• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فیلم اتصال xbox و ps3 به مانیتورهای VGA اضافه شد .دستگاه اتصال کنسول های بازی به مانیتور vga

shzshz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
آقا واقعا دمت گرم ..روی ایکس باکس و پلی 3 تست شد ..1080p کاملا سالم ...مانیتور من ایسوس هست و 1080 .....بدون مشکل صدا و تصویر ...دمت گرم

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
وظیفه بود دوست عزیز انشالله که یک عمر براتون کار کنه
آقا واقعا دمت گرم ..روی ایکس باکس و پلی 3 تست شد ..1080p کاملا سالم ...مانیتور من ایسوس هست و 1080 .....بدون مشکل صدا و تصویر ...دمت گرم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
داداش یه عکس میگیری از تصویر دریافتی در حالی که به این قطعه وصله؟

shzshz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
آره رفیق الان میزارم

فایل های ضمیمه

• 20140326_132921.jpg
    20140326_132921.jpg
    34.7 KB · نمایش ها: 75
  • 20140326_132832.jpg
    20140326_132832.jpg
    60.8 KB · نمایش ها: 80
  • 20140326_132943.jpg
    20140326_132943.jpg
    84.4 KB · نمایش ها: 77

arashiv

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان منم خریدم و کاملا هم راضیم!

Doctor Splinter

Registered User
لایک‌ها
703
سلام قربان
برای ps4 هم جواب میده آیا؟؟؟؟

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
سلام قربان
برای ps4 هم جواب میده آیا؟؟؟؟
سلام دوست عزیز . بله جواب میده تا حالا روی تمام دستگاه های بازی جواب داده بنده به غیر از پی تی تو سایت خودم هم تعداد زیادیفروختم و تا حالا گزارشی در مورد کار نکردن روی وسیله نداشتم

Erfan1313

Registered User
لایک‌ها
65
داداش سلام
یه سوال دارم خدمتتون قبلا شنیده بودم برای وصل کردن ps3 یا xbox به مانیتور ها,مانیتور باید از HD SP برای تبدیل ها پشتیبانی بکنه این درسته؟
ساده تر بگم خدمتتون این تبدیل به تمام مانیتور های led وصل می شه و جواب می ده؟ همین مانیتور های 400 تومنی ها.

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
داداش سلام
یه سوال دارم خدمتتون قبلا شنیده بودم برای وصل کردن ps3 یا xbox به مانیتور ها,مانیتور باید از HD SP برای تبدیل ها پشتیبانی بکنه این درسته؟
ساده تر بگم خدمتتون این تبدیل به تمام مانیتور های led وصل می شه و جواب می ده؟ همین مانیتور های 400 تومنی ها.
مانیتور خود من تقریبا مال 7 سال پیشه ولی من با این مبدلا کارت گرافیکati دو گیگ را به این متنیتور وصل مبکنم . یه جورایی گرافیک خروجی را بر اساس ورودی مانیتور تنظیم میکنه

ferhat178

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام
دوست عزیز مانیتور من هم ورودی DVI و هم ورودی VGA داره ٬ برای اتصال دانگل اندرویید کدامیک از مبدل های سایت شما مناسبه ؟ البته مورد صدا هم هستش

Sent from my ZTE V970 using Tapatalk 2

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
با سلام
دوست عزیز مانیتور من هم ورودی DVI و هم ورودی VGA داره ٬ برای اتصال دانگل اندرویید کدامیک از مبدل های سایت شما مناسبه ؟ البته مورد صدا هم هستش

Sent from my ZTE V970 using Tapatalk 2
سلام دوست عزیز
اگر خروجی دانگل شما hdmi هر دو محصول زیر مناسبهه صدای خروجی استریو هم دارند:
1) http://nicpc.ir/eshop/index.php?id_product=44&controller=product
2) http://nicpc.ir/eshop/index.php?id_product=9&controller=product
در صورتی هم که نیاز به سوکت هایی مثل مینی hdmi به hdmi یا دو سر مادگی hdmi هم دارید (برای اتصال مبدل به دانگل) در سایت می تونید پیداشون کنید.
راهنمایی بیشتر خواستید در خدمتم

mohsen_curtis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید.این محصول رو ps4 کسی تست کرده عکس بزاره؟؟؟؟بعد hdmi to vga کیفیت ps4 و پایین نمیاره؟جواب میده؟؟؟کابل hdmi to dvi with sound ندارید؟؟؟من تو سایتای خارجی دیدم.

