• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

goolooamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان یه سوال مهم.
این دفترچه بیمه که به سربازا میدند همون بیمه نیروهای مسلح هستش؟
من 01 ارتش هستم و دندونم رو باید عصب کشی کنم. این عصب کشی رو میتونم با دفترچه بیمه سربازی، رایگان یا با هزینه کمتر انجام بدم یا نه؟
اگر میشه صبر کنم تا دفترچه بیمه رو بدند اگرم نمیشه برم آزاد عصب کشی کنم.
اگر دوستانی که اطلاعات کامل دارند کمک کنند ممون میشم.
بله می تونی با دفترچه خدمات درمانی این کار رو انجام بدی.
بعضی از مراکز درمانی کاملا رایگان و بقیه هم درصدی از هزینه درمان رو میگیرن. ولی تو آموزشی فکر نکنم وقت کنی!

goolooamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان یه سوال مهم.
این دفترچه بیمه که به سربازا میدند همون بیمه نیروهای مسلح هستش؟
من 01 ارتش هستم و دندونم رو باید عصب کشی کنم. این عصب کشی رو میتونم با دفترچه بیمه سربازی، رایگان یا با هزینه کمتر انجام بدم یا نه؟
اگر میشه صبر کنم تا دفترچه بیمه رو بدند اگرم نمیشه برم آزاد عصب کشی کنم.
اگر دوستانی که اطلاعات کامل دارند کمک کنند ممون میشم.

Last edited:

amir.movafagh

Registered User
لایک‌ها
334
کسی کارشناسی ارشد نیست واسه سربازی ؟ یعنی اینقدر کمه ارشد اینجا ؟ فکر نکنما...
کسی هست تازگی رفته باشه اموزشی و اینا ویا دوره اصلی ؟ ارشد ها شهر خودشون می افتن ؟

Sent from my Nexus 4
درباره سوال آخرتون باید بگم که در صورتی که دوره ی تکمیلی **** رو گذرونده باشید و حدود دو ماه مانده به تاریخ اعزام پیگیری های لازم رو انجام داده باشین متونی دوره ی عقیدتی رو داخل استان باشید و بعد از او تو یکی از شهر ها تقسیمتون کنن
در غیر اینصورت اگر دوره ی تکمیلی رو نداشته باشید دو راه دارین اولیش شانس هست و دومی هم پارتی :D

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان کسی جواب ما رو که نمیده،حالا یه سوال دیگه در طول مدت سربازی دفترچه بیمه به ما میدن؟باید حق بیمه بدیم؟در ماه چندم این دفترچه رو میدن؟
ضمنا من 32روزه پست کردم اما هنوز برگه سبز نیومده در خونه موردی نداره که؟تاریخ رو از +10 پرسیدم تیر اعزامم.
خواهشا به همه سوالات جداگانه پاسخ دهید.ممنون ممنون ممنون

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
کسی کارشناسی ارشد نیست واسه سربازی ؟ یعنی اینقدر کمه ارشد اینجا ؟ فکر نکنما...
کسی هست تازگی رفته باشه اموزشی و اینا ویا دوره اصلی ؟ ارشد ها شهر خودشون می افتن ؟

Sent from my Nexus 4

توی ارتش ارشد هارو تا اونجا که من دیدم همه شهر خودشون افتادن ، والا اصلا کم نیستن :دی
توی اخرین دوره اموزشی 01 که نگاه میکردم نزدیک 70 تا دکترا +400 تا ارشد باقی هم کارشناسی پذیرش کرده بودن

دوستان کسی جواب ما رو که نمیده،حالا یه سوال دیگه در طول مدت سربازی دفترچه بیمه به ما میدن؟باید حق بیمه بدیم؟در ماه چندم این دفترچه رو میدن؟
ضمنا من 32روزه پست کردم اما هنوز برگه سبز نیومده در خونه موردی نداره که؟تاریخ رو از +10 پرسیدم تیر اعزامم.
خواهشا به همه سوالات جداگانه پاسخ دهید.ممنون ممنون ممنون

