• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
.

بگذريم، آريانا جان، کاربر فعال شدنتون رو تبريک ميگم.
flowerysmile.gif

راستي يک سؤال فضولانه :blush: ! شما عربيد؟!!!
.

سلام پرشياناي عزيز!
مرسي.
عرب؟ :eek: همين كم مونده بود عربم هم بكنيد! :lol: البته بد نيست بعد از يه مدت بوي بودن يه مدتي هم عرب باشيم! :cool: نه عزيزم من جد اندر جد فارس بيدم و حتي يك عدد فرد عرب هم در نياكان و خويشان ما موجود نمي باشد. البته نه اينكه چيز بدي باشه ها نه اصلا. عربهاي تحصيلكرده مخصوصا از اون نوعش كه مثل ماس!!! فرانسه حرف مي زنند يا اون مصريهاش كه ادم رو ياد اينگريد برگمن ميندازن هم چيزهاي جالبين واسه خودشون! ;) بله. كاملا طبيعيه كه شما فكر كنيد من بايد عرب باشم از بس كه من راجع به انيمهاي دوبله شده به عربي حرف مي زنم! راستش من قبل از اينكه PT رو پيدا كنم يه يكي دو سالي تو اين فورمهاي انيم عربي عضو بودم و همش اونجا مي پلكيدم. بحثهاي واقعا جالبي هم ميشه اونجا. مثلا يكي از تاپيكهاي فورمي كه امروز بعد از مدتها بهش سر زدم اين بود : بفرماييد وارد دنياي خون آشامان Hellsing شويد! :skull: اينم يكي دو تا از تاپيكهاي بحث و گفتگو تو همون فورم:
Whats your best anime session ^_^
Review for Anime 2006
Dragon Ball Z
Xplosion! GUNDAM SEED
Japanese Word+Nmaes Meanings
Bleach manga Discussion Thread 2.0
Fun With Akatsuki - The Animated Series -Manga Spoilers
و خيليهاي ديگه.شما نمي خواين برين تو بحثهاشون شركت كنيد؟;)
ديگه اينكه من تو بچگيم خيلي كارتونهاي دوبله شده به عربي ديدم و شكرخدا عقده كارتون ديدن ندارم! :happy: دوستهاي عرب هم زياد دارم. آدمهاي خوبي هم هستند. يكي از كارهاي خوبي كه مي كنن اينه كه وقتي من با دانلود از يه سايت مشكل دارم ميرن انيم به اين حجيمي رو دوباره يه جاي ديگه براي دوستشون كه من باشم آپلود مي كنن! :wub:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به نقل از Sephiroth :
...................من برگشتم ............................
بعد از مقاومت دلیرانه و مبارزه تا پای جان با امتحانات میان ترم و پایان ترم من به سلامت از این واقعه بیرون اومدم
خوش برگشتيد، اميدوارم بقيه ي دوستان هم در مبارزاتشون با ديو / غول (!!) امتحان همچون شما پيروزمند باشند ^.^

به نقل از Mahmoody82 :
سلام دوستان.
من به دنبال آهنگ کارتون های قدیمی هستم. اینجا توی این فروم کلی گشتم و کلی لینک دیدم ولی کار نمی کردن.
من هر چی تا حالا پیدا کردم گذاشتم اینجا که می تونین بردارین:
بازم ممنون ^_^

به نقل از Daneel Olivaw :
واقعا تونستین پیدا کنین؟

همه شو که نه، يه سريشو، يه سريشم که دوستان قبلا تو ماي ايمي گذاشته بودند (مثل زبل خان و واتو واتو و اينا) نشسته بودم به ديدنشون. البته اينا دوبله نشدند تا قدر دوبله هامون رو بيشتر بدونم، هي هي هي، چه دوراني بود (البته منهاي جنگ و بمب و موشک هاش @_@)
girl_sigh.gif
اي کاش من يک ماشين زمان داشتم
107.gif

راستي کسي انيميشن عروسکيه دخترک کبريت فروش رو ميدونه از کجا ميشه پيدا کرد؟ از ديروز هواي ديدن اين افتاده تو سرم، هرچي تو فيلترنت ميگردم کارتونش پيدا ميشه! ولي من عروسکيشو ميخوام که تلويزيون داده بود. از ديروز تا حالا بيش از 100 بار فکر کنم داستانشو خوندم، يه بار ديگه بخونم فکر کنم به طور کامل ديوانه بشم!!! مخصوصا اون خط آخرش که همه فکر مي کنند دخترک براي گرم کردن خودش کبريتاشو آتش زده بوده و هيچ وقت نفهميدند تو شعله ي اون کبريت ها چه چيزهاي دوست داشتني اي رو ديده بود. هاي، هاي، هاي، من حالم خرابه
bawl.gif
عروسکيش، نبوووووود؟!!

