kia_martan
Registered User
- نوشتهها
- 3,770
- لایکها
- 4,057
اشخور چن ماه خدمتی ! :دیاووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف چقد $#$س موتور :general406:
لامصبا دیگه نمیکشه !!!!:android15:
اشخور چن ماه خدمتی ! :دیاووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف چقد $#$س موتور :general406:
لامصبا دیگه نمیکشه !!!!:android15:
نه نگران نباشمن هنوز پر نکردم
تو 16 ماه هستم
دیرتر میاد کارتم ینی؟
لامصب تو هنوز روزشمار میکنی :دی ی ی یاشخور چن ماه خدمتی ! :دی
کسری نه زجری داریمراس میگی شما 2ماه کسری داشتید !
مال ما 21 ماه کامله
3 ماهه دیگه تمام
دوست عزیز شما ساکن تهرانی طبیعتا دیگه؟ لیسانس چی هستی؟چه تاریخی دفترچه رو پرکردی؟چطور افتادی کرمان،اونم نیروی انتظامی؟فکر کنم جای خوبی نباشه.اسمش که آدم رو میترسونه...من امروز رفتم میدون ****. چون بعلاوه ده جواب نمیداد.
متن پیامک استعلام برای من همیشه * آخرين وضعيت مشموليت شما صدور دفترچه اعزام است.* بود. اما دیشب دیدم وضعیت تغییر کرده و زده " آخرين وضعيت مشموليت شما اعزام به خدمت است.*
رفتم و از سالن ٣ باجه ٣ پرسیدم. کد ملی زدن گفت کد خوردی نیرو انتظامی کرمان........
اما چیزی بهم نداد.
برگشتنی رفتم بعلاوه ده گفتم پرینت کد رو میخوام. گفت برگه سبز یا سفید ؟ گفتم نمیدونم.... تاریخ اعزام ١ تیر رو دارم. پرینت اینکه کد کجا خوردم رو میخوام. گفت نداریم.....
حالا یا **** وظیفه با بعلاوه ده آپدیت نیست و یه مدت طول میکشه و یا اینکه احتمال دومی هم هست که من نمیدونم.
خلاصه اگه میخواین برید سالن ٣ و بپرسین. جواب میدن.
Sent from my Nexus 4
این دیگه نوبره والا...ظاهرا باید انتظار افتادن توی هر جایی رو داشته باشیم.تهران.
کامپیوتر. ارشد it
اخر اسفند
مابقیش نمیدونم. فکنم یه مهندسی مواد بگیرم بیام)
Sent from my Nexus 4
سلام
معافیت پزشکی تو استخدامی تاثیر داره یا نه ؟
س ر ه ن گ آذری :general607:هنوز اونجاست؟ما که رفتیم توی اضاف دفترچه ای و کسی پدافند مشهد نیست اینجا ؟
بله.سلام
معافیت پزشکی تو استخدامی تاثیر داره یا نه ؟
بله.
توی فرم های استخدام، سه نوع برخورد متفاوت با این قضیه وجود داره:
1) بعضی سازمان ها می نویسن "به جز معافیت پزشکی". که کلاً این معافیت رو قبول نمیکنن و همون مرحله اول استخدام، رد میکنن. بیشتر ادارات و سازمان ها از این دسته هستند.
2) بعضی سازمان ها، معافیت پزشکی هم یکی از گزینه های فرم هاشون هست. و براشون مهم نیست که نوع معافیت شما چیه و اینکه فقط مشمول نباشید و وضعیت خدمتی شما مشخصه، براشون کافیه. این سازمان ها خیلی کم هستند.
3) بعضی سازمان ها توی فرم شون نوشتند "در صورت معافیت پزشکی، دلیل معافیت ذکر شود". توی مصاحبه هم ازتون خواهند پرسید چرا معاف شدید. کلاً میخوان مطمئن بشن که معافیت پزشکی شما باعث عدم توانایی در انجام وظایف نشه.
به نظ من، 80% استخدامی ها از نوع (1)، 15% از نوع (3) و 5% هم از نوع (2) هستند.
من جای شما بودم، از معافیت استفاده میکردم. صحبت از 21 ماه سربازی و صبح زود بیدار شدن و پست دادن و... هست. بعدش هم تضمینی نیست که هرکس خدمت بره، حتماً استخدام میشه. خدمت فقط یک امتیاز مثبت هست. همه چیز نیست.به نظر شما ارزش داره استفاده کنم؟
چون من بند پ رو ندارم فکر نکنم بتونم تو موسسات دولتی استخدام بشم.
حالا نمی دونم موسسات خصوصی به معافیت پزشکی گیر می دن یا نه ؟
من واریکوسل درجه 3 دارم
معمولاً توی شرکت های خصوصی، همینقدر که بهشون ثابت بشه توانایی علمی و فیزیکی لازم رو دارید و مشکل خاصی ندارید، براشون کافیه. فقط در شرایط برابر، ممکنه کسی که خدمت کرده باشه در اولویت باشه.حالا نمی دونم موسسات خصوصی به معافیت پزشکی گیر می دن یا نه ؟