• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
من هم میتونم واسه معافی دیابت اقدام کنم ولی هنوز شک دارم . کاری به استخدام هم ندارم ولی آخه واقعا دید جامعه وخانواده بده نسبت به معافی پزشکی با اینکه شاید چند میلیون نفر تو ایران این بیماری رو داشته باشن .
نمیدونم واقعا یعنی خیلی سخت میگذره ؟
به نظر من معافی بگیر خودتو خلاص کن
در مورد استخدام هم اگر پارتی داشته باشی حله و اگر نداشته باشی :general107: حتی اگه سربازی هم رفته باشی هیچ تاثیری نداره :( باز هم میگم فقط پارتی هرکی میگه نه ... چرت و پرت میگه و احتمالا خودش از پارتی استفاده کرده و صداشو در نمیاره
در مورد اینکه در سربازی سخت میگذره یا نه
بستگی داره کجا بیوفتی :) اگه شهر خودت بیوفتی راحت تره
ولی اگه یه شهر دیگه بیوفتی باز هم بستگی داره به اینکه کدوم پادگان یا ... بیوفتی و اینکه وضعیت مالیت چطوره ( اگه پولدار باشی که میشه هتل)

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
لطفاً یک عکس از فیش حقوقی سربازی‌تان بگذارید (خواستید اسم‌تان و مشخصات محل خدمت‌تان را هم از آن حذف کنید)

میخواهم کسری‌های بیمه آنرا ببینم که چقدر است

ممنونم
کدوم ارگانی؟
من فیش حقوقی جدید نگرفتم
جدیدا انگار تغییر کرده

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
کسی از دوستان تجربیات آموزشی جوادنیا نداره اشتراك بذاره ؟ و اینکه بعدش کجا باید خدمت بریم و چند چونش چیه ؟
امروز هم دو تا بعلاوه ده رفتم و کد نخورده بودم. نمیدونم **** وظیفه گفت کد خوردیم درسته یا اینا هنوز اپدیت نیستن

Sent from my Nexus 4

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
حتي حاظرن كلي بودجه تعيين كنن ولي معاف نكنن!

Sent from my iPhone using Tapatalk

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
من هم میتونم واسه معافی دیابت اقدام کنم ولی هنوز شک دارم . کاری به استخدام هم ندارم ولی آخه واقعا دید جامعه وخانواده بده نسبت به معافی پزشکی با اینکه شاید چند میلیون نفر تو ایران این بیماری رو داشته باشن .
نمیدونم واقعا یعنی خیلی سخت میگذره ؟
کاری به استخدام هم ندارم ولی آخه واقعا دید جامعه وخانواده بده نسبت به معافی پزشکی
دم شما گرم که به خاطر دید خانواده، حاضری 21 ماه بیگاری رو تحمل کنی.
من دیگه حرفی ندارم!

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
باز اینا خوبه باز بعضیا میگن که بهت زن نمیدن یا سوارت میشن و فلان:D:D

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
راستی یه چیز مهم و واجب. توی جام جم خوندم که قوانین کسر خدمت ایثارگران تمدید شده، اما برای متولدین قبل 71، درسته؟ هر ماه حضور در جبهه پدر چقدر از سربازی کم میشه؟ هنوزم این قانون هست؟ این مطلب رو 7 ماه پیش توی روزنامه خوندم و چند بار هم از پلیس+10 پرسیدم و گفتن که تمدید شده (آخرین بار که پرسیدم اسفند 92 بود) که گفتن هنوز هم هست. کسی اطلاعی در این مورد داره؟ بهم گفتن باید بعد از آموزشی اقدام کنم برای گرفتن کسری
من خودمم کارت ایثار دارم و میخوام شنبه یه سر به امور ایثار گران بزنم بعد جوابشو میگم بهت.این جدید ترین خبرشه:
نحوه محاسبه كسرخدمت هاي ايثارگري سال 90 و قبل آن محاسبه كسرخدمت هاي ايثارگري مربوط به سال 90 كه از سوي ستاد كل نيروهاي مسلح در سال جاري تمديد گرديد ، برابر مقررات ابلاغي سال 90 مي باشد ، بر همين اساس والدين مشمولان واجد شرايط كسرخدمت با توجه به نوع سابقه ايثارگري (جبهه ، جانبازي ، اسارت) ، براي اخذ گواهي مربوط مي بايست به يگان خدمتي خود در نيروهاي مسلح و يا بنياد شهيد و امور ايثارگران مراجعه نمايند.
لازم به ذكر است : حداكثر ميزان كسرخدمت بواسط جانبازي والدين 8 ماه بوده كه به نحو ذيل محاسبه مي شود:
5 تا 10 درصد 2 ماه كسرخدمت
11تا15 درصد 4 ماه كسرخدمت
16 تا20 درصد 5 ماه كسرخدمت
21 تا 24 درصد 8 ماه كسرخدمت
اين اطلاعيه در خصوص كسرخدمت فرزندان رزمندگان مي افزايد: حداكثر ميزان كسرخدمت مربوط به سابقه حضور در جبهه 9ماه بوده كه محايپسبه آن شرح ذيل مي باشد:
6 تا 8 ماه سابقه جبهه 2 ماه كسرخدمت
9تا 11 ماه سابقه جبهه 3 ماه كسرخدمت
12تا14ماه سابقه جبهه 4 ماه كسرخدمت
15تا 17ماه 5 ماه كسرخدمت
18تا20 ماه 6ماه ماه كسرخدمت
21تا 23 ماه 7 ماه كسرخدمت
24تا26ماه 8 ماه كسرخدمت
27تا29 ماه 9 ماه كسرخدمت
گفتني است ، آزادگاني كه مدت اسارت آنان كمتر از 24 ماه باشد به ازاي يكسال ، 6 ماه كسرخدمت به فرزند آنان تعلق مي گيرد و درصورتيكه مدت اسارت كمتر از يكسال باشد ، شامل مقررات كسرخدمت نخواهد بود.
http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&pageid=325&newsview=1111

