• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور با 1 میلیون تومان روزی 500 هزار تومان سود کنیم

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من یه نفر می شناسم که ایشون تو کار فروش قسمتی از قطعه الکترونیکی دستگاه سی ان سی هست این آقا این قطعه به انحصار خودش درآورده و به چندین برابر قیمت واقعیش میفروشه مثلا قطعه ای که 500 هزار قیمت داره سه میلیون میفروشه بقیه هم به علت عدم دسترسی به این قطعه مجبور هستند بخرند حالا این آقا از کجا این قطعه میاره کسی نمی دونه کارهای از این دست زیاد هست منتها کسی فکرش نمی رسه

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
بچه ها شدنی هست ولی کارهایی ک تو حداقل باید 2 سال تو اون کار باشی تا دستت بیاد نه اینکه درجا اومدی بشه بعد درسته میشه ولی با این سرمایه اصلا فکرشم نکن البته میشه ها صبح ساعت 5 صبح بیدار شو تا 12 شب بکوب کار کنی شاید بتونی هه
بیا 1ت کارت شارژ بگیر بینمون پخش کن . 500تا صلوات از من داری ....ثوابشم بیشتره

ولی خب یه پیشنهاد بهت میکنم برو جزوه زیست شناسی تجربی بخر جزوه از دبیر خب بعد فتوبزن از روش بعد یه وبلاگ کنکورها بزن توش پست برا کنکور تا میتونی بزار و اینا رو بزار برا فروش من قبلن خیلی میکردم کسی ک جزوه خب داره هم میشناسم بعدش هم اومدم بیرون هم حتی کلی زنگ میزدن و الانشم حتی میزنن... یه جزوه سه سال دوم و سوم و چهارم تجربی بخری حدودا 500 میوفته برات طرف ادم خوبی باشه
از روش فتو بزنی هر دفعه 250 هزار خرج کپیه بازم بستگی داره شاید کمتر بستگی به تعداد صفحات داره راحت هر جزوه تا 600 فروش میره امسال کسایی ک تو تجربی ثبت نام کردن یه چیز حدود 800 هزار نفر تجربین
یعنی 90 درصد دانش اموزان ایران پس مانور خوبیه برا سال بعد
همینطور از فروش بقیه درسها هم اضافه کن جزوه خب باشه بقیه جزوه های ریاضی اینا بیاری میخرن
من خودم بابت جزوه شیمی از کیان حدود 800 هزار و بابت جزوه زیست از سه تا دبیر ولی خدا جزوست به کسی هم حتی فامیلمم حتی 100ت هم بگن نمیدم خخ توپن 4ت پیاده شدم برا تو نیاز نیست تا این سطح یه جزوه خب از یه دبیر خب بگیر ن دبیر سطح حرفه ای بزن توش ببین چقد سوده
بعدی میدونم شماره کسایی ک بهم زنگ زدنو داشته باشم یا بتونم گیر بیارم بهت بدم بفروشی ولی کمک خواستی بهت میکنم با همون 1ت ماهی زرنگ باشی و بکوب رو سایت اینا کار کنی و کارایی ک میگم بکنی تضمینی ماهی 2ت سودته

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
من یه نفر می شناسم که ایشون تو کار فروش قسمتی از قطعه الکترونیکی دستگاه سی ان سی هست این آقا این قطعه به انحصار خودش درآورده و به چندین برابر قیمت واقعیش میفروشه مثلا قطعه ای که 500 هزار قیمت داره سه میلیون میفروشه بقیه هم به علت عدم دسترسی به این قطعه مجبور هستند بخرند حالا این آقا از کجا این قطعه میاره کسی نمی دونه کارهای از این دست زیاد هست منتها کسی فکرش نمی رسه
هنره؟

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
ایشون سرمایه داشته با یه تومن نمیتونید انحصار هیچ چیزیو بدست بیارید

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
یک نفر هم سر خیابون دید میزنه کیف قاپ میزنه اگه بدونی چه سودی داره:general306::general306:

_Mostafa_

Registered User
لایک‌ها
21
وای افشین خوبه دختر نشدیا! از یه میلیون بدبخت توقع داری روزی نصف خودش بهت سود بده!!

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
دوستان من به دنبال ایده ای هستم که با اون بشه با 1 میلیون تومان روزی 500 تومن سود کرد البته شاید به نظرتون خیلی عجیب باشه ولی به نظر من شدنی هست برای مثال مثلا شما یه کالای رو از یه مکان خاص میخرید و در همون روز با 50 درصد سود میفروشید
هر کس ایده ای داره مطرح کنه به بهترین ایده یک شارژ 5 هزاری ایرانسل تقدیم میشود
من ایده دارم اما قیمتش یه ویلای 2000 متری نیاورانه.:D
چون شما با ایده من تو مدت 40 روز چند برابر این پول رو از 1 میلیون در میارید.:D

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
من ایده دارم اما قیمتش یه ویلای 2000 متری نیاورانه.:D
چون شما با ایده من تو مدت 40 روز چند برابر این پول رو از 1 میلیون در میارید.:D
تو که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره؟

soroosh_cz

Registered User
لایک‌ها
1,153
شما یه میلیون بده، خودتو به یه نحوی ناقص کن، بعدش برو گدایی :general306: درآمدش عالیه... عالی.
خیلیا گشادن مث من، ولی انتظار ندارن با 1 میلیون بشه روزی 500 تومن سود کرد...
یه عده هم تنبلن و انتظار دارن مث شما با 1 میلیون، به صرف دلالی اونجوری سود کنن...

