Hamidreza23
Registered User
من که تا حالا هر چیزی دانلود کردم ویروسی ندیدم نود 32 هم چیزی پیدا نمیکنه :دی
شاید هم ویروسی شدم و خبر ندارم اما مطمئنین که اینطور هست؟
آقا من دیگه با آموزش های شما طراح حرفه ای گرافیک شدمگفتیم یه مطلب آموزشی هم قرار بدیم همون ابزار قلم پینت در فتوشاپ هم وجود داره
مشاهده پیوست 597331
البته دوستان در جریانن چون من خودم از طراحان حرفه ای هستم ، پینت ویندوز رو به فوتوشاپ و کرول ترجیح میدم و به دوستان آماتور برای حرفه ای کار کردن توصیه میکنم :general711:
کار شما قابل تقدیر هست@k-boy آره دقیقا خودشه...
@payam-nice... واقعا واسه این هموطنهای خودم متاسف هستم که اینجوری وجدانشونو تو یه بنر میفروشن. ...
آقا من دیگه با آموزش های شما طراح حرفه ای گرافیک شدم
طراحی لوگو = 2 میلیون
بنر فلش = 1 میلیون![]()
موضوع چیه ؟کار شما قابل تقدیر هست
البته کاربرهای اینجا با توجه به تجربه و تخصصشون فکر نکنم تا حالا حتی یکبار هم روی چنین دکمه/بنر هایی کلیک کرده باشن
بنابراین شاید آشنایی با چنین بدافزارها و ویروسهایی نداشته باشن
====
متاسفانه وبمسترهای زیادی فقط به آخر راه و پولی که از این راه درمیاد فکر میکنن و اصلا هم به خود راه توجه نمیکنن
اصلا توجه نمیکنیم که چه چیزی رو ترویج و اشاعه میکنیم، اصلا توجه نمیکنیم که مخاطبانمون چه کسانی هستن
فرض کنید که پدری هستید که فرزند نوجوانی داره، خودتون اجازه میدین پستهای سایت تفریحیتون یا مطالب ارسالی برای گروهتون رو فرزندتون بخونه؟
هدف اکثر وبمسترها » جذب حداکثر بازدیدکننده به هر طریقی(بدون توجه به کیفیت، بدون هیچگونه نوآوری و خلاقیت و ...) » افزایش درآمد از هر راهی
من که تا حالا هر چیزی دانلود کردم ویروسی ندیدم نود 32 هم چیزی پیدا نمیکنه :دی
میگن که تو سایت های دانلود ویروس هست و فلان یه برنامه رو نمیگن که!تو مگه تا الان چن بار اونو دانلود کردی؟![]()
نود 32 که آشفال ترین آنتی ویروس هست !من که تا حالا هر چیزی دانلود کردم ویروسی ندیدم نود 32 هم چیزی پیدