سلامسلام
کل سود و اصل سرمایه در غالب یک چک برای یک سال بعده؟
بله
سلامسلام
کل سود و اصل سرمایه در غالب یک چک برای یک سال بعده؟
ببین دوست من از این طرز گفتارت و جبهه گیریت معلومه 6ماه هم نیست وارد بازار شدی!شما راست میگی.فقط شما در مورد بورس و سهامی عام!! اطلاع داری.اما شما هم به سایت forum.talarebourse.com هم سر بزن کمی آشنا تر شی.توی بورس روز اول میان سود 43% قطعی برای سال بعد تضمین شده بانک مرکزی !! و وزارت اقتصاد !! با چک تقدیم میکنند؟بگو کجا که ما بیخودی هر روز سهم خرید و فروش نکنیم بی ریسک 43 درصدمونو بگیریم.
ضمنا شما اصلا اصرار نکردی که کسی بیاد به ما پول بده با این شرایط و این ایمیل و...اونم توی تاپیک مربوط به سود کوتاه مدت بانکی... ما میدونیم شما از سر خیرخواهی گفتی سود 43 درصد اسم شرکتم محرمانه است بعدا میگی.
سال قبل حداقل 30-20 شرکت سودهای بالاتر از 100درصدی داشته اند!مگه هر سال در بورس چند شرکت 50-60 درصد سود دارند؟؟؟!!!!!! اگر هم سود خوبی باشه مطمئنا به افرادی که خبره این کار هستن میرسه.... به نظر من تجربه خیلی مهمه در بورس الکی هم نمیشه وارد شد.
حکایت اون شرکتهایی نشه که اولش مردم سر خرید سهامش دعواشون میشد و با بالاترین قیمت سهامش رو تهیه میکردند برای سود خوب و الان همه فروشنده سهام شده اند و کسی نمیخره و حتی خود شرکت هم با نصف قیمت سهام رو ازشون برنمیداره. و پول اصلیشون عملا از دست رفته بجز مقداری سود که اون هم بر اساس بالا و پایین اومدن سهام و دارمد شرکت متغییر و در گاهی مواقع بسیار پایینه؟؟
سال قبل حداقل 30-20 شرکت سودهای بالاتر از 100درصدی داشته اند!
اگر میخواهید آشنا شوید کمی مطالعه کنید و از شما تشکر میکنم که مثل دوست آماتورمون جبهه گیری نمی کنید!!
سهم هایی که بالای 100درصد در یک سال سود دادند!!!!
پالایش نفت بندر عباس (100درصد)
ایران خودرو(150درصد)
بانک تجارت(200درصد)
بانک پارسیان(بالای 150درصد)
حمل و نقل توکا ریل(400درصد!!!!!!!)
بانک صادرات(200درصد)
پالایشگاه لاوان(400درصد!!!!!!!!)
سرمایه گذاری آتیه دماوند(500درصد!!!!!!!!!)
و..... (نمونه ها زیادند که می توانید با کمی تحقیق پیدا کنید)
متاسفانه دوست آماتورمون در شرکت های ورشکسته سرمایه گذاری کرده اند و می پرسند کجا 43درصد میشه سود کسب کرد؟؟!!!
من نگفتم شما مستقیم وارد بورس بشی!
پرتفوی گردان های شرکت سرمایه گذاری قطعا جزو خبره ترین افراد حاضر در بازار هستند و بحث تجربه پیش آن عزیزان با حداقل 15 سال سابقه در بازار کمی خنده دار به نظر میرسه!
نخیر دوست من اون شرکت هایی را که شما میگید متاسفانه آماتورهایی مثل دوستمون که در پست قبلی پاسخش را دادم با تبلیغات عده ای سفته باز در سایت هایی مثل همون سایتی که ذکر کرد در اوج قیمتی خرید می کنند و در دو ماه با ضرر های 60-70درصدی از بازار خارج می شوند و بعد به بقیه می گویند بورس به درد نمی خورد و این شانس را از بقیه می گیرند!
نه فقط شما میدونی.ببخشید شما ظاهرا با مفهوم سهامی عام آشنا نیستید!!!
مفهوم ورشکستگی برای شرکت سهامی عام معنی ندارد
سهامی عام یعنی شرکتی که در بازار سرمایه (بورس) پذیره نویسی کرده و شرکتی نیست که با سرمایه 1میلیون تومانی 2نفر تاسیس بشه و 3ماه بعد هم منحل بشه و ... (به اون شرکت ها سهامی خاص میگن)
شرکت هایی که در بورس پذیرفته می شوند توسط سازمان بورس و وزارت اقتصاد تضمین شده اند (همانطور که شما گفتید بانک ها توسط بانک مرکزی تضمین شده اند)
ضمنا سهم شما 40درصد است نه 43درصد و اون 3درصد سهم بنده خواهد بود (بدلیل استفاده شما از سهمیه بنده)
چک هم کارمندی است و نه شخصی
زمان تاسیس 5 میلیارد تومان (سال 1371)نه فقط شما میدونی.
اصل سرمایه شرکت در زمان تاسیس چقدر بوده ؟ و حال چقدر شده ؟ زمان تاسیس شرکت کی بوده ؟
سازمان بورس نیمده چک اون شرکت رو تضمین کنه بگه پول نشد بیا از من بگیر.....این چیزی که شما میگی فقط باید با یه وکیل زبده و خوب و پس از بررسی همه جانبه موارد در قبال چک شرکت سرمایه گذاری بشه وگرنه اینجوری که یکی بیاد بگه شرکت سهامی عام ما 40% رو اصل سرمایه سود میده و در قبالش چک تضمینی میدیم که نشد سند مرد خدا.
