• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فیلم اتصال xbox و ps3 به مانیتورهای VGA اضافه شد .دستگاه اتصال کنسول های بازی به مانیتور vga

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
برای‌ اتصال کنسول به مک بوک چیزی دارید؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
یه چیزی تو مایه های easycap منظورمه

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
برای‌ اتصال کنسول به مک بوک چیزی دارید؟

سلام
easycap به لپتاپ یا کامپیوتر میخوره و خروجی av دارد. یعنی به لپتاپ شما ورودی نمیده ازش خروجی میگیره.

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
ممنون
چیزی سراغ دارید که کارمو راه‌ بندازه؟

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
Last edited:

kasra.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خودتون بین ۹۵ تومنی و ۶۷ تومنی کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ برای مانیتورLG w1943s که فکر میکنم تصویر 4:3 بده کدوم بهتره؟برای ps3
بعد هر دوش یک هفته مهلت تست رو داره؟

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
خودتون بین ۹۵ تومنی و ۶۷ تومنی کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ برای مانیتورLG w1943s که فکر میکنم تصویر 4:3 بده کدوم بهتره؟برای ps3
بعد هر دوش یک هفته مهلت تست رو داره؟
بله تمام محصولات ما یک هفته مهلت تست داره. ببین پورت hdmi کنسول بازی اگر چسبیده به کابل تغذیه کنسول، برای مدل 67 تومانی مجبور میشی یه کابل hdmi بگیری که یه طرفش مادگی باشه چون سوکت صدای مبدل 67 تومانی کنارشه و باید اطراف پورت hdmi کنسول مانع نباشه اگر مانع نبود 67 تومانی را بخر اگر مانع بود حتما 95 تومانی را بخر چون یکی از دوستان همین مشکل را با 67 تومانی داشت و در نهایت براش گرون تر در اومد.

kasra.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میشه لطفا یه بار تمام مزیت های مدل ۹۵ تومنی نسبت به ۶۷ تومنی رو بگید ؟ چون نمیخوام به خاطر ۳۰ تومن اشتباه کنم بعد اون یکی سوراخ رو مدل ۶۷ تومنی چیه؟ خودتون کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
اگر روی مانیتورم جواب نداد میتونم پسش بدم؟

Last edited:

kasra.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
میشه لطفا یه بار تمام مزیت های مدل ۹۵ تومنی نسبت به ۶۷ تومنی رو بگید ؟ چون نمیخوام به خاطر ۳۰ تومن اشتباه کنم بعد اون یکی سوراخ رو مدل ۶۷ تومنی چیه؟ خودتون کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
اگر روی مانیتورم جواب نداد میتونم پسش بدم؟
از نظر برگشت کالا که گفتم یک هفته مهلت تست داره و میتونید برگشت بزنید.
در مورد مزیت های دوتا مبدل : 95 تومانی بهترین جنسیه که ما تا حالا آوردیم و تا حالا تعداد زیادی فروختیم و حتی یکیش هم مشکل نداشته برای مثال تو این دو سه سال یک نفر برگشت زده و اون هم به دلیل استفاده برای تبلت بوده در حالی که قبلا تذکر داده بودیم که مدل 95 تومانی برای تبلت مناسب نیست. مدل 67 تومانی برای تبلت هم مناسبه ولی از نظر استحکام بدنه مقداری ضعیف تره چون کابل هم نداره و اگر در حالی که به دستگاه متصله زیاد تکون بخوره ممکنه به پورت hdmi اون فشار بیاد. در کل برای پلی استیشن تا حالا دو تا 67 تومانی و سی - چهل تا 95 تومانی خریداری کردند و یکی هم 67 تومانی برای xbox خریدند و همه راضی بودند.

kasra.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من اگر امروز سفارش بدم همین امروز میاد؟

kasra.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تهران . میدان صادقیه

kasra.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ولی من هنوزم شک دارم بین این دوتا . خودتون کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ مانیتورم تصویر 4:3 میده اگر یه دو سر مادگی hdmi بگیرم باهاش چی؟ بعد از یزد تا تهران هزینه ۳ تومنه؟ پرداخت در ممحل داره؟

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
ولی من هنوزم شک دارم بین این دوتا . خودتون کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ مانیتورم تصویر 4:3 میده
67 تومانی رو بگیرید اگر مناسبتون نبود برگشت بزنید. سودش برا من یکیه با 95 تومانی.

kasra.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با پیشتاز هزینش چه قدر در میاد؟ اگر با اتوبوس بیاد باید برم جای تحویل بگیرم؟

kasra.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
؟پرداخت در محله دیگه

بالا