• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور با 1 میلیون تومان روزی 500 هزار تومان سود کنیم

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
به رخ کشیدن کارت شارژ کدومه برادر من اینو من خیر سرم از یه تاپیک یاد گرفتم فقط جنبه تشویقی داشت همین دوست من کارت شارژ بخور تو سر من بابا چی میگی من منظوری نداشتم نارحت نشو دوست عزیز من فقط میخواستم ببینم هر آدمی چه ایده های داره تا با یه سرمایه کم بتونه درآمد خوبی داشته باشه حالا نه در حد 500 تومن اما دنبال ایده بودم
خودت که ایکیوسانی از مغزت استفاده کن

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
ها ، این شد یه حرفی :D
خجالت میکشی دست فروشی کنی ؟
همون کاری که گفتم رو انجام بده با این تفاوت که شما 50 هزار هزینه میکنی یه اگهی میدی جهت استخدام بازاریاب ، فقط هم درصدی کار میکنی ! جوراب رو از تولید کننده میگیری توسط بازاریاب پخش میکنی به مغازه ها .... اینجوری درامدت کم میشه چون طرفت مردم نیستند ، مغازه ها هستند بنابراین مجبوری به مدت 2-3 ماه هر چی دراوردی بدی به بازاریابها اما بعد از 3 ماه که لینک شدی با مغازه دار بازاریاب حذف میشه ! اینکار هیچ ریسکی نداره فقط حقوق بازریابه که اونم چون درصدیه ریسکش صفره . مهم پیدا کردن بازاریابه ... سخته اما شدنیه
باشه پس ایده شما این هست منتظر ایده های دیگه هستم هر مغزی یه ایده ای داره:general601:

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
اولین قدم برای موفقیت در این مسیر اینکه کارت شارژ رو بی خیال شی ، هزینه میشه برات ، هم اینکه در آمد ماهیانه ات میشه 496000 تومن ، که کمتر از هدف مورد نظره

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
اولین قدم برای موفقیت در این مسیر اینکه کارت شارژ رو بی خیال شی ، هزینه میشه برات ، هم اینکه در آمد ماهیانه ات میشه 496000 تومن ، که کمتر از هدف مورد نظره
ای ول :rolleyes:
اما شما فکر کنید اصلا من نمیخوام اینکارو بکنم این ایده بدید تا همه استفاده کنند

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
من یکی رو میشناسم با بساط پهن کردن و اینکارا طی چهار پنج سال حدود 200 میلیون سرمایه داره جالب اینه که حالا با این سرمایه هم دست از این کار بر نمیداره!!!

soroosh_cz

Registered User
لایک‌ها
1,153
خیلی جالبه، شما تو یکی از پست هات میگی، مثلا یه جنس بخری، با 50% سود بفروشی... این نوع سود رو میگید با شان... ولی یکی که مثلا جونش در بره و بساط راه بندازه و از آبروی خودش مایه بذاره، میشه بدون شان...
بدبختی ما هم همینه که کلاه گذاشتن سر مردم میشه شان و سخت کار کردن میشه بدون شان...:general502:

عین بود عارمانهای عمام راحل؟ :general210:

sab20

Registered User
لایک‌ها
106
شما از یه جوون انتظار دارید تو خیابون بساط پهن کنه طرز فکرت متعلق به قرون وسطاست 90 درصد جوون ها اینکارو نمیکنند دلیلش رو هم خودت بهتر میدونی شان انسانی یک انسان خیلی بیشتر از اینها ارزش داره که بخاطر دوزار به هر کاری متوسل بشه من گاهی تو خیابون میبینم که یه بنده خدای یه بسته آدامس گذاشته میفروشه به خودم لعنت میفرستم که چرا ما انسان ها آنقدر بد شدیم که باید این چیزا رو ببینیم اون بنده خدا که اینکار میکنه حتما مجبور هست و از سر نیاز اینکارو میکنه اما ما که مجبور نیستیم دوست عزیز طرز فکرت درست کن این حرفها از یک جوان بعید هست
کی گفته که دست فروشی کردن دون شان انسانه به نظر من دل دزدی و دروغ دون شان آدمه . مگه اون جوون می خواد گدایی کنه که کسر شأنشه .
خیلی از آدمهای موفق که الان شرکتهای بزرگ دارن برین خاطراتشون بخونین می فهمی که از کارهای به اصطلاح پایینی مثل کارگری و دستفروشی شروع کردن.
البته از دید من اینا کارهای پایین نیست. کسب حلال خیلی بهتر از کارهای به ظاهر باکلاسی و موجهی هست که بیشترش توش دروغ هست و کلاهبرداری.