من از یکی تو صدا و سیما خواستم برام پیدا کنه بهم گفت امکان نداره چون آرشیو کارتونا 6 تا کلید داره هر کلیدش دست یه نفره! انگار گاوصندوق بانکه
اوه ماي گودنس!!! واقعا"؟!!!!! من تازه خيال دستبرد زدن به اين آرشيو رو داشتم، پس ظاهرا بايد تو نقشه هام يه تجديد نظري بکنم ^0^

به نقل از linghuchong :
سلام خانومی
کجاهايی هر چند وقت يه بار قيبت ميزنه!؟ من گفتم اومدی پيشه خودم
قربونت خواهر جان، شنيدي که ميگن متولدين تير تو شب هاي مهتابي عاشق ميشن؟!! خب پس احتمالا زمان هايي هم که ماه کامل نيست دچار نوستالژي ميشن و همچو من در گذشته ها سير مي کنند!!!
laugh.gif
در خارجه هم احتمالا بنده Homesick ميشم و فرار ميکنم
wacko.gif

منم آپديت کردم ولی وصل نشد آخر سر يه تورنت ديگه يافتم
خب مبارکه، به سلامتي ^0^

آه خيلی خوب کاری کردی گفتی. راستی بچه ها هر وقت ديدين من عکسی گزاشتم که يا فيلتره يا دزديمش:p نشون نميده به من بگين که آپلودشون کنم.
ولی واقعاً که مسخرست ، همه چيز شاناره!
مرسي که همينجا اتچشون کردي. اين شانار هم واقعا انقدر مسخره است که ديگه به اينترنت در ايران ميگن فيلترنت
wacko.gif
تازه خبر نداري که سايت ديزني رو هم شانار کردند
ohmy.gif
من خبرنداشتم، تو امضاي يکي از بچه هاي همين پي تي ديدم نوشته شما ميدانيد چرا سايت والت ديزني رو فيل تر کردند، گفتم جل الخالق، مگه ميشه، امتحانش کردم ديدم صفحه ي ممنوع است اومد. معلوم ميشه ديزني هم زده تو خط کاراي ترايپل اکس که بايد شانارش ميکردند
mad.gif

سلام پرشياناي عزيز!
مرسي.
عرب؟ همين كم مونده بود عربم هم بكنيد!
البته ميدونستم که عرب نيستيد ولي چون اگه ميخواستم سؤال اصليم رو بپرسم خيلي طولاني ميشد، کلشو خلاصه کردم تو همين يک جمله که جوابم رو هم کامل گرفتم، مرسي عزيزم
happy.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

آریانا جان کاربر فعال شدنتو تبریک میگم واقعا حقتون بود.
rainbowed.gif

میگما چقدر خوبه که بچه ها دارن یکی یکی کاربر فعال میشن اینجوری کلاس تاپیکم میره بالا!

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
...................من برگشتم ............................:happy:
بعد از مقاومت دلیرانه و مبارزه تا پای جان با امتحانات میان ترم و پایان ترم من به سلامت از این واقعه بیرون اومدم:D

خوب حالا یه نفسی تازه کنم بعدش جدی میام و بابت کم کاری های این چند ماهم تو فوروم یه حال حسابی به همه شما میدم

سلام
wavesmile.gif

خوش اومدی!امتحاناتو که خوب دادی؟به قول بچه ها جات خیلی خالی بود.
rollingf.gif

راستی بچه ها امتحانای من داره شروع میشه به همین خاطرم یه مدت نیستم.ایشالا بعد از تموم شدن امتحانام دوباره میام.پس فعلا خداحافظ تا اون موقع.
waving2.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ایشالا نفر بعدی خودت باشی ;)

