• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان امروز رفتم میدون **** مشخص شد افتادم آموزشگاه شهید مدرس کرج.1تیر اعزامم.کسی آموزشی اونجا بوده؟میگن جای خوبیه.ماهایی که لیسانس هستیم موهامون رو باید با نمره چند بزنیم؟روز اول که نیازی نیست کوتاه کنیم؟همون روز اول باید چیا با خودمون ببریم؟چی ها میدن؟اونروز ما رو ول میکنن یا چندساعتی نگهمون میدارن؟
ممنون که جواب میدید...
سلام
مدرس کرج جای خوبیه. تعریفش رو زیاد شنیدم. البته منظور از خوب، نسبت به جاهای دیگه هست.
برای سپاهه. کلاً برای بچه های تحصیلکرده هست.
2 تا نکته:
1) برج 4، آموزشی سرباز معلم هاست.
2) بچه هایی که عضو بنیاد نخبگان هستن و با انجام یک پروژه، کل خدمتشون رو پوشش میدن؛ برای آموزشی، میان اونجا. فقط هم در برج 4 و برج 10 برای نخبه ها آموزشی برگذار میشه.

در نتیجه جای خوبیه.

روز اول کچل نمیکنن. معمولاً میبرنتون "ساتر" و لباس نظامی و پتو تحویل تون میدن و میگن فلان تاریخ، با موی شماره (مثلاً 8) در فلان جا حاضر باشید.

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
فقط ما قرار بود با فوق بیفتیم بخش مهندسی مواد ؟
؛)
بچه کجایی شما که کرج افتادی ؟
مدرک لیسانس چی بودی ؟
کی پست کردی ؟
اونجایی که بهت الهام شده بود نیفتادی باز خوبه :))))))

Sent from my Nexus 4

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
فقط ما قرار بود با فوق بیفتیم بخش مهندسی مواد ؟
؛)
بچه کجایی شما که کرج افتادی ؟
مدرک لیسانس چی بودی ؟
کی پست کردی ؟
اونجایی که بهت الهام شده بود نیفتادی باز خوبه :))))))

Sent from my Nexus 4
تهرانم.لیسانس مکانیک.بعد تعطیلات عید پست کردم.بازم خدا رو شکر
راستی یه سوال من اگه نخوام از در خونه با لباس سربازی و پوتین برم بیرون که کسی متوجه نشه من سربازم،راهی به نظرتون میرسه؟یعنی از در خونه با لباس معمولی و شخصی بیام بیرون،در مسیر با لباس شخصی باشم و نزدیک پادگان لباسم نظامی بشه،کسی تجربه داره؟راهی به ذهنتون میرسه؟

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
به نظر شما ارزش داره استفاده کنم؟
چون من بند پ رو ندارم فکر نکنم بتونم تو موسسات دولتی استخدام بشم.
حالا نمی دونم موسسات خصوصی به معافیت پزشکی گیر می دن یا نه ؟

من واریکوسل درجه 3 دارم
یه چیزی میگم تهشو بفهم
ری**دم تو شغلی که بخواد معافی سربازی ملاکش باشه . اون شغلو باید گذاشت کنااار.
برو معافیتو بگیر . برووووو واینساااا 21 ماااه عمرتو به **** نده

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
راستی یه سوال من اگه نخوام از در خونه با لباس سربازی و پوتین برم بیرون که کسی متوجه نشه من سربازم،راهی به نظرتون میرسه؟یعنی از در خونه با لباس معمولی و شخصی بیام بیرون،در مسیر با لباس شخصی باشم و نزدیک پادگان لباسم نظامی بشه،کسی تجربه داره؟راهی به ذهنتون میرسه؟
من اگه نخوام از در خونه با لباس سربازی و پوتین برم بیرون که کسی متوجه نشه من سربازم،راهی به نظرتون میرسه؟
تنها راه اینه که طرز فکرت رو عوض کنی.

با این دید، 21 ماه رو در رنج و عذاب خواهی بود. با قضیه کنار بیا. به خودت بگو منم مثل بقیه جوونها که میرن خدمت هستم. مثل شیر، با لباس سربازی برو بیرون و 21 ماه زجر نکش.

