• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ▓░ انواع هارد دیسک اینترنال و اکسترنال/SSD/ و دانلود دیتا ░▓

وضعیت
موضوع بسته شده است.

themer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سیگیت اکسپنشن دو ترابایت ۲۷۷ قیمت خورده. اکسپنشن‌ها پرتابل هستن دیگه؟ ینی قیمتش حتی از دو ترای وسترن مای بوک که آداپتوری هست هم کمتره؟!

mohammad_77

Registered User
لایک‌ها
20
سلام . یک ترای سیگیت هنوز موجود دارید ؟
لطفا لیست اطلاعاتتون کپی (و قیمت) رو برام ارسال فرمایید.
قصد تحویل گرفتن حضوری رو هم دارم .
ممنون

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
سیگیت اکسپنشن دو ترابایت ۲۷۷ قیمت خورده. اکسپنشن‌ها پرتابل هستن دیگه؟ ینی قیمتش حتی از دو ترای وسترن مای بوک که آداپتوری هست هم کمتره؟!
خیر سیگیت اکسپنشن دو ترابایت آداپتوری است.

themer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما به عنوان فروشنده‌ای که تجربه دارید تفاوتی بین آداپتوری‌های سیگیت و وسترن میبینید؟ من میخوام یکی از دو مدل دو ترای سیگیت یا وسترن رو بخرم (مای بوک یا اکسپنشن). به نظر شما تفاوتشون چیه؟ من اختلاف هزینه رو بدم و وسترن بگیرم یا با خیال راحت سیگیت بگیرم؟ اگر ممکنه بگید گارانتی‌های هر کدوم مال کدوم شرکت هست. ممنون

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
شما به عنوان فروشنده‌ای که تجربه دارید تفاوتی بین آداپتوری‌های سیگیت و وسترن میبینید؟ من میخوام یکی از دو مدل دو ترای سیگیت یا وسترن رو بخرم (مای بوک یا اکسپنشن). به نظر شما تفاوتشون چیه؟ من اختلاف هزینه رو بدم و وسترن بگیرم یا با خیال راحت سیگیت بگیرم؟ اگر ممکنه بگید گارانتی‌های هر کدوم مال کدوم شرکت هست. ممنون
دوست گرامی من 2 تا سیگیت و 1 دونه وسترن دارم- الان بیش از 3 سال هست (1 وسترن-1 سیگیت ) دارم 2نکته وجود داره سرعت سیگیت هولوهوشه 40 مگابایت بیشتره ولی صدای وسترن کم تره- اگه نظر منو می خوای با خیال راحت سیگیت بگیر

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
سلام فرشاد خان
فلش 8 گیگ میخوام چ کنم برادر؟

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
قیمت روز هارد2 و3 ترا سیگیت و وسترن و اینکه قیمت ارزونترین برند 2 و 3 ترابایت چقده و لیست دیتاتون

milad_soltanian

Registered User
لایک‌ها
21
سلام داداش
لیست دیتا رو لطف میکنی
و اینکه در صورت خرید هارد دیتا رایگان ریخته میشه یا هزینه داره؟

moh.yasemi

Registered User
لایک‌ها
50
سلام

لطفا مستندات رو برام ارسال کنید

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
من قبلن هم متذکر شده ام که نوع کاربری شما تعیین کننده نوع هارددیسک مورد نیازتان است. به طبع سرعت بالاتر سیگیت برای بسیاری از دوستان مزیت محسوب می شود. از طرفی نام وسترن هم برای برخی خوشایند و ملاک شده است.
در هر صورت هاردهای سیگیت بسیار پرسرعت و مقرون به صرفه هستند و از گزینه های پرطرفدار صنعت هارد دیسک می باشند.

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
قیمت روز هارد2 و3 ترا سیگیت و وسترن و اینکه قیمت ارزونترین برند 2 و 3 ترابایت چقده و لیست دیتاتون
ارزانترین هارد دو ترای آداپتوری سیگیت اکسپنشن است که هارد کامل و کارآمدیست.

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
سلام داداش
لیست دیتا رو لطف میکنی
و اینکه در صورت خرید هارد دیتا رایگان ریخته میشه یا هزینه داره؟
سلام
تعدادی مجموعه رایگان برای علاقمندان گردآوری آرشیو دیتا فراهم شده که فقط همانها بصورت رایگان روی هارددیسکی که خریداری می کنید منتقل خواهد شد.

ilala

Registered User
لایک‌ها
37
با سپاس فراوان از جناب آقای عظیمی، سفارش من امروز سالم و کامل دستم رسید. بسته بندی هاردا هم عالی بود.
حتما بازم مزاحمتون میشم.

arman.laghaee

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
لیست کل سریال هاتون رو میخواستم
و قیمت هر ترابایت سریال چنده؟؟

ramin.joudi

Registered User
لایک‌ها
63