• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
من الان جاب آفر دارم اما واسه سربازی گیرم. نمیخوام با دردسر باشه. اگه نه واسه کنفرانس و ارائه مقاله کخ رفتم میموندم.
شسته رفته بودن مهمه برام.
کانادا هم این داستان رو داره ؟
اروپا چطور؟
البته به دلیل نداشتن حتی یک ثانیه سابقه بسیج و تغییراتی که دوستان میگن در جذب **** هست بعیده سپاهان بیفتیم کلا.

Sent from my Nexus 4
فعلا كه كانادا سختگير تر از آمريكا شده! اين محافظه كار ها كه حالا حالا ها قدرت رو در دست دارن مخالف مهاجرتن مخصوصا سختگيري شون با ايرانيا بيشتره.
البته ويزا دانشجويي و كنفرانس و... فرق ميكنه قضيش.

Sent from my iPhone using Tapatalk

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
شانس منه دیگه :)) بورکینافاسو هم بخوایم بریم یه بخشنامه میدن که رامون ندن :))
واسه کنفرانس و اینا اذیتش خیلی کمتره اما پیچوندن و موندن به بهونه کنفرانس و مقاله عاقبت بخیر نیست :))

Sent from my Nexus 4

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
شانس منه دیگه :)) بورکینافاسو هم بخوایم بریم یه بخشنامه میدن که رامون ندن :))
واسه کنفرانس و اینا اذیتش خیلی کمتره اما پیچوندن و موندن به بهونه کنفرانس و مقاله عاقبت بخیر نیست :))

Sent from my Nexus 4
ايشالا تا شما سربازيت تموم بشه وضع بهتر بشه. تموم اينا سياسي هست و اميدوارم دولت جديد اثرات مخرب دولت قبلي رو خنثي كنه!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: _ni

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من الان جاب آفر دارم اما واسه سربازی گیرم. نمیخوام با دردسر باشه. اگه نه واسه کنفرانس و ارائه مقاله کخ رفتم میموندم.
شسته رفته بودن مهمه برام.
کانادا هم این داستان رو داره ؟
اروپا چطور؟
البته به دلیل نداشتن حتی یک ثانیه سابقه بسیج و تغییراتی که دوستان میگن در جذب **** هست بعیده سپاهان بیفتیم کلا.

Sent from my Nexus 4

خیلی بعیده بیوفتی **** چون بدون بسیج و پذیرش نگرفتن افراد کمی میوفتن ****، خیالت راحت تو بفرست دفترچه رو احتمال خیلی زیاد **** نیستی، طوری دفترچه بفرستی که اعزامت برج 12 و 2 و 4 باشه بهتره!

• Like

behrouz1100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان من مدارک رو آماده کردم و فردا صبح دفترچه رو میفرستم. مدرکم لیسانسه. چقدر احتمال داره اول تیر اعزام شم؟
سلام
من 4 اردیبهشت دفترچه پست کردم 7 اردیبهشت رفتم +10 دیدم تاریخ اعزام اومده 1 تیر

behrouz1100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منم
ضمنا من 32روزه پست کردم اما هنوز برگه سبز نیومده در خونه موردی نداره که؟تاریخ رو از +10 پرسیدم تیر اعزامم.
منم نیومد برگ سبزم
رفتم +10 گفتن اگه نیومده دیگه نمیاد بعد خودشون بهم دادن برگ سبزو با هولوگرام و اینا

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
اعزام منم یکم تیر هست. بماند شوخی بدی که دوستم کرد و گفت آب دا نان افتادی که سرچ گوگل فقط یه چادر هلال احمر میاورد که توی ایلام بود و پایگاه نیرو هوایی جنگ بود در واقع و جاده شش هزار پیچ.... بعد فهمیدم سر کاری بوده داستان :))
الان برم بعلاوه ده یا میدون **** ، هیچکدوم کد محل اعزام رو میگن ؟
ممنون از همگی