سلام
خیلی از لطفتون ممنوم رادیوهد جان!
blush.gif

اصلا فکر نمی کردم که به این تاپیک هم سر میزنین.من گرچه تا حالا افتخار آشنایی با شمارو نداشتم ولی همیشه از پستهای خوب شما توی تاپیکهای دیگه استفاده میکردم و خیلی خوشحال میشم که بازم شما رو تو این تاپیک ببینم.
wubpink.gif

راستی کاربر فعال شدن شما هم مبارک!
flowerysmile.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
[gg]​_Code​_Geass​_13​_[0C9D5FAA].​mkv
اول بگم که
4_2_204v.gif
آخه اينم جای قطع کردن کارتون بود؟؟؟؟؟؟؟
4_2_200v.gif
کی ميتونه تا هفته بعد صبر کنه؟؟؟
4_14_1.gif

برادر ويلی فکر ميکنی چی ميشه؟
4_12_1.gif
شارلی ميفهمه لولو ، همون زيرو هست؟؟؟
4_12_4.gif
ميکشتش؟:f34r: (البته که نه وگرنه کارتون تموم ميشه!:p ) لوش ميده؟ کالن به موقع لولو رو نجات ميده؟ فکر ميکنی کدوم بشه؟
4_12_2.gif

ديگه اينکه آهنگ opening جديد رو دوست نداشتم :(ولی بجاش آهنگ ending اش قشنگ بود.:D
ديگه ... آها اينقدر اين آرم pizza HUT رو نشون دادن خودشون رو خفه کردن!:blink:

يه سوال، من واقعاً گيج شدم، بابای شارلی رو لولو کشت؟ کی؟ چه جوری؟
4_12_12.gif

آهنگ ending رو آپلود کردم:

فایل های ضمیمه

• CODE GEASS - 13 - Large 02.jpg
    CODE GEASS - 13 - Large 02.jpg
    42.8 KB · نمایش ها: 9
  • CODE GEASS - 13 - Large 17.jpg
    CODE GEASS - 13 - Large 17.jpg
    24.6 KB · نمایش ها: 3
  • CODE GEASS - 13 - Large 26.jpg
    CODE GEASS - 13 - Large 26.jpg
    44.3 KB · نمایش ها: 11
  • CODE GEASS - 13 - Large 34.jpg
    CODE GEASS - 13 - Large 34.jpg
    26.7 KB · نمایش ها: 6
  • CODE GEASS - 13 - Large 35.jpg
    CODE GEASS - 13 - Large 35.jpg
    36.6 KB · نمایش ها: 2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اصلا فکر نمی کردم که به این تاپیک هم سر میزنین.من گرچه تا حالا افتخار آشنایی با شمارو نداشتم ولی همیشه از پستهای خوب شما توی تاپیکهای دیگه استفاده میکردم و خیلی خوشحال میشم که بازم شما رو تو این تاپیک ببینم.
wubpink.gif
دقيقاً :)
منم شما رو تو تاپيک سلب شناسی ديده بودم ولی نميدونستم که اينوری هم سر ميزنين!:happy:

همونجور که ويلی گفت خوش اومدين و اميدوارم که موندگار باشين:D

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام

آریانا جان کاربر فعال شدنتو تبریک میگم واقعا حقتون بود.
rainbowed.gif

میگما چقدر خوبه که بچه ها دارن یکی یکی کاربر فعال میشن اینجوری کلاس تاپیکم میره بالا!

سلام ويلي عزيز!
مرسي. اميدوارم همين روزها كاربر فعال شدن شما رو بهتون تبريك بگيم!

اميدوارم امتحانها رو هم خيلي خوب و با موفقيت پشت سر بذاري و ما همچنان ويلي جان فعال رو اينجا ببينيم! :happy:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
[gg]​_Code​_Geass​_13​_[0C9D5FAA].​mkv
اول بگم که
4_2_204v.gif
آخه اينم جای قطع کردن کارتون بود؟؟؟؟؟؟؟
4_2_200v.gif
کی ميتونه تا هفته بعد صبر کنه؟؟؟
4_14_1.gif

برادر ويلی فکر ميکنی چی ميشه؟
4_12_1.gif
شارلی ميفهمه لولو ، همون زيرو هست؟؟؟
4_12_4.gif
ميکشتش؟:f34r: (البته که نه وگرنه کارتون تموم ميشه!:p ) لوش ميده؟ کالن به موقع لولو رو نجات ميده؟ فکر ميکنی کدوم بشه؟
4_12_2.gif