بله در طول مدت خدمت دفترچه بهتون میدن.
بله ماهی 3 تومن کم میشه بابت حق بیمه از حقوقتون و برای تمدید هم 5 تومن بعلاوه اون 3 تومن از حقوقتون کم میشه
توی اموزشی میدن
برگ سبز هم نیومده مهم نیست اون که از +10 گرفتید کار همونو انجام میده

10000000

Registered User
لایک‌ها
29
میگن سال 93 **** پادگان آموزشی نداره و فقط از دارندگان دوره تکمیلی سرباز میگیره ... با این تفاسیر بقیه میفتن ارتش و نیروی انتظامی؟یعنی 100 درصد هست؟نمیشه با این تفاسیر بازم **** بیفته(پذیرش نباشه)؟
اونایی که پذیرش گرفتن روز اعزام کجا باید برن؟
اگه برگ آبی بیاد و ببینی پذیرشت اوکی نشده با اینکه قبلا اقدام کردی و جواب اوکی دادن باید چکار کرد؟
امکان تغییر (ارتش به **** و برعکس و ...) پس از اومدن برگ آبی هست؟
پادگان های **** برای خدمت بهتر هست یا نهاد نمایندگی ولی فقیه؟
(ارشد مدیریت - دارنده تکمیلی)

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
ممنون دوست عزیز :)
برای آموزشی ارشد ها که تفاوتی با دکترا و فوق دیپلم ندارن.
دو تا سوال اگه جواب بدی ممنون میشم :
١. مراکز اموزشی ارتش کجاها میشه ؟ تعدادشون کمه ؟
٢. ارشد ها اموزشی شهر خودشون هستن یا اصلی ؟
١یه شوخی کردن با ما اموزشی افتادیم ابدانان که کلی گوگل کردم فهمیدم ایلامه. البته اینکه از بلاتکلیفی در اومدم خوب بود. اما معلوم شد شوخی بیش نبوده از سمت دوستم که گفته بودم از **** وظیفه بپرسه) :))

Sent from my Nexus 4

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
میگن سال 93 **** پادگان آموزشی نداره و فقط از دارندگان دوره تکمیلی سرباز میگیره ... با این تفاسیر بقیه میفتن ارتش و نیروی انتظامی؟یعنی 100 درصد هست؟نمیشه با این تفاسیر بازم **** بیفته(پذیرش نباشه)؟
اگه برگ آبی بیاد و ببینی پذیرشت اوکی نشده با اینکه قبلا اقدام کردی و جواب اوکی دادن باید چکار کرد؟
شما که درجه ات هم رو آواتار زدی ؛)
کیا میگن این اخبار موثق هست ؟
چون همینجا بودن دوستانی که **** افتادن و این شرایط رو نداشتن.
**** هم که به هتل بودن معروف بود فکنم به گوش خود مسئولان امر هم رسیده.
خوشحالم یه ارشدی دیگه هم میبینم... ایشالا کارت اوکی باشه

Sent from my Nexus 4

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
والا ارتش که زیادِ
اما نیرو زمینی برای ارشد فقط 01 با 02 که دوتاش تهرانِ
اما نیرو هوایی هم تهرانِ
نیرو دریایی هم نمیدونم
من نمیدونم شما بچه کجایی اما توی آموزشی یادمه بچه هایی که ارشد داشتن از شیراز ارومیه همه تهران پیش ما بودن موقع تقسیم هم همشون افتادن شهر های خودشون

بچه هایی که ارشد دارید در حق خودتون خیانت نکنید **** نرید اونجا زیاد یه درجه احترام نمیذارن
اما توی ارتش به یه گروهبانیک هم احترام میذارن چه برسه به ارشد ها که ستوان2 میشن

toofan245

Registered User
لایک‌ها
58
آقا من امروز رفتم **** شهرمون
اول پرسید کارت فعال داری؟ گفتم آره. گفت مدرکت چیه؟ گفتم لیسانس. گفت پس نمیشه! فعلا همه ی لیسانس ها رو ارتش میگیره
بعد گفت دوره ی تکمیلی شرکت کردی که گفتم نه.
خلاصه گفت نمیشه کاری کرد. احتمال **** افتادنت تقریبا صفره
هیچی دیگه ما هم 90 درصد ارتشی میشیمo_O

