• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
من هنوز پر نکردم
تو 16 ماه هستم
دیرتر میاد کارتم ینی؟
نه نگران نباش
اگه 5-6 ماه هم از خدمتت مونده باشه کفایت میکنه
توی **** که به این صورته : تکمیل فرم درخواست کارت + 6 قطعه عکس 3*2 با شرایط خاص خودش + برگه احراز گروه خونی + برگ سبز و سفید (اگه تو پروندت نباشه)

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
برگه احراز گروه خون ؟؟ یه بار موقع تعویض گواهینامه که مثل کارت تلفن شده ازمایش دادیم . همون رو قبول نمیکنن گواهینامه رو ؟

Sent from my Nexus 4

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
همون برگه آزمایشی که برای تعویض گواهینامه اقدام میشه یا کارت اهدا خون

• Like
Reactions: _ni

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
راس میگی شما 2ماه کسری داشتید !
مال ما 21 ماه کامله
3 ماهه دیگه تمام

amir_y

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
معافیت پزشکی تو استخدامی تاثیر داره یا نه ؟

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
آقایون سلام توی سایت کلوب برای برگ سفید و تعیین ارگان خدمتی سرچ میکردم یکی توی اون انجمن گفته بود "قبل از اینکه برگ سفید رو پست برات بیاره (2 هفته قبل از اعزام)می‌تونی بری پلیس +10 برگ سفیدتو بگیری.من خودم اول تیر اعزامم, 4 خرداد رفتم برگ سفیدم گرفتم."
این حقیقت داره یعنی ماهایی که 1تیر اعزام داریم الان بریم برگ سفید المثنی رو میدن و میتونیم بفهمیم کجا افتادیم.دوستانی که خونشون نزدیک +10هست یه پرس و جویی میکنن خبرشو به ما بدن.+10 از خونه ماخیلی دوره.ممنون میشم دوستان دیگه اطلاع رسانی کنن،بدجور منتظرم.دلم میگه میفتم نیروی انتظامی...:( اونم مشکین شهر.نمیدنم برای چی این توی ذهنمه.
موفق باشید...

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
من امروز رفتم میدون ****. چون بعلاوه ده جواب نمیداد.
متن پیامک استعلام برای من همیشه * آخرين وضعيت مشموليت شما صدور دفترچه اعزام است.* بود. اما دیشب دیدم وضعیت تغییر کرده و زده " آخرين وضعيت مشموليت شما اعزام به خدمت است.*
رفتم و از سالن ٣ باجه ٣ پرسیدم. کد ملی زدن گفت کد خوردی نیرو انتظامی کرمان........
اما چیزی بهم نداد.
برگشتنی رفتم بعلاوه ده گفتم پرینت کد رو میخوام. گفت برگه سبز یا سفید ؟ گفتم نمیدونم.... تاریخ اعزام ١ تیر رو دارم. پرینت اینکه کد کجا خوردم رو میخوام. گفت نداریم.....
حالا یا **** وظیفه با بعلاوه ده آپدیت نیست و یه مدت طول میکشه و یا اینکه احتمال دومی هم هست که من نمیدونم.
خلاصه اگه میخواین برید سالن ٣ و بپرسین. جواب میدن.

Sent from my Nexus 4

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
من امروز رفتم میدون ****. چون بعلاوه ده جواب نمیداد.
متن پیامک استعلام برای من همیشه * آخرين وضعيت مشموليت شما صدور دفترچه اعزام است.* بود. اما دیشب دیدم وضعیت تغییر کرده و زده " آخرين وضعيت مشموليت شما اعزام به خدمت است.*
رفتم و از سالن ٣ باجه ٣ پرسیدم. کد ملی زدن گفت کد خوردی نیرو انتظامی کرمان........
اما چیزی بهم نداد.
برگشتنی رفتم بعلاوه ده گفتم پرینت کد رو میخوام. گفت برگه سبز یا سفید ؟ گفتم نمیدونم.... تاریخ اعزام ١ تیر رو دارم. پرینت اینکه کد کجا خوردم رو میخوام. گفت نداریم.....
حالا یا **** وظیفه با بعلاوه ده آپدیت نیست و یه مدت طول میکشه و یا اینکه احتمال دومی هم هست که من نمیدونم.
خلاصه اگه میخواین برید سالن ٣ و بپرسین. جواب میدن.

Sent from my Nexus 4
دوست عزیز شما ساکن تهرانی طبیعتا دیگه؟ لیسانس چی هستی؟چه تاریخی دفترچه رو پرکردی؟چطور افتادی کرمان،اونم نیروی انتظامی؟فکر کنم جای خوبی نباشه.اسمش که آدم رو میترسونه...
موفق باشی.....

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
تهران.
کامپیوتر. ارشد it
اخر اسفند
مابقیش نمیدونم. فکنم یه مهندسی مواد بگیرم بیام :))

Sent from my Nexus 4

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
تهران.
کامپیوتر. ارشد it
اخر اسفند
مابقیش نمیدونم. فکنم یه مهندسی مواد بگیرم بیام :))

Sent from my Nexus 4
این دیگه نوبره والا...ظاهرا باید انتظار افتادن توی هر جایی رو داشته باشیم.
راستی شما مراقب ویروس کرونا باش فعلا داره توی کرمان جولان میده یه وقتی شهید نشی.