ديگه اينکه آهنگ opening جديد رو دوست نداشتم :(ولی بجاش آهنگ ending اش قشنگ بود.:D
ديگه ... آها اينقدر اين آرم pizza HUT رو نشون دادن خودشون رو خفه کردن!:blink:

يه سوال، من واقعاً گيج شدم، بابای شارلی رو لولو کشت؟ کی؟ چه جوری؟
4_12_12.gif

آهنگ ending رو آپلود کردم:

سلام
نمیدونم...ولی اگه دست من بود یه کاری میکردم که لولو (!) شرلیرو بکشه بسکه من از این آدم بدم میاد!
evilgrin.gif

در مورد آهنگ Op هم باید بگم باهات موافقم به نظر من افتضاح بود. من اون آهنگ قبلیرو خیلی دوست داشتم مخصوصا روی اون تیتراژ قبلی که واقعا باهم مچ بودن.End هنوز نشنیدم ولی انگاری خیلی تعریفشو میکنن.باید دست به کار دانلودش شم.

در مورد اون دومیم نمیدونم شاید توی همون جنگه یکی از فرماندها یا یه همچین چیزی بوده.
upset.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام ويلي عزيز!
مرسي. اميدوارم همين روزها كاربر فعال شدن شما رو بهتون تبريك بگيم!

اميدوارم امتحانها رو هم خيلي خوب و با موفقيت پشت سر بذاري و ما همچنان ويلي جان فعال رو اينجا ببينيم! :happy:

خیلی ممنون آریانا جان.
cheers1.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قربونت خواهر جان، شنيدي که ميگن متولدين تير تو شب هاي مهتابي عاشق ميشن؟!! خب پس احتمالا زمان هايي هم که ماه کامل نيست دچار نوستالژي ميشن و همچو من در گذشته ها سير مي کنند!!!
laugh.gif
در خارجه هم احتمالا بنده Homesick ميشم و فرار ميکنم
wacko.gif
کاملن درکت ميکنم عزيزم، خودمم تير ماهيم!:D
تازه خبر نداري که سايت ديزني رو هم شانار کردند
ohmy.gif

هه هه ... احتمالاً فهميدن ديزنی تخفيف ويژه گزاشته ( بليط adult ها هم ، هم قيمت بليط بچه ها:eek: )، گفتن نکنه مردم ببينن حوس کنن برن!:eek::lol: آخه ديزنی رو واسه چی شانار کردن! :blink::blink::blink: اي خدا :eek:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
عجب ...... پس پرشیانا و فریدا هر دو تیر ماهین .... منم همینطور
302.gif

باید یه ارتباط معنادار بین علاقه به کارتون و ماه تیر وجود داشته باشه
4fwppc8.gif

اوه ماي گودنس!!! واقعا"؟!!!!! من تازه خيال دستبرد زدن به اين آرشيو رو داشتم، پس ظاهرا بايد تو نقشه هام يه تجديد نظري بکنم ^0^

حالا شما هم یه تلاشی بکن یه وقت دیدی رابط ما خالی بسته بود
2mo15hx.gif

راستی بچه ها امتحانای من داره شروع میشه به همین خاطرم یه مدت نیستم.ایشالا بعد از تموم شدن امتحانام دوباره میام.پس فعلا خداحافظ تا اون موقع.

دلمون می تنگه برات ...
145.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
************ Nostalgie ************

film_014.jpg

Журавлиные перья
«CRANE FEATHERS»
«ZHURAVLINYE PERYA»
محصول کمپاني SOYUZMULTFILM
بر اساس يکي از داستان هاي عاميانه مردم ژاپن
اتحاد جماهير شوروي - 1977​

فکر نکنم کسي اينو يادش بياد، خودم هم اسم فارسيش يادم نمياد (اصلا اسم داشت؟!)، حتي يادم نبود که روسيه! ولي خيلي قشنگ و لطيف بود
girl_sigh.gif