شما یا خودت اطمینان نداری به کار شرکت که خودت پول نمی گذاری ، یا هم اگر 50 میلیون سرمایه نداری که هیچ! لازم نیست بیایی برای بقیه دلسوزی کنی.ضمنا سهم شما 40درصد است نه 43درصد و اون 3درصد سهم بنده خواهد بود (بدلیل استفاده شما از سهمیه بنده)
چک هم کارمندی است و نه شخصی
ببین دوست عزیز این آخرین پست منه و دیگه هم ادامه نخواهم داد فقط باعث شد سطح درک دوستان مشخص بشه!دوست عزیز جای پست شما اینجا نیست،خواهشا یک تاپیک مجزا بزنین و لینکش را دراینجا قراربدهین..تا حالا هرچی گفتین اسپم بوده وبس....بانک سینا میره کنار یک شرکت سهامی عام میاد جلو!!!هر روز سر یک موضع علکی بحث میشه...
فقط من در عجبم که شما که بلدی و بقیه نابلد!!!چرا وقت و پولت را حرووم 3%میکنی...وقتی بلدی اینقدر بیشتر دربیاری چرا برای فقط 3% گنجشک روزی هستی؟؟؟
همینه که میگم متاسفانه درکتون پایینه!!شما یا خودت اطمینان نداری به کار شرکت که خودت پول نمی گذاری ، یا هم اگر 50 میلیون سرمایه نداری که هیچ! لازم نیست بیایی برای بقیه دلسوزی کنی.
بورس ایران سال دیگه حداکثر 20 درصد هم بازدهی نداره و خیلی از کارشناسان می گویند حتی به 50 هزار هم میرسه شاخص. سال پیش یه استثنا بود.
الان کسی بخواد برای سود پول بگذاره موسسات تا 34 درصد هم سود می دهندو بانکها تا 28 درصد. برای اون چند درصد بیشتر که پولش را از سر راه نیاورده!
دوست عزیزببین دوست عزیز این آخرین پست منه و دیگه هم ادامه نخواهم داد فقط باعث شد سطح درک دوستان مشخص بشه!
فقط اینو بدون که اگر حساب و کتاب بلد بودی نمی گفتی به خاطر 3% گنجشک روز هستی!!
اون در صورتی بود که من مثل شماها یه سپرده مثلا 22% باز کنم بعد بخاطر اینکه جای دیگه 3درصد بالاتر میده بدوم بروم پولمو ببرم اونجا که 25 میده!!
اگر سرمایه من مثلا 150 میلیون باشه و بتونم 900 میلیون هم سرمایه دوستان را جذب کنم 3% آن می شود 27 میلیون تومان که نسبت آن به کل سرمایه من میشه 27/150 یعنی حدود 17درصد سالیانه نه 3درصد!!
دوبار این جواب منو بخونی میفهمی چی گفتم!!
همینه که میگم متاسفانه درکتون پایینه!!
من کی گفتم پول ندارم سرمایه گذاری کنم؟!!!!!!
ضمنا یه قولی به خودت بده سال بعد همین موقع قیمت سهام و عدد شاخص را ببینی که شده 50000!!!!
بازدهی هم می بینی 20درصد شده!!!!!!
همین را بدون که تا چند ماه دیگه که شاخص 140000 واحد و بازدهی های 120درصدی را ببینی به خودت میگی چرا نفهمیدم اون بنده خدا چی میگه؟!!!!!
..........................................
دیگه هم دوستان ادامه ندهند فکر کنم کسی فارسی بلد باشه خودش بتونه قضاوت کنه و ببینه شاخص کی میشه 50000!!
سلامسلام
بنده از امروز عضو این انجمن شدم. مطالب بخش کار و تجارت انصافا خواندنی هستند...
در مورد سودهای بانکی حدود یک هفته پیش تحقیق کاملی کردم و اخیرا سپرده 3 ماهه بانک تجارت رو باز کردم که سود 24.5 درصد به صورت ماهیانه میده. البته حداقل سپرده گذاری 100 میلیون تومان باید باشه...
سود رو هم می تونید در روزشمار همین بانک بریزید که اگر بالای 20 میلیون تومان در اون باشه 22.2 سود روزشمار میده...
به غیر از تجارت بانک های مسکن و صادرات هم گزینه های خوبی دارند. البته بنده صرفا حدود 15 بانکی رو پرس و جو کردم که هم به عنوان بانک مورد تایید بانک مرکزی بوده اند و هم در نشریه بانکر در لیست 1000 بانک اول دنیا بوده اند...
به نظرم این تاپیک خیلی تاپیک خوبیه و با توجه به رقابت و ارایه طرح های روز به روز بانک ها، بهترین محل برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات هست.
بدرود- بهزاد
سلامسلام
خوش امدی داداش
کدوم بانک برای ده دوازده تومن مناسبه؟ بانک باشه نه موسسه که سود بالای ۲۲ درصد بده
بین بانک های سینا، اقتصاد نوین ،پاسارگاد، پارسیان ،دی ، سرمایه،سامان،انصار. ،قوامین، مهر سود. کدوم بیشتره(برای یک ساله)
Sent from my C5303 using Tapatalk
فعلا که دیگه بدرد نمیخوره،کوثر همین سود را بدون شرط حداقل موجودی از یکماه پیش میداد...الآن مهر اقتصاد بودم صبح براشون بخشنامه جدید اومده بود سپرده روزشمار 24% فقط 1 میلیون تا 6ماه باید ته حساب باشه---- از atm خودش میشه تا 1میلیون و از ملت تا 800 تومن روزانه برداشت کرد----- کارمندش گفت تا تیر به شتاب وصل میشیم-یا علی.