Sent from my Nexus 4

toofan245

Registered User
لایک‌ها
58
منم ده روز پیش دفترچه رو فرستادم. دیروز رفتم پلیس+10 پرینت برگه سبز گرفتم. تاریخ اعزامم 1 شهریور
دوست داشتم اول تیر می شد زود میرفتم و زود هم تموم می کردم:(

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
همه توی وضعیت زیر هستیم :
توی کوچه بن بست و غول قزوین هم پشت سرمون وارد بن بست شده... پس بهتره از شرایطی که توشیم لذت ببریم و غول هم کارش بکنه بره :))
سخت بگیریم سخت میگذره راحت بگیریم کمتر سخت میگذره

Sent from my Nexus 4

hooman233

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
امروز رفتم یکی از نواحی مقاومت بسیج تهران، لیسانسه ها درجشون استواری بود(سه تا هلال با دو خط)، تازه رو برد برنامه نظافت رو زده بودن، در روز دو بار باید نظافت کنن، در هفته هم فک کنم دو بار باید پست بدن!!

من که برم دنبال پارتی برا اینکه تو **** نیفتم!!
ضمنا یکیشون میگفت تکمیلی داشته ولی بهش استواری دادن
گفت اونایی که رانندن رو فقط ستوان 3 میدن!

بله دوست عزیز لیسانس با کارت سبز یعنی همون تکمیلی که در **** آموزشی نداره میشی استوار دوم یعنی سه تا هلال یه خط زیر.. مزیتی که **** داره در خونتون هستید. ولی باید بهتون عرض کنم که شما افسر نیستید و باید جاروکشی کنید و نظافت کنید و پست بدید.. بنده خودم شخصا از نزدیک تو پادگان **** بودم و به چشم دیدم که لیسانس اونجا دوشب در هفته پست میده و نظافت و جاروکشی میکنه و عین سرباز صفر اونجا چایی دم میکنه و پادویی میکنه..
اما در نیروی انتظامی اگر شما لیسانس باشید بخواهید بیوفتید راهور به علت اینکه بتونید جریمه کنید به شما ستوان سوم میدن و اگر قرارباشه کلانتری بیوفتید معمولا استوار یکم.. و ستوان سوم نهایت درجه ای که کلانتری میگیره....
در ارتش هم به طور قطعی ستوان سوم هستید..
در **** کارهای افسرها راحت تراست.. دفترچه ندارن برای تردد. و پست نمیدن..
**** کلا با توجه به سابقه بسیج و حکم بسیج و.. درجه میدن. شاید فوق لیسانس هم استوار شه

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
امروز رفتم یکی از نواحی مقاومت بسیج تهران، لیسانسه ها درجشون استواری بود(سه تا هلال با دو خط)، تازه رو برد برنامه نظافت رو زده بودن، در روز دو بار باید نظافت کنن، در هفته هم فک کنم دو بار باید پست بدن!!

ضمنا یکیشون میگفت تکمیلی داشته ولی بهش استواری دادن
گفت اونایی که رانندن رو فقط ستوان 3 میدن!

