• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور با 1 میلیون تومان روزی 500 هزار تومان سود کنیم

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
با یه تومن سرمایه، روزی 500 تومن سود که چرت و پرت محضه. :general210:
ولی اگر کسی کاری سراغ داره یا ایده ای داره که با یه تومن سرمایه بشه ماهی بین 500 تا یه تومن سود کرد حتما بهم پ.خ بده.
هایپ
درسته کلاه برداریه اما اگه نکته هاشو بدونید سود میکنین

pm2008

Registered User
لایک‌ها
68
در بعضی کار های دلالی میتونید به همچین درامدی برسید
البته اینکه امروز 1 میلیون بدید و انتظار داشته باشید سود روزانه بگیرید امکان پذیر نیست !
اما در مدت 2 سال میتونید به سود خوبی برسید

مثال : سایت پرداخت نت که واسطه ی درگاه پرداخت هست با سرمایه ی 5 میلیون تومانی کار خودش رو شروع کرد و امروز که سال دوم کارشون هست روزی 27 میلیون تومان درامد دارند که میشه روزی بالای 500 تومن سود خالص
هزینه ی ساخت همچین سایتی همون 5 میلیون هست و هزینه ی دیگه ای نداره به جز کار های حقوقی و رفت آمد ها که اول همه ی کار ها هست

مثال های دیگه ای هم هست اما نمیتونم بگم ، در کل در حال حاضر واسطه بودن و دلالی بیشترین سود رو با کمترین سرمایه میده
فقط باید اراده داشته باشید

hossein1376

Registered User
لایک‌ها
2,872
بزن تو کار قاچاق مشروبات الکلی از عراق اگه روزی حداقل یک میل درنیاوردی بیا هر چی خواستی بگو......
یکی از فامیل های من زیر دست یکی از قاچاقچی های مشروب پیرانشهر کار میکنه که همین دو سه روز پیش به عنوان هدیه بهش یک ساختمون
سه مرتبه داده:دی
فقط نپرس که چجوری؟
چون نمی تونم بگم....
شارژ هم نمی خوام:D

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بزن تو کار قاچاق مشروبات الکلی از عراق اگه روزی حداقل یک میل درنیاوردی بیا هر چی خواستی بگو......
یکی از فامیل های من زیر دست یکی از قاچاقچی های مشروب پیرانشهر کار میکنه که همین دو سه روز پیش به عنوان هدیه بهش یک ساختمون
سه مرتبه داده:دی
فقط نپرس که چجوری؟
چون نمی تونم بگم....
شارژ هم نمی خوام:D
من حاضرم بیام تو میدون:D

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

mikel jaskon

Registered User
لایک‌ها
162
درآمدشون از چه راهیه که روزی 27 تومن میشه؟ من فکر کنم کل نقل و انتقال 27 تومن باشه

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
دوستان سعی کنید بهش ایده عاقلانه و قانونی بدین نه مشروبات الکلی .... استارتر مطمنا روزی که با این پول اصلا نمیشه ولی میتونی بری تو مرز از این ساعتای کیلویی بخری یادمه یه زمانی کیلویی 10000 ت میخریدن و دونه ای 2500 میفروختن البته برا 3-4 سال پیش میگم این هم به پولتون میخوره هم الان چون ساعت گرونه هستن کسایی که دنبال همچین ساعتایین البته من بعد 4 سال پیش تا الان از این ساعتا ندیدم یا مثه کردا عطر و ادکلون ارزون بخرید و تو شیشه های کوچیک بفروشین شنیدم کلا عطر اگه سرشته داشته باشید سود خوبی داره یا ماشین حساب بخرید بفروشید به هرحال چون بودجتون کمه باید دلالی کنید و جنس های بزرگ بخرین و کوچیک کوچیک بفروشین یا الان که فصل تابستونه گاری یا نمیدونم فرغونی بخریدو سعی کنید خوردنی خنک تو بازار و ... بفروشید یا خلاقیت خرج بدین یه چیزی مخصوص تابستون درست کنید و بفروشید...