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229

برفرض که با لباس شخصی از در خونه اومدی بیرون ...
موهاتو میخوای چی کار کنی ؟ نکنه اونم میخواهی کلاه گیس بذاری :general708:

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
آره بابا. راحت بگیر بهت خوش هم میگذره. لباس زندانی که نیست. موها رو هم که بیابون خداست مهم نیست. تابستون هم هست خنک میشه کرد راحت با آب. البته به قدری که زورت باطل نشه ؛)

Sent from my Nexus 4

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام دوستان امروز رفتم میدون **** مشخص شد افتادم آموزشگاه شهید مدرس کرج.1تیر اعزامم.کسی آموزشی اونجا بوده؟میگن جای خوبیه.ماهایی که لیسانس هستیم موهامون رو باید با نمره چند بزنیم؟روز اول که نیازی نیست کوتاه کنیم؟همون روز اول باید چیا با خودمون ببریم؟چی ها میدن؟اونروز ما رو ول میکنن یا چندساعتی نگهمون میدارن؟
ممنون که جواب میدید...
بهترین اموزشی افتادی.هتل مدرس هست.ما دوره 39 بودیم .
فقط سردارش 2 ماه پیش عوض شده و دهن سرویس میکنه . سردار قبلی میگفتیم تعطیل کن تعطیل میکرد.راستی اون سرهنگ هست(بری میبینی کی میگم) خیلی ادم خوبی سعی کن مشکلاتتون به اون بگید و حاجی اوجا که نمیشه اسم برد
برج 4 با بخبگان هستید .یعنی اموزشیتون 40 روز هست.روز برگ هستید.شاید 1 هفته ببرن قم که واقعا عالی اونجا .
موها با 20 هست .
نه نیازی نیست.
هیچی جیره میدن میفرستن خونه .
تا 7 مارو نیگر داشتن.
خیلی دوران خوبی هست با هر فرماندهی افتادی بگو یه سلامی هم ما عرض کنیم بش.واقعا پادگان باکلاسی هست و نسبت به خیلی جاها شرف داره.

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
جوادنیا چطوره اخوی ها ؟ ما پذیرش داشتیم و گویا فعلاً مشکل خورده. اما سعی میکنم باز پیگیری کنم.

Sent from my Nexus 4

Mahdizp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام، این جریان آموزشی معافیت کفالت چیه؟
بعد چند روزه هستش و کجاست؟ مثلا نزدیک محل سکونته؟
شرایط خاصی نداره یکی نره؟
بعد درحال تحصیل باشی چی؟ بعد تا آموزشی رو نری کارت نمیدن؟ مثلا بخوام برم کربلا و اینا که پاسپورت میخواد؟
سریع السیره.
ممنون دوستان

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
بهترین اموزشی افتادی.هتل مدرس هست.ما دوره 39 بودیم .
فقط سردارش 2 ماه پیش عوض شده و دهن سرویس میکنه . سردار قبلی میگفتیم تعطیل کن تعطیل میکرد.راستی اون سرهنگ هست(بری میبینی کی میگم) خیلی ادم خوبی سعی کن مشکلاتتون به اون بگید و حاجی اوجا که نمیشه اسم برد
برج 4 با بخبگان هستید .یعنی اموزشیتون 40 روز هست.روز برگ هستید.شاید 1 هفته ببرن قم که واقعا عالی اونجا .
موها با 20 هست .
نه نیازی نیست.
هیچی جیره میدن میفرستن خونه .
تا 7 مارو نیگر داشتن.
خیلی دوران خوبی هست با هر فرماندهی افتادی بگو یه سلامی هم ما عرض کنیم بش.واقعا پادگان باکلاسی هست و نسبت به خیلی جاها شرف داره.
ممنون از پاسخ دهی کاملت.اما تا 7شما رو نگه داشتن یعنی چی؟ساعت چند صبح اونجا بودی و چند آزادتون کردن؟
یه بحث دیگه اینکه از ما زیاد کار میکشن و خسته میشیم،آیا غذای کافی به ما میدن یا از گرسنگی پوس و استخوان میشیم؟واینکه با نخبگان هستیم، افراد عادی هم اونجا هستند مثل لیسانسه عادی؟

hooman233

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
طرح مجلس برای افزایش جمعیت/ سربازان متاهل لیسانس به بالا حقوق کادر می گیرند

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از طرح مجلس برای حل مشکلات دانشجویان و سربازان متاهل و سیاست های تشویقی و تبلیغی برای افزایش نسل خبر داد و گفت: برای این طرح 12 هزار میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده است.

سیدمرتضی حسینی نماینده قزوین در گفتگو با مهر در خصوص ابلاغ سیاست های جمعیتی از سوی مقام معظم ***** گفت: پس از اولین دستور مقام معظم ***** مبنی بر پیگیری افزایش جمعیت شورای عالی انقلاب فرهنگی طرحی را آماده کرد و به مجلس جهت تدوین قانون ارایه داد.

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کمیسیون بهداشت بررسی های اولیه بر روی این طرح را انجام داد و به کمیسیون فرهنگی ارایه کرد و کمیسیون فرهنگی نیز در 52 ماده این طرح را تدوین نمود که شامل تشویق افزایش ازدواج و فرزندآوری، راهکارهای کاهش نرخ طلاق، رفع موانع قانونی افزایش جمعیت است.

وی با بیان این طرح به هیات رئیسه مجلس ارسال شده است گفت: طرح افزایش جمعیت در نوبت بررسی صحن علنی مجلس قرار دارد.