بله دوست عزیز لیسانس با کارت سبز یعنی همون تکمیلی که در **** آموزشی نداره میشی استوار دوم یعنی سه تا هلال یه خط زیر.. مزیتی که **** داره در خونتون هستید. ولی باید بهتون عرض کنم که شما افسر نیستید و باید جاروکشی کنید و نظافت کنید و پست بدید.. بنده خودم شخصا از نزدیک تو پادگان **** بودم و به چشم دیدم که لیسانس اونجا دوشب در هفته پست میده و نظافت و جاروکشی میکنه و عین سرباز صفر اونجا چایی دم میکنه و پادویی میکنه..
اما در نیروی انتظامی اگر شما لیسانس باشید بخواهید بیوفتید راهور به علت اینکه بتونید جریمه کنید به شما ستوان سوم میدن و اگر قرارباشه کلانتری بیوفتید معمولا استوار یکم.. و ستوان سوم نهایت درجه ای که کلانتری میگیره....
در ارتش هم به طور قطعی ستوان سوم هستید..
در **** کارهای افسرها راحت تراست.. دفترچه ندارن برای تردد. و پست نمیدن..
**** کلا با توجه به سابقه بسیج و حکم بسیج و.. درجه میدن. شاید فوق لیسانس هم استوار شه
امروز رفتم یکی از نواحی مقاومت بسیج تهران، لیسانسه ها درجشون استواری بود(سه تا هلال با دو خط)
سه هلال و دو خط، اسمش رزمدار یکم هست.
اگر خود شما دنبال گرفتن پذیرش از **** نرید؛ احتمال اینکه شانسی بیفتید ****، فوق العاده کم هست.
در هفته هم فک کنم دو بار باید پست بدن
لیسانس ها چه رزمدار یکم بشن و چه ستوان سوم؛ پست نخواهند بود؛ معمولاً در هفته دو بار، یا پاسبخش خواهند بود و یا افسر شیفت.
کلاً به نظر من خدمت در ****، چند درصد نسبت به ارتش و نیروی انتظامی راحت تر هست. مقررات به سختی اونها اجرا نمیشه. حتی احترام نظامی هم کمتر هست. مثلاً ما، فرمانده مون رو حاج آقا صدا میکنیم. برای سرهنگ، پا میکوبیم (نه به شدت ارگان های دیگه). برای سرگرد هم پا نمیکوبیم. کلاً حالت برادری داره. و احترامات نظامی کمتره.

میخوام بگم همه چی درجه نیست. ممکنه یه جا ستوان سوم باشید و ازتون حسابی کار بکشن (کار اداری و دفتری و...) و تازه ناهار هم ندن و بگن روزبرگ هستید و برید خونه.
یه جا هم ممکنه رزمدار و رزم آور باشید، کار زیادی هم نکنید و با وجود روزبرگ بودن، بهتون ناهار هم بدن.
کلاً جا با جا فرق داره.

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
این ترتیب درجه ها رو یکی بترتیب بگه بدونیم چی بالاتره چی پایین تر. تو گوگل همش عکسه....

Sent from my Nexus 4
در ****:
درجه ها رو به ترتیب میگم. به اعداد دقت کن. چون بعضی جاها، به جای عنوان درجه، عددش رو می نویسن:

درجه داری:
1- سرباز (علامت "لا" روی شونه)
2- سرباز دوم (علامت "لا" با یک خط)
3- سرباز یکم (علامت "لا" با دو خط)
4- رزمیار (علامت "لا" و سه خط)
5- رزم آور سوم (یک هلال)
6- رزم آور دوم (دو هلال)
7- رزم آور یکم (سه هلال)
8- رزمدار دوم (دو هلال و یک خط)
9- رزمدار یکم (دو هلال و دو خط)
افسری:
10- ستوان سوم (یک ستاره)
11- ستوان دوم (دو ستاره)
12- ستوان یکم (سه ستاره)
13- سروان (چهار ستاره)
14- سرگرد (یک قبه "یا همون ستاره بزرگ")
15- سرهنگ دوم (دو قبه)
16- سرهنگ (سه قبه)
17- سرتیپ دوم (علامت خوشه)
18- سرتیپ (خوشه و یک ستاره)
19- سرلشکر (خوشه و دو ستاره)
20- سپهبد (خوشه و سه ستاره)
21- ارتشبد (خوشه و چهار ستاره)

• Like

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
ما که رفتیم توی اضاف دفترچه ای و کسی پدافند مشهد نیست اینجا ؟

rhinoceos

Registered User
لایک‌ها
35
سلام خدمت دوستان گل

بعد از چند روز انتظار امروز بالاخره جوابش اومد که بنده افتادم مرکز اموزشی نیرو انتظامی ولیعصر زابل

تو اینترنت زیاد سرچ کردم چیزی پیدا نشد جز خبر اینکه اونجا سرباز ها خودکشی کردند
4.gif
و اینکه

