مهرداد جان ،چون شما قصد تعویض دارید و تو این رنج قیمت ارزونی و گرونی تاثیر چندانی روی معامله شما نداره،پیشنهاد من انجام این معامله میباشد.دوستانی که از بازار خبر دارند لطفا راهنماییم کنند
الان برای تعویض ماشین مثلا تبدیل پراید به 206 وقت مناسبیه یا صبر کنم ببینم اوضاع چطور میشه ؟
چون می بینم خیلی بالا رفته همه چی
با 27 تومن چی میشه خرید ؟
مدل 90 تو بازار میگن 26 27 صفرش الان 30 تومانه بهتر نیست صفر بگیرم!؟اگه مدل 90 سالم و کم کارکرد پیدا کنی خوبه وگرنه صفر کیلومتر-اکثرا راضی هستند به غیر از اشخاصی که با مشکلاتی مثل روغن ریزی مواجه شدند که علتش کیفیت قطعات غیر اصل در بعضی مدلها میباشد.
خودروهای رنج قیمت 30 تا 50 میلیون همیشه با معایب و محاسنی هستند و یک خودرو ایده ال نیستند- اگه بیشتر در مسیرهای برون شهری و اتوبانها هستین لیفان 620 ترجیحا با موتور 1800 خیلی خوبه-رانا و ال نود هم در یک سطح هستند.دوستان من میخوام تو تو این یکی دو هفته ماشین بگیرم اومدم یه مشاوره هم از شما بگیرم
نظرم بیشتر رو این چند مدله شما کدومو بیشتر پیشنهاد میکنید. از همه نظر
لیفان ۶۲۰
ال ۹۰ ای ۲ ایران خودرو
رانا
30 میلیون قیمت کارخانه و ثبت نامی هست،قیمت فعلی در بازار بین 33 تا 34 م (1 م اختلاف بابت یورو 4 بودن و نبودن است)-اگه بازار آزاد 33 باشه مدل 90 ، 26 م - ایران خودرو هفته قبل ثبت نام با تحویل 1 ماهه داشت، که صرف با ثبت نام هست.مدل 90 تو بازار میگن 26 27 صفرش الان 30 تومانه بهتر نیست صفر بگیرم!؟
گزینه ی خوبیه.با سلام
دوستان من میخوام یک ماشین سمند EF7 پایه گاز سوز بگیرم خوشحال میشم دوسنان نظرشون درمورد این ماشین اعلام کنند
واقعا بنظر خودتون اصلا پیکانتو ارزش نصف قیمتی که میدن داره؟!پیکانتو تحویل 120 روزه اطلس خودرو به نظرتون ارزش داره؟! به موقع میدن؟
پیکانتو تحویل 120 روزه اطلس خودرو به نظرتون ارزش داره؟! به موقع میدن؟
داداش من ی ساعت سوار شو بعد نظر بده.در حال حاظر بهترین خودرو بین رنج قیمتی ـه 60 تا 70تومن تو بازار کثیف ایران هست . . . آپشن های خوبی هم داره(مثلا نسبت به مگان 1600 سی سی 70تومنی(کارکرده ) که هیچی هم نداره! )
نمونه های کارکرده شو گیر بیاری ب صرف ــــــــــه ترــــــــــــــــــــــه
این نمونه Ford Fiesta آسیایی![]()
داداش من ی ساعت سوار شو بعد نظر بده.
از رو کاغذ نمیشه چیزی فهمید. زیرپای 206 خیلی بهتر از اونه. با مگان ک اصلا قابل قیاس نیست!
بسیار ضعیف و خشک و هندلیک ضعیفی داره! فقط واس اینه که توی شهر استفاده بشه!
نصف پولی که میدی هم سواری نمیگیری!