• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

پویا-دانش

Registered User
لایک‌ها
78
دوستان برای اینکه خدمت **** بیفتیم کار خاصی باید انجام داد؟ یه سری از بچه ها میگفتن اگه دفترچه رو ماه زوج ارسال کنم احتمال اینکه **** جذب کنه خیلی زیاده. همینطوره؟ جز این راه دیگه ای هست؟
دوستان برای اینکه خدمت **** بیفتیم کار خاصی باید انجام داد؟
بله
یه سری از بچه ها میگفتن اگه دفترچه رو ماه زوج ارسال کنم احتمال اینکه **** جذب کنه خیلی زیاده. همینطوره؟
بچه ها با شما شوخی کردن.

به موارد زیر توجه کنید:
  1. کسانی که تحصیلات دانشگاهی دارند (فوق دیپلم و بالاتر) در اولین روز از ماه های زوج اعزام میشن. یعنی 1 اردیبهشت، 1 تیر، 1 شهریور و...
  2. کسانی که مدرک دیپلم دارند، 18 ام ماه اعزام میشن.
  3. کسانی که مدرک پایین تر از دیپلم دارند، 17 ام ماه اعزام میشن.
  4. معمولاً اعزام، 2 تا 3 ماه بعد از ثبت دفترچه اعزام به خدمت، در پلیس+10 هست.
  5. در دفترچه اعزام به خدمت، گزینه ای وجود داره که پرسیده اولویت شما کدام ارگان هست؟ ولی این گزینه فرمالیته هست. و هرجا نیرو لازم باشه، همونجا به کار گرفته میشید.
  6. قدیم ها، 2 راه برای خدمت در **** بود: (1) گرفتن پذیرش ****. (2) نداشتن سابقه بسیج و... و ارسال دفترچه و افتادن در ****، به طور شانسی
  7. در حال حاضر، برای خدمت در ****، فقط راه (1) میسر هست. یعنی باید سابقه بسیج+کارت بسیج فعال+دوره تکمیلی بسیج رو داشته باشید. بعد درخواست اعزام رو در پلیس+10 ثبت می کنید. برگه سبز که اومد (توی برگه سبز، فقط تاریخ اعزام نوشته میشه)، به همراه برگه سبز به **** شهرتون سرمیزنید و میگید که بسیج فعال و دوره تکمیلی رو دارید. و از اونجا درخواست پذیرش میکنید. اگر قبول کنن، یکی دو هفته قبل از اعزام، برگه سفید که براتون اومد، توش مینویسه که ارگان به کارگیرنده تون **** هست.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
بله

بچه ها با شما شوخی کردن.

به موارد زیر توجه کنید:
  1. کسانی که تحصیلات دانشگاهی دارند (فوق دیپلم و بالاتر) در اولین روز از ماه های زوج اعزام میشن. یعنی 1 اردیبهشت، 1 تیر، 1 شهریور و...
  2. کسانی که مدرک دیپلم دارند، 18 ام ماه اعزام میشن.
  3. کسانی که مدرک پایین تر از دیپلم دارند، 17 ام ماه اعزام میشن.
  4. معمولاً اعزام، 2 تا 3 ماه بعد از ثبت دفترچه اعزام به خدمت، در پلیس+10 هست.
  5. در دفترچه اعزام به خدمت، گزینه ای وجود داره که پرسیده اولویت شما کدام ارگان هست؟ ولی این گزینه فرمالیته هست. و هرجا نیرو لازم باشه، همونجا به کار گرفته میشید.
  6. قدیم ها، 2 راه برای خدمت در **** بود: (1) گرفتن پذیرش ****. (2) نداشتن سابقه بسیج و... و ارسال دفترچه و افتادن در ****، به طور شانسی
  7. در حال حاضر، برای خدمت در ****، فقط راه (1) میسر هست. یعنی باید سابقه بسیج+کارت بسیج فعال+دوره تکمیلی بسیج رو داشته باشید. بعد درخواست اعزام رو در پلیس+10 ثبت می کنید. برگه سبز که اومد (توی برگه سبز، فقط تاریخ اعزام نوشته میشه)، به همراه برگه سبز به **** شهرتون سرمیزنید و میگید که بسیج فعال و دوره تکمیلی رو دارید. و از اونجا درخواست پذیرش میکنید. اگر قبول کنن، یکی دو هفته قبل از اعزام، برگه سفید که براتون اومد، توش مینویسه که ارگان به کارگیرنده تون **** هست.
مهمترین چیز بند پ_من هیچ کدوم از شاریط بالا نداشتم)

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
همین الانم خیلی از سربازهای دیپلم و زیر دیپلم شانسی میوفتن ****!
الان هم مثل قدیم با معرف (بخوانید پارتی) میشه پذیرش **** گرفت