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
منم تهران هستم.
لیسانس کامپیوتر. ارشد IT
من که اصلا سراغ **** نرفتم به دلیل نداشتن حتی یک ربع سابقه و نیز نداشتن پ.
اگه اینطور بشه خیلی خوب میشه.
ممنون از توضیحاتتون. ایشالا جواب ها بیاد اینجا میگم واسه ایندگان ؛)
راستی ساعت کامپیوتری زنگدار و چراغدار خیلی مهمه ببریم و همچنین لیوان از پاکت ساندیس...
ماه رمضون کلش افتاده وسط دوره.
توی ماه رمضون اموزش چطوره ؟ یه سری میگفتن خیلی خوبه اذیت نمیکنن. یه سری هم میگفتن بعدش حسابی جبران میکنن.
اما اینکه یه ماه مثل حامله ها بشینیم جالب نیست که فقط کلاس بریم

Sent from my Nexus 4

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
سلام خدمت دوستان
من دانشجوی ترم 12 کارشناسی هستم و یه درس معرفی به استاد دارم که احتمالا در خرداد امتحان میدم
حالا با توجه به اینکه متولد 69 هستم و خب برای تحصیل در مقطع کارشناسی هم فرصتی ندارم، وضعیت اعزام من چطور میشه؟
منظورم اینه که اگه من خرداد امتحان بدم کلا چقدر وقت دارم برای اعزام به خدمت (یعنی تا روزی که باید برم به محل اعزام)
این فرصت رو دارم که در کنکور ارشد امسال هم شرکت کنم و در صورت پذیرفته شدن بدون اینکه چند ماهی خدمت برم، از مهرماه سال بعد برم دانشگاه؟
نمیشه کاری کرد که فارغ التحصیلی رو 1-2 ماه دیرتر بزنن؟!
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

10000000

Registered User
لایک‌ها
29
بچه ها من جواب سوالاتم رو نگرفتم ....

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
بچه ها من جواب سوالاتم رو نگرفتم ....
یکم صبر باید کنید کسی که اطلاع داره بیاد بگه که خدای نکرده اشتباه نگن.
سلام خدمت دوستان
من دانشجوی ترم 12 کارشناسی هستم و یه درس معرفی به استاد دارم که احتمالا در خرداد امتحان میدم
حالا با توجه به اینکه متولد 69 هستم و خب برای تحصیل در مقطع کارشناسی هم فرصتی ندارم، وضعیت اعزام من چطور میشه؟
منظورم اینه که اگه من خرداد امتحان بدم کلا چقدر وقت دارم برای اعزام به خدمت (یعنی تا روزی که باید برم به محل اعزام)
این فرصت رو دارم که در کنکور ارشد امسال هم شرکت کنم و در صورت پذیرفته شدن بدون اینکه چند ماهی خدمت برم، از مهرماه سال بعد برم دانشگاه؟
نمیشه کاری کرد که فارغ التحصیلی رو 1-2 ماه دیرتر بزنن؟!
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
من ارشد هستم. شرایط رو میگم شما تعمیم بده خودت.
لیسانس امتحان اخر من ٤ تیر بود. ارشد که قبول شدم ١٩ شهریور ثبت نام بود و من هنوز نمره امتحان اهرم اعلام نشده بود و یه درس معرفی هم مونده بود. با هزار بدبختی بالاخره نمره رو ثبت کردن و معرفی رو گرفتم و ترم مهر شد اسما اون درس معرفی. اما استادش مرام گذاشت همون روز نمره ٢٠ بهم داد و همون روز ٢٣ شهریور که درس رو گرفتم نمره رو ثبت کرد و شد تاریخ فارغ التحصیلی. از اون تاریخ فرجه معرفی به بعلاوه ده شروع شد.
توی ارشد هم ٢٤ شهریور دفاع کردم و پایان نامه که دفاع کنی میشه تاریخ فارغ التحصیلی (البته دو نمره واسه مقاله میمونه که شش ماه وقت میدن به مشمولا واسه ارایه پذیرش مقاله که اگر نیارن ملاک همون از ١٨ هست)
منم کاش بیخیال مقاله میشدم. بیخود رفتم دنبال isi ام ووپذیرشش بهمن رسید و تازه ١٢ اسفند نامه معرفی بعلاوه ده رو بهم دادن و ٢٨ اسفند ارسال کردم و ١ تیر اعزامم.
اگه میخوای وقت بخری باید یه نمره ای بلاتکلیفی چیزی داشته باشی که دانشگاه دیر فارغ التحصیلی رو بزنه. اگرنه روزی که اخرین نمره ثبت بشه فارغ التحصيل هستی.

