بچه ها من جواب سوالاتم رو نگرفتم ....
یکم صبر باید کنید کسی که اطلاع داره بیاد بگه که خدای نکرده اشتباه نگن.
سلام خدمت دوستان
من دانشجوی ترم 12 کارشناسی هستم و یه درس معرفی به استاد دارم که احتمالا در خرداد امتحان میدم
حالا با توجه به اینکه متولد 69 هستم و خب برای تحصیل در مقطع کارشناسی هم فرصتی ندارم، وضعیت اعزام من چطور میشه؟
منظورم اینه که اگه من خرداد امتحان بدم کلا چقدر وقت دارم برای اعزام به خدمت (یعنی تا روزی که باید برم به محل اعزام)
این فرصت رو دارم که در کنکور ارشد امسال هم شرکت کنم و در صورت پذیرفته شدن بدون اینکه چند ماهی خدمت برم، از مهرماه سال بعد برم دانشگاه؟
نمیشه کاری کرد که فارغ التحصیلی رو 1-2 ماه دیرتر بزنن؟!
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
من ارشد هستم. شرایط رو میگم شما تعمیم بده خودت.
لیسانس امتحان اخر من ٤ تیر بود. ارشد که قبول شدم ١٩ شهریور ثبت نام بود و من هنوز نمره امتحان اهرم اعلام نشده بود و یه درس معرفی هم مونده بود. با هزار بدبختی بالاخره نمره رو ثبت کردن و معرفی رو گرفتم و ترم مهر شد اسما اون درس معرفی. اما استادش مرام گذاشت همون روز نمره ٢٠ بهم داد و همون روز ٢٣ شهریور که درس رو گرفتم نمره رو ثبت کرد و شد تاریخ فارغ التحصیلی. از اون تاریخ فرجه معرفی به بعلاوه ده شروع شد.
توی ارشد هم ٢٤ شهریور دفاع کردم و پایان نامه که دفاع کنی میشه تاریخ فارغ التحصیلی (البته دو نمره واسه مقاله میمونه که شش ماه وقت میدن به مشمولا واسه ارایه پذیرش مقاله که اگر نیارن ملاک همون از ١٨ هست)
منم کاش بیخیال مقاله میشدم. بیخود رفتم دنبال isi ام ووپذیرشش بهمن رسید و تازه ١٢ اسفند نامه معرفی بعلاوه ده رو بهم دادن و ٢٨ اسفند ارسال کردم و ١ تیر اعزامم.
اگه میخوای وقت بخری باید یه نمره ای بلاتکلیفی چیزی داشته باشی که دانشگاه دیر فارغ التحصیلی رو بزنه. اگرنه روزی که اخرین نمره ثبت بشه فارغ التحصيل هستی.
Sent from my Nexus 4