• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

krg.0rg

Registered User
لایک‌ها
23
سلامخدمت کلیه دوستان عزیر
من 4 تیر فارغ التحصیل میشم از دانشگاه.حالا میخواستم یا بشینم ارشد بخونم یا برم خدمت و بعد برم ادامه درس و .هرچیم فک میکنم سربازی و اول برم بهتره چون بلاخره بایستی برم کاریش نمیشه کرد !!
فقط یک سوال.الان من بعد 4 تیر بایستی چیکار کنم !؟ ممنون میشم مراحلشو برام توضیح بدید که بایستی چیکار کرد.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Alexiss

Registered User
لایک‌ها
29
سلامخدمت کلیه دوستان عزیر
من 4 تیر فارغ التحصیل میشم از دانشگاه.حالا میخواستم یا بشینم ارشد بخونم یا برم خدمت و بعد برم ادامه درس و .هرچیم فک میکنم سربازی و اول برم بهتره چون بلاخره بایستی برم کاریش نمیشه کرد !!
فقط یک سوال.الان من بعد 4 تیر بایستی چیکار کنم !؟ ممنون میشم مراحلشو برام توضیح بدید که بایستی چیکار کرد.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

اول باید با دانشگاه تسویه کنی و نامه معرفی به خدمت بگیری
بعدم بری پلیس +10 دفترچه بگیری، تو دفترچه مراحل رو توضیح داده، بعدم پست میکنی

Alexiss

Registered User
لایک‌ها
29
امروز رفتم یکی از نواحی مقاومت بسیج تهران، لیسانسه ها درجشون استواری بود(سه تا هلال با دو خط)، تازه رو برد برنامه نظافت رو زده بودن، در روز دو بار باید نظافت کنن، در هفته هم فک کنم دو بار باید پست بدن!!

من که برم دنبال پارتی برا اینکه تو **** نیفتم!!
ضمنا یکیشون میگفت تکمیلی داشته ولی بهش استواری دادن
گفت اونایی که رانندن رو فقط ستوان 3 میدن!

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
این ترتیب درجه ها رو یکی بترتیب بگه بدونیم چی بالاتره چی پایین تر. تو گوگل همش عکسه....

Sent from my Nexus 4

Alexiss

Registered User
لایک‌ها
29
ارتشبد (نشان حاکم بزرگ!+ 4 ستاره)
سپهبد (نشان حاکم بزرگ! + 3 ستاره)
سرلشگر (نشان حاکم بزرگ! + 2 ستاره)
سرتیپ (نشان حاکم بزرگ + 1 ستاره)
سرتیپ 2 ( یه نشان حاکم بزرگ! بدون ستاره)
سرهنگ (3 ستاره...)
سرهنگ 2 (2 ستاره...)
سرگرد(1 ستاره نمیدونم 8 پر یا توپر)
سروان(4 ستاره)
ستوان یکم(3 ستاره)
ستوان دوم(2 ستاره)
ستوان سوم(1 ستاره)
استوار یکم (3 تا ۸ و دو خط = زیرش)
استوار دوم(3 تا ۸ و یه خط - زیرش)
گروهبان یکم(3 تا ۸)
گروهبان دوم(2 تا ۸)
گروهبان سوم(یه ۸)
سرجوخه(4 خط)
سرباز یکم(3 خط )
سرباز دوم (2 خط =)
سرباز سوم(1 خط - )

* تا استوار یکم، درجه روبازو زده میشه و از ستوان سوم به بالا رو شونه

Last edited:

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
با تجربها .
من ارشد قبول شدم ازاد ترم قبل .
الان 6 ماه خدمتم به نظرتون تمومش کنم برم یا وسطش ولش کنم.
از جام راضیم .پاگیرم شدم(ارشدم).
مقطع که میخوام برم فوق لیسانس.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
دوستاني كه تو فكر پزيرش براي **** هستن بدونن درسته خدمت ممكنه براشون راحتتر باشه ولي اگه بخوان در آينده به اروپا و آمريكا مهاجرت كنن به مشكل بر ميخورند. خيلي راحت پرونده كسايي كه **** بودن رو ريجكت ميكنن.

Sent from my iPhone using Tapatalk

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
دوستاني كه تو فكر پزيرش براي **** هستن بدونن درسته خدمت ممكنه براشون راحتتر باشه ولي اگه بخوان در آينده به اروپا و آمريكا مهاجرت كنن به مشكل بر ميخورند. خيلي راحت پرونده كسايي كه **** بودن رو ريجكت ميكنن.

این رو من هم شنیدم. یکی از اقوام مشکل خورد.
البته خیلی ها هم میگن نه و مشکلی نیست. باید از کسانی که رفتن هم پرسید.

Sent from my Nexus 4

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان من 18فروردین پست کردم،23فروردین رفتم +10 المثنی گرفتم اعزامم شده1تیر.اما هنوز برگه سبز نیومده در خونه،خیلی دیر نشده؟راهی هست زودتر بفهمم کدوم ارگان میفتم؟برگه سفیذم در حالت عادی کی میاد،با حساب اینکه من1تیر اعزامم.
موفق باشید...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان من 18فروردین پست کردم،23فروردین رفتم +10 المثنی گرفتم اعزامم شده1تیر.اما هنوز برگه سبز نیومده در خونه،خیلی دیر نشده؟راهی هست زودتر بفهمم کدوم ارگان میفتم؟برگه سفیذم در حالت عادی کی میاد،با حساب اینکه من1تیر اعزامم.
موفق باشید...