وی تصریح کرد: این طرح شامل تبلیغات و تشویقات آماری است و معضلات دانشجویانی که قصد ازدواج دارند و همچنین مشکل سربازان متاهل را حل می کند. بر این اساس سربازان متاهل لیسانس به بالا به اندازه کادر حقوق دریافت خواهند کرد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: برای این طرح بودجه ای معادل 12 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
لیسانس به بالا یعنی فوق لیسانس و دکترا
یعنی لیسانسه ها آدم نیستند؟ :general208:

خب اونی که فوق و دکترا داره واسه خاطر یه حقوقی که مطمئنا کمتر از 1 میلیون هستش نمیاد ازدواج کنه و یا چند تا بچه به دنیا بیاره

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
لطفاً یک عکس از فیش حقوقی سربازی‌تان بگذارید (خواستید اسم‌تان و مشخصات محل خدمت‌تان را هم از آن حذف کنید)

میخواهم کسری‌های بیمه آنرا ببینم که چقدر است

ممنونم

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
لطفاً یک عکس از فیش حقوقی سربازی‌تان بگذارید (خواستید اسم‌تان و مشخصات محل خدمت‌تان را هم از آن حذف کنید)

میخواهم کسری‌های بیمه آنرا ببینم که چقدر است

ممنونم

اون قضیه افزایش حقوق که فقط در حد حرف هستش و تا بخواد اجرا بشه 20 سال طول میکشه :confused: شاید به بچه هامون برسه
در مورد فیش حقوق
مگه به سرباز هم فیش میدن ؟
تا اونجایی که من دیدم هر چند ماه یه بار دوقرون می ریزن به کارت عابربانک

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
اون قضیه افزایش حقوق که فقط در حد حرف هستش و تا بخواد اجرا بشه 20 سال طول میکشه :confused: شاید به بچه هامون برسه
در مورد فیش حقوق
مگه به سرباز هم فیش میدن ؟
تا اونجایی که من دیدم هر چند ماه یه بار دوقرون می ریزن به کارت عابربانک

تو سربازی بخصوص در آموزشی فیش حقوقی به من دادند که متاسفانه نگه نداشتم‌اش و الان لازمش دارم

mehrad_brazil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزشی کجا بود برادرا...
یه مدت پیش یکی از دوستام یکم خرج کردو آموزشی واسش طرح ردیف کردن و فقط چند جلسه عملی رفت و تمام.
تازه یه پول خوبی هم داد واسش 6 ماه کسری بسیج هم جور کردن.

mehrad_brazil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یکی از دوستای من پول خوبی داد و 6 ماه کسری بسیج واسش جور کردن
به نظر من که خیلی خوب بود و از 6 ماه عمر تلف کردن خیلی بهتر بود.

alireza.civil

Registered User
لایک‌ها
107
یه چیزی میگم تهشو بفهم
ری**دم تو شغلی که بخواد معافی سربازی ملاکش باشه . اون شغلو باید گذاشت کنااار.
برو معافیتو بگیر . برووووو واینساااا 21 ماااه عمرتو به **** نده

من جای شما بودم، از معافیت استفاده میکردم. صحبت از 21 ماه سربازی و صبح زود بیدار شدن و پست دادن و... هست. بعدش هم تضمینی نیست که هرکس خدمت بره، حتماً استخدام میشه. خدمت فقط یک امتیاز مثبت هست. همه چیز نیست.

معمولاً توی شرکت های خصوصی، همینقدر که بهشون ثابت بشه توانایی علمی و فیزیکی لازم رو دارید و مشکل خاصی ندارید، براشون کافیه. فقط در شرایط برابر، ممکنه کسی که خدمت کرده باشه در اولویت باشه.

یکی از دلایلی که در فراخاون های جذب و ثبت نام عنوان میکنن که معافیت پزشکی مورد قبول نیست، اینه که هزاران نفر از سرتاسر کشور میخوان استخدام بشن. و سازمان مورد نظر باید وقت و انرژی بسیار زیادی بذاره تا کنترل کنه آیا معافیت پزشکی باعث عدم توانایی در کارشون خواهد شد یا نه. پس خودشون رو اذیت نمیکنن و خیلی راحت میگن معافیت پزشکی قبول نیست.
اما در شرکت های خصوصی، چون تعداد داوطلب استخدام، چند هزار نفر نیست؛ پس مشکلی برای مصاحبه با همه درخواست کننده ها ندارن و خیلی کمتر روی این قضیه گیر میدن.
من هم میتونم واسه معافی دیابت اقدام کنم ولی هنوز شک دارم . کاری به استخدام هم ندارم ولی آخه واقعا دید جامعه وخانواده بده نسبت به معافی پزشکی با اینکه شاید چند میلیون نفر تو ایران این بیماری رو داشته باشن .
نمیدونم واقعا یعنی خیلی سخت میگذره ؟

بالا