mohzamohza
Registered User
تمام محصولات ما یک هفته گارانتی تست داره اگر راضی نبودید میتونید برگشت بزنید. در ضمن کیفیت vga کلا نسبت به hdmi پایین هست برای همین گفتم خوبه در مقایسه با hdmiاینطور که شما گفتی کیفیتش خوبه یعنی افت کیفیت داره
تمام محصولات ما یک هفته گارانتی تست داره اگر راضی نبودید میتونید برگشت بزنید. در ضمن کیفیت vga کلا نسبت به hdmi پایین هست برای همین گفتم خوبه در مقایسه با hdmiاینطور که شما گفتی کیفیتش خوبه یعنی افت کیفیت داره
برای دوستان پی تی قراره کد تخفیف بزاریماین الان قیمتش 95 هزار تومان هست کمتر راه نداره
کابل ایک باکس vga برای فروش ندارید؟(منظورم همون کابله مایکروسافته)
مبدل av به hdmi رو داریم ولی به usb نه نداریممبدلی نداری که یو اس بی باشه و ورودی ای وی معمولی داشته باشه ؟
سلامسلام
تبدیل hdmi به vga برای ps3 میخوام، البته اگه تضمین میکنید که روی ps3 جواب میده.
قیمت آخر و نحوه خرید رو هم پیام خصوصی کنید
چون هنوز کد تخفیف پی تی را نزاشتیم باید به شماره حساب شرکت به نام زارعی واریز کنی و آدرستون + شماره تراکنش + جنس مورد نظر را به شماره موبایل شرکت :09140717607 ارسال نمایید.من یکی میخوام از مدل ۸۰ تومنی. نحوه خرید و دریافت رو بگید
http://nicpc.ir/eshop/index.php?id_product=9&controller=productفقط برای مطمئن شدن از انتخابم لینک جنس مورد نظر(۸۰تومن با تخفیف) رو بزار، بعد اقدام میکنم برای واریز
واریز شد. پیامک فرستادم.
یکشنبه صبح با پیشتاز ارسال می گردد در ضمن یک هفته هم گارانتتی تست دارد.واریز شد. پیامک فرستادم.
ارسال شدواریز شد. پیامک فرستادم.