میخواستند این مرکز رو انتقال بدن به دلایل امنیتی منطقه انتقال ندادند و از اینطور چیزها

دوستان اگر اطلاعی یا تجربه ای در این مورد دارند ممنون میشم نظر بدند

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
اعزام شما چه تاریخی هست که امروز جوابش اومده ؟
و اینکه اگر یکم تیر هستین از کجا پیگیری کردین ؟
فردا میرم **** بپرسم ببینم چی میگن

Sent from my Nexus 4

rhinoceos

Registered User
لایک‌ها
35
اعزام شما چه تاریخی هست که امروز جوابش اومده ؟
و اینکه اگر یکم تیر هستین از کجا پیگیری کردین ؟
فردا میرم **** بپرسم ببینم چی میگن

Sent from my Nexus 4

ممنون از شما اینم شماره من پرسیدید به من تک زنگ بزنید من زنگ میزنم خدمتتون 09362616875

من 19.3.93 اعزامم

تقریبا دو هفته دیگه

دوستان دیگر اگر خبر دارین ممنون میشم جواب بدید

Alexiss

Registered User
لایک‌ها
29
سلام
دوستان اینکه میگن مثلا پذیرش **** رو بگیرین یعنی چی؟

من یه 6 ماه تو صنایع دفاع(خجیر- سرخه حصار) به عنوان پیمانکار، کار عمرانی میکردم
یکی از کارمندای اونجا گفت، میتونی 5 سال برا صنایع دفاع کار کنی بعد 5 سال بهت پایان خدمت میدن، و تو این 5 سال هم بهت حقوق میدن ولی بعد از 5 سال رسمی میشی، حقوقتم بیشتر میشه

این قضیه، همون پذیرشه یا فرق میکنه؟
چقدر حقوق میدن؟!

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام

یکی از کارمندای اونجا گفت، میتونی 5 سال برا صنایع دفاع کار کنی بعد 5 سال بهت پایان خدمت میدن، و تو این 5 سال هم بهت حقوق میدن ولی بعد از 5 سال رسمی میشی، حقوقتم بیشتر میشه

این قضیه، همون پذیرشه یا فرق میکنه؟
چقدر حقوق میدن؟!
سلام
به طور کلی خدمت سربازی به سه صورته:
الف) دفترچه اعزام رو پر می کنید و در پلیس+10 ثبت می کنید. بعد منتظر برگ سبز و برگ سفید میشید تا ببینید کجا افتادید (****، نیروی انتظامی، وزارت دفاع، ...). 21 ماه خدمت می کنید با لباس نظامی (ممکنه پادگانی در نزدیکی منزلتون بیفتید و یا بیفتید شهرستان). اگر کسری بسیج و جبهه پدر و پروژه های علمی کسر خدمت و... داشته باشید، ار 21 ماه خدمت شما کسر میشه و خدمت شما زودتر تموم میشه.

ب) برید دنبال امریه. یعنی به جای 21 ماه خدمت عادی، 24 ماه با لباس شخصی، برید در یک اداره یا سازمان و مثل کارمندها کار کنید. سرباز معلمی، امریه فرماندهی، امریه شهرداری و... (در اکثر مواقع، برای امریه ها، کسری بسیج و کسری جبهه پدر و کلاً هیچ نوع کسری قبول نمیکنن. و باید 24 ماه کامل خدمت کنید.)

ج) از جایی مثل ****، پذیرش بگیرید. یعنی درسته که می رید به **** شهرتون و درخواست می دید که اونجا خدمت کنید، ولی امریه محسوب نمیشه و در صورت پذیرش گرفتن، باید با لباس نظامی خدمت کنید. ولی اولاً همون **** محلتون می افتید. ثانیاً خدمت 21 ماه هست و 24 ماه محسوب نمیشه. ثالثاً کسری بسیج و... هم میتونید استفاده کنید. فقط به نوعی خودتون رو گارانتی می کنید که شهرستان نخواهید افتاد و در همون **** شهرتون خدمت میکنید. به این میگن پذیرش.

