این دیگه چه اتفاقیه....
حالا از یکی پرسیدم میگفت ارتش خدمت میکنه و هر شش ماه میبرن میدون تیر مجدداً....
Sent from my Nexus 4
آره تو پادگانا میبرناین دیگه چه اتفاقیه....
حالا از یکی پرسیدم میگفت ارتش خدمت میکنه و هر شش ماه میبرن میدون تیر مجدداً....
Sent from my Nexus 4
باید استفاده شن و سر و صدا کننخب فشنگ هارو بریزن تو چاه...))
گوشمون مشکل پیدا نکنه حالا سر کارشون ؛)
Sent from my Nexus 4
روز اول تا 7 شب نیگر داتن بعد ول کردن .
روز اول هر وقت رفتی رفتی سعی کن قبل 12 اومنجا باشی .
کار؟ کلا کل دوره اموزشی فکر کنم 20 تا پشین پاشو رفتیم و 20 دقیقه دو تازه ماه خدا هم هست دیگه رسما هتل هست .بخور بخوابه :دی
تقریبا همینطورهدوست عزیز این قانون هنوز هم هست منتها عرق باید یصورتی باشد که کف دستتان را گود میکنید عرق جمع شود و یا وقتی دستتان را مشت میکنید عرق چکه چکه از دستتان بریزد.
داداش توی ماه رمضون اکثر پادگان ها هتل میشهآقا ما نمیدونیم هتل شمارو باور کنیم یا آموزشی استارتر رو خخخ
شما اموزشی کجا افتادی؟
دوست عزیز اسم مشکل شما هایپرهیدروزیس هست. راجع بهش تو اینترنت سرچ کن. و اگه واقعا این مشکل رو داشته باشید جزو موارد معافیت کامل هستش.تقریبا همینطوره
انگار دستمو همین الان شستم
البته در حالت عادی همیشه کف دست و پام خیسه ولی عرق نمیچکه
ولی خدا نکنه استرس بهم وارد شه اونوقته که دیگه همه فرار میکنن از بس دستم خیس میشه :general607:
اونوقت این مورد شامل معاف از رزم میشه یا معافیت کامل؟
آموزشی استارتر برای نیرو هوایی سپاهه (اردکان یزد پادگان ولیعصر) اما آموزشی اون دوست عزیزمون نیرو زمینیه (پادگان مدرس کرج معروف به هتل مدرس)آقا ما نمیدونیم هتل شمارو باور کنیم یا آموزشی استارتر رو خخخ
شما اموزشی کجا افتادی؟
تقریبا همینطوره
انگار دستمو همین الان شستم
البته در حالت عادی همیشه کف دست و پام خیسه ولی عرق نمیچکه
ولی خدا نکنه استرس بهم وارد شه اونوقته که دیگه همه فرار میکنن از بس دستم خیس میشه :general607:
اونوقت این مورد شامل معاف از رزم میشه یا معافیت کامل؟
آقا ما نمیدونیم هتل شمارو باور کنیم یا آموزشی استارتر رو خخخ
شما اموزشی کجا افتادی؟
برو دنبال بسیج و **** و برگه کفایت ات رو در این مدت باقی مونده بگیر که لااقل آموزشی نری یا کمتر بری.برو دنبالش.از بسیج محلتون شروع کن بگو برای برگه کفایت چی کار کنم؟؟آقا یه چیز دیگه ! من یه ترم دیگه لیسانسرو میگیرم باید برم(
نمیشه کاری کرد آموزشی تهران بیوفتم؟ یعنی امکان داره شهرستان بیوفتم؟ :-( رشتم سینماست
مرخصی درمان بیماری رو توی خدمت بهش میگن استعلاجی ، حالا توی هر ارگان یه جوره ، مثلا توی پادگان ما پزشک مورد تایید **** اگه استعلاجی بنویسه تاییده ولی اگه از یه دکتر شخصی استعلاجی بیاره یه کم اذیتش میکنندوستان من سرباز اگر بیماری داشته باشم و بخوام در دوران سربازی اونو درمان کنم،آیا مرخصی خارج از برنامه میدن؟یعنی فرضا من بینی ام رو به دلیل داشتن پلیپ عمل کنم باید 3روز استراحت کنم آیا 3روز مرخصی رو جدای از مرخصی قانونی که به من باید بدن،حساب میکنن؟کلا درمان بیماری ها در دوران سربازی بهتره؟من شنیدم هر چی بیماری دارید بذارید در دوران سربازی درمان کنید،چون مرخصی استراحتی میدن؟؟؟
برو دنبال بسیج و **** و برگه کفایت ات رو در این مدت باقی مونده بگیر که لااقل آموزشی نری یا کمتر بری.برو دنبالش.از بسیج محلتون شروع کن بگو برای برگه کفایت چی کار کنم؟؟