hossein1376

Registered User
لایک‌ها
2,872
دوستان سعی کنید بهش ایده عاقلانه و قانونی بدین نه مشروبات الکلی .... استارتر مطمنا روزی که با این پول اصلا نمیشه ولی میتونی بری تو مرز از این ساعتای کیلویی بخری یادمه یه زمانی کیلویی 10000 ت میخریدن و دونه ای 2500 میفروختن البته برا 3-4 سال پیش میگم این هم به پولتون میخوره هم الان چون ساعت گرونه هستن کسایی که دنبال همچین ساعتایین البته من بعد 4 سال پیش تا الان از این ساعتا ندیدم یا مثه کردا عطر و ادکلون ارزون بخرید و تو شیشه های کوچیک بفروشین شنیدم کلا عطر اگه سرشته داشته باشید سود خوبی داره یا ماشین حساب بخرید بفروشید به هرحال چون بودجتون کمه باید دلالی کنید و جنس های بزرگ بخرین و کوچیک کوچیک بفروشین یا الان که فصل تابستونه گاری یا نمیدونم فرغونی بخریدو سعی کنید خوردنی خنک تو بازار و ... بفروشید یا خلاقیت خرج بدین یه چیزی مخصوص تابستون درست کنید و بفروشید...
سلام.
آخه داداش راه غیر قانونی پیشنهاد ندیم
با یک میل چطور ار راه قانونی میشه 500 ت درآورد؟

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
استارتر گرامی یک میلیون پولت رو اگه نزول هم بدی اینقدر سود نمیکنی . به قول آنتونی رابینز : " در هر کاری که به شما وعده ی سود بالاتر از 40 درصد رو دادند مطمئن
باشید یا دروغ است یا غیر قانونی " . یه نگاه به زندانیان مالی که نو زندان ها دارند میپوسند بنداز . بندهای این زندان ها پر از افراد ماجراجوییه که میخواستند یک شبه ره
صد ساله برند .
تازه اون 40 درصد باید دید تو چه مدت گفته شده
مردم پولشونو میذارن بانک به خارج 25 درصد سود سالانه اونوقت چطوری میشه با 1میلیون روزانه 50 درصد سود گرفت

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
سلام.
استاتر بیخیال اون تو فاز دیگه اس من برا بچه ها و خودم دارم پیشنهاد میدم:D:p

sattarnassab

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
76
تو یک روز حتی بدون اون یک میلیون هم میشه دهها میلیون تومن در آمد داشت اما نه اونطوری که شما فکر میکنی از یه جا بخری خریدن جنس یا کالا اصلا مهم نیست الان همه تولید کننده هستن مهمترین بخشش فروش کالاتونه که هیچ کالایی رو نمیشه با دلالی با 50 درصد سود فروخت مگر اینکه یه کلایه خاص باشه با انحصاری باشه و فقط در اختیار شما باشه که حتی اون موقعه میشه با 300 درصد فروخت
تویه این هفته یکی از دوستانم یه دستگاه طراحی کرد و فروخت و 40 میلیون سود کرد اما وقتی باهاش صحبت میکنی میبینی نتیجه 20 سال درس خوندن و 10سال کار تو شرکت هایه صنعتی بوده
شما هم تویه هر کار تولیدی یا صنعتی و یا حتی دلالی 30 سال عمرت رو بزاری مطمئن باشید بیشتر از چیز هایی که فکرش رو میکنید در روز درآم پیدا میکنید

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
سلام.
میشه از راه حلال هم در آورد ولی هر روز نمیشه دیگه که شما بگی من امروز میکنم 1.5 فردا 2 میلیون بعد یه سال هم میلیاردر میشم
بعضا برای آدم فرصت هایی میوفته که میشه

