• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

mamad64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید محترم سلام.
اگه لطف کنین و فایل کبی که ساپورت ویژوال بیسیک رو روی پی پی سی اضافه می کنه(jamin) رو معرفی کنین خیلی ممنون میشم
در ضمن من برنامه ای که به ppc این اجازه رو میده که بلوتوس های دریافتی رو روی memory card ذخیره کنه(Smart File Acceptor PocketPC Eng) رو از فروم گرفتم ولی وقتی روی jamin امتحانش می کنم error میده ایا برنامه دیگری هست که این قابلیت رو داشته باشه و روی jamin هم کار کنه
یه سوال دیگه آیا برنامه ای هست بجز phone alarm که توی ppc پروفایل درست کنه آخه من phone alarm رو روی jamin نصب کردم ولی وقتی گوشی زنگ میخوره فعال نمیشه
پیشاپیش از زحماتتون متشکرم:goatee: :goatee:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
--------------------------------------------------------
واسه تماسهای خروجی که call forwarding بی معنیه..این برنامه تماسهایی رو که از گوشیت برقرار میشه رو به شمارهای که خودتون تعیین میکنین میفرسته...
همه اینکارها رو پشت پرده انجام میده و باعث میشه استفاده کننده از گوشیتون فکر کنه همون شماره ای که شماره گیری شده داره زنگ میخوره..خبر نداره که اون شماره ای که میبینه قلابیه:p

آها گرفتم:)
ولی زیاد به کاره آدم نمیاد فکر کنم! البته من معمولا گوشیمو به کسی نمی دم !!:cool::lol:

hangi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما در مورد برنامه ارسالی من در سایت IT Originator هم همین سئوال را نموده بودید. در مورد روش نصب برنامه ITO.Calendars v1.0 باید بگم من فایل CAB برای نصب را در سایت گذاشته ام که آدرس :

http://www.itoriginator.com/FetchFile.aspx?f=ITO.Calendars.v1.0.cab

در صورتیکه روی PPC شما DotNet Compact Framework 2.0 نصب نشده باشد لازم است فایل CAB زیر نیز دانلود کنید :

http://www.itoriginator.com/FetchFile.aspx?f=NETCFv2.wm.armv4i.cab

بعد به راحتی به وسیله ActiveSync می توانید این CAB ها را به روی PPC خود منتقل کنید و بوسیله File Explorer خود با کلیک آنها را نصب کنید ( ابتدا NETCFv2.wm.armv4i.cab را نصب کنید ) در صورتیکه فارسی ساز ندارید نیاز دارید تا یک Soft Reset کنید تا فونت Unicode بطور خودکار نصب گردد. سپس می توانید برنامه را اجرا کنید.

در صورت بروز مشکل به من ایمیل بزنید.

با تشکر
رضا قربانی

خبرهای جدید :

1. نسخه شماره 1 را برای Pocket PC 2003 هم طراحی کردم که متاسفانه بدلیل مشکلات زیادی که با Host خودم داشتم هنوز نتونستم Upload کنم !!! در اولین فرصت آنرا نیز قرار می دهم.
2. نسخه شماره 2 را برای هم WM5 و هم Pocket PC 2003 به زودی ارائه می دهم که نه تنها سه تاریخ هجری و میلادی و قمری را دارد بلکه حدود سه تاریخ دیگر ( حداقل ) بدان اضافه شده است و همچنین ظاهر برنامه کاملا به شکل یک تقویم ماهانه در آمده که شما می توانید به راحتی بین تقویمهای مختلف حرکت کنید.

خیلی ممنون من فهمیدم مشکل چی بود چون winrar نصب کردم روی کامپیوتر فایل های cab رو بخ صورت zip نشون میده منم unzip میکردم
الان دیگه درست شد ممنون
در ضمن آقا رضا از برنامه های خوبتونم تشکر

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
اساتید محترم سلام.
اگه لطف کنین و فایل کبی که ساپورت ویژوال بیسیک رو روی پی پی سی اضافه می کنه(jamin) رو معرفی کنین خیلی ممنون میشم
در ضمن من برنامه ای که به ppc این اجازه رو میده که بلوتوس های دریافتی رو روی memory card ذخیره کنه(Smart File Acceptor PocketPC Eng) رو از فروم گرفتم ولی وقتی روی jamin امتحانش می کنم error میده ایا برنامه دیگری هست که این قابلیت رو داشته باشه و روی jamin هم کار کنه
یه سوال دیگه آیا برنامه ای هست بجز phone alarm که توی ppc پروفایل درست کنه آخه من phone alarm رو روی jamin نصب کردم ولی وقتی گوشی زنگ میخوره فعال نمیشه
پیشاپیش از زحماتتون متشکرم:goatee: :goatee:

براي اينكه برنامه ي phone alarm اجرا بشه ، بايد رجيستر (كرك) كنيد.