Sent from my Nexus 4

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
خیلی ممنون
راستش دقیق متوجه نشدم چی شد، از طرفی ما پایان نامه و دفاع و این چیرا نداریم، مهندسی صنایع خوندم، البته پروژه پایانی و اینا داریم ولی دفاع نمیخواد :دی
ببینید من امسال ارشد امتحان دادم قبول نشدم جایی
نهایتا خرداد یا تیر هم باید نمره این تک درسی که مونده ثبت بشه واسم
حالا سوالم اینه که تیر ماه فارغ التحصیلم کنن نهایتا چند ماه وقت دارم برای ارسال دفترچه و اعزام و اینا؟ یعنی فیکس همون 1 سال هست یا میشه مثلا کردش 1.5 سال؟
میخوام بدونم که اگه ارشد امسال شرکت کنم این شانس رو دارم که بدون دردسر و خدمت رفتن مهرماه سال بعد برم دانشگاه؟

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
در ضمن اگه کسی میدونه جواب این سوالات رو هم بده لطفا

برای اینکه توی **** بیفتیم کدوم یکی از این موارد قدرت بیشتری دارن:
1) کسی که قبلا دفتر استانداری کار می کرد و الان معاون فرماندار هست
2) فرمانده پایگاه مسجد محل
3) مسئول آموزش پادگان ****
4) بسیج فعال، کارت سبز و دوره تکمیلی
5) مدرک تحصیلی(در صورتی که فقط گزینه فعال، کارت سبز و دوره تکمیلی در دسترس باشه)

من هیچ سابقه فعالیتی ندارم و فقط 1 ساله عضو بسیج شدم که هنوز عادی هم بهم ندادن یعنی اصلا نمیرم ببینم چه خبره! آخه تنهایی آدم دیوانه میشه همه سن بالا هستن!

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
خیلی ممنون
راستش دقیق متوجه نشدم چی شد، از طرفی ما پایان نامه و دفاع و این چیرا نداریم، مهندسی صنایع خوندم، البته پروژه پایانی و اینا داریم ولی دفاع نمیخواد :دی
ببینید من امسال ارشد امتحان دادم قبول نشدم جایی
نهایتا خرداد یا تیر هم باید نمره این تک درسی که مونده ثبت بشه واسم
حالا سوالم اینه که تیر ماه فارغ التحصیلم کنن نهایتا چند ماه وقت دارم برای ارسال دفترچه و اعزام و اینا؟ یعنی فیکس همون 1 سال هست یا میشه مثلا کردش 1.5 سال؟
میخوام بدونم که اگه ارشد امسال شرکت کنم این شانس رو دارم که بدون دردسر و خدمت رفتن مهرماه سال بعد برم دانشگاه؟
ملاک کلا تا جایی که "من" خبر دارم ثبت آخرین نمره هست. (پایان نامه هم نوعی امتحان هست که بلافاصله بعدش نمره اعلام میشه)
حالا اینکه این فرجه بعدش چندماهه اطلاع ندارم. اما برای ارشد گفتن بهمون که یا انصراف بدین از مقاله روز دفاع که تموم شه کارمون. و یا اینکه سه ماه وقت میدن و تحت شرایطی ٣ ماه هم تمدید میکنن کلا شش ماه. اما امور فارغ التخصیلان بعدا بهم گفت یکسال وقت داشتی.
باید از دانشگاه امور فارغ التحصيلان سوال کنی.

