• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
پراید بهتره فکر کنم از یه بنگاهی هم بپرس

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
بین بد و بدتر

پراید ....!

من حرف خودمو پس میگیرم خر بخر پراید نخر :D!
از لحاظ امنیت واقعا قوطی حلبی هست ! همین امروز با یه تصادف کوچیک نزدیک 800 تومان خرج انداخت رو دستمون !

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
من روآ رو ترجیح میدم.چون هم قدرتش بیشتره هم حداقل ظاهرش پژو . پسرخالم روآ داره منم پراید.تو سربالایی مثه فشنگ میرفت بالا.درحالی که من تو دنده ۲ گیر کرده بودم.بدنه ش نسبت به پراید قویتره.قطعات موتوری هم قیمتش تقریبا مثه پرایده.فقط یکم بد فروش میره.اگه خواستی بگیریg2 بگیر.همونایی که کاملا شبیه 405 ه.پیشاپیش مبارک باشه هرچی که گرفتی

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
روا بیتره .. پراید از لحاظ رد کردن بیتره
شتاب پراید هم بیشتره

grive

Registered User
لایک‌ها
364
پراید
چون وسیله ای است که آدمو به خدا نزدیک میکنه

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
هیچکدوم .

پولش رو به یه کاری بنداز باسودش مثل یه جنتلمن سوار اجانس شو اونوقت جا خواستی برو .

dragonhb

Registered User
لایک‌ها
72
ما روا سال داریم ماشین بی خرجی هست
البته اگر نخوای باهاش کارای خفن بکنی و صاف بری صاف بیای
قطعاتشم ارزونه و فراوان
نسبت به پراید جادار تره و راننگی باهاش توی جاده ها لذتبخش تره و حس آرامش بیشتری به نسبت به پراید داری و ایمنیش خیلی بیشتر از پرایده
اما اگر توی شهر فقط میخوای پراید بهتره چون کم مصرف تره و کوچیک تر معایبشم ایمنی کمتری نسبت به روا داره

Gole_Sorkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
ROA

دوست خوبم پیشنهاد منم روا هست جادارتر و ایمن تره و به نظرم زیباتره (سلیقه ایه)

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
دوستان ما میخوایم ماشین عوض کنیم، الان یه 206 تیپ2 داریم که 80000تا کار کرده و 2تا گزینه واسه خرید داریم، یکی مزدا 323 که 70000تا کار کرده، یکیم پروتون جن تو صفر کیلومتر. بنظرتون چیکار کنیم؟ کدوم بهتره؟

77267726

Registered User
لایک‌ها
228
جنتو صفر کیلومتر نداره. تا سال 2009 ساخته شده. شاید منظورتون مشابه صفره. 323 تقریبا ماشین خونوادگی هست واسه مسافرت و اینا بهتره. ماشین نرم و روونی هست البته به شرطی که اوراقی نباشه! جنتو رو من توصیه نمیکنم

pejerz85

Registered User
لایک‌ها
41
سلام

آقا ما میخوایم پژو پارس آبی متالیک ثبت نام کنیم الان صفر و کار کردش چقد از رنگهایی مث سفید و نقره ای کمتره؟

رو دستمون نمونه؟

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
با توجه به قیمت بنزین خرید ماشین دیگه کلا محدودتر میشه ... رسما دیگه ماکسیما زانتیا کنار میرن ... فک کنم فقط بشه الان روی i20 i30 پیکانتو و مزدا 2 فکر کرد! ..بین اینها کدوم رو ترجیح میدید؟

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
دوست عزیز مسلما بین 323 و جنتو کیفیت مزدا بالاتره
من مزدا 3 داشتم
کم استهلاک و با کیفیت ساخت بالا

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
با توجه به قیمت بنزین خرید ماشین دیگه کلا محدودتر میشه ... رسما دیگه ماکسیما زانتیا کنار میرن ... فک کنم فقط بشه الان روی i20 i30 پیکانتو و مزدا 2 فکر کرد! ..بین اینها کدوم رو ترجیح میدید؟
با احترام به نظرتون من دیدگاهم متفاوته. من در سال حداکثر ده تا دوازده هزار کیلومتر رانندگی میکنم که نهایت نهایتش مثلا زانتیا 700 لیتر با پیکانتو تفاوت مصرف داشته باشه که میشه 700 تومن. ترجیح میدم این 700 تومن رو بدم ولی ماشین سوار شم نه...
( منظور من زانتیا نیست هرماشینی که میگید مصرفش بالاست.)
یعنی شما بجای پیکانتو ماکسیما بخری ماهیانه 60 تومن با بنزین ازاد بیشتر میدی ولی فرق این دوتا از زیر زمین تا اسمون هفتمه! و این 60 تومن هم واسه کسی که اینقدر پول ماشین میده فکر نکنم خیلی باشه.
البته من ماکسیما رو صدی 12 حساب کردم درصورتی که تجربه خودم حدود 9 هست.

در کل بگم که اوضاع از پایه خرابه! وگرنه تا چند سال پیش با پول پیکانتو میشد ازرا خرید...

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اقایون الان پیکان وانت دوگانه سوز صفر چنده؟
ممنون

pejerz85

Registered User
لایک‌ها
41
سلام

آقا ما میخوایم پژو پارس آبی متالیک ثبت نام کنیم الان صفر و کار کردش چقد از رنگهایی مث سفید و نقره ای کمتره؟

رو دستمون نمونه؟

whats up?

some one answer me please!!

یکی یه جواب کوچیک بده به ما

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
whats up?

some one answer me please!!

یکی یه جواب کوچیک بده به ما
آقا فکر نمیکنم بخاطر رنگ قیمتی تفاوت داشته باشه اتفاقا رنگ خاصیه فقط برا فروش دیرتر از سفید اینا فروش میره ولی طالبش باشه به ثانیه میره

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
با احترام به نظرتون من دیدگاهم متفاوته. من در سال حداکثر ده تا دوازده هزار کیلومتر رانندگی میکنم که نهایت نهایتش مثلا زانتیا 700 لیتر با پیکانتو تفاوت مصرف داشته باشه که میشه 700 تومن. ترجیح میدم این 700 تومن رو بدم ولی ماشین سوار شم نه...
( منظور من زانتیا نیست هرماشینی که میگید مصرفش بالاست.)
یعنی شما بجای پیکانتو ماکسیما بخری ماهیانه 60 تومن با بنزین ازاد بیشتر میدی ولی فرق این دوتا از زیر زمین تا اسمون هفتمه! و این 60 تومن هم واسه کسی که اینقدر پول ماشین میده فکر نکنم خیلی باشه.
البته من ماکسیما رو صدی 12 حساب کردم درصورتی که تجربه خودم حدود 9 هست.

در کل بگم که اوضاع از پایه خرابه! وگرنه تا چند سال پیش با پول پیکانتو میشد ازرا خرید...
حرف شما درسته اما تفاوت قیمت توی لیترهای بالا الان بیشتر به چشم میاد ... ولی خب حق با شماست واقعا پیکانتو نهایت 30 تومان ارزش داره.. من که پولم هنوز جور نشده امیدوارم زودتر جور شه بتونم ماشینو عوض کنم ..

بالا