اگه شماره سخا داری با تلفن گویای **** وظیفه تماس بگیر 096480یه سوال. من ٢٥ اسفند پست کردم. الان معلوم نیست محل اموزش اگه برم میدون **** یا پ بعلاوه ده ؟
Sent from my Nexus 4
ممنون. جوابی که میدن جدا از جوابی هست که با مسیج بهم ارسال کردن ؟اگه شماره سخا داری با تلفن گویای **** وظیفه تماس بگیر 096480
23 تکاور هست که از 02 جدا هستش - برو پرندک ، واسه منم نوشته بود افسریه
11110 نمیدونم چیه![]()
نه همون جواب میده - حالا زنگ بزن ضرر ندارهممنون. جوابی که میدن جدا از جوابی هست که با مسیج بهم ارسال کردن ؟
Sent from my Nexus 4
جداست و خوبهنفهمیدم منظورتو؟؟؟ من که دوره کد افتادم 02 آموزشی همون تکاوری پرندک میشه که داغونه؟؟؟ یا جداست و خوبه؟؟؟/
23 تکاور هست که از 02 جدا هستش - برو پرندک ، واسه منم نوشته بود افسریه
11110 نمیدونم چیه![]()
کف پا صاف و معاف نمیکنن من رفتم واسه شورا ۳۰ ۳۵ تا پای صاف بودیم فقط من معاف شدم فکر کنم واسه کف پا هم معافم نکردن واسه استخونای زیر غوزک پام بوددوستان در مورد صاف بودن کامل کف پا توضیح میدین؟
دادا معافیت کامل یا معاف از رزم؟کف پا صاف و معاف نمیکنن من رفتم واسه شورا ۳۰ ۳۵ تا پای صاف بودیم فقط من معاف شدم فکر کنم واسه کف پا هم معافم نکردن واسه استخونای زیر غوزک پام بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
اره اونام هست ولی به نظرم بهتر از هیچیهتوی این هزار صفحه خیلی ها گفتن که معاف از زرم هم دردسر خودشو داره. کارهای جایگزین میدن.
بعضی ها هم گفتن کخ باهاشون بد برخورد شده و گفتن تو معاف از رزم هستی ما که در حال رزم نیستیم
Sent from my Nexus 4
سلام دوست عزیزبه نظرتون میرزه برم دنبال معف از رزم؟