خلاصه داستان:​

پيکاني به سوي آسمان پرتاب ميشود و به پرنده اي ميخورد، پرنده زخمي شده و بر روي زمين مي افتد، پيرمردي که براي جمع کردن هيزم آمده پرنده را که روي برف ها افتاده مي بيند و تير را از بدنش در مياورد و پرنده پرواز مي کند و مي رود. پيرمرد در خانه هنوز هم به پرنده ي زخمي فکر مي کند و داستانش را براي همسرش بازگو مي کند. در اين هنگام صدايي شنيده ميشود و از دور دست ناگهان دخترکي ظاهر ميشود. پيرمرد و همسرش از ديدن او خوشحال ميشوند و ازش پذيرايي مي کنند، سپس دختر به اتاقي که دستگاه بافندگي در آن قرار دارد ميرود و از پيرمرد و همسرش ميخواهد که مزاحمش نشوند، پس از مدتي دخترک با پارچه اي باافته شده از پر بيرون مي آيد، زوج پير از اينکه دختر چنين پارچه اي برايشان بافته کلي خوشحال ميشوند ولي ناگهان مرد پولداري از ره ميرسد و پارچه را از آنها ميگيرد و سکه اي طلا برايشان ميندازد که وضع زندگي آنها را تغيير ميدهد. فصل ها ميگذرند و دختر به مراقبت از اين زوج پير مشغول است تا باز به زمستان ميرسد، آنها مشغول لذت بردن از زندگيشان هستند تا اينکه ناگهان باز سر و کله ي مرد مرفه پيدا ميشود و ميخواهد که در قبال سکه ي طلايي ديگر باز از آن پارچه ها برايش ببافند، زوج پير قبول نمي کنند، دخترک هم با التماس ميخواهد که قبول نکنند ولي مرد مرفه که عصباني شده به زور سکه ي طلا را به پيرمرد ميدهد و دختر با قلبي شکسته مجبور به بافتن پارچه ميشود و به اتاق بافندگي ميرود. پس از مدتي مرد مرفه حوصله اش سر ميرود و با وجود امتناع زوج پير در بسته ي اتاق را ميگشايد و ناگهان وحشتزده ميشود. زوج پير با تعجب داخل اتاق سرک ميکشند و آنها نيز دگرگون ميشوند. پشت دستگاه بافندگي به جاي دختر پرنده اي ايستاده و از پرهاي خودش براي بافتن استفاده مي کند. ناگهان او نيز متوجه ي آن 3 نفر ميشود و با وحشت صورتش را مي پوشاند، وقتي بالش را پايين مي آورد صورت دختر را مي بينند، دختر با وحشت و ناراحتي به اين طرف و آنطرف اتاق ميدود و در کنار پنجره، در حاليکه به پيرمرد که با اندوه به او خيره شده مينگرد دوباره به پرنده تبديل شده و پرواز مي کند و ميرود. همانطور که دور ميشود پري از او پايين مي افتد و در داخل آتش خانه ي پيرمرد ميسوزد و پيرمرد و همسرش که در کنار آتش نشسته اند به سوختن آن و خاکستر شدنش نگاه مي کنند و اشک ميريزند
107.gif

لينک دانلود (حجم 17 مگابايت):​

لينک دانلود (حجم 40 مگابايت):​

اطلاعات بيشتر:​

up.gif
up.gif
up.gif
.

m49_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان اهنگ ending انیمیشنjames the cat را میخواستم.
با تشکر فراوان

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام
دوستان اهنگ ending انیمیشنjames the cat را میخواستم.
با تشکر فراوان

سلام.
من فقط مي دونم كه موزيكش رو Gary Yershon ساخته.حالا بايد براش يه جستجو بكنيم ببينيم پيدا ميشه يا نه.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اسم آهنگاش رو هم توی ویکی پدیا اینطور نوشته (ادیت: همونطور که آریانای عزیز هم لیست کامل آهنگا رو تو پست بالایی نوشتن ) ولی متاسفانه نتونستم لینکی برای هیچ کدومشون پیدا کنم :( :

Theme Song

My name's James
James the cat
Share my fame
Drop in for a chat
I'm a fat
Diplomat
Call me king of the corner house
James the cat

The Theme Song 1984

My name's James
James The Cat
I've had fame,
Money, and all that
Now I'm here
Growing fat
Chasing birds and butterflies
James the cat

