• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

PIQ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من اموزشی اینجا بودم
چجور جاییه؟ یک سری میگن خوبه، یه سری میگن بده ما که نفهمیدیم چجوریه. رنج عکسالعملا از هتله تا پوستت کنده اس متغیر بود.
آقا یه عکسی اسکنی چیزی میشه لطفاً بذاری ببینیم این برگ چطوریه چی داره چی نداره
یه برگه سفید دور آبیه که 4 قسمته، بالاش اطلاعات فردی: نام و نام خانوادگی، محل تولد، تاریخ اخذ مدرک، مدت اضافه خدمت، سابقه تغییر در اعزام، شماره عابر بانک سپه، سوابق کسر خدمت و گروه خون و یه سری چیزای دیگه. قسمت بعدش هم تاریخ اعزام و نام مرکز اموزش، ساعت حضور، سازمان به کار گیرنده، آدرس محل اعزام. قسمت بعدی هم تذکرات که چی باید ببری و چه شکلی باشی و این حرفا، قسمت آخر هم تاییدیه یگان خدمتی که عکس قیچی داره و باید مهر کنند و غیره...

alireza.civil

Registered User
لایک‌ها
107
درسته دوسته عزیز.من وقتی لیسانس گرفتم دوره تکمیلی هم داشتم اما **** منو جذب نکرد و از 200 نفر فقط 50 نفر جذب کرد و150 نفر دیگه افتادن نیروی انتظامی و ارتش.. من دو هفته مونده بود به اعزامم تو نیروی انتظامی افتاده بودم که جواب ارشد آزاد اومد.. جای خیلی تاپی هم نبود یه شهر معمولی مثل تمام واحد های دیگه اش..
خیلی ها گفتن برو درست رو ادامه بده و خیلی ها هم گفتن برو خدمتو اول تموم کن
ولی من تصمیمم این بود که ارشدم رو بگیرم چون تا لیسانس اومدم حیفه.. تصمیم من این بود که درسم رو به آخر برسونم.. خلاصه رفتم ثبت نام قطعی کردم و اعزامم باطل شد ولی خدمت رو باید یا با دیپلم رفت.یا وقتی که دیگه مطمئنی ادامه نمیدی.مثلا من دیگه مطمئن هستم دکترا شرکت نمیکنم..
محیط سربازی و نظامی خیلی خیلی بیخوده.. من لیسانس دیدم ته مونده های غذای کادری هارو جمع میکرده تو کلانتری و ظرفهارو میشسته و بعد تی میکشیده و ماشین میشسته و پست میداده و حتی دیدم به چشم تو پادگان **** لیسانس باغچه و اطراف پادگان بیل میزده..
یعنی ارزشش رو داره ارشد یه رشته ای که بازار کارش کمه وکمتر دوستش داریم و دانشگاهش هم ضعیف هست درس بخونیم ؟؟؟

PIQ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
راستی یه چیز مهم و واجب. توی جام جم خوندم که قوانین کسر خدمت ایثارگران تمدید شده، اما برای متولدین قبل 71، درسته؟ هر ماه حضور در جبهه پدر چقدر از سربازی کم میشه؟ هنوزم این قانون هست؟ این مطلب رو 7 ماه پیش توی روزنامه خوندم و چند بار هم از پلیس+10 پرسیدم و گفتن که تمدید شده (آخرین بار که پرسیدم اسفند 92 بود) که گفتن هنوز هم هست. کسی اطلاعی در این مورد داره؟ بهم گفتن باید بعد از آموزشی اقدام کنم برای گرفتن کسری

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
چجور جاییه؟ یک سری میگن خوبه، یه سری میگن بده ما که نفهمیدیم چجوریه. رنج عکسالعملا از هتله تا پوستت کنده اس متغیر بود.
فقط مشکل اب دارید همین . مرخصی هم از پنج شنبه 4 صبح میدن تا 4 بعد اظهر جمعه . توی ماه رمضون هم ورزش و امادگی بدنی ندارید . اردوگاه هم میبرنتون شور اباد که بوی گند کوه اشغالی که در کنار اردوگاه هست خفتون میکنه . سوال خاصی بود در خدمتم