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
دوستان من به دنبال ایده ای هستم که با اون بشه با 1 میلیون تومان روزی 500 تومن سود کرد البته شاید به نظرتون خیلی عجیب باشه ولی به نظر من شدنی هست برای مثال مثلا شما یه کالای رو از یه مکان خاص میخرید و در همون روز با 50 درصد سود میفروشید
هر کس ایده ای داره مطرح کنه به بهترین ایده یک شارژ 5 هزاری ایرانسل تقدیم میشود

داداش یک مقدار راهش طاقت فرساست ولی میدونم از پسش برمیای . شما صبح خروس خون یه نامه برای والدین میگذاری با این مضمون :
" من تا مدت نامعلومی برنمیگردم .حلالم کنید " . بعدش پا میشی میری فرودگاه با اولین پرواز مستقیم میری بغداد . بعد اونجا شروع میکنی به
گشتن تمام غارها و دره ها و .... تا وقتی که چراغ جادو علی بابا رو پیدا کنی . البته مواظب باش جاسوس ها راپورتت رو به چهل دزد بغداد ندند
.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
چه اصراری دارید ما دست فروش بشیم
:Dبگم:general502:خوردم بی خیال میشید:general502: خوردن واسه همین موقع ها گذاشتن دیگه

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467

دوست عزیز از لحاظ شدن که میشه ولی باید خیلی تحقیق کنی
ولی اگر حتی هم نتونی همین که تفکرشو داری و در فکرش هستی ستودن داره

sab20

Registered User
لایک‌ها
106
چه اصراری دارید ما دست فروش بشیم
:Dبگم:general502:خوردم بی خیال میشید:general502: خوردن واسه همین موقع ها گذاشتن دیگه

دوست من سخت نگیر مگه ندیدی دایی (مربی پرسپولیس) به قشر کارگر شهرداری توهین کرد رسانه ها باهاش چکار کردن.
شاید پای شما رو هم به صرفا جهت اطلاع باز کردیم. :D

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
دوست من سخت نگیر مگه ندیدی دایی (مربی پرسپولیس) به قشر کارگر شهرداری توهین کرد رسانه ها باهاش چکار کردن.
شاید پای شما رو هم به صرفا جهت اطلاع باز کردیم. :D

ببخشید مگه دایی چی گفته بود ؟؟

sab20

Registered User
لایک‌ها
106

mpirata

Registered User
لایک‌ها
10
شدنی هست اما نیاز به سالها تجربه و کسب اعتبار در زمینه ای خاص داره!

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
ارزو بر جوانان عیب نیست عمو جون یک میلیون تقسیم کن و کله گنده های شهرتون ببر رستوران و بهشون حال بده و بعد سعی کن ازشون استفاده کنی مثه شهرام جزایری

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
من تا پارسال درس میخوندم تو دانشگاه آزاد تهران شمال کسایی که بودن میتونن تایید کنن
یه بنده خدایی بود دستفروش . دهاتی . اسکل ! یخمک و لواشک و آلوچه میاورد . میرفت صبح از بازار میخرید . یه آلوچه هایی بودن خیلی طرفدار داشتن . کوچیک و بدمزه . میداد 500 ت . رفتم بازار 10 تای همون دقیقا ، 1000 ت بود . یخمک رو میداد 1500 تومن . بیش از 100 تا یخمک میفروخت راحت . حالا همونو خودت درست کنی با هزینه پلاستیکش 100 تا تک تومنی هم نمیشه ! ، لواشک هایی که دور نِی میپیچن با کلی جوهرلیمو رو دیدی؟ بازار بسته 30 تاییش 7 تومنه ، ایشون یه دونه اش رو میداد 2 تومن ! یه تیکه لواشک آشغــال بد مزه که اندازه یه کف دست بود و ضخامت سوزن رو داشت رو پُر از نمک آشغالی میکرد ، میداد 1000 تومن . ناموسا اون لواشکو صبح زود میداد ننش با میوه له شده درست کنه :| به خدا روزی 300 400 فقط و فقط از دانشگاه ما سود داشت . خیلیم کُلُفت سر جاش بود . دربون گرامیمون هی بهش گیر میداد ( نمیدونم چه مرضی داشت ) هروقت چیزی میگفت طرف داد میزد مدیر د ی و س تون هم بیاد نمیرم . . حالا شما میگی با یک میلیون 500 ت سود کنی تو روز؟
به جای اینکار فردا صبح برو دست به کار شو . کلا 50 ت خرج میشه مهموله ای گرانبها از لواشک و آلوچه و یخمک جمع کنی . بیا دم یه مدرسه ( ترجیحا راهنمایی و دبیرستان ) که بزرگ باشه . فقطم مناطق 1 . 2 . 3. اگه بچه تهرانی . دست به کار شو . 1 ساعت که بچه ها تعطیل میشن اقلا 300 ت سود میکنی . بقیه روزم بکوب بشینی پای جنس(اگه تموم نکنی ) فکر کنم 100 ت رو شاخش باشه :D خداییش جدی میگم . ترسم نداره . فقط خودت باید مستقیم بزنی تو کار . چون گدا ترین آدم هم پول داره 50 تومن که بره باهاش اینکارو بکنه . یعنی نمیتونی یکیو واسطه کنی بره بفروشه . باشد که پولدار شوید

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
دوستان من به دنبال ایده ای هستم که با اون بشه با 1 میلیون تومان روزی 500 تومن سود کرد البته شاید به نظرتون خیلی عجیب باشه ولی به نظر من شدنی هست برای مثال مثلا شما یه کالای رو از یه مکان خاص میخرید و در همون روز با 50 درصد سود میفروشید
هر کس ایده ای داره مطرح کنه به بهترین ایده یک شارژ 5 هزاری ایرانسل تقدیم میشود

این جایزه ای که تعیین کردی تو حلقم

بالا