LeaseWeb واسه هلند هست عزیزکلاً دیتاسنتر Hetzner آلمان این مشکلات رو داره که هم میهن وب هاست و هم نت افراز از این دیتاسنتر استفاده می کنند اما دیتاسنتر LeaseWeb آلمان خیلی بهتر از Hetzner آلمان است البته من که پیشنهاد میکنم اگر پول بیشتری دارید از جاهای دیگه مثل کانادا یا همین ایران خودمون بگیرید.
LeaseWeb واسه هلند هست عزیز
میهن وب هاست افتضاحه
سایت ها سالمه و هیچ مشکلی در لود نیستای بابا این میهن وبهاست اولین بارش نیست که از این اتفاق ها میافته واسش !
منم یکی از سایت هام روی یکی از سرور هاش هست الان چند سالیه . که خیلی اوقات سایت بالا نمیاد حتی سایت خود میهن وبهاست هم بالا نمیاد .
این موارد رو که میدونم !×سایت ها سالمه و هیچ مشکلی در لود نیست
شما با فیل شکن سایتت رو باز کن
ببین بالا میاد
نه من منظورم این بود، شاید بدلیل بلاک بودن آیپی شما بالا نمیاداین موارد رو که میدونم !×
ولی مشکل کلا توی میهن وبهاست اینکه سایت ها کلا قطع میشه و چیزی مثل کش نیست که بخواد با هیلتر .... باز بشه یا ... مشکل اینجاست که در اون زمان ها حتی خود میهن وبهاست هم بالا نمیاد !
در هر صورت مهم نیست برای ما .
مدت زماش تموم بشه روی سرور های خودمون منتقل میکنیم![]()
نه اونقدر ها زیاد پیش نیودمده . هر چند ماه یک باز این حالت پیش میاد . اخیرا همین 2 همین یکی 2 هفته پیش بود فکر کنم که اینجوزی شد و سایت خودشون هم بالا نمیومد . و صبح درستش کردند .نه من منظورم این بود، شاید بدلیل بلاک بودن آیپی شما بالا نمیاد
برای من اینطوری زیاد پیش میاد
که آیپی ام بلوک هست و سایت ها بالا نمیاد
اما با فیل شکن بالا میاد!