Sent from my HTC One using Tapatalk

PIQ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
فقط مشکل اب دارید همین . مرخصی هم از پنج شنبه 4 صبح میدن تا 4 بعد اظهر جمعه . توی ماه رمضون هم ورزش و امادگی بدنی ندارید . اردوگاه هم میبرنتون شور اباد که بوی گند کوه اشغالی که در کنار اردوگاه هست خفتون میکنه . سوال خاصی بود در خدمتم
ممنون که جواب دادی. وضعیت معاف از رزمها چطوریه؟ با دیپلمه‌ها چطور رفتار میشه؟ چجوری خدمتم اونجا راحت میشه؟؟
من فاویسم دارم که باعث یه سری حساسیتهای دارویی میشه، رفتم برا معاینه اولیه به دکتر گفتم تو دفترچه بنویسه که یه وقت مشکلی برام پیش اومد دارو اشتباهی تجویز نکنن بمیرم، اون هم تا شنید گفت معاف از رزم میشم و سریع مهر کرد که معرفی به کمیسیون پزشکی، 4 ماه دویدم تا تونستم معاف از رزم بشم که اصلا نمیدونم ارزشش رو داشت این همه علاف شدم و این همه دویدم؟
سال 89 دفترچه پست کردم، پشت کنکوری بودم، اون موقع اگر می رفتم خدمت قانون کسر خدمت بود و فقط 4 ماه باید میرفتم سربازی، خریت کردم و نرفتم، بعد قانونش رو برداشتن. من هم 2 سال درس خوندم و آخرش به خاطر شرایط خانوادگی مجبور شدم انصراف بدم و بیام کنار خانواده کار کنم و به خانوادم کمک کنم. به خاطر همین دانشگاه غیر حضوری شرکت کردم و همزمان باهاش کار می کردم، که اون دانشگاه آشغال هم آخرش واسه ما هیچی نشد. حالا من موندم و نزدیک 24 سال سن، بدون مدرک تحصیلی، کلی بدبختی و خدمتی که نرفتم... خدمتم که تموم بشه 26 سالمه هیچی ندارم و هیچکی نیستم، بعضی وقتا به یه چیزایی فکر می کنم که نباید فکر کنم... بگذریم اینجا که جای درد و دل نیست!
در کل اوضاع اونجا چطور هست؟ روزی چند کیلومتر باید بدویم؟؟ من سابقه دویدن دارم روزی 5-6 کیلومتر می دویدم، باید دوباره برم بدوم!

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
ممنون که جواب دادی. وضعیت معاف از رزمها چطوریه؟ با دیپلمه‌ها چطور رفتار میشه؟ چجوری خدمتم اونجا راحت میشه؟؟
من فاویسم دارم که باعث یه سری حساسیتهای دارویی میشه، رفتم برا معاینه اولیه به دکتر گفتم تو دفترچه بنویسه که یه وقت مشکلی برام پیش اومد دارو اشتباهی تجویز نکنن بمیرم، اون هم تا شنید گفت معاف از رزم میشم و سریع مهر کرد که معرفی به کمیسیون پزشکی، 4 ماه دویدم تا تونستم معاف از رزم بشم که اصلا نمیدونم ارزشش رو داشت این همه علاف شدم و این همه دویدم؟
سال 89 دفترچه پست کردم، پشت کنکوری بودم، اون موقع اگر می رفتم خدمت قانون کسر خدمت بود و فقط 4 ماه باید میرفتم سربازی، خریت کردم و نرفتم، بعد قانونش رو برداشتن. من هم 2 سال درس خوندم و آخرش به خاطر شرایط خانوادگی مجبور شدم انصراف بدم و بیام کنار خانواده کار کنم و به خانوادم کمک کنم. به خاطر همین دانشگاه غیر حضوری شرکت کردم و همزمان باهاش کار می کردم، که اون دانشگاه آشغال هم آخرش واسه ما هیچی نشد. حالا من موندم و نزدیک 24 سال سن، بدون مدرک تحصیلی، کلی بدبختی و خدمتی که نرفتم... خدمتم که تموم بشه 26 سالمه هیچی ندارم و هیچکی نیستم، بعضی وقتا به یه چیزایی فکر می کنم که نباید فکر کنم... بگذریم اینجا که جای درد و دل نیست!
در کل اوضاع اونجا چطور هست؟ روزی چند کیلومتر باید بدویم؟؟ من سابقه دویدن دارم روزی 5-6 کیلومتر می دویدم، باید دوباره برم بدوم!
اول تصحیح کنم که مرخصی از پنج شنبه 4 بعد اظهر هست . معاف از رزم ها که تو گروهان ما بخور بخواب بودند . نه رژه و ورزش . توی کارای تمیز کاری و غیره هم مثل ما بودند . در کل بستگی به فرمانده گروهان داره که بخواد اذیت کنه یا نه . مثلا فرمانده ما تو ماه رمضون ما رو واسه تمرین رژه میبرد . شما برو گوگل مپس میدون اون پادگان رو بیار . ما پارسال سه بار دور میدون میزدیم که اواخر فرمانده پادگان میخواست بیشتر کنه نمیدونم کرد یا نه . اموزشی دوران خوبی هست تمام فشار بدنی هست اما بدترین دوران سربازی روز های اول یگان هست که فشار روحی شدیدی بهت وارد میشه . راستی میاندوره پایان دوره هم ندارید .