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
نیفتیم قند هار یا اسلام آباد خوبه :))
هر چی قسمته...

Sent from my Nexus 4

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
معافیت پزشکی تو استخدامی تاثیر داره یا نه ؟
بله.
توی فرم های استخدام، سه نوع برخورد متفاوت با این قضیه وجود داره:
1) بعضی سازمان ها می نویسن "به جز معافیت پزشکی". که کلاً این معافیت رو قبول نمیکنن و همون مرحله اول استخدام، رد میکنن. بیشتر ادارات و سازمان ها از این دسته هستند.
2) بعضی سازمان ها، معافیت پزشکی هم یکی از گزینه های فرم هاشون هست. و براشون مهم نیست که نوع معافیت شما چیه و اینکه فقط مشمول نباشید و وضعیت خدمتی شما مشخصه، براشون کافیه. این سازمان ها خیلی کم هستند.
3) بعضی سازمان ها توی فرم شون نوشتند "در صورت معافیت پزشکی، دلیل معافیت ذکر شود". توی مصاحبه هم ازتون خواهند پرسید چرا معاف شدید. کلاً میخوان مطمئن بشن که معافیت پزشکی شما باعث عدم توانایی در انجام وظایف نشه.

به نظ من، 80% استخدامی ها از نوع (1)، 15% از نوع (3) و 5% هم از نوع (2) هستند.

amir_y

Registered User
لایک‌ها
15
بله.
توی فرم های استخدام، سه نوع برخورد متفاوت با این قضیه وجود داره:
1) بعضی سازمان ها می نویسن "به جز معافیت پزشکی". که کلاً این معافیت رو قبول نمیکنن و همون مرحله اول استخدام، رد میکنن. بیشتر ادارات و سازمان ها از این دسته هستند.
2) بعضی سازمان ها، معافیت پزشکی هم یکی از گزینه های فرم هاشون هست. و براشون مهم نیست که نوع معافیت شما چیه و اینکه فقط مشمول نباشید و وضعیت خدمتی شما مشخصه، براشون کافیه. این سازمان ها خیلی کم هستند.
3) بعضی سازمان ها توی فرم شون نوشتند "در صورت معافیت پزشکی، دلیل معافیت ذکر شود". توی مصاحبه هم ازتون خواهند پرسید چرا معاف شدید. کلاً میخوان مطمئن بشن که معافیت پزشکی شما باعث عدم توانایی در انجام وظایف نشه.

به نظ من، 80% استخدامی ها از نوع (1)، 15% از نوع (3) و 5% هم از نوع (2) هستند.

به نظر شما ارزش داره استفاده کنم؟
چون من بند پ رو ندارم فکر نکنم بتونم تو موسسات دولتی استخدام بشم.
حالا نمی دونم موسسات خصوصی به معافیت پزشکی گیر می دن یا نه ؟

من واریکوسل درجه 3 دارم

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
به نظر شما ارزش داره استفاده کنم؟
چون من بند پ رو ندارم فکر نکنم بتونم تو موسسات دولتی استخدام بشم.

من واریکوسل درجه 3 دارم
من جای شما بودم، از معافیت استفاده میکردم. صحبت از 21 ماه سربازی و صبح زود بیدار شدن و پست دادن و... هست. بعدش هم تضمینی نیست که هرکس خدمت بره، حتماً استخدام میشه. خدمت فقط یک امتیاز مثبت هست. همه چیز نیست.

معمولاً توی شرکت های خصوصی، همینقدر که بهشون ثابت بشه توانایی علمی و فیزیکی لازم رو دارید و مشکل خاصی ندارید، براشون کافیه. فقط در شرایط برابر، ممکنه کسی که خدمت کرده باشه در اولویت باشه.

یکی از دلایلی که در فراخاون های جذب و ثبت نام عنوان میکنن که معافیت پزشکی مورد قبول نیست، اینه که هزاران نفر از سرتاسر کشور میخوان استخدام بشن. و سازمان مورد نظر باید وقت و انرژی بسیار زیادی بذاره تا کنترل کنه آیا معافیت پزشکی باعث عدم توانایی در کارشون خواهد شد یا نه. پس خودشون رو اذیت نمیکنن و خیلی راحت میگن معافیت پزشکی قبول نیست.
اما در شرکت های خصوصی، چون تعداد داوطلب استخدام، چند هزار نفر نیست؛ پس مشکلی برای مصاحبه با همه درخواست کننده ها ندارن و خیلی کمتر روی این قضیه گیر میدن.

Last edited:

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان امروز رفتم میدون **** مشخص شد افتادم آموزشگاه شهید مدرس کرج.1تیر اعزامم.کسی آموزشی اونجا بوده؟میگن جای خوبیه.ماهایی که لیسانس هستیم موهامون رو باید با نمره چند بزنیم؟روز اول که نیازی نیست کوتاه کنیم؟همون روز اول باید چیا با خودمون ببریم؟چی ها میدن؟اونروز ما رو ول میکنن یا چندساعتی نگهمون میدارن؟
ممنون که جواب میدید...

بالا