Last edited:

faramarz_mit

Registered User
لایک‌ها
19
من آموزشي سيرجان بودم وضعيت خيلي بد بود

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
فکر کنم افرادی که میتونن از معافیت استفاده کنند ولی یه سری دلیل عامی میارن که شک دارن از معافیت استفاده کنن یا خیر در ایران زندگی نمیکنن و فکرشون برای دوره غلغلک میرزا باشه.توی این مملکت هر یه روزی که بری سربازی ،کلی از زندگی و آینده ات عقب میفتی.ادارات دولتی معمولی که فقط با پارتی استخدام میکنن و ادارات بزرگتر پزشک و بهداری دارند و دز صوزت تایید اونا شما میتونید استخدام بشید.
موفق باشیدددد

masooumi

Registered User
لایک‌ها
17
س ر ه ن گ آذری :general607:هنوز اونجاست؟
اوه اوه ، دمت گرم خاطرات رو زنده کردی پسر...
سال 88 اولین دوره ای که پدافند مشهد فوق دیپلم گرفت و خوردیم به تور این سرهنگ آذری...

چه دورانی بود ، واقعا که :general607:

arash520

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام رفقا
این سوال یکی از دوستامه که از من پرسیده ولی من جوابی براش ندارم بدم . میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

"" من تاریخ 1 تیر 93 اعزامم . اما به دلیل مشکل تنفسی (انحراف بنی دارم باید عمل کنم) می خوام تمدید کنم برای 1 شهریور 93.رفتم پیش پزشک متخصص برام گواهی جراحی نوشت تا عمل کنم . گواهی را امروز 13 خرداد 93 بردم برای پزشک معتمد **** وظیفه تا گواهی تمدید بنویسه اون گفت بهتره چند روز دیگه بیای بهتره تا با درخواستت 100%موافقت بشه!! به نظر شما تا چند روز دیگه برای تمدید دیر نمیشه؟ کسی سابقه تمدید پزشکی نداشته؟ به نظرتون من چندم برم پیش دکتر معتمد **** وظیفه؟ ""

مرسی رفقا

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
فیش حقوقی؟! o_O

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوستان الان قانونی واسه معافیت با عرق کف دست و پا وجود داره؟
تا چند سال پیش که انگار بود خیلیا هم معاف شدن ولی نمیدونم هنوزم هست یا نه
خواهشا هرکی میدونه دریغ نکنه و بگه
ممنون از همگی

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
ممنون از پاسخ دهی کاملت.اما تا 7شما رو نگه داشتن یعنی چی؟ساعت چند صبح اونجا بودی و چند آزادتون کردن؟
یه بحث دیگه اینکه از ما زیاد کار میکشن و خسته میشیم،آیا غذای کافی به ما میدن یا از گرسنگی پوس و استخوان میشیم؟واینکه با نخبگان هستیم، افراد عادی هم اونجا هستند مثل لیسانسه عادی؟
روز اول تا 7 شب نیگر داتن بعد ول کردن .
روز اول هر وقت رفتی رفتی سعی کن قبل 12 اومنجا باشی .
کار؟ کلا کل دوره اموزشی فکر کنم 20 تا پشین پاشو رفتیم و 20 دقیقه دو تازه ماه خدا هم هست دیگه رسما هتل هست .بخور بخوابه :دی

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
کسی از دوستان تجربیات آموزشی جوادنیا نداره اشتراك بذاره ؟ ساعت چند بریم. روز اول چه خبره و اینکه بعدش کجا باید خدمت بریم و چند چونش چیه ؟
Sent from my Nexus 4

Sent from my Nexus 4

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان الان قانونی واسه معافیت با عرق کف دست و پا وجود داره؟
تا چند سال پیش که انگار بود خیلیا هم معاف شدن ولی نمیدونم هنوزم هست یا نه
خواهشا هرکی میدونه دریغ نکنه و بگه
ممنون از همگی
دوست عزیز این قانون هنوز هم هست منتها عرق باید یصورتی باشد که کف دستتان را گود میکنید عرق جمع شود و یا وقتی دستتان را مشت میکنید عرق چکه چکه از دستتان بریزد.

avands

Registered User
لایک‌ها
115
دوستان صاف بودن کامل کف پا معافی داره؟ اگه اطلاع دقیق دارید بگید چون حرکی یه چیزی میگه

¡ HALA MADRID ¡

بالا