pm2008

Registered User
لایک‌ها
68
درآمدشون از چه راهیه که روزی 27 تومن میشه؟ من فکر کنم کل نقل و انتقال 27 تومن باشه
بله کل تراکنش های روزانه 27 تا 30 تومن هست که بین 3 تا 1 درصد کارمزد بر می دارند
با حساب هزینه ی کارمندان و دفتر و همه ی این ها من سود خالص رو 500 تومن حساب کردم البته این پرداخت نت واقعا کارمزد کمی میگره در حالی که بعضی ها 5 تا 7 درصد کارمزد می گیرند
اما از طرف دیگه پرداخت نت در حال حاضر آنتی ویروس و اینترنت 10 مگابیت هم میفروشه که خودش درامد خوبی داره

saman320

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
447
دوستان با تلاش و پشتکار و هدف قرار دادن یک موضوع میشه به این سود دست یافت من یک ایده خیلی تووووووووپ دارم حاظرم با یک نفر شریک بشم برای همکاری
کشسانی که مایل به همکاری هستند پ-خ بدن تا بیشتر توضیح بدم

xms

Registered User
لایک‌ها
387
پلمب کارگاه تولید چیپس در گاوداری متروکه
یک کارگاه غیرمجاز تولید چیپس سیب زمینی، فاقد پروانه بهداشتی که در شرایط کاملا غیربهداشتی در یک گاوداری متروکه در حومه شهر اصفهان فعالیت می‌کرد تعطیل شد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، از یک کارگاه غیرمجاز تولید چیپس سیب زمینی که در یک گاوداری متروکه در حومه شهر اصفهان فعالیت می‌کرد مقادیر قابل توجهی چیپس سیب زمینی بسته بندی شده، آماده عرضه به بازار به همراه مواد اولیه از قبیل: روغن نباتی مد، سیب زمینی، روغن سوخته شده جهت مصرف مجدد و تجهیزات تولید و بسته بندی فرسوده توقیف و با هماهنگی مقام محترم قضایی متصدیان کارگاه مذکور جلب و پرونده مربوطه برای رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شد.

hossein1376

Registered User
لایک‌ها
2,872
پلمب کارگاه تولید چیپس در گاوداری متروکه
یک کارگاه غیرمجاز تولید چیپس سیب زمینی، فاقد پروانه بهداشتی که در شرایط کاملا غیربهداشتی در یک گاوداری متروکه در حومه شهر اصفهان فعالیت می‌کرد تعطیل شد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، از یک کارگاه غیرمجاز تولید چیپس سیب زمینی که در یک گاوداری متروکه در حومه شهر اصفهان فعالیت می‌کرد مقادیر قابل توجهی چیپس سیب زمینی بسته بندی شده، آماده عرضه به بازار به همراه مواد اولیه از قبیل: روغن نباتی مد، سیب زمینی، روغن سوخته شده جهت مصرف مجدد و تجهیزات تولید و بسته بندی فرسوده توقیف و با هماهنگی مقام محترم قضایی متصدیان کارگاه مذکور جلب و پرونده مربوطه برای رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شد.
داداش عنوان تاپیک رو دیدی؟؟؟؟

10000000

Registered User
لایک‌ها
29
311.gif
311.gif
311.gif

روحت شاد که جمعی رو شاد کردی
:)

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
جوراب جینی 4000 هست ( از تولیدی باید بخری ) 100 جین جوراب میخری به قیمت 400/000 تومان کنار خیابون بساط میکنی 1200 جفت رو جفتی 1000 بدی روی هوا میزنند . میشه 1/200/000 تومان ! اصل پولت ازش کم بشه میشه 800 سود خالص . حداکثر 2-3 روزه فروخته میشه !
چه جورابی جینی۴۰۰۰ تومنه؟

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

redstar1

Registered User
لایک‌ها
17
من با یک ملیون میتونم 2.5 تا 3 درصد ماهی بت سود بدم
تضمینی ...

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
دوستان من به دنبال ایده ای هستم که با اون بشه با 1 میلیون تومان روزی 500 تومن سود کرد البته شاید به نظرتون خیلی عجیب باشه ولی به نظر من شدنی هست برای مثال مثلا شما یه کالای رو از یه مکان خاص میخرید و در همون روز با 50 درصد سود میفروشید
هر کس ایده ای داره مطرح کنه به بهترین ایده یک شارژ 5 هزاری ایرانسل تقدیم میشود

بالا