هایپبا یه تومن سرمایه، روزی 500 تومن سود که چرت و پرت محضه. :general210:
ولی اگر کسی کاری سراغ داره یا ایده ای داره که با یه تومن سرمایه بشه ماهی بین 500 تا یه تومن سود کرد حتما بهم پ.خ بده.
درسته کلاه برداریه اما اگه نکته هاشو بدونید سود میکنین
هایپبا یه تومن سرمایه، روزی 500 تومن سود که چرت و پرت محضه. :general210:
ولی اگر کسی کاری سراغ داره یا ایده ای داره که با یه تومن سرمایه بشه ماهی بین 500 تا یه تومن سود کرد حتما بهم پ.خ بده.
من حاضرم بیام تو میدونبزن تو کار قاچاق مشروبات الکلی از عراق اگه روزی حداقل یک میل درنیاوردی بیا هر چی خواستی بگو......
یکی از فامیل های من زیر دست یکی از قاچاقچی های مشروب پیرانشهر کار میکنه که همین دو سه روز پیش به عنوان هدیه بهش یک ساختمون
سه مرتبه داده:دی
فقط نپرس که چجوری؟
چون نمی تونم بگم....
شارژ هم نمی خوام![]()
سلام.دوستان سعی کنید بهش ایده عاقلانه و قانونی بدین نه مشروبات الکلی .... استارتر مطمنا روزی که با این پول اصلا نمیشه ولی میتونی بری تو مرز از این ساعتای کیلویی بخری یادمه یه زمانی کیلویی 10000 ت میخریدن و دونه ای 2500 میفروختن البته برا 3-4 سال پیش میگم این هم به پولتون میخوره هم الان چون ساعت گرونه هستن کسایی که دنبال همچین ساعتایین البته من بعد 4 سال پیش تا الان از این ساعتا ندیدم یا مثه کردا عطر و ادکلون ارزون بخرید و تو شیشه های کوچیک بفروشین شنیدم کلا عطر اگه سرشته داشته باشید سود خوبی داره یا ماشین حساب بخرید بفروشید به هرحال چون بودجتون کمه باید دلالی کنید و جنس های بزرگ بخرین و کوچیک کوچیک بفروشین یا الان که فصل تابستونه گاری یا نمیدونم فرغونی بخریدو سعی کنید خوردنی خنک تو بازار و ... بفروشید یا خلاقیت خرج بدین یه چیزی مخصوص تابستون درست کنید و بفروشید...
تازه اون 40 درصد باید دید تو چه مدت گفته شدهاستارتر گرامی یک میلیون پولت رو اگه نزول هم بدی اینقدر سود نمیکنی . به قول آنتونی رابینز : " در هر کاری که به شما وعده ی سود بالاتر از 40 درصد رو دادند مطمئن
باشید یا دروغ است یا غیر قانونی " . یه نگاه به زندانیان مالی که نو زندان ها دارند میپوسند بنداز . بندهای این زندان ها پر از افراد ماجراجوییه که میخواستند یک شبه ره
صد ساله برند .
استاتر بیخیال اون تو فاز دیگه اس من برا بچه ها و خودم دارم پیشنهاد میدمسلام.
آخه داداش راه غیر قانونی پیشنهاد ندیم
با یک میل چطور ار راه قانونی میشه 500 ت درآورد؟
میشه از راه حلال هم در آورد ولی هر روز نمیشه دیگه که شما بگی من امروز میکنم 1.5 فردا 2 میلیون بعد یه سال هم میلیاردر میشمسلام.
آخه داداش راه غیر قانونی پیشنهاد ندیم
با یک میل چطور ار راه قانونی میشه 500 ت درآورد؟
بله کل تراکنش های روزانه 27 تا 30 تومن هست که بین 3 تا 1 درصد کارمزد بر می دارنددرآمدشون از چه راهیه که روزی 27 تومن میشه؟ من فکر کنم کل نقل و انتقال 27 تومن باشه
داداش عنوان تاپیک رو دیدی؟؟؟؟پلمب کارگاه تولید چیپس در گاوداری متروکه
یک کارگاه غیرمجاز تولید چیپس سیب زمینی، فاقد پروانه بهداشتی که در شرایط کاملا غیربهداشتی در یک گاوداری متروکه در حومه شهر اصفهان فعالیت میکرد تعطیل شد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، از یک کارگاه غیرمجاز تولید چیپس سیب زمینی که در یک گاوداری متروکه در حومه شهر اصفهان فعالیت میکرد مقادیر قابل توجهی چیپس سیب زمینی بسته بندی شده، آماده عرضه به بازار به همراه مواد اولیه از قبیل: روغن نباتی مد، سیب زمینی، روغن سوخته شده جهت مصرف مجدد و تجهیزات تولید و بسته بندی فرسوده توقیف و با هماهنگی مقام محترم قضایی متصدیان کارگاه مذکور جلب و پرونده مربوطه برای رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شد.
داداش عنوان تاپیک رو دیدی؟؟؟؟
![]()
![]()
![]()
روحت شاد که جمعی رو شاد کردی
چه جورابی جینی۴۰۰۰ تومنه؟جوراب جینی 4000 هست ( از تولیدی باید بخری ) 100 جین جوراب میخری به قیمت 400/000 تومان کنار خیابون بساط میکنی 1200 جفت رو جفتی 1000 بدی روی هوا میزنند . میشه 1/200/000 تومان ! اصل پولت ازش کم بشه میشه 800 سود خالص . حداکثر 2-3 روزه فروخته میشه !
دوستان من به دنبال ایده ای هستم که با اون بشه با 1 میلیون تومان روزی 500 تومن سود کرد البته شاید به نظرتون خیلی عجیب باشه ولی به نظر من شدنی هست برای مثال مثلا شما یه کالای رو از یه مکان خاص میخرید و در همون روز با 50 درصد سود میفروشید
هر کس ایده ای داره مطرح کنه به بهترین ایده یک شارژ 5 هزاری ایرانسل تقدیم میشود