پویا-دانش

Registered User
لایک‌ها
78
بله. گزینه پارتی که همیشه بوده و خواهد بود.
به هیچ وجه در سال 93، بدون دوره تکمیلی (که لازمه دوره تکمیلی، داشتن سابقه فعال هست) کسی در **** پذیرش نمیشه. (البته با پارتی همه چیز شدنیه. ولی دیگه شانسی کسی نمی افته ****)

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
دوست عزیز آمارم خیلی موثقه که دارم میگم!
اگه دقت میکردی گفتم سربازهای دیپلم و زیر دیپلم! وگرنه تمام سربازهایی که مدرک دانشگاهی دارن باید با پذیرش جذب بشن حالا چه با معرف چه با دوره تکمیلی!
البته این آماری که من دارم برای نیروی هوافضائه (نیرو هوایی)

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان من از +10 پرسیدم گفتش تیر اعزامم.الان 1ماهه که از زمان ثبت نام توی +10 میگذره اما هنوز برگه سبز نیومده، چرا؟
راستی راهی هست که من زودتر بفهمم کجا میفتم؟
یه سوال دیگه من تا الان حداقل 2سال سابقه بیمه دارم و وقتی برم سربازی دوران سربازی جزو سابقه بیمه من حساب میشه؟منظورم اینه که بدون اینکه هزینه ای بدم و چون حداقل 2سال قبلش بیمه بودم نیاز به پرداخت حق بیمه اون دوسال سربازی که نیست؟

پویا-دانش

Registered User
لایک‌ها
78
دوست عزیز آمارم خیلی موثقه که دارم میگم!
اگه دقت میکردی گفتم سربازهای دیپلم و زیر دیپلم! وگرنه تمام سربازهایی که مدرک دانشگاهی دارن باید با پذیرش جذب بشن حالا چه با معرف چه با دوره تکمیلی!
البته این آماری که من دارم برای نیروی هوافضائه (نیرو هوایی)
نظر شما رو رد نمیکنم. به هرحال هر پادگانی نیاز به سرباز (و نه افسر) داره که برن بالای برجک. فکر میکنم برای چنین پست هایی (که نیاز هر پادگانی هست)، احتیاج به تکمیلی یا حتی بسیج عادی هم نباشه.
ولی توی دوره ما، چون همه افسر بودیم، به جز چند نفر، همه تکمیلی داشتن. و اون چند نفر هم سابقه بسیج و فعال هم داشتن، فقط تکمیلی نداشتن. ولی کلاً در سال 93 رویه اینطور خواهد بود که تکمیلی ها رو جذب خواهند کرد (حداقل برای افسرها اینطور هست.)

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
نظر شما رو رد نمیکنم. به هرحال هر پادگانی نیاز به سرباز (و نه افسر) داره که برن بالای برجک. فکر میکنم برای چنین پست هایی (که نیاز هر پادگانی هست)، احتیاج به تکمیلی یا حتی بسیج عادی هم نباشه.
ولی توی دوره ما، چون همه افسر بودیم، به جز چند نفر، همه تکمیلی داشتن. و اون چند نفر هم سابقه بسیج و فعال هم داشتن، فقط تکمیلی نداشتن. ولی کلاً در سال 93 رویه اینطور خواهد بود که تکمیلی ها رو جذب خواهند کرد (حداقل برای افسرها اینطور هست.)
اگه اشتباه نکنم شما نیرو زمینی خدمت میکنی، توی هوافضا از این خبرها نیست! یعنی یه آمار بهت میدم که میبینید که تو همین سال 93 هم بدون دوره تکمیلی و با همون رویه سابق معرف پذیرش **** شدند. پادگان ما که ظرفیت افسرهاش محدوده برای برج 2 و 4 حدود 100 تا افسر پذیرش کرده! همشون هم توی سیستم ناجا ثبت شدن!
گفتی برجک! یاد بدبختی های افسرهای خودمون افتادم که دیگه فکر کنم اینطور که پیش میره چند وقت دیگه باید 24-24 برن پاسدارخونه! انقدر سرباز صفر تو **** کم شده که ما هروقت سرباز برجک کم داریم افسرهامون میرن بالا برجک. دژبانیمون هم به همین روز افتاده!
خلاصه ارتشی ها برید حال کنید و ناشکری نکنید;)

ghasem_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
بازم تعطیلاتم. واقعا 01 هتله ها:general711:

ghasem_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوستان یه سوال مهم.
این دفترچه بیمه که به سربازا میدند همون بیمه نیروهای مسلح هستش؟
من 01 ارتش هستم و دندونم رو باید عصب کشی کنم. این عصب کشی رو میتونم با دفترچه بیمه سربازی، رایگان یا با هزینه کمتر انجام بدم یا نه؟
اگر میشه صبر کنم تا دفترچه بیمه رو بدند اگرم نمیشه برم آزاد عصب کشی کنم.
اگر دوستانی که اطلاعات کامل دارند کمک کنند ممون میشم.

