armin_mohtasham
Registered User
برای اتصال کنسول به مک بوک چیزی دارید؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامبرای اتصال کنسول به مک بوک چیزی دارید؟
سلام دوست عزیزآقا این مبدله که لینکشو دادی برای ps3 کار میکنه؟ چون ارزونتره میخوام اینو بگیرم.
1) http://nicpc.ir/eshop/index.php?id_product=44&controller=product
بله تمام محصولات ما یک هفته مهلت تست داره. ببین پورت hdmi کنسول بازی اگر چسبیده به کابل تغذیه کنسول، برای مدل 67 تومانی مجبور میشی یه کابل hdmi بگیری که یه طرفش مادگی باشه چون سوکت صدای مبدل 67 تومانی کنارشه و باید اطراف پورت hdmi کنسول مانع نباشه اگر مانع نبود 67 تومانی را بخر اگر مانع بود حتما 95 تومانی را بخر چون یکی از دوستان همین مشکل را با 67 تومانی داشت و در نهایت براش گرون تر در اومد.خودتون بین ۹۵ تومنی و ۶۷ تومنی کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ برای مانیتورLG w1943s که فکر میکنم تصویر 4:3 بده کدوم بهتره؟برای ps3
بعد هر دوش یک هفته مهلت تست رو داره؟
از نظر برگشت کالا که گفتم یک هفته مهلت تست داره و میتونید برگشت بزنید.میشه لطفا یه بار تمام مزیت های مدل ۹۵ تومنی نسبت به ۶۷ تومنی رو بگید ؟ چون نمیخوام به خاطر ۳۰ تومن اشتباه کنم بعد اون یکی سوراخ رو مدل ۶۷ تومنی چیه؟ خودتون کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
اگر روی مانیتورم جواب نداد میتونم پسش بدم؟
کجا تشریف دارید؟من اگر امروز سفارش بدم همین امروز میاد؟
شرکت ما یزد هست. امروز بخواهید با اتوبوس میفرستم. فردا براتون مناسب باشه با تیپاکس. زیاد عجله ندارید پیشتازتهران . میدان صادقیه
67 تومانی رو بگیرید اگر مناسبتون نبود برگشت بزنید. سودش برا من یکیه با 95 تومانی.ولی من هنوزم شک دارم بین این دوتا . خودتون کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ مانیتورم تصویر 4:3 میده
با اتوبوس باید از ترمینال تحویل بگیرید با پیشتاز هزینش 5 هزار تومانهبا پیشتاز هزینش چه قدر در میاد؟ اگر با اتوبوس بیاد باید برم جای تحویل بگیرم؟