Sent from my HTC One using Tapatalk

• Like
Reactions: PIQ

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف چقد $#$س موتور :general406:
لامصبا دیگه نمیکشه !!!!:android15:

mekanikal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
بچه ها من یه سوال خیلی مهم داشتم
من حقیقتش لسیانس می خوندم ول کردم دانشگاه بهم فوق دیپلم داد بعدش رفتم سربازی مدرک رو بهشون نشون دادم حواسشون نبود برام همون لیسانس رو ثبت سیستم کردن الان هم ستوان سومی بهم دادن
برام بعد ها مشکل ساز نمیشه؟
اگه بخوام درستش کنم باید چکار کنم؟بهم نگن متقلب.
بچه ها ممنون میشم سری جواب بدین چون واقعا برام مهمه
مرسی

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام به همگی
بچه ها من یه سوال خیلی مهم داشتم
من حقیقتش لسیانس می خوندم ول کردم دانشگاه بهم فوق دیپلم داد بعدش رفتم سربازی مدرک رو بهشون نشون دادم حواسشون نبود برام همون لیسانس رو ثبت سیستم کردن الان هم ستوان سومی بهم دادن
برام بعد ها مشکل ساز نمیشه؟
اگه بخوام درستش کنم باید چکار کنم؟بهم نگن متقلب.
بچه ها ممنون میشم سری جواب بدین چون واقعا برام مهمه
مرسی
سلام
من الان با مدرک لیسانس و درجه ستوان سومی در حال خدمت هستم. چون توی قسمت نیروی انسانی خدمت میکنم، تجربه ام رو میگم:
سربازانی که خدمتشون تموم میشه، کارهای تسویه داخلی رو انجام میدن و ما توی قسمت نیروی انسانی، پرونده اونها رو (که داخلش عکس و کپی شناسنامه و کارت ملی و تشویقی ها و تنبیهی و مرخصی ها و برگ سفید و کارت گروه خونی و کپی آخرین مدرک تحصیلی هست) به ستاد می فرستیم تا اونها فرایند صدور کارت پایان خدمت رو انجام بدن.
مطمئن نیستم؛ ولی ممکنه توی ستاد، مدارک رو، منجمله آخرین مدرک تحصیلی رو چک کنن و شاید دردسر بشه.

شاید هیچکس متوجه نشه و کارت پایان خدمتت رو هم بگیری؛ ولی شاید...
به نظرم روزه شک دار نگیر. برو بگو تصحیح کنن.

hooman233

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یعنی ارزشش رو داره ارشد یه رشته ای که بازار کارش کمه وکمتر دوستش داریم و دانشگاهش هم ضعیف هست درس بخونیم ؟؟؟

منظورتون از ارزش چیه؟ اگه منظورتون سطح درآمد و پول هست باید بهتون عرض کنم که اگه این دید رو به درس دارید نه بهتر بود همون مدرسه درس رو رها میکردید و میزدید تو کار دلالی الان یه پات ایران بود یه پات امریکا...
اما منظورت از ارزش سطح سواد و تحصیلات و پژوهش هست مسلما ارزش داره بدون اینکه به سطح درآمدت فکر کنی و به خاطر اون بخوای زوری درس بخونی...
علاقه هم که بحثش جداست.اگه علاقه نداشتی برو خدمت. و اما من خودم مهندسی برق قدرت میخونم.کارشم خوبه الحمدالله من علاقه دارم و از کار و درسش راضیم.. و دوست داشتم بیشتر در موردش بدونم..
و اما دانشگاه هم دیگه باید بهتون عرض کنم در حال حاضر هیچ فرقی بین تمام مدارک دانشگاهی نیست و اگه منظورت بعدا از لحاظ استخدامی باشه نمره آزمون و مصاحبه که چقدر بلدی و پارتی خیلی مهمه که داشته باشی
چون من فوق لیسانس دانشگاه دولتی میدونم بیکاره.. فوق لیسانس آزاد دیدم الان سرکاره.. یا پیام نور و غیر انتقاعی و مع ذلک هیچ فرقی نداره..

rhinoceos

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان کسی اموزشی نیرو انتظامی ولیعصر زابل خدمت نکرده؟؟؟؟؟!؟!؟!؟

mekanikal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من الان با مدرک لیسانس و درجه ستوان سومی در حال خدمت هستم. چون توی قسمت نیروی انسانی خدمت میکنم، تجربه ام رو میگم:
سربازانی که خدمتشون تموم میشه، کارهای تسویه داخلی رو انجام میدن و ما توی قسمت نیروی انسانی، پرونده اونها رو (که داخلش عکس و کپی شناسنامه و کارت ملی و تشویقی ها و تنبیهی و مرخصی ها و برگ سفید و کارت گروه خونی و کپی آخرین مدرک تحصیلی هست) به ستاد می فرستیم تا اونها فرایند صدور کارت پایان خدمت رو انجام بدن.
مطمئن نیستم؛ ولی ممکنه توی ستاد، مدارک رو، منجمله آخرین مدرک تحصیلی رو چک کنن و شاید دردسر بشه.