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
سلام بچه ها من تازه واردم كسي برنامه اي را سراغ داره كه axim x51v رو تبدل به موبايل كنه البته من سخت افزارش رو دارم خيلي ممنون ميشم اگه جواب من رو بديد
آقا مسعود از دوستان خوب من هستند.
277.gif

من یه مقدار بیشتر در مورد این مشکل توضیح میدم. یه مودم GSM فوجیتسو زیمنس خریدیم تا از این Axim x51v بتونیم به جای موبایل هم استفاده کنیم. این مودم یه مقدار خیلی زیادی ظاهرا قدیمیه و نرم*افزار روی سی دیش حتی روی ویندوز موبایل 2003 هم نصب نمیشه! (من خودم x 50v دارم و روی اون با ۲۰۰۳ تست کردم) مودم روی پورت CF دستگاه نصب میشه.
خوب حالا ما دنبال یه نرم*افزار دیالر جایگزین به جای نرم افزار همراهش میگردیم. در این جستجوها! نرم*افزار Running Voice GSM رو پیدا کردیم. نسخه 3.1.1 اون روی دستگاه من که 2003SE داره به خوبی کار میکرد و مشکلی نداشت. این نسخه روی WM2005 نصب نمیشه و نسخه جدیدتری داره که WM2005 (برای x51v آقا مسعود) رو هم ساپورت میکنه. نسخه 3.5.0 . ولی متاسفانه این نسخه ظاهرا مشکل داره و تقریبا میشه گفت که قابل استفاده نبود.
حالا دنبال نرم*افزارهای دیگه ای هستیم که بتونیم از این مودم روی دستگاه x51v با wm2005 استفاده کنیم. چه نرم*افزارهایی مشابه RVGSM میشناسید و معرفی میکنید؟

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!
302.gif

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
MFaxCE
برنامه اي واسه فرستادن و گرفتن Fax :)

snapshot14.jpg
1168169518.gif
1168169587.gif

1168169612.gif

فایل های ضمیمه

• Samtechnc.MFaxCE.v1.8.7b.WM2003.wm5.Regged.zip
    359 KB · نمایش ها: 312

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
CommManagerPlus​

This one is a program which allows you to create shortcuts to your favorite applications and to define many settings at the same time, a bit like a micro-batch file.

- adjust brightness,
- start Bluetooth,
- start GPRS,
- start WiFi,
- start the telephone
- change screen orientation
- overclock (OMAP only)
- turn off the ActiveSync synchronization,
- adjust the sound level (WM5 Of only),
- adjust the telephone sound level.
- cancel brightness timeout (with battery or external power).
commmanagerplus.jpg

فایل های ضمیمه

• CommManagerPlus.zip
    236.7 KB · نمایش ها: 139

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
mRing 4​

Use mRing and never miss important call again!
Assign MIDI, WAV, WMA and MP3 ring tones to Phone Book Individual Contact or Contact Categories, separate phone call and SMS ring tones and define profiles (silent, loud, discreet etc.).

Manage your ring tones easy and intuitively at one convenient place, and customize your phone experience with five high quality MP3 ring tones from Business-Professional Ringtone Collection included for FREE!

mRing 4 for Windows Mobile 5 is optimized for Treo™ smartphones.​

1168150582.gif
1168150561.gif
1168150530.gif
1168150627.gif

فایل های ضمیمه

• mRing v4.0.zip
    849 KB · نمایش ها: 251

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
Talking Alarm 0.5​

Talking%20alarm.jpg

فایل های ضمیمه

• Talking Alarm.zip
    540.9 KB · نمایش ها: 334

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام نبما جان مرسی از برنامه ولی سریالش کامل نیست ایمیل میخواهد و بقیه قسمتها اگه کاملشو بدی ممنون .

