوغ و پشت چراغ قرمز باز میکنه. یکی لباس عجق وجق میپوشه یا موهاش رو مدل عجیبی آرایش میکنه. مثلا اگر دیدی که یکی از 10 متریت رد شد و بوی عطرش به مشامت رسید ، این بنده خدا عطرش مرغوب نیست ، خودش دهاتیه![]()
آخ گفتی ژیتان داغ دلم تازه شداز 11تا 16 سالگی دوچرخه دماوند داشتم بعدش دوچرخه ژیتان با هزار خواهشو تمنا بابام واسم خرید... 18سالگی گواهی نامه گرفتم تا الان که 19 سالمه یک ساله که ماشین بابام 206 سوار میشم و دوست هم دارم در آینده همون یه دونه فراری که تو ایرانه رو داشته باشم:general711:
اقا پس همه شدن دهاتی که با این اوصافکسی که دست به سینه بشینه و حرفای فلسفی بزنه که آخر دهاتیه دیگه
یکی از راههایی که میشه دهاتیا را تشخیص داد اینه که خودشون رو تابلو میکنن. انگشت نما میشن. الان تو خیابون ما این بابا انگشت نماست. یکی تو اداره خودش رو تابلو میکنه. یکی ماشینش رو عجیب و غریب تغییر میده و انواع چراغ و بوق و تزئین غیر متعارف روش نصب میکنه که همه نگاش کنن یا سقف ماشین رو توی خیابون شلوغ و پشت چراغ قرمز باز میکنه. یکی لباس عجق وجق میپوشه یا موهاش رو مدل عجیبی آرایش میکنه. مثلا اگر دیدی که یکی از 10 متریت رد شد و بوی عطرش به مشامت رسید ، این بنده خدا عطرش مرغوب نیست ، خودش دهاتیه![]()
این ژیتان رو منم خیلی وقته دارم یه خط هم روش نیفتاده با نوش فرقی نمیکنهآخ گفتی ژیتان داغ دلم تازه شد
منم 4-5 سال پیش قبل از گواهینامه گرفتن یه ژیتان فیتزروی 20 داشتم
خدا میدونه چند هزار کیلومتر با این نازنین رکاب زدم
تنمون سالم تر بود
روح و روانمونم شادتر بود
باورت میشه جز یه چسب پنچرگیری دیگه هیچ خرجی واسم نداشت ؟!
الانم دسته داداشمه
انقد خرابش کرده که ببینینش با این دوچرخه های Hummer رنگ رفته قدیمی اشتباش میگیری![]()
نه داداش گواهی نامه من از همیناییه که شما میگی ولی موقه کلاسا بهمون میگفتن تا یه سال بین شهری نمیتونیم بریم خلافم کنیم تا یه سال گواهی نامه باطل میشهدوستان من شنیدم گواهی نامه های جدید که ده ساله هستن و الکترونیکی میشه باهاشون به محض گرفتن گواهی تو جاده بین شهری هم نشست.. آیا درسته یا هنوزم باید یک سال ازش بگذره؟
Sent from my C2105 using Tapatalk
شما هم مثل من هستینالان هيچي بعد هم هيچي :android30::android30::android30::android30::android30::android30:
چه تفاهمی منم عین شمام:general510:شما هم مثل من هستین![]()
به جمع ما بی ماشین ها خوش اومدینچه تفاهمی منم عین شمام:general510:
دوستان من هم به جمعتون پیوستمبه جمع ما بی ماشین ها خوش اومدین![]()
اگه جایزه میدن مام هستیمدوستان من هم به جمعتون پیوستم
لطفا از مازراتی همراه با نام کاربری عکس بزارید : دیمن الان مازراتی دارم ولی تو کفه یه نیو پی کی خوشگلم!