من تا پارسال درس میخوندم تو دانشگاه آزاد تهران شمال کسایی که بودن میتونن تایید کنن
یه بنده خدایی بود دستفروش . دهاتی . اسکل ! یخمک و لواشک و آلوچه میاورد . میرفت صبح از بازار میخرید . یه آلوچه هایی بودن خیلی طرفدار داشتن . کوچیک و بدمزه . میداد 500 ت . رفتم بازار 10 تای همون دقیقا ، 1000 ت بود . یخمک رو میداد 1500 تومن . بیش از 100 تا یخمک میفروخت راحت . حالا همونو خودت درست کنی با هزینه پلاستیکش 100 تا تک تومنی هم نمیشه ! ، لواشک هایی که دور نِی میپیچن با کلی جوهرلیمو رو دیدی؟ بازار بسته 30 تاییش 7 تومنه ، ایشون یه دونه اش رو میداد 2 تومن ! یه تیکه لواشک آشغــال بد مزه که اندازه یه کف دست بود و ضخامت سوزن رو داشت رو پُر از نمک آشغالی میکرد ، میداد 1000 تومن . ناموسا اون لواشکو صبح زود میداد ننش با میوه له شده درست کنه :| به خدا روزی 300 400 فقط و فقط از دانشگاه ما سود داشت . خیلیم کُلُفت سر جاش بود . دربون گرامیمون هی بهش گیر میداد ( نمیدونم چه مرضی داشت ) هروقت چیزی میگفت طرف داد میزد مدیر د ی و س تون هم بیاد نمیرم . . حالا شما میگی با یک میلیون 500 ت سود کنی تو روز؟
به جای اینکار فردا صبح برو دست به کار شو . کلا 50 ت خرج میشه مهموله ای گرانبها از لواشک و آلوچه و یخمک جمع کنی . بیا دم یه مدرسه ( ترجیحا راهنمایی و دبیرستان ) که بزرگ باشه . فقطم مناطق 1 . 2 . 3. اگه بچه تهرانی . دست به کار شو . 1 ساعت که بچه ها تعطیل میشن اقلا 300 ت سود میکنی . بقیه روزم بکوب بشینی پای جنس(اگه تموم نکنی ) فکر کنم 100 ت رو شاخش باشه

خداییش جدی میگم . ترسم نداره . فقط خودت باید مستقیم بزنی تو کار . چون گدا ترین آدم هم پول داره 50 تومن که بره باهاش اینکارو بکنه . یعنی نمیتونی یکیو واسطه کنی بره بفروشه . باشد که پولدار شوید