ufont
کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
miladgraph@
واسه خودم لود میشه ؟!
واسه خودم لود میشه ؟!
ولا برا ما که بالا نمیاد رو یه سرور دیگه آپلود کن لینک رو جایگزین کن ...miladgraph@
واسه خودم لود میشه ؟!
من هم برای اینکه از پیش قضاوت نکرده باشم که خودشون عمدا گذاشتن احتمال های ممکن مثل گذاشتن پست توسط نویسنده و یا اینکه خودشون هم فقط روی سرور لیچ کردن و تست نشده رو تو همون پست اشاره کردم.یاس دانلود؟ تا اونجا که یادمه، مدیرش انسان شریفی هست،
بعیده خودش چنین چیزی رو دیده باشه ، ولی اگر مطمئنی حتماً بهش اطلاع بده. اینجا هم یوزر داره با نام سایت خودش هست.
@YasDL.com
پ.ن:
دوستان سرعت شما هم افت کرده؟ چند ساعتیه PT هم به زور باز میشه :|
آیا آپلود کردن یه عکس در سرور دیگر کار سختی است :دیاین رو پرشین تولز آپلود کردم خخخ،الان مطمئنید پرشین تولز براتون بالا میاد؟![]()
ساعت ضد آب کاسیو Casio EF-505بیشترین پورسانتی که از سیستم های همکاری در فرو شبرای یه محصول گرفتید چقدر بوده ؟
ديروز ٢٩ ت .پنكه بدون پره ماركت شاپ.بیشترین پورسانتی که از سیستم های همکاری در فرو شبرای یه محصول گرفتید چقدر بوده ؟
سایت بالا اومد !کمک ، آقا افزونه های سایت رو داشتم بروز رسانی میکردم ارور داد الان سایت بالا نمیاد هلپ
http://ufont.ir
آره ، ممنون از توجهت خودش درست شدسایت بالا اومد !
آرهآره ، ممنون از توجهت خودش درست شد
الان امضام درست شد دوستان ؟
منم نمی بینماین رو پرشین تولز آپلود کردم خخخ،الان مطمئنید پرشین تولز براتون بالا میاد؟![]()
آلان هم نمیبینید ؟منم نمی بینم![]()
باتوجه به اینکه موضوع فعالیت سایت خاص هست بازدید زیاد شاید نداشته باشه ولی بازدیدکننده مفید میتونه داشته باشه!دوستان من یه سایت در مورد مثبت اندیشی و شاد زیستن زدم, بنظرتون امیدی هست تا 3 ماه دیگه بازدیداش زیاد بشه؟
به سایت خودت میگی یه جا دیگهآلان هم نمیبینید ؟
الان یه جای دیگه آپ کردم !!
نمیدونم بنظر شما پرشین تولز و سایت خودم یه جا هستن ؟ :general107:به سایت خودت میگی یه جا دیگه
در مورد خود بنر هم که نظری ندارم![]()