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
دوستان یه سوال مهم.
این دفترچه بیمه که به سربازا میدند همون بیمه نیروهای مسلح هستش؟
من 01 ارتش هستم و دندونم رو باید عصب کشی کنم. این عصب کشی رو میتونم با دفترچه بیمه سربازی، رایگان یا با هزینه کمتر انجام بدم یا نه؟
اگر میشه صبر کنم تا دفترچه بیمه رو بدند اگرم نمیشه برم آزاد عصب کشی کنم.
اگر دوستانی که اطلاعات کامل دارند کمک کنند ممون میشم.

بیمارستان 600 مال دندونِ
بله با اون دفترچه وقت میدن بهتون براتون درست میکنن، سمت فلاحی یه کلینیک هست که 30% تخفیف درست میکنه با دفترچه
600 هم رایگان اما الان برید 4 ماه دیگه نوبتتون میشه :دی

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
درود

دوستان این قانون کسر خدمت با توجه به سابقه جبهه و جانبازی هنوز پابرجاست؟

armanarsalani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم من 30/6/92 از کارشناسی فارغ التحصیل شدم و بهمن ماه ارشد دادم احتمال زیاد پیام نور قبول بشم
حالا ثبت نام پیام نور هفته اول مهر 93 میشه که در اون صورت یک سال مهلت من تموم شده حالا من چی کار کنم

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
سلام
دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم من 30/6/92 از کارشناسی فارغ التحصیل شدم و بهمن ماه ارشد دادم احتمال زیاد پیام نور قبول بشم
حالا ثبت نام پیام نور هفته اول مهر 93 میشه که در اون صورت یک سال مهلت من تموم شده حالا من چی کار کنم
درود
شما نگران هیچی نباش
تا چند روز قبل از 6/30 امسال مشخصاتت رو ثبت **** وظیفه کن (پلیس +10) ، اعزامت حداقل میوفته برج 8 تا اون موقع هم جواب میاد و اگه اینشالا قبول شدی میری پلیس +10 اعلام میکنی دانشگاه قبول شدی و اونا برات درستش میکنن

armanarsalani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
شما نگران هیچی نباش
تا چند روز قبل از 6/30 امسال مشخصاتت رو ثبت **** وظیفه کن (پلیس +10) ، اعزامت حداقل میوفته برج 8 تا اون موقع هم جواب میاد و اگه اینشالا قبول شدی میری پلیس +10 اعلام میکنی دانشگاه قبول شدی و اونا برات درستش میکنن
خیلی ممنون جناب بهرنگ اخه تو سایت **** وظیفه گفته واسه ثبت نام و پذیرش حداکثر باید یک سال از فارغ التحصیلی گذشته باشه
شما با همچین موردی برخورد داشتین ؟باید دفترچه رو بفرستم بعد برم +10 اونا برام کاغذی چیزی میدن؟چند روز طول میکشه این کارا

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
خیلی ممنون جناب بهرنگ اخه تو سایت **** وظیفه گفته واسه ثبت نام و پذیرش حداکثر باید یک سال از فارغ التحصیلی گذشته باشه
شما با همچین موردی برخورد داشتین ؟باید دفترچه رو بفرستم بعد برم +10 اونا برام کاغذی چیزی میدن؟چند روز طول میکشه این کارا
ببینید شما با کارت ملی تشریف میبرید پلیس +10 دفترچه اعزام به خدمت میگیرید بعد از پر کردن اون و زدن واکسن و مراجعه به پزشک ، اون چند برگ پر شده دفترچه و چند تا مدرک دیگه رو به همراه چند قطعه عکس توی پلیس +10 ثبت میکنید . حدود 48 ساعت بعد میتونید برید پلیس+10 برگه سبز(اعزام) رو بگیرید که توش تاریخ اعزامتون خورده . اگه اون کارهای ثبت مشخصاتتون اواسط شهریور باشه احتمالا تاریخ اعزامتون میوفته برج 8. شما هم که بخوای دانشگاه ثبت نام کنی مهرماه میشه دیگه . برگه سبزت رو میبری پلیس +10 اونا هم اگه اشتباه نکنم برات معافیت تحصیلی رد میکنن و شما با خیال راحت به درستون ادامه میدی(البته این کار رو قبلا امور مشمولین هر دانشگاه با برگه سبز انجام میداد)

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
کسی کارشناسی ارشد نیست واسه سربازی ؟ یعنی اینقدر کمه ارشد اینجا ؟ فکر نکنما...
کسی هست تازگی رفته باشه اموزشی و اینا ویا دوره اصلی ؟ ارشد ها شهر خودشون می افتن ؟

Sent from my Nexus 4

بالا