- نوشتهها
- 8,174
- لایکها
- 3,285
یک ترا با آداپتور دیگر تولید نمی شود.1ترا با ادابتور چند؟
یک ترا با آداپتور دیگر تولید نمی شود.1ترا با ادابتور چند؟
خیر سیگیت اکسپنشن دو ترابایت آداپتوری است.سیگیت اکسپنشن دو ترابایت ۲۷۷ قیمت خورده. اکسپنشنها پرتابل هستن دیگه؟ ینی قیمتش حتی از دو ترای وسترن مای بوک که آداپتوری هست هم کمتره؟!
دوست گرامی من 2 تا سیگیت و 1 دونه وسترن دارم- الان بیش از 3 سال هست (1 وسترن-1 سیگیت ) دارم 2نکته وجود داره سرعت سیگیت هولوهوشه 40 مگابایت بیشتره ولی صدای وسترن کم تره- اگه نظر منو می خوای با خیال راحت سیگیت بگیرشما به عنوان فروشندهای که تجربه دارید تفاوتی بین آداپتوریهای سیگیت و وسترن میبینید؟ من میخوام یکی از دو مدل دو ترای سیگیت یا وسترن رو بخرم (مای بوک یا اکسپنشن). به نظر شما تفاوتشون چیه؟ من اختلاف هزینه رو بدم و وسترن بگیرم یا با خیال راحت سیگیت بگیرم؟ اگر ممکنه بگید گارانتیهای هر کدوم مال کدوم شرکت هست. ممنون
لطفا قیمت رو پخ کنیدکینگ استون موجود داریم.
سلامسلام فرشاد خان
فلش 8 گیگ میخوام چ کنم برادر؟
پیام دادم.لطفا قیمت رو پخ کنید
من قبلن هم متذکر شده ام که نوع کاربری شما تعیین کننده نوع هارددیسک مورد نیازتان است. به طبع سرعت بالاتر سیگیت برای بسیاری از دوستان مزیت محسوب می شود. از طرفی نام وسترن هم برای برخی خوشایند و ملاک شده است.شما به عنوان فروشندهای که تجربه دارید تفاوتی بین آداپتوریهای سیگیت و وسترن میبینید؟ من میخوام یکی از دو مدل دو ترای سیگیت یا وسترن رو بخرم (مای بوک یا اکسپنشن). به نظر شما تفاوتشون چیه؟ من اختلاف هزینه رو بدم و وسترن بگیرم یا با خیال راحت سیگیت بگیرم؟ اگر ممکنه بگید گارانتیهای هر کدوم مال کدوم شرکت هست. ممنون
ارزانترین هارد دو ترای آداپتوری سیگیت اکسپنشن است که هارد کامل و کارآمدیست.قیمت روز هارد2 و3 ترا سیگیت و وسترن و اینکه قیمت ارزونترین برند 2 و 3 ترابایت چقده و لیست دیتاتون
سلامسلام داداش
لیست دیتا رو لطف میکنی
و اینکه در صورت خرید هارد دیتا رایگان ریخته میشه یا هزینه داره؟
سلامسلام
لطفا مستندات رو برام ارسال کنید