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
حالا يه سوال؛ معني اسم اين کارتون چيه؟ Kimi به نظرم يعني تو (؟!) ، Nozumo هم فکر کنم يعني wish ؛ بقيه اش چي؟
89.gif
ترجمه تحت اللفظي اش ميشه : " eternity you wish for " ظاهرا ... يه جورايي يعني " ابديتي که آرزويش را داري " .... عجب اسمي ... زيبا اما غمگين ...
sigh.gif

kimi = تو
eien = جاودانگي - ابديت
nozomu= آرزو کردن
Gundam SEED تموم شد
cry.gif
.... خيلي قشنگ بود. کلي احساسات ما رو تحريک کرد ..فقط چند تا ايراد بگيرم ازش....
من کلا باهاش مشکلی نداشتم .. از جمله با 20 قسمت اول ...
rh66mf.gif

درباره ایرادتی که گرفتی ( که اکثرا درست بودن و باهاشون موافق بودم
170.gif
) هم بذار یه حکایت بانمک بگم :

به هیچکاک گفتن : " چرا تو فیلمای تو ، مردم به پلیس مراجعه نمی کنن ؟ " .. گفت : " چون اگه برن پیش پلیس فیلم خسته کننده میشه !!!!
43r4jed.gif
"

در واقع می خواسته بگه منطق فیلم ، با منطق واقعیت فرق داره و اگه غیر از این بود که دیگه فیلم انقذه جذاب نمیشد !!!!!
pinkglassesf.gif

راستي آريانا جان تبريکات ما را هم به مناسبت کاربر فعال شدنت پذيرا باش
منم تبريک ميگم ...
download.aspx

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
راستی بچه ها امتحانای من داره شروع میشه به همین خاطرم یه مدت نیستم
ويلي جان، اميدوارم در امتحاناتتون موفق باشيد
clover%5B1%5D.gif

هه هه ... احتمالاً فهميدن ديزنی تخفيف ويژه گزاشته ( بليط adult ها هم ، هم قيمت بليط بچه ها )، گفتن نکنه مردم ببينن حوس کنن برن! آخه ديزنی رو واسه چی شانار کردن! اي خدا
ميگم اين کلمه ي "adult" رو تو سايتش هم نوشته؟!! پس دليل شانار شدنش معلوم شد
rant_.gif

پس اينم بگم بخند، عليرضا عصار خواننده رو ميشناسي؟ اينم يه زماني سايتش شانار شده بود، همه مات مونده بودند که اين چرا شانار شده، آخرسر معلوم شد چون Assar تو اسمش ass داشته براي همين مورددار تشخيص داده شده سايتش و شانارش کردند
24.gif
حالا اين اسمايليه مرد از خنده ولي واقعا بايد نشست زار زد به اين همه حماقت و عقب موندگي. خواهر من داشتم دنبال کتاب ميگشتم نويسنده اش پاملا يه چيزي بود، صفحه ي شانار جلوم سبز شد، گفتم داست آن يور هد! اين ديگه کجاش مورد داشت، يه دقيقه بعدش دوزاريم افتاد که اين بيسوادا فکر کردند هر پاملايي پاملا اندرسونه براي همين اسم پاملا رو از بيخ و بن شانار کردند!!! چارلز ديکنز بدبخت هم يه مدت شانار بود و باعث شد تا من يک کلمه ي مورد دار جديد از تو اسمش کشف کنم (اين فيلتراسيون هم براي تقويت زبان انگليسي و هوش چيز خيلي خوبيه ها!!) http://*****************/vicious-smiley-1864.gif

اين اسمايل شيطانيه رو گذاشتم ياد خواهر Xing ying افتادم که مريض شده. اميدوارم زودتر خوب بشه چون جاش خيلي خاليه
79.gif
ين ين جان هم همينطور (لينخو بگو چه کردي با ين ين هاي مردم؟!!!!!!!).

عجب ...... پس پرشیانا و فریدا هر دو تیر ماهین .... منم همینطور
باید یه ارتباط معنادار بین علاقه به کارتون و ماه تیر وجود داشته باشه
پس سلام هم ماهي
آره، احتمالا بايد خي دوش رو حساب کنيم و ضريب اطمينانش رو به دست بياريم تا ببينيم چقدر اين رابطه معنادار مي باشد
242.gif

بالا