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
سلام خسته نباشید.این محصول رو ps4 کسی تست کرده عکس بزاره؟؟؟؟بعد hdmi to vga کیفیت ps4 و پایین نمیاره؟جواب میده؟؟؟کابل hdmi to dvi with sound ندارید؟؟؟من تو سایتای خارجی دیدم.
سلام دوست عزیز تست شده ولی من خودم تست نکردم مشتری هایی که خریدن گفتند که کار کرده. کابل hdmi به dvi هم کلا ندارم چه بدون صدا و چه با صداش

mohsen_curtis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه عکسی بزارید از وصل کردن این مبدل به ps4 ؟؟؟
سلام دوست عزیز تست شده ولی من خودم تست نکردم مشتری هایی که خریدن گفتند که کار کرده. کابل hdmi به dvi هم کلا ندارم چه بدون صدا و چه با صداش

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
میشه عکسی بزارید از وصل کردن این مبدل به ps4 ؟؟؟
دوست عزیز گفتم که مشتری خریده و راضی بوده خودم تست نکردم چون نداشتم. در
کل هر وسیله ای که دارای خروجی hdmi باشه تاکید میکنم هر وسیله ای باشه با این مبدل قابل تبدیل به vga هست از تبلت گرفته تا دستگاه دیجیتال و ریسیور و کامپیوتر و دستگاه های بازی و.... این مبدل حداکثر کیفیت را انتقال میده یعنی 1080 fh رو در ضمن تمام محصولات ما یک هفته گارانتی تست داره و اگر به هر دلیلی راضی نبودید میتونید برگشت بزنید.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوست عزیز گفتم که مشتری خریده و راضی بوده خودم تست نکردم چون نداشتم. در
کل هر وسیله ای که دارای خروجی hdmi باشه تاکید میکنم هر وسیله ای باشه با این مبدل قابل تبدیل به vga هست از تبلت گرفته تا دستگاه دیجیتال و ریسیور و کامپیوتر و دستگاه های بازی و.... این مبدل حداکثر کیفیت را انتقال میده یعنی 1080 fh رو در ضمن تمام محصولات ما یک هفته گارانتی تست داره و اگر به هر دلیلی راضی نبودید میتونید برگشت بزنید.
سلام
رفیق یه تبدیل VGA به HDMI نداری که قیمتش پایین باشه ؟ تو سایت گذاشتی 85 تومن
اگه HDMI هم نشد مهم نیست , فقط یه چیزی باشه بتونم لپ تاپ رو به LED وصل کنم , لپ تاپم HDMI نداره

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
سلام
رفیق یه تبدیل VGA به HDMI نداری که قیمتش پایین باشه ؟ تو سایت گذاشتی 85 تومن
اگه HDMI هم نشد مهم نیست , فقط یه چیزی باشه بتونم لپ تاپ رو به LED وصل کنم , لپ تاپم HDMI نداره
دوست عزیز vga به av یا همون سه فیش هست قیمت 52 تومان این هم لینکش:
http://nicpc.ir/eshop/index.php?id_product=42&controller=product

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
افت کیفیت که نداره ؟ به نظر بی صدا هست , درسته ؟
کیفیتش خوبه صدا هم همونطور که میدونید vga صدا نداره ولی میتونید صدا را از طریق فیش 3.5 میلیمتری صدا به تلویزیون بدید. مبدل vga به hdmi یه فیش صدا میخوره و hdmi اش صدا داره. در مورد vga به av مطمئن نیستم شب خبر میدم که صدا میشه بهش وصل کرد یا نه ولی شما فرض رو بر این بزار که نمیشه.
در ضمن vga to av همه کابلاش روشه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
کیفیتش خوبه صدا هم همونطور که میدونید vga صدا نداره ولی میتونید صدا را از طریق فیش 3.5 میلیمتری صدا به تلویزیون بدید. مبدل vga به hdmi یه فیش صدا میخوره و hdmi اش صدا داره. در مورد vga به av مطمئن نیستم شب خبر میدم که صدا میشه بهش وصل کرد یا نه ولی شما فرض رو بر این بزار که نمیشه.
در ضمن vga to av همه کابلاش روشه
اینطور که شما گفتی کیفیتش خوبه یعنی افت کیفیت داره

بالا