وزارت دفاع، نیروی انتظامی، **** و ارگان هایی از این دست، بدون داشتن کارت پایان خدمت هم استخدام میکنن (به شرط نداشتن غیبت و اضافه خدمت). شما رو به صورت پیمانی 5 ساله استخدام میکنن و مثل بقیه کارمندهاشون حقوق میدن (ولی رسمی نیستید). بعد از 5 سال بهتون کارت پایان خدمت میدن. اگر خواستید، خداحافظی میکنید و اگر هم خواستید، همونجا میمونید و استخدام رسمی میشید.

hooman233

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سه هلال و دو خط، اسمش رزمدار یکم هست.

اگر خود شما دنبال گرفتن پذیرش از **** نرید؛ احتمال اینکه شانسی بیفتید ****، فوق العاده کم هست.

لیسانس ها چه رزمدار یکم بشن و چه ستوان سوم؛ پست نخواهند بود؛ معمولاً در هفته دو بار، یا پاسبخش خواهند بود و یا افسر شیفت.
کلاً به نظر من خدمت در ****، چند درصد نسبت به ارتش و نیروی انتظامی راحت تر هست. مقررات به سختی اونها اجرا نمیشه. حتی احترام نظامی هم کمتر هست. مثلاً ما، فرمانده مون رو حاج آقا صدا میکنیم. برای سرهنگ، پا میکوبیم (نه به شدت ارگان های دیگه). برای سرگرد هم پا نمیکوبیم. کلاً حالت برادری داره. و احترامات نظامی کمتره.

میخوام بگم همه چی درجه نیست. ممکنه یه جا ستوان سوم باشید و ازتون حسابی کار بکشن (کار اداری و دفتری و...) و تازه ناهار هم ندن و بگن روزبرگ هستید و برید خونه.
یه جا هم ممکنه رزمدار و رزم آور باشید، کار زیادی هم نکنید و با وجود روزبرگ بودن، بهتون ناهار هم بدن.
کلاً جا با جا فرق داره.

رزمدار دوم میشه سه هلال یک خط! (همون استوار 2)

دوست عزیز اگر دوره تکمیلی رفته باشی که آموزشی نداشته باشی درجه ات در **** سه تا هلال یه خط زیر که در واقع استوار دوم یا رزمدار دوم میشه// ولی اگه آموزشی بری در **** سه تا هلال دوخط زیر در واقع استوار یکم یا رزمدار یکم میشی.. باید خدمت دوستان عزیز عرض کنم که درجه دارها دفترچه باید پر کنن و تردد ندارند و اینکه حتما حتما حتما پست میدن.. و پاسبخشی در کار نیست.. در پادگان **** به چشم دیدم که لیسانس دوشب در هفته پست میده
ولی لیسانس در هیچکدام از ارگان های دیگه پست نمیده چون در ارتش افسره و در نیروی انتظامی معمولا راهور هست.. اگر کلانتری هم بیوفته بازم ستوان سوم ها معمولا راننده میشن..

فوق لیسانس با دوره تکمیلی ستوان سوم هست..
خدمت در **** مزیا ومعایبی داره/ کلا خیلی مد شده میگن خدمت تو **** راحته و خوش به حالت.. ولی برای فوق لیسانس ها ارتش خیلی بهتره.. ولی برای دیپلم **** بهتره چون عملا هیچ فرقی تو درجه هاش نیست و قانونی نداره و ممکنه شما با فوق لیسانس هم جاروکشی کنی چون اونجا همه باهم برادرن و درجه هیچ تاثیری نداره. در نیروی انتظامی هم همینطوره..ولی نیروی انتظامی خوب شرایط کاریش فرق داره بیشتره آماده باشن.. ولی کلا بستگی به روحیات هرکس داره که در کدام ارگان بیشتر به روحیه اش میخوره..

بالا