• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داش فرهاد کی گفته Arabizaer روی اتم نصب نمیشه؟
من نزدیک 5 ماهه اتم دارم، فارسی سازی به جز Arabizar روش نصب نکردم تاحالا. چون اتم واقعاً با Arabizer خوب کار میکنه.

منم قبلا arabizar رو بدونه هیچ مشکلی نصب کرده بودم
105.gif

mehran_qtek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزيز

از دوستان كسي كرك برنامه Airscanner Mobile Antivirus for Pocket PC 3.0 داره ؟:) :rolleyes:

borteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام !

من یه Siemens sx66 دارم که دقیقا" کپی Imate PDA2K هستش و کلا" به این سری میگن Blue Angel !

من اومدم با MTTY و با دستور Erase ، از آدرس A0000000 به آفست 2000000 رام گوشی رو پاک کردم و الان دیگه هیچی بالا نمیاد ! نه Bootloader هست و نه روشن میشه و نه شارژ میشه و هیچی ! پاکت پی سی مرده !

حالا کسی راه حلی داره برام ؟ لطفا" زود کمک کنین که موندم چیکار کنم !

nima_07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براتون برنامه arcpad 7.0.1 به همراه کد رجیسترش گذاشتم
gps بازها حالشو ببرن

لینک دانلود برنامه...حدود 33mb
http://www.esri.com/software/arcgis/arcpad/download.htm
AP7%20Elmore%206_med.jpg

40cyd8z.jpg

قیمت برنامه حدود 450 دلاره...ولی شما با کد ~RCP@DD00R@~ رجیسترش کنین

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
سلام:
یه سئوال از دکتر جان داشتم.می خواستم ببینم نرم افزاری هست که بتونه به طور تخصصی اطلاعات مربوط به مریضهای هر رشته رو جداگانه با منیجشون در اختیار بزاره یا بتونه مثل یک پرونده در خودش ثبت کنه.یعنی دیگه نخواد هی اطلاعات مریض را رو کاغذ جابجاکنیم یه بارگی دارو و منیج و اطلاعات مریض رو ذخیره کنه و حتی خوش بینانه تر در کنار این کارها با گرفتن تشخیص مریض بتونه دارو و منیج هم پیشنهاد بده.
دوما می خواستم ببینم ماشین حسابهای پزشکی امکان حساب مایعات لازم برای مریض را دارن یا اصلا برنامه خاصی برای این کار هست یا نه(هایپرناترمی و......متاسفانه تنبلی نمی زاره دستی حساب کنم)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

با این برنامه می شه صداهایی که مثلا از مدیا پلیر میادو بدون استفاده از loud spkeaker ضبط کرد؟!! یا مثلا وقتی با wifi به رادیو گوش می کنیم می شه صداشو ضبط کرد؟!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بر خلاف برنامه های قبلی ، از مدیکال ویزاردز که با یک فایل همش کرک می شد ، متاسفانه نسخه های 6 همه برنامه هاش داره می اد بیرون و هنوز کسی فکری به حالش نکرده
70554759262006165341.gif

عجالتا این رو داشته باشید ، نسخه جدید سوت اورژانس ش هست ، اون دوستمون هم که سئوال کرده بود ، مثلا با همین می شه بسیار چیز ها رو حساب کرد

این جا بگیرید ، فایل نصب رو هم براتون آپ کردم

کد:
http://bianconero.persiangig.com/Medical/ERSuite%206.rar

سایت برنامه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به سلامتی ، اینم نسخه 2006 روماتولوژی تامسون
shot1.gif

البته موند اون پی دی ای رفرنس ش

کد:
http://bianconero.persiangig.com/Medical/Thompson%20Rheumatology%202006.rar
خوشبختانه فایل کب و فول ورژن هست

من از این مدلی کرک کردن خیلی خوشم می آد

سایت برنامه

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان پزشك سايت لطفا من در پست 4325 يه درخواستي داشتم اگه ممكنه جواب بدين ممنون ميشم.:( :wacko:

mamad64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یکی هم به ما کمک کنه
من یه jamin دارم و phone alarm روش نصب کردم ورجیسترش هم کردم ولی نمی دونم چرا وقتی گوشی زنگ میخوره فعال نمیشه و موزیک خود ویندوز فعال میشه در ضمن برنامه mring رو هم نصب کردم ولی اون هم همین مشکل رو داره.:( :( :( :(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا مسعود از دوستان خوب من هستند.
277.gif

من یه مقدار بیشتر در مورد این مشکل توضیح میدم. یه مودم GSM فوجیتسو زیمنس خریدیم تا از این Axim x51v بتونیم به جای موبایل هم استفاده کنیم. این مودم یه مقدار خیلی زیادی ظاهرا قدیمیه و نرم*افزار روی سی دیش حتی روی ویندوز موبایل 2003 هم نصب نمیشه! (من خودم x 50v دارم و روی اون با ۲۰۰۳ تست کردم) مودم روی پورت CF دستگاه نصب میشه.
خوب حالا ما دنبال یه نرم*افزار دیالر جایگزین به جای نرم افزار همراهش میگردیم. در این جستجوها! نرم*افزار Running Voice GSM رو پیدا کردیم. نسخه 3.1.1 اون روی دستگاه من که 2003SE داره به خوبی کار میکرد و مشکلی نداشت. این نسخه روی WM2005 نصب نمیشه و نسخه جدیدتری داره که WM2005 (برای x51v آقا مسعود) رو هم ساپورت میکنه. نسخه 3.5.0 . ولی متاسفانه این نسخه ظاهرا مشکل داره و تقریبا میشه گفت که قابل استفاده نبود.
حالا دنبال نرم*افزارهای دیگه ای هستیم که بتونیم از این مودم روی دستگاه x51v با wm2005 استفاده کنیم. چه نرم*افزارهایی مشابه RVGSM میشناسید و معرفی میکنید؟

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!
302.gif

قربان من برنامه ای سراغ ندارم که چنین کاری کنه ، پیشنهاد هم نمی کنم دنبالش باشید ، توی فروم های خارجی همش از بد گفته بودن

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
دوستان پزشك سايت لطفا من در پست 4325 يه درخواستي داشتم اگه ممكنه جواب بدين ممنون ميشم.:( :wacko:

قربان تمام برنامه هایی که من معرفی کرده ام تقاضاهای شما رو بر آورده می کنه ، کافیه آدرس هر برنامه رو که در هر پست هست مشاهده کنید تا از قابلیت های برنامه های معرفی شده مطلع شوید ، تمام برنامه های پزشکی هم به صورت یک لینک در امضای من موجود هست

nima_07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یکی هم به ما کمک کنه
من یه jamin دارم و phone alarm روش نصب کردم ورجیسترش هم کردم ولی نمی دونم چرا وقتی گوشی زنگ میخوره فعال نمیشه و موزیک خود ویندوز فعال میشه در ضمن برنامه mring رو هم نصب کردم ولی اون هم همین مشکل رو داره.:( :( :( :(

--------------------------------------------
زنگهایی که انتخاب کردیو تو فولدر phone alarm بریز ببین مشکلت حل میشه
آخه واسه من فقط فایل هایی رو میخونه که توی همون فولدر ریختم....راستی اگه از برنامه بیرو بای زنگ نمیزنه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
rotater_MIC_PDA_USB.gif

اینم نسخه پی پی سی این برنامه که قبلا نسخه پالم ش ارایه شده بود

بازم به فرمت کب فایل هست و فول ورژن

چقدر این کرک کننده ها نازنین هستند

لینک دانلود

کد:
http://bianconero.persiangig.com/Medical/MIC%20ppc.rar

سایت برنامه