Ali502
Registered User
- نوشتهها
- 131
- لایکها
- 148
قیافه و هیکلش رو حال کنید یک ایتالیایی اصیل
قیافه و هیکلش رو حال کنید یک ایتالیایی اصیل
از تو چه پنهون میرحسن جان برای سوزش و اینا نذاشتمش،از دید من جالب اومد گفتم بزارم بقیه هم ببینن@Abbath بابا لیگ هم تموم شد، تو دیگه چقدر سوختی که ول نمیکنی :general107:
به روز باش عباس، هر چی بود گذشت.از تو چه پنهون میرحسن جان برای سوزش و اینا نذاشتمش،از دید من جالب اومد گفتم بزارم بقیه هم ببینن
در ضمن کسی که سوخت تو این فصل بیشتر طرفدارای لیورپول بودن ،من به شخصه خودم رو برای شوک این فصل تیمم آماده کرده بودم
بهتره بگی اونایی ک چندتا تیم داشتناز تو چه پنهون میرحسن جان برای سوزش و اینا نذاشتمش،از دید من جالب اومد گفتم بزارم بقیه هم ببینن
در ضمن کسی که سوخت تو این فصل بیشتر طرفدارای لیورپول بودن ،من به شخصه خودم رو برای شوک این فصل تیمم آماده کرده بودم
پیشنهادم اینه که از بازیکنای ایتالیایی حاضر سری A یه 50 نفر بیارن ایران برای اصلاح نژادیقیافه و هیکلش رو حال کنید یک ایتالیایی اصیل
به عجب نکته با ضخامتی اشاره کردی برادر :general601: ،البته ایشون اون برادر چند تیمه نیستن،یوزرشون فرق دارهبهتره بگی اونایی ک چندتا تیم داشتن
همه تیما با هم هیچی نشدن :general707::general304:
ما بازیکنانمون رو دوز داریم دوز نداریم جای دندوناش رو تن بازیکنانمون باشه یه وقت میاد بازی با ایتالیا بالوتلی رو گاز میگیره این بالو هم اعصاب مصاب نداره میزنه ناکارش میکنه دیگه کلا خونه نشینش میکنهاگه سوارز به جام جهانی نرسه که مزه ی بازیها می پره!
که فکر کنم میشنبا اینکه بارسایی نیستم ولی جالبه!
مشاهده پیوست 595248
عزیزم بالوتلی که سمیه میمره گازش بگیرهما بازیکنانمون رو دوز داریم دوز نداریم جای دندوناش رو تن بازیکنانمون باشه یه وقت میاد بازی با ایتالیا بالوتلی رو گاز میگیره این بالو هم اعصاب مصاب نداره میزنه ناکارش میکنه دیگه کلا خونه نشینش میکنه