شما میخوای دلالی کنی و بش بگی بیزینسمن(که آبرومندانه باشه؟)... o_O
تو ایران، ریدن هم سرمایه کلفت میخواد...:general502:

miim

Registered User
لایک‌ها
451
شما یه میلیون بده، خودتو به یه نحوی ناقص کن، بعدش برو گدایی :general306: درآمدش عالیه... عالی.
خیلیا گشادن مث من، ولی انتظار ندارن با 1 میلیون بشه روزی 500 تومن سود کرد...
یه عده هم تنبلن و انتظار دارن مث شما با 1 میلیون، به صرف دلالی اونجوری سود کنن...

شما میخوای دلالی کنی و بش بگی بیزینسمن(که آبرومندانه باشه؟)... o_O
تو ایران، ریدن هم سرمایه کلفت میخواد...:general502:
یعنی آدم بخواد خودشو ناقص هم بکنه باید یه میلیون بسلفه؟:D

soroosh_cz

Registered User
لایک‌ها
1,153
یعنی آدم بخواد خودشو ناقص هم بکنه باید یه میلیون بسلفه؟:D
خو نه خرج داره تا به حالت عادی برگرده... فرضا میزنی خودتو چلاق میکنی، بعدش که نمیذاریش همینجوری بمونه تا آخر عمر درد بکشی، میری بیمارستان :general107: درمان میکنی، با چلاقی باقیمونده کسب درآمد :general404:

ali-h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
جنس بخر و بیار شهرت بفروش،اگه زرنگ باشی و تو کارت مداومت داشته باشی بعد از 15 تا 20 روز بستگی به همت خودت بت 30 تا 50 درصد سود میده حداقل برای من که اینطور بود
ناامید نشو نصف کسایی که میگن نمیشه تنبل و بی عرضه هستن

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
شیشه هم میتونی درست کنی

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
unixha مثلا قرار بود چند تا ایده بدید باز که مسخره بازی در آوردید جدی میگم الان بحث این نیست که چقدر سرمایه داریم شما فکر کنید میلیاردر هستید اما قراره ایده ای بدید که با یک میلیون بشه حالا 500 هزارتومن نه حداقل 100 تومان در روز در بیارید مشکل شما اینه که فکر میکنید سرمایه فقط پول هست اما سرمایه دیگری وجود داره به نام مغز که از اون هم میشه کمک گرفت

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
تخم مرغ انبوه بخر دونه ای 250 تومن.. بفروش دونه ای 200 تومن
بعد از یه مدت میلیونر میشی..
البته باید قبلش میلیاردر باشی

sab20

Registered User
لایک‌ها
106
unixha مثلا قرار بود چند تا ایده بدید باز که مسخره بازی در آوردید جدی میگم الان بحث این نیست که چقدر سرمایه داریم شما فکر کنید میلیاردر هستید اما قراره ایده ای بدید که با یک میلیون بشه حالا 500 هزارتومن نه حداقل 100 تومان در روز در بیارید مشکل شما اینه که فکر میکنید سرمایه فقط پول هست اما سرمایه دیگری وجود داره به نام مغز که از اون هم میشه کمک گرفت

به نظر من کسایی که ایده های ناب دارن رو به کسی نمی گن . البته با 1 تومن جز اینکه بشه جنسی رو خرید و فروخت و این کار رو تکرار کرد راهی نیست که به این مقدار سود هم تو یکروز نمی رسیم.
من فکر می کنم از بساط بهن کردن هم مشکلتره چون بالاخره باید جنس رو به یکی فروخت یا باید بساط پهن کرد یا باید به مغازه دارا بفروشی حالا سوال اینجاست اون چه جنسی هست که 1تومن یا کمتر از 1 تومن قیمتشه و اشخاص یا جاهایی هستند که حاضرن اونو از ما بخرن و ما با فروشش 50 درصد سود کنیم. که این یه معماست.
مگه جنسی سراغ داشته باشین که بشه تو بازارچه همین فروم فروخت و مشتری زیادی هم داشته باشه ولی چطور میشه با 1 تومن جنسی رو بصورت عمده خرید یا وارد کرد یا کی حاضر میشه مشارکت کنه که وارد کنه تا بشه ارزونتر خرید و اونوقت با قیمت بیشتر فروخت و سودی کنیم که البته اونهم سودش به این زیادی نمیشه.
پس بهتره به سود خیلی کمتر فکر کنیم تا منطقی تره باشه و کم کم می تونیم پیشرفت کنیم.
این ضرب المثل رو هم بیاد داشته باشیم : سنگ بزرگ علامت نزدنه .

اینا فقط نظرات من بود ممکنه بی اشکال و خطا هم نباشه.

بالا