باید برگ سفید بیاد تا مشخص بشه کجا افتادی، برگ سبز که فقط تاریخ اعزام رو مشخص میکنه که خودت اطلاع داری. برگ سفید معمولا 1 هفته تا 10 روز قبل از اعزام میاد، هنوز زوده.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

واقعا اینجوریه؟!
پس خدا رو شکر که همین ارتش خدمت میکنیم.

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347

تو کارت پایان خدمت جدید اصلا نمیزنن که طرف کجا خدمت کرده تو کارت پایان خدمت قدیم میزدن!نگران نباشید دوست خودم **** خدمت میکرد الان اروپا مهاجرت کرده.

• Like
Reactions: _ni

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
تو کارت پایان خدمت جدید اصلا نمیزنن که طرف کجا خدمت کرده تو کارت پایان خدمت قدیم میزدن!نگران نباشید دوست خودم **** خدمت میکرد الان اروپا مهاجرت کرده.
روی کارت که هیچی نمیزنن کلا نه نوع معافی نه محل خدمت....
اما اگه رفته خوبه. البته شنگن خیلی سخت میگیرن موقع دادن ویزا کلا. اما با رفتنشون نشون میده گیر ندادن پس. اخیرا رفتن ؟

Sent from my Nexus 4

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
كسي كارت رو نميبينه! تو تموم فرم هاي مهاجرت قسمت سربازي مشخصات كامل محل خدمت و ميخوان. براي ويزاي آمريكا هم از خود من پرسيد سربازي كجا رفتي. به هر حال اين چيزي بود كه هم خودم تجربه كردم هم كسايي و ديدم كه به خاطر اين قضيه ريجكت شدن. به بهونه هاي خيلي سطحي تر ريجكت ميكنن تو **** خدمت كردن بي دردسر ترين بهونه براي افيسره! شايد كسايي هم بودن كه **** بودن و رفتن ولي پرونده چنين إفرادي شانس ريجكت بالايي داره.

• Like

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
بغیر از این مسئله بچه هایی که ارشد دارن پروژه کسر خدمت میخوان بگیرن خیلی حواسشون به پروژه ای که میگیرن باشه
ما یکی از بچه هامون فرانسه خونده بوده بود،یه پروژه ترجمه سیستم پدافند آفند کشور فرانسه رو بهش داده بودن،خودش میگفت برای اف بی ای چک به مشکل خورده o_O

alireza.civil

Registered User
لایک‌ها
107
نمیشه تقاضا کنی معاف دائم رو معاف از رزم کنن، اگه مشکلتون حاد نیس که میتونید خدمت کنید میتونید وضعیتتون رو سالم اعلام کنید تا وقتتون برای کمیسیون هدر نره. اما اگه حاده بهتره دنبال معافیت باشید ارزشش رو داره.
والله راستیاتش چند وقتیه که دیابت دارم .
وبه خاطر همین خیلی ضعف بدنی دارم و توان بدنیم کمه. همین الان هم که نشستم احساس خستگی میکنم . :(
نمیدونم اگه بخش رزمیش فقط همین دوماه باشه خوب مشکلی نیست هر جوری باشه میرم ولی اگه 21 ماهش همش بدو بایست و بشین و پاشو و..... اینها باشه که واویلاست :general702:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
والله راستیاتش چند وقتیه که دیابت دارم .
وبه خاطر همین خیلی ضعف بدنی دارم و توان بدنیم کمه. همین الان هم که نشستم احساس خستگی میکنم . :(
نمیدونم اگه بخش رزمیش فقط همین دوماه باشه خوب مشکلی نیست هر جوری باشه میرم ولی اگه 21 ماهش همش بدو بایست و بشین و پاشو و..... اینها باشه که واویلاست :general702:

با دیابت راحت میتونی معافیت بگیری. معافیتتو بگیر حالشو ببر!

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
روی کارت که هیچی نمیزنن کلا نه نوع معافی نه محل خدمت....
اما اگه رفته خوبه. البته شنگن خیلی سخت میگیرن موقع دادن ویزا کلا. اما با رفتنشون نشون میده گیر ندادن پس. اخیرا رفتن ؟

Sent from my Nexus 4
1 سال پیش

• Like

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
من الان جاب آفر دارم اما واسه سربازی گیرم. نمیخوام با دردسر باشه. اگه نه واسه کنفرانس و ارائه مقاله کخ رفتم میموندم.
شسته رفته بودن مهمه برام.
کانادا هم این داستان رو داره ؟
اروپا چطور؟
البته به دلیل نداشتن حتی یک ثانیه سابقه بسیج و تغییراتی که دوستان میگن در جذب **** هست بعیده سپاهان بیفتیم کلا.

Sent from my Nexus 4

بالا