• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میهن وب هاست Down شده؟؟

HSG

Registered User
لایک‌ها
203
کلاً دیتاسنتر Hetzner آلمان این مشکلات رو داره که هم میهن وب هاست و هم نت افراز از این دیتاسنتر استفاده می کنند اما دیتاسنتر LeaseWeb آلمان خیلی بهتر از Hetzner آلمان است البته من که پیشنهاد میکنم اگر پول بیشتری دارید از جاهای دیگه مثل کانادا یا همین ایران خودمون بگیرید.

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,908
کلاً دیتاسنتر Hetzner آلمان این مشکلات رو داره که هم میهن وب هاست و هم نت افراز از این دیتاسنتر استفاده می کنند اما دیتاسنتر LeaseWeb آلمان خیلی بهتر از Hetzner آلمان است البته من که پیشنهاد میکنم اگر پول بیشتری دارید از جاهای دیگه مثل کانادا یا همین ایران خودمون بگیرید.
LeaseWeb واسه هلند هست عزیز
میهن وب هاست افتضاحه

unipaper

Registered User
لایک‌ها
28
میهن وب هاست کیفیت خوبی نداره و برای سایت های متوسط رو به بالا اصلا گزینه مناسبی نیست
اگه بودجه و علمش رو دارید میتونید خودتون یه سرور پرقدرت و ارزان راه اندای کنید اقای خدتون باشید وگرنه میتونید تو ایران تو بحث هاستینگ کلا رو شرکت هایی که سعی میکنند با سئو با کلید وازه هاست بیان بالا و به جای توجه به مشتری توجه به ربات گوگل رو تو اولویت قرار میدهند حسابنکنبد

mimmeslemadar

Registered User
لایک‌ها
161
ای بابا این میهن وبهاست اولین بارش نیست که از این اتفاق ها میافته واسش !
منم یکی از سایت هام روی یکی از سرور هاش هست الان چند سالیه . که خیلی اوقات سایت بالا نمیاد حتی سایت خود میهن وبهاست هم بالا نمیاد .

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
ای بابا این میهن وبهاست اولین بارش نیست که از این اتفاق ها میافته واسش !
منم یکی از سایت هام روی یکی از سرور هاش هست الان چند سالیه . که خیلی اوقات سایت بالا نمیاد حتی سایت خود میهن وبهاست هم بالا نمیاد .
سایت ها سالمه و هیچ مشکلی در لود نیست
شما با فیل شکن سایتت رو باز کن
ببین بالا میاد

mimmeslemadar

Registered User
لایک‌ها
161
سایت ها سالمه و هیچ مشکلی در لود نیست
شما با فیل شکن سایتت رو باز کن
ببین بالا میاد
این موارد رو که میدونم !×
ولی مشکل کلا توی میهن وبهاست اینکه سایت ها کلا قطع میشه و چیزی مثل کش نیست که بخواد با هیلتر .... باز بشه یا ... مشکل اینجاست که در اون زمان ها حتی خود میهن وبهاست هم بالا نمیاد !
در هر صورت مهم نیست برای ما .
مدت زماش تموم بشه روی سرور های خودمون منتقل میکنیم :)

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
این موارد رو که میدونم !×
ولی مشکل کلا توی میهن وبهاست اینکه سایت ها کلا قطع میشه و چیزی مثل کش نیست که بخواد با هیلتر .... باز بشه یا ... مشکل اینجاست که در اون زمان ها حتی خود میهن وبهاست هم بالا نمیاد !
در هر صورت مهم نیست برای ما .
مدت زماش تموم بشه روی سرور های خودمون منتقل میکنیم :)
نه من منظورم این بود،‌ شاید بدلیل بلاک بودن آیپی شما بالا نمیاد
برای من اینطوری زیاد پیش میاد
که آیپی ام بلوک هست و سایت ها بالا نمیاد
اما با فیل شکن بالا میاد!

mimmeslemadar

Registered User
لایک‌ها
161
نه من منظورم این بود،‌ شاید بدلیل بلاک بودن آیپی شما بالا نمیاد
برای من اینطوری زیاد پیش میاد
که آیپی ام بلوک هست و سایت ها بالا نمیاد
اما با فیل شکن بالا میاد!
نه اونقدر ها زیاد پیش نیودمده . هر چند ماه یک باز این حالت پیش میاد . اخیرا همین 2 همین یکی 2 هفته پیش بود فکر کنم که اینجوزی شد و سایت خودشون هم بالا نمیومد . و صبح درستش کردند .
باز شبش همین روند تکرار شده بود که باز صبح درستش کرده بوند !
البته مهم نیست . دیگه چه مشه کرد !

sepehrdl

Registered User
لایک‌ها
128
من که از نت افزار استفاده میکنم و فعلا هم جز دو تا مشکل کوچیک چیز دیگه واسم اتفاق نیفتاده.

بالا