سلام
ببخشيد من مدتي نبودم. من اصل برنامه رو ديگه ندارم. ولي يادمه كه خودم با همون مشخصات نصبش كردم!
خيلي توي كامپيوترم رو گشتم تا دوباره پيداش كنم و ببينم كه مشكل چي بوده ولي نتونستم :cool:

نيما

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوستان اگه لطف کنن و چند تا فونت عربی یا فارسی بزارن ممنونمیشم
در ضمن من تمام فارسی ساز های معرفی شده را گرفتم ولی هیچ کدام نصب نمیشه اگه یک فارسی ساز درست و حسابی برای ویندوز موبایل 5 بزارید ممنون می شم

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
فكر كنم به تعداد كاربران فروم ، اين موضوع مطرح شده.

فارسي ساز : Arabizer

(فونت هم بطور پيشفرض Tahoma هستش كه ميتونيد فونت هاي كامپيوتر رو خودتون توي گوشي كپي كنيد)

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
لطفا اول متن رو دقیق بخونید بعد جواب بدید
اگر فارسی ساز Arabizer نصب شده بود که من اینجا پیغام نمی گزاشتم .
هر کار می کنم تا نصفه می ره ولی گیر می ده و نصب نمی کنه . چند نسخه از این فارسی ساز رو هم گیر آوردم ولی هیچ کدوم کار نکر . یکی هم که ظاهرا نصب می شه ولی باطنا هیچ کاری نمی کنه .
حالا اگه می تونی لطف کن و بگو چکار کنم !!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
هر کار می کنم تا نصفه می ره ولی گیر می ده و نصب نمی کنه . چند نسخه از این فارسی ساز رو هم گیر آوردم ولی هیچ کدوم کار نکر . یکی هم که ظاهرا نصب می شه ولی باطنا هیچ کاری نمی کنه .

گوشیتون چیه؟
اگه اتمه arabizer روش نصب نمی شه.
اگه گوشی یی غیر از اتمه یه بار هاردریستش کنید و دوباره امتحان کنید...
169.gif
اربایزر2 از بهترین عربی/فارسی سازهاست!

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76

دستگاهتون چيه ؟

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دستگاه من Hyundai A200 هستش و ویندوز موبایل 5 داره . من بالاخره بعد از کلی دردسر یک arabizer پیدا کردم که توش درست نصب شد ولی مشکل اینجاست که فارسی مینویسه ولی جدا جدا یعنی حروف بزرگ و جدا از هم اون هم بر عکس یعنی از چپ به راست در حالی که برای نوشتن فارسی باید از راست به چپ بنویسه !!! :blink:

حالا اگه یکی از دوستان بگه چکار کنم که از راست به چپ بنویسه و جدا جدا هم ننویسه سر هم بنویسه ؟

:(

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دستگاه من Hyundai A200 هستش و ویندوز موبایل 5 داره . من بالاخره بعد از کلی دردسر یک arabizer پیدا کردم که توش درست نصب شد ولی مشکل اینجاست که فارسی مینویسه ولی جدا جدا یعنی حروف بزرگ و جدا از هم اون هم بر عکس یعنی از چپ به راست در حالی که برای نوشتن فارسی باید از راست به چپ بنویسه !!! :blink:

حالا اگه یکی از دوستان بگه چکار کنم که از راست به چپ بنویسه و جدا جدا هم ننویسه سر هم بنویسه ؟

:(

توی Settings>arabic settings توی تب های مختلفش بگردید یه جا داره که نوشته smart right to left اون رو disable کنید ببینید مشکل حل می شه؟
169.gif

nima6888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من بهشون ایمیل زدم و اونا بهم گفتن باید حتما پول بریزم
کسی کرکی واسه این برنامه سراغ نداره؟
با نسخه trial فقط فایلهای زیر 1mb رو میگیره و میفرسته
KING_DANI عزیز شما یه راهی پیشنهاد نمیکنین

ممنون

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
گوشیتون چیه؟
اگه اتمه arabizer روش نصب نمی شه.
اگه گوشی یی غیر از اتمه یه بار هاردریستش کنید و دوباره امتحان کنید...
169.gif
اربایزر2 از بهترین عربی/فارسی سازهاست!

داش فرهاد کی گفته Arabizaer روی اتم نصب نمیشه؟
من نزدیک 5 ماهه اتم دارم، فارسی سازی به جز Arabizar روش نصب نکردم تاحالا. چون اتم واقعاً با Arabizer خوب کار میکنه.

بالا