• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
شما راست میگی.فقط شما در مورد بورس و سهامی عام!! اطلاع داری.اما شما هم به سایت forum.talarebourse.com هم سر بزن کمی آشنا تر شی.توی بورس روز اول میان سود 43% قطعی برای سال بعد تضمین شده بانک مرکزی !! و وزارت اقتصاد !! با چک تقدیم میکنند؟بگو کجا که ما بیخودی هر روز سهم خرید و فروش نکنیم بی ریسک 43 درصدمونو بگیریم.
ضمنا شما اصلا اصرار نکردی که کسی بیاد به ما پول بده با این شرایط و این ایمیل و...اونم توی تاپیک مربوط به سود کوتاه مدت بانکی... ما میدونیم شما از سر خیرخواهی گفتی سود 43 درصد اسم شرکتم محرمانه است بعدا میگی.
ببین دوست من از این طرز گفتارت و جبهه گیریت معلومه 6ماه هم نیست وارد بازار شدی!
اون سایت مامن سفته بازایی نظیر شاملو و گل آقا و مجید تهرانی و ... و آماتورهایی مثل شماهاست و همون ها به دردتون میخورن که رو قله اردر خرید بهتون میدن و شماها هم خیییییلی خوشحال میخرید و بعدش مثل 3ماه آخر سال قبل با ضررهای 60-50 درصدی از بازار خارج می شوید!
البته قبلش به ***** و صدا و سیما و .... کانون ادبیات فارسی نامه می نویسید که چرا از بازار حمایت نمی کنید در صورتی که اگر شناختی از بازار داشتی قبل این روند نزولی خارج می شدی!!
نمی دونم شما در دبیرستان درس زبان فارسی چند شدی؟!!!
من فارسی گفتم اون 43% سهمیه کارمندای شرکته که 3% سهم منه 40% بقیش هم سهم شما! و اینکه من از سر خیرخواهی این موضوع را مطرح نکردم و صادقانه گفتم که 3% کارمزد منه!
روز اول بورس اگر خودت بخوای خرید و فروش کنی احدی بهت تضمین نمیده که بیای بخری و سود 40% بهت بده و در اینجا چ.ن مدیریت سرمایه با ماست به دوستان تضمین داده می شود!
ضمنا نمیدونم چرا اینقدر درکت پایینه!!!
من گفتم بورس توسط وزارت اقتصاد تضمین شده نه اینکه سود 43% ما توسط وزارت اقتصاد تضمین داده بشه! ضمنا من کی گفتم بورس توسط بانک مرکزی تضمین شده؟!!!!!!

ضمنا وقتی بزرگ شدی میفهمی که سایتی که ذکر کردی جای سیگنال خرید نیست بلکه رسانه ای است برای یک سری افراد برای فروش سهام در اوج قیمت به شماها و امثال شماها هم در تاپیک های مختلف دائما به هم روحیه می دهید که سهم ما بهترین سهم بازار است و ... :D

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
مگه هر سال در بورس چند شرکت 50-60 درصد سود دارند؟؟؟!!!!!! اگر هم سود خوبی باشه مطمئنا به افرادی که خبره این کار هستن میرسه.... به نظر من تجربه خیلی مهمه در بورس الکی هم نمیشه وارد شد.
حکایت اون شرکتهایی نشه که اولش مردم سر خرید سهامش دعواشون میشد و با بالاترین قیمت سهامش رو تهیه میکردند برای سود خوب و الان همه فروشنده سهام شده اند و کسی نمیخره و حتی خود شرکت هم با نصف قیمت سهام رو ازشون برنمیداره. و پول اصلیشون عملا از دست رفته بجز مقداری سود که اون هم بر اساس بالا و پایین اومدن سهام و دارمد شرکت متغییر و در گاهی مواقع بسیار پایینه؟؟
سال قبل حداقل 30-20 شرکت سودهای بالاتر از 100درصدی داشته اند!
اگر میخواهید آشنا شوید کمی مطالعه کنید و از شما تشکر میکنم که مثل دوست آماتورمون جبهه گیری نمی کنید!!
سهم هایی که بالای 100درصد در یک سال سود دادند!!!!
پالایش نفت بندر عباس (120درصد)
ایران خودرو(150درصد)
بانک تجارت(200درصد)
بانک پارسیان(بالای 150درصد)

حمل و نقل توکا ریل(400درصد!!!!!!!)
بانک صادرات(200درصد)
پالایشگاه لاوان(400درصد!!!!!!!!)
سرمایه گذاری آتیه دماوند(500درصد!!!!!!!!!)

و..... (نمونه ها زیادند که می توانید با کمی تحقیق پیدا کنید)
متاسفانه دوست آماتورمون در شرکت های ورشکسته سرمایه گذاری کرده اند و می پرسند کجا 43درصد میشه سود کسب کرد؟؟!!!
من نگفتم شما مستقیم وارد بورس بشی!
پرتفوی گردان های شرکت سرمایه گذاری قطعا جزو خبره ترین افراد حاضر در بازار هستند و بحث تجربه پیش آن عزیزان با حداقل 15 سال سابقه در بازار کمی خنده دار به نظر میرسه!
نخیر دوست من اون شرکت هایی را که شما میگید متاسفانه آماتورهایی مثل دوستمون که در پست قبلی پاسخش را دادم با تبلیغات عده ای سفته باز در سایت هایی مثل همون سایتی که ذکر کرد در اوج قیمتی خرید می کنند و در دو ماه با ضرر های 60-70درصدی از بازار خارج می شوند و بعد به بقیه می گویند بورس به درد نمی خورد و این شانس را از بقیه می گیرند!

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
سال قبل حداقل 30-20 شرکت سودهای بالاتر از 100درصدی داشته اند!
اگر میخواهید آشنا شوید کمی مطالعه کنید و از شما تشکر میکنم که مثل دوست آماتورمون جبهه گیری نمی کنید!!
سهم هایی که بالای 100درصد در یک سال سود دادند!!!!
پالایش نفت بندر عباس (100درصد)
ایران خودرو(150درصد)
بانک تجارت(200درصد)
بانک پارسیان(بالای 150درصد)

حمل و نقل توکا ریل(400درصد!!!!!!!)
بانک صادرات(200درصد)
پالایشگاه لاوان(400درصد!!!!!!!!)
سرمایه گذاری آتیه دماوند(500درصد!!!!!!!!!)

و..... (نمونه ها زیادند که می توانید با کمی تحقیق پیدا کنید)
متاسفانه دوست آماتورمون در شرکت های ورشکسته سرمایه گذاری کرده اند و می پرسند کجا 43درصد میشه سود کسب کرد؟؟!!!
من نگفتم شما مستقیم وارد بورس بشی!
پرتفوی گردان های شرکت سرمایه گذاری قطعا جزو خبره ترین افراد حاضر در بازار هستند و بحث تجربه پیش آن عزیزان با حداقل 15 سال سابقه در بازار کمی خنده دار به نظر میرسه!
نخیر دوست من اون شرکت هایی را که شما میگید متاسفانه آماتورهایی مثل دوستمون که در پست قبلی پاسخش را دادم با تبلیغات عده ای سفته باز در سایت هایی مثل همون سایتی که ذکر کرد در اوج قیمتی خرید می کنند و در دو ماه با ضرر های 60-70درصدی از بازار خارج می شوند و بعد به بقیه می گویند بورس به درد نمی خورد و این شانس را از بقیه می گیرند!

نکته : تنها کشوری مثل ایران که اقتصاد از هم گسخته و انحصار طلبی برخی شرکت ها به دلیل مافیا بازی که در ایران موجود هست و بند های پ باعث تورم های نجومی و سود های نجومی 300 درصدی و کارخانجات خاص و تولیدات خاص شده و اگر این روند که در طی سال گذشته وجود داره همچنان وجود داشته باشه حرف شما کاملا درسته و اگر وجود نداشته باشه مسلما این نوع شرکت ها و مافیا ها اینقدر هم سود های کلان و سه برابری نخواهند داشت.
بعد اسمش هم اسلام میذارن !!!! یعنی مدیریت اقتصادی این بورس و این کشور ما رو کشته هر روز کارخانجات و پولدار های کشور سرمایه هاشون سه برابر میشه و افراد کارگر و قشر بی پول به این واسطه هر روز فقیر تر
سود های کلان هم در جیب بعضی ها
در نظر داشته باشید که سهام ایران فقط در داخل ایران اعتبار دارد نه اینکه مثل کشورهای دیگه بورس هاشون و سهامشون در کل جهان اعتبار داشته باشه و همین باعث شده این جور سودها به دلیل نیاز مردم به اقلام مورد استفاده بالا بره و تورم چند صد درصدی داشته باشه.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ببخشید شما ظاهرا با مفهوم سهامی عام آشنا نیستید!!!
مفهوم ورشکستگی برای شرکت سهامی عام معنی ندارد
سهامی عام یعنی شرکتی که در بازار سرمایه (بورس) پذیره نویسی کرده و شرکتی نیست که با سرمایه 1میلیون تومانی 2نفر تاسیس بشه و 3ماه بعد هم منحل بشه و ... (به اون شرکت ها سهامی خاص میگن)
شرکت هایی که در بورس پذیرفته می شوند توسط سازمان بورس و وزارت اقتصاد تضمین شده اند (همانطور که شما گفتید بانک ها توسط بانک مرکزی تضمین شده اند)
ضمنا سهم شما 40درصد است نه 43درصد و اون 3درصد سهم بنده خواهد بود (بدلیل استفاده شما از سهمیه بنده)
چک هم کارمندی است و نه شخصی
نه فقط شما میدونی.

اصل سرمایه شرکت در زمان تاسیس چقدر بوده ؟ و حال چقدر شده ؟ زمان تاسیس شرکت کی بوده ؟
سازمان بورس نیمده چک اون شرکت رو تضمین کنه بگه پول نشد بیا از من بگیر.....این چیزی که شما میگی فقط باید با یه وکیل زبده و خوب و پس از بررسی همه جانبه موارد در قبال چک شرکت سرمایه گذاری بشه وگرنه اینجوری که یکی بیاد بگه شرکت سهامی عام ما 40% رو اصل سرمایه سود میده و در قبالش چک تضمینی میدیم که نشد سند مرد خدا.

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
نه فقط شما میدونی.

اصل سرمایه شرکت در زمان تاسیس چقدر بوده ؟ و حال چقدر شده ؟ زمان تاسیس شرکت کی بوده ؟
سازمان بورس نیمده چک اون شرکت رو تضمین کنه بگه پول نشد بیا از من بگیر.....این چیزی که شما میگی فقط باید با یه وکیل زبده و خوب و پس از بررسی همه جانبه موارد در قبال چک شرکت سرمایه گذاری بشه وگرنه اینجوری که یکی بیاد بگه شرکت سهامی عام ما 40% رو اصل سرمایه سود میده و در قبالش چک تضمینی میدیم که نشد سند مرد خدا.
زمان تاسیس 5 میلیارد تومان (سال 1371)
سرمایه فعلی 100 میلیارد تومان
خود بنده هم اگر قصد سرمایه گذاری در جایی را داشته باشم حتما و حتما تا اطمینان پیدا نکنم ریالی سرمایه گذاری نخواهم کرد!
بحث اعتماد با شماست و هر عزیزی طبق مصلحت خودش تصمیم میگیره
برای من فقط 3% کارمزد خودم مهمه

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوست عزیز جای پست شما اینجا نیست،خواهشا یک تاپیک مجزا بزنین و لینکش را دراینجا قراربدهین..تا حالا هرچی گفتین اسپم بوده وبس....بانک سینا میره کنار یک شرکت سهامی عام میاد جلو!!!هر روز سر یک موضع علکی بحث میشه...
فقط من در عجبم که شما که بلدی و بقیه نابلد!!!چرا وقت و پولت را حرووم 3%میکنی...وقتی بلدی اینقدر بیشتر دربیاری چرا برای فقط 3% گنجشک روزی هستی؟؟؟

maziyar_hacker@

Registered User
لایک‌ها
10
میخواستم یک سپرده کوتاه مدت (6 ماه) توی بانک باز کنم
حداقل سود هم 24% به بالا باشه .
برای سرمایه هم مشکل حداقل موجودی نیست
به نظرتون بهترین جا که مطمئن هم باشه برای سپرده کجا هست ؟

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
ضمنا سهم شما 40درصد است نه 43درصد و اون 3درصد سهم بنده خواهد بود (بدلیل استفاده شما از سهمیه بنده)
چک هم کارمندی است و نه شخصی
شما یا خودت اطمینان نداری به کار شرکت که خودت پول نمی گذاری ، یا هم اگر 50 میلیون سرمایه نداری که هیچ! لازم نیست بیایی برای بقیه دلسوزی کنی.
بورس ایران سال دیگه حداکثر 20 درصد هم بازدهی نداره و خیلی از کارشناسان می گویند حتی به 50 هزار هم میرسه شاخص. سال پیش یه استثنا بود.
الان کسی بخواد برای سود پول بگذاره موسسات تا 34 درصد هم سود می دهندو بانکها تا 28 درصد. برای اون چند درصد بیشتر که پولش را از سر راه نیاورده!

Last edited:

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
دوست عزیز جای پست شما اینجا نیست،خواهشا یک تاپیک مجزا بزنین و لینکش را دراینجا قراربدهین..تا حالا هرچی گفتین اسپم بوده وبس....بانک سینا میره کنار یک شرکت سهامی عام میاد جلو!!!هر روز سر یک موضع علکی بحث میشه...
فقط من در عجبم که شما که بلدی و بقیه نابلد!!!چرا وقت و پولت را حرووم 3%میکنی...وقتی بلدی اینقدر بیشتر دربیاری چرا برای فقط 3% گنجشک روزی هستی؟؟؟
ببین دوست عزیز این آخرین پست منه و دیگه هم ادامه نخواهم داد فقط باعث شد سطح درک دوستان مشخص بشه!
فقط اینو بدون که اگر حساب و کتاب بلد بودی نمی گفتی به خاطر 3% گنجشک روز هستی!!
اون در صورتی بود که من مثل شماها یه سپرده مثلا 22% باز کنم بعد بخاطر اینکه جای دیگه 3درصد بالاتر میده بدوم بروم پولمو ببرم اونجا که 25 میده!!
اگر سرمایه من مثلا 150 میلیون باشه و بتونم 900 میلیون هم سرمایه دوستان را جذب کنم 3% آن می شود 27 میلیون تومان که نسبت آن به کل سرمایه من میشه 27/150 یعنی حدود 17درصد سالیانه نه 3درصد!!
دوبار این جواب منو بخونی میفهمی چی گفتم!!
شما یا خودت اطمینان نداری به کار شرکت که خودت پول نمی گذاری ، یا هم اگر 50 میلیون سرمایه نداری که هیچ! لازم نیست بیایی برای بقیه دلسوزی کنی.
بورس ایران سال دیگه حداکثر 20 درصد هم بازدهی نداره و خیلی از کارشناسان می گویند حتی به 50 هزار هم میرسه شاخص. سال پیش یه استثنا بود.
الان کسی بخواد برای سود پول بگذاره موسسات تا 34 درصد هم سود می دهندو بانکها تا 28 درصد. برای اون چند درصد بیشتر که پولش را از سر راه نیاورده!
همینه که میگم متاسفانه درکتون پایینه!!
من کی گفتم پول ندارم سرمایه گذاری کنم؟!!!!!!
ضمنا یه قولی به خودت بده سال بعد همین موقع قیمت سهام و عدد شاخص را ببینی که شده 50000!!!!
بازدهی هم می بینی 20درصد شده!!!!!!
همین را بدون که تا چند ماه دیگه که شاخص 140000 واحد و بازدهی های 120درصدی را ببینی به خودت میگی چرا نفهمیدم اون بنده خدا چی میگه؟!!!!!
..........................................:D
دیگه هم دوستان ادامه ندهند فکر کنم کسی فارسی بلد باشه خودش بتونه قضاوت کنه و ببینه شاخص کی میشه 50000!!

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
تو بانک ها بیشترین سود یک ساله مربوط به بانک گردشگری با 25% است ایا؟

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
بانک اینده خوبه؟میشه اعتماد کرد؟ کوتاه مدت 21میده

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
گردشگری همون 25 درصده یکساله.طرح نیکا.بابد صبر کنیم ببینیم اون رقابت بانک ها که قبل عید تند تند سودا رو بالا میبرد امسال هم ادامه داره یا نه.اول اردیبهشت و فاز دوم هدفمندی همه چی رو معلوم میکنه.خدا کنه واقعا بتونن تورم رو برسونن به 25 درصد.

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
N
ببین دوست عزیز این آخرین پست منه و دیگه هم ادامه نخواهم داد فقط باعث شد سطح درک دوستان مشخص بشه!
فقط اینو بدون که اگر حساب و کتاب بلد بودی نمی گفتی به خاطر 3% گنجشک روز هستی!!
اون در صورتی بود که من مثل شماها یه سپرده مثلا 22% باز کنم بعد بخاطر اینکه جای دیگه 3درصد بالاتر میده بدوم بروم پولمو ببرم اونجا که 25 میده!!
اگر سرمایه من مثلا 150 میلیون باشه و بتونم 900 میلیون هم سرمایه دوستان را جذب کنم 3% آن می شود 27 میلیون تومان که نسبت آن به کل سرمایه من میشه 27/150 یعنی حدود 17درصد سالیانه نه 3درصد!!
دوبار این جواب منو بخونی میفهمی چی گفتم!!

همینه که میگم متاسفانه درکتون پایینه!!
من کی گفتم پول ندارم سرمایه گذاری کنم؟!!!!!!
ضمنا یه قولی به خودت بده سال بعد همین موقع قیمت سهام و عدد شاخص را ببینی که شده 50000!!!!
بازدهی هم می بینی 20درصد شده!!!!!!
همین را بدون که تا چند ماه دیگه که شاخص 140000 واحد و بازدهی های 120درصدی را ببینی به خودت میگی چرا نفهمیدم اون بنده خدا چی میگه؟!!!!!
..........................................:D
دیگه هم دوستان ادامه ندهند فکر کنم کسی فارسی بلد باشه خودش بتونه قضاوت کنه و ببینه شاخص کی میشه 50000!!
دوست عزیز
برو خونه اتو گرو بزار یه وام بگیر از بانک ها
بعد اون پول وام رو بزار تو اون موسسه کاردرست!!!
مطمینن بیشتر از این 7 درصد برات میمونه!
یا خونه داری یا نه
اینجا هم کسی بهت پول نمیده مگر اینکه سند خونه و یا یه چیز فیزیکی رو به اسمش بزنی!
که خوب از اون بهتر خود بانک هست!
قشنگ ازت سند خونه میخواد بهت وام میده!
بارکلا که دیگه نمیخوای بحث رو ادامه بدی
بهت راهکار رو نشون دادم
برو بیفت از خانواده و اطافیانت سند خونه بگیر
و این سود سرشار رو به اونها بده
اینقدر هم نمیخواد آمار ارقام رو از جاهای دیگه بیاری نشون ما دادی
معما چو حل گشت اسان شود
منم دلار از 800 شد 3000 تومن به همه گفتم کار من و موسسه بوده و کل سرمایه خودمو دلار 800 خریدم 3000 فروختم ظرف 2 ماه!حناق که نیست خالی بندی
مردی یه پیش بینی کن 200 درصد سود داشته باشه در 3 ماه!بعد از سه ماه بیا اینجا دیدی گفتم!موضوع سود آوری آزاد
زمین !طلا!سهام!مواد خوراکی!احتکار!
هر کی طمع کنه به تو پول بده با اون تاریخ عضویت و تعداد پست هات و وعده هات! خره!ساده لوحه!

behzadi1975

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
بنده از امروز عضو این انجمن شدم. مطالب بخش کار و تجارت انصافا خواندنی هستند...
در مورد سودهای بانکی حدود یک هفته پیش تحقیق کاملی کردم و اخیرا سپرده 3 ماهه بانک تجارت رو باز کردم که سود 24.5 درصد به صورت ماهیانه میده. البته حداقل سپرده گذاری 100 میلیون تومان باید باشه...

سود رو هم می تونید در روزشمار همین بانک بریزید که اگر بالای 20 میلیون تومان در اون باشه 22.2 سود روزشمار میده...

به غیر از تجارت بانک های مسکن و صادرات هم گزینه های خوبی دارند. البته بنده صرفا حدود 15 بانکی رو پرس و جو کردم که هم به عنوان بانک مورد تایید بانک مرکزی بوده اند و هم در نشریه بانکر در لیست 1000 بانک اول دنیا بوده اند...

به نظرم این تاپیک خیلی تاپیک خوبیه و با توجه به رقابت و ارایه طرح های روز به روز بانک ها، بهترین محل برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات هست.

بدرود- بهزاد

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام
بنده از امروز عضو این انجمن شدم. مطالب بخش کار و تجارت انصافا خواندنی هستند...
در مورد سودهای بانکی حدود یک هفته پیش تحقیق کاملی کردم و اخیرا سپرده 3 ماهه بانک تجارت رو باز کردم که سود 24.5 درصد به صورت ماهیانه میده. البته حداقل سپرده گذاری 100 میلیون تومان باید باشه...

سود رو هم می تونید در روزشمار همین بانک بریزید که اگر بالای 20 میلیون تومان در اون باشه 22.2 سود روزشمار میده...

به غیر از تجارت بانک های مسکن و صادرات هم گزینه های خوبی دارند. البته بنده صرفا حدود 15 بانکی رو پرس و جو کردم که هم به عنوان بانک مورد تایید بانک مرکزی بوده اند و هم در نشریه بانکر در لیست 1000 بانک اول دنیا بوده اند...

به نظرم این تاپیک خیلی تاپیک خوبیه و با توجه به رقابت و ارایه طرح های روز به روز بانک ها، بهترین محل برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات هست.

بدرود- بهزاد
سلام
خوش امدی داداش
کدوم بانک برای ده دوازده تومن مناسبه؟ بانک باشه نه موسسه که سود بالای ۲۲ درصد بده
بین بانک های سینا، اقتصاد نوین ،پاسارگاد، پارسیان ،دی ، سرمایه،سامان،انصار. ،قوامین، مهر سود. کدوم بیشتره(برای یک ساله)

Sent from my C5303 using Tapatalk

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
الآن مهر اقتصاد بودم صبح براشون بخشنامه جدید اومده بود سپرده روزشمار 24% فقط 1 میلیون تا 6ماه باید ته حساب باشه---- از atm خودش میشه تا 1میلیون و از ملت تا 800 تومن روزانه برداشت کرد----- کارمندش گفت تا تیر به شتاب وصل میشیم-یا علی.

behzadi1975

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
خوش امدی داداش
کدوم بانک برای ده دوازده تومن مناسبه؟ بانک باشه نه موسسه که سود بالای ۲۲ درصد بده
بین بانک های سینا، اقتصاد نوین ،پاسارگاد، پارسیان ،دی ، سرمایه،سامان،انصار. ،قوامین، مهر سود. کدوم بیشتره(برای یک ساله)

Sent from my C5303 using Tapatalk
سلام
ممنون از لطفت....
بنده این اطلاعات رو شخصا با مراجعه به بانک ها گرفتم:

بانک پاسارگاد:
قرارداد پنج ساله 22 درصد که عملا بعد از یک سال با بستن حساب عملا سودی کسر نمیشه. بین 1 ماه تا 12 ماه اگر ببندید سود 20 درصدی تعلق میگیره.

بانک صادرات:
سپرده 1 ساله با سود 23.3 درصد که 21 درصد سود ماهیانه و 2.3 درصد سود در سررسید پرداخت میشه
سپرده 2 ساله با سود 22 درصد که با گذشت 6 ماه یا بستن حساب کسر سود تعلق نمیگیره
سپرده 6 ماهه با سود 22.3 که 20 درصد سود ماهیانه و 2.3 درصد سود در سررسید پرداخت میشه

بانک تجارت:
سپرده 2 ساله با سود 57 درصدی به شرط پرداخت سود در سررسید
سپرده 1 ساله با سود 26 درصدی به شرط پرداخت سود در سررسید
سپرده 3 ماهه با سود 24.5 درصد ماهیانه که حداقل مبلغ افتتاح حساب باید 100 میلیون تومان باشه
سپرده روزشمار 22.2 درصدی برای مبالغ بالای 20 میلیون تومان

بانک ملی:
سپرده 2 ساله با سود 22 درصد ماهیانه مه بعد از 4 ماه با بستن حساب به آن کسر سود تعلق نمیگیرد
سپرده 2 ساله با سود 55 درصدی به شرط پرداخت سود در سررسید

بانک مسکن:
سپرده 3 ماهه با سود ماهیانه 23 درصد
سپرده 1 ساله با سود 20 درصد به نحوی که کل سود در روز افتتاح حساب پرداخت می شود
سپرده روزشمار 22.2 درصدی برای مبالغ بالای 10 میلیون تومان

بانک پارسیان:
چهار مدل سپرده 2 ساله داره که سودهای 20، 21، 22 و 23 درصدی به اون تعلق می گیره که به ترتیب بعد از گذشت دو، چهار، شش ماه و یکسال با بستن حساب کسر سود تعلق نمیگیره. البته جداولی با جزییات در این زمینه داره...

بانک اقتصاد نوین:
سپرده 3 ماهه با سود 23 درصد به شرط پرداخت سود در سررسید
سپرده 2 ساله با سود 22.2 درصد که بعد از یکسال به آن کسر سود تعلق نمیگیره
سپرده روزشمار 22 درصدی

بانک سپه:
سپرده 6 ماهه با سود 23 درصد که نیمی از سود در سررسید 3 ماهه و نیمی در سررسید 6 ماهه پرداخت میشه، ضمنا بعد از یکماه سود 20 درصد تضمین شده هست

بانک سینا:
سپرده 2 ساله با سود 22 درصد که بعد از یکسال به آن کسر سود تعلق نمیگیره
سپرده 3 ماهه با سود 23.5 درصد به شرط پرداخت سود در سررسید

بانک سامان:
سپرده 18 ماهه با سود 22 درصد که بعد از یکسال به آن کسر سود تعلق نمیگیره

بانک ملت:
سپرده روزشمار 22 درصدی (فکر کنم حداقل داشت!)
سپرده 2 ساله 22 درصدی که بعد از یکسال به آن کسر سود تعلق نمیگیره

من این اطلاعات رو با مراجعه به بانک ها گرفتم و درست یا غلط بودنش پای متصدی باجه... متاسفانه در وبسایت این بانک اطلاعات داده نمیشه و چون سود بالای 22 درصد توسط بانک مرکزی غیر مجاز هست عملا این اطلاعات شفاها به مشتری ارایه میشه...

در ارقام بالای یک میلیارد تومان امکان توافق با برخی بانک ها برای کسب سود 1 تا 2 درصد بالاتر از آنچه در بالا گفت وجود داره و هرچه این رقم بالاتر بره بانک با سود بالاتری موافقت میکنه...

ضمنا بانکهایی هستند مانند گردشگری که یکساله رو 25 درصد می دهند یا بانک شهر و ایران زمین که پیشنهاد های خوبی دارند که به شخصه این بانک ها رو دارای اعتبار کافی برای سرمایه گذاری نمی دونم.... موسسات هم که کلا مخالف سرمایه گذاری در اونها هستم...

این هم بگم که برخی بانک ها دولتی هستند مانند ملی و سپه. بعضی تجاری دولتی هستند مانند مسکن و مابقی خصوصی هستند مانند ملت، صادرات، تجارت و سایر خصوصی های معروف

بر اساس نشریه بسیار معتبر بنکر هم بالاترین رنکینگ با توجه به معیارهای این نشریه متعلق به بانک های پاسارگاد، صادرات و تجارت هست...

ارادتمند- بهزاد

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
الآن مهر اقتصاد بودم صبح براشون بخشنامه جدید اومده بود سپرده روزشمار 24% فقط 1 میلیون تا 6ماه باید ته حساب باشه---- از atm خودش میشه تا 1میلیون و از ملت تا 800 تومن روزانه برداشت کرد----- کارمندش گفت تا تیر به شتاب وصل میشیم-یا علی.
فعلا که دیگه بدرد نمیخوره،کوثر همین سود را بدون شرط حداقل موجودی از یکماه پیش میداد...

بالا