شاید هیچکس متوجه نشه و کارت پایان خدمتت رو هم بگیری؛ ولی شاید...
به نظرم روزه شک دار نگیر. برو بگو تصحیح کنن.
ممنون دوست عزیز
میدونی من حقیقتش میترسم برم تصحیحش کنم چون ستوان سومی دادن بهم در حالی که به فوق دیپلم ستوانی نمیدن
خب برم تصحیحش کنم تکلیف درجه و اینجور چیزام چی میشه نگن سو استفاده کردی و از این چرتو پرتا
ممنون میشم برام یکم واضح تر بگی روشن شم
مرسی

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان سه تا سوال:
١. پایگاه آموزشی جوادنیا مربوط به ارتش هست یا **** ؟
٢. امریه های وزارت دفاع کجا آموزشی می افتن ؟
٣. امریه با پذیرش تفاوت داره ؟
میخوام برم دنبال پذیرش ارتش اول گفتم چیزایی که شنیدم مطمئن بشم.
ممنون

Sent from my Nexus 4

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
ممنون دوست عزیز
میدونی من حقیقتش میترسم برم تصحیحش کنم چون ستوان سومی دادن بهم در حالی که به فوق دیپلم ستوانی نمیدن
خب برم تصحیحش کنم تکلیف درجه و اینجور چیزام چی میشه نگن سو استفاده کردی و از این چرتو پرتا
مرسی
خوب واضح گفتم دیگه!
شما باید چند ماه پیش که درخواست اعزام رو توی پلیس+10 ثبت میکردی، اطلاعات رو تصحیح میکردی (کارمند پلیس+10 بهتون یه پرینت از اطلاعات شما داده بود و گفت اگر صحیح هست، امضا کن تا ثبتش کنه). شما باید همون موقع اعلام میکردی.
برگ سبز یا سفید هم که اومد، باز شما وقت داشتی که بری بگی برات تصحیح کنن. ولی باز هم این کار رو نکردی.
شما الان تازه حکم درجه ات رو گرفتی. الان اگر بری موضوع رو بگی بهتر از اینه که 2 سال استرس داشته باشی و در عذاب باشی که آیا خواهند فهمید یا نه.

دوستان سه تا سوال:
ممنون
Sent from my Nexus 4
1- نمیدونم
2- قزوین رو اطلاع دارم. شهرهای دیگه رو نمیدونم.
3- اینجا رو بخونید:
http://forum.persiantools.com/threa...وزشي-خدمت-سربازي.87506/page-1052#post-9701143

• Like
Reactions: _ni

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
دوستان سه تا سوال:
ممنون

Sent from my Nexus 4
پادگان آموزشی جوادنیا توی آبیک قزوینه ، اینجا تنها مرکز آموزش وزارت دفاعه و هیچ ربطی به ارتش و **** نداره و لباساشون هم مثل لباس های قدیمی سپاهه (خاکی)
امریه هم از هر جای وزارت دفاع بگیری میوفتی همین جوادنیا (نسبت به یک پادگان آموزشی امکانات خوبی داره و تو این چند سال خیلی پیشرفت کرده)
تفاوت امریه با پذیرش : شما اگه پذیرش بگیری یعنی اون سازمان یه اعلام نیاز به سازمان **** وظیفه میفرسته که مثلا به شما به عنوان نیروی وظیفه نیاز دارن و شما وقتی برگه سفیدت بیاد میوفتی تو اون ارگان و میشی سرباز اون ارگان ، اما امریه داستانش فرق داره و هر سازمانی تو یه سری ماههای خاص امریه میده و شما بعد آموزشی با لباس شخصی تردد میکنی و خدمتت میشه 24 ماه و تو بعضی جاها هم مثل نیروهای رسمی حقوق میگیری

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
با تشکر از داوود و بهرنگ عزیز.
توضیحاتتون کامل بودند. (((o(*゚▽゚*)o)))

Sent from my Nexus 4

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
سلام
من الان با مدرک لیسانس و درجه ستوان سومی در حال خدمت هستم. چون توی قسمت نیروی انسانی خدمت میکنم، .
سلام
ارتشی ؟
تو ماه چندم باید فرم صدور کارت رو پر کرد ؟
فرم احتیاط یا اعتیاد منظورمه

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
بالا