Sent from my Nexus 4

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
بله فعلا پابرجاست
قانونش میدونی چطوریه؟مثلا هر ما سابقه چقدر کم میکنه!؟
من پدرم حدود 4.5 سال سابقه جبهه داره +25درصد جانبازی برادر بزرگترم از این قانون استفاده کرد اموزشی رو رفت و معاف شد برا من کم میکنند یا میتونم معاف بشم الان دوره اموزشم شروع شده!

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
منم تهران هستم.
لیسانس کامپیوتر. ارشد IT
من که اصلا سراغ **** نرفتم به دلیل نداشتن حتی یک ربع سابقه و نیز نداشتن پ.
اگه اینطور بشه خیلی خوب میشه.
ممنون از توضیحاتتون. ایشالا جواب ها بیاد اینجا میگم واسه ایندگان ؛)
راستی ساعت کامپیوتری زنگدار و چراغدار خیلی مهمه ببریم و همچنین لیوان از پاکت ساندیس...
ماه رمضون کلش افتاده وسط دوره.
توی ماه رمضون اموزش چطوره ؟ یه سری میگفتن خیلی خوبه اذیت نمیکنن. یه سری هم میگفتن بعدش حسابی جبران میکنن.
اما اینکه یه ماه مثل حامله ها بشینیم جالب نیست که فقط کلاس بریم

Sent from my Nexus 4
یه خوبی که 01 و 02 دارن روز برگ از روز اول برای بچه های تهران
اموزش تا ساعت 4 بعد اذان هم که 8 میگه شما خونه اید اون موقع اذیتی وجود نداره اموزش توی ماه رمضان عالیه
ساعت حتما ببررید یه سری بی وجدان شما رو زودتر بیدار میکنن واسه نگهبانی :دی
شما که کامپیوتر خوندی خوراک جذب ستاد نیرو زمینی

در جواب اون دوستمون هم 5 سال میشه 60 ماه که هر دو فرزند معاف میشن.
جبهه ماهی 9 روز کسری داره
شما مطمئنا کسریتون ثبت شده که برادرتون استفاده کردن ببینید چند ماه برای شما باقی مونده که استفاده کنید.

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
ملاک کلا تا جایی که "من" خبر دارم ثبت آخرین نمره هست. (پایان نامه هم نوعی امتحان هست که بلافاصله بعدش نمره اعلام میشه)
حالا اینکه این فرجه بعدش چندماهه اطلاع ندارم. اما برای ارشد گفتن بهمون که یا انصراف بدین از مقاله روز دفاع که تموم شه کارمون. و یا اینکه سه ماه وقت میدن و تحت شرایطی ٣ ماه هم تمدید میکنن کلا شش ماه. اما امور فارغ التخصیلان بعدا بهم گفت یکسال وقت داشتی.
باید از دانشگاه امور فارغ التحصيلان سوال کنی.

Sent from my Nexus 4
در ضمن اگه کسی میدونه جواب این سوالات رو هم بده لطفا

برای اینکه توی **** بیفتیم کدوم یکی از این موارد قدرت بیشتری دارن:
1) کسی که قبلا دفتر استانداری کار می کرد و الان معاون فرماندار هست
2) فرمانده پایگاه مسجد محل
3) مسئول آموزش پادگان ****
4) بسیج فعال، کارت سبز و دوره تکمیلی
5) مدرک تحصیلی(در صورتی که فقط گزینه فعال، کارت سبز و دوره تکمیلی در دسترس باشه)

من هیچ سابقه فعالیتی ندارم و فقط 1 ساله عضو بسیج شدم که هنوز عادی هم بهم ندادن یعنی اصلا نمیرم ببینم چه خبره! آخه تنهایی آدم دیوانه میشه همه سن بالا هستن!
راستی یه چیزی هم یادم رفت بگم. جدا از اینکه ٢ ٣ ماه بعد از اقدام اعزام میکنن و میتونی طوری کنی که به ماه زوج نزدیک باشی که حداقل دوماه بعد بندازن ، وقتی تاریخ اعزام بیاد میتونی یکبار و فقط یکبار درخواست تعجیل یا تمدید بزنی. فکر کنم کنکور ارشد اسفند باشه و ازاد اردیبهشت و مشکلی نباشه برات

Sent from my Nexus 4

بالا