• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
میشه بگی باید چجوری باشه تا شماها راضی بشید؟

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
خوب نمیشه که، اگر بخوان خیلی مدت زیادی در نظر بگیرن سرگروه ها همیشه ثابت ان!! اگر هم مدت کم بگیرن که سویا میتونه سرگروه بشه امسال و هر سال باید 8 تیم جدید سرگروه باشن!

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
حال میکنم سال بعد یکی دوتا گروه مثه اینا شکل بگیره
1-
بارسا
دورتموند
ناپولی
موناکو

2-
رئال
پاریس
لیورپول
رم

Last edited:

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
در مورد آرسنال هم پیروز درست میگه آرسنال با این نتایج ضعیف چند سال اخیرش بالاخره از سید یک خارج شد
اما خب خوش شناسن که من یو و والنسیا نیستن

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
@Liverca
چرا بی معنی؟ این بحث رو سال پیش هم با @al2 داشتیم و ایشون می گفت که چرا آرسنالی که همش 4 امه و 1/8 حذف میشه سید یکه! دورتموندی که سال پیش اومد فینال سید 3. لیورپول هم کاملاً مشخص بود که سید سه و یا حتی 4 میشه، چون مجموع امتیاز 5 سال اخیرش در رنکینک یوفا کم بوده. دورتموند تازه داره امتیازش میاد بالا، اگر دو سال دیگه همینطوری امتیاز بگیره میشه سید 1. آرسنال هم در رنکینگ افت کرده و اومده رده نهم، اما چون والنسیا و من یو نیستن تو اروپا، سید یک قرار گرفته. بنفیکا، چلسی، اتلتیکو و پورتو هم این چند سال همش یا فینال یوفا بودن یا مراحل پایانی لیگ قهرمانان.
ranking.jpg
لیورپول کو :دی
اها پیداش کردم لامصب باید تو سینما نگاه کنی پیداش کنی لبتاب جواب نمیده :general307::general307:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
همزمان با قهرمانی تیم فوتبال آرسنال در رقابت های اف ای کاپ، روزنامه ساندی اسپورت به سراغ مردی رفت که چهره ای شبیه جام قهرمانی اف ای کاپ دارد! این گزارش تکان دهنده، روایت مردی بود که تعدادی از هوادارها به خاطر شباهت چهره اش به جام قهرمانی، او را از گوش بلند کرده و بالای سر برده بودند تا سر و صورتش را به این وضعیت زخمی و کبود دربیاورند!

3(188).jpg

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
از فتوشاپم چند کیلومتر اونورتره این روزنامه

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
ولی به دلیل هم عصر بودن با بازیکنهای آماده هیچ وقت نتونست تو تیم ملی ایتالیا جایگاه خودش رو به دست بیاره!!
البته دی ناتاله بازیکنیه که در خدمت باشگاهه و بدرد تیم ملی نمیخورد نه از جون دل مایه میذاشت و نه تعصب تیم ملی رو داشت هیچوقت اون قیافه بیخیال رو تو جام جهانی 2010 توی بازی با اسلواکی که ایتالیا مفتضحانه حذف شد رو یادم نمیره دوست داشتم خفش کنم :mad:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
ونگر اندازه موهای کلت جام گرفته!

Managerial honours

Monaco
Nagoya Grampus
Arsenal
]
حالا چرا میزنی؟ :D عمر مومنی اون کاریکاتور رو کشیده نه من

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ونگر سابقش بد نيست درسته در حد فرگوسن نيست يعني هسچ كس در حد فرگوسن نيست ولي به شخصه ونگر خيلي مربي باشخصيتي هست

بالا