از اساتید کمک می خوام برای خرید یک HDTV
1- استفاده برای ماهواره و دی وی دی
2-مقدار هزینه 800 تا 900 هزار تومن
بنده هم قصد خرید تلویزیون دارم ولی اطلاعاتی در موردش ندارم راهنمایی کنید با قیمت 2 تومن چه تلویزیونی بهتره کیفیت برام مهم تر از سایزه. و اینکه از لحاظ کیفیت Lcd بهتره یا پلاسما؟
با سلام
من تمام این تایپیک خوندم بعدش این مدل انتخواب کردم حالا نظر شما چیه؟
سونی SR293F86
راستی بهم گفتن مونتاژایرانه نظر شما چیه خوبه بگیرمش![]()
ممنون
از اساتید این تاپیک یه سوال داشتم برای خرید یه تلویزیون lcd تا سقف 2 - 2.5 ملیون.
چی پیشنهاد میکنین؟
اگه کسیم چیزی خریده که خوب بوده بگه ممنون میشم.
یه نظریم در مورد مارک سونی بدین نسبت به قیمتش چه جوریاس؟
این چی هست LCD ,CRT,PLASMA?
میبخشید نگفتم CRT
29 اینچش حدود 500 و خورده ای
آقا ما الان حدود چند ماهه که میخوایم یک تلویزیون 40 به بالا برداریم ولی واقعا نمیدانیم بین ال سی دی وپلاسما وپروجکشن ولامپی(crt) کدامش بهتره یعنی کدومش بیشتر سرش به تنش می ارزه
من دیروز در بک فروشگاه پاتاسونیک بودم از یارو پرسیدم پلاسما بهتره یا lcd
فروشنده برای مقایسه از دو تلویزیون زیر استفاده کرد
1-پلاسما 42اینچ ویرا 2-lcdسونی 40 اینچ سری s
و یک بازی فوتبال رادر هر دو برای من پخش کرد
در lcd هنگام دویدن بازیکن ها تصویر جا میموند و یه جورای شبه مانند میشد
ولی پلاسما توپ توپ نشون میداد
ولی من بازم با این حال میترسم پلاسما بخرم چونکه میگن مشکل burn in داره وواقعا گیج شدم
بعدش رفتم تو فروشگاه سونی . فقط lcd براویا داشت تصویرشان با تکنولوژی HDخیلی عالی بود
از او خواستم که یک آنتن هوایی به یکی از اونا وصل کنه (به یک lcdسونی 40سریs)
شاید باورتون نشه ولی چنان تصویر افتضاحی بیرون داد که تلویزیون لامپی بهتر میداد
باخودم گفتم گفتم اگه قرار باشه که 2400000 بدم برای یک lcdسونی 40سری s خوب میرم یک 34 اینچ
لامپی میگیرم
دوست عزیز اگه برای دیدن فوتبال اون هم از تلویزیون ایران با اون کیقیت پخش افتضاح می خوای تلویزیون بخری پس بهتره که crt بخری ولی اگه می خوای با ماهواره حال کنی lcd یا plasma بخر من یک سامسونگ lcd بهت معرفی می کنم برو تصویرش رو ببین M61 و R71 رزولوشن هر دو 5000:1 است ولی کلیه LCD های پاناسونیک و سونی رزولوشنشان از 1600:1 بیشتر نیست من که خیلی خوشم اومد .
در مورد BURN IN پلاسما هم بهتره بهت بگم که بعد از 30000 ساعت باید این کار رو بکنی و برای LCD هم بعد از 60000 ساعت که اگر سر انگشتی هم حساب کنی اگر روزی 7 ساعت هم روشن باشه تا 12 سال برای پلاسما و تا 24 سال برای LCD احتیاجی به شارژ نداره ,حالا خود دانی
اولا:
فوتبال را در هر دو تلویزیون برای من با dvd پخش کرد نه با آنتنهای ایران
فروشگاه سامسونگ هم رفتم تلویزیون هایش را به HD وصل کرده بود اون مدل های FوN اون را هم دیدم که تازه رزولوشن آنها 1:6000 بود وبیشتر مدل هایی که گفتی ولی وقتی آنتن ایران را بهش وصل کرد داشت باغ مظفر و نشون میداد از تلویزیون های خودمون بدتر بود
ولی بعد به فروشنده گفتم اگه این را به ماهواره وصل کنم همین کیفیت را بهم میده(منظورم کیفیت HD ) گفت:آره
بهش گفتم اگه بردم و کیفیت نداد میام پس میدم قروشنده هم گفت باشه .ولی از کجا معلوم که دبه در نیاره وپس بگیره!!!!!!!!!!!!
سلام 100% مطمئن باش كه كيفيت HD رو كه تو مغازه ديدي با ماهواره بدست نمياد ... ولي در كل بهتر از آنتن هوايي هاي معموليه ... اگرم تصميم داري بگيري كتبي ازش بگير ...
اولا:
فوتبال را در هر دو تلویزیون برای من با dvd پخش کرد نه با آنتنهای ایران
فروشگاه سامسونگ هم رفتم تلویزیون هایش را به HD وصل کرده بود اون مدل های FوN اون را هم دیدم که تازه رزولوشن آنها 1:6000 بود وبیشتر مدل هایی که گفتی ولی وقتی آنتن ایران را بهش وصل کرد داشت باغ مظفر و نشون میداد از تلویزیون های خودمون بدتر بود
ولی بعد به فروشنده گفتم اگه این را به ماهواره وصل کنم همین کیفیت را بهم میده(منظورم کیفیت HD ) گفت:آره
بهش گفتم اگه بردم و کیفیت نداد میام پس میدم قروشنده هم گفت باشه .ولی از کجا معلوم که دبه در نیاره وپس بگیره!!!!!!!!!!!!
سلام چند تا سوال دارم
با توجه به خوندن نسبتا کل این تاپیک تصمیم گرفتم 29p800 بگیرم
حالا سوالم اینه که این قیمتش با میزش 780 تومنه یا نه قیمت میزش جداس و چقدره؟
یه عکس بزرگ و باحال ازش دارید برام بزارید؟
با همین قیمت و امکانات چه تلویزیونهای با چه مارکهایی موجوده ؟
لطفا راهنمایی کنید میخوام همین روزا برم بگیرم
سلام
در کیفیت تصویر P800 شک نکن
این قیمت بدون میزه، میزش فابریکش 130 هزار تومان
البته این tv زیبایی اش به میزشه که سر جمع 900 هزار تومان برات تموم میشه
در نظر داشته باش که قیمت LCD 27 اینچی سامسونگ الان در حدود 990 هزار تومنه.
p800 در هر screen تقریبا 833 خط افقی داره که تو tv های هم رده این حدود 625 خطه.
بنابراین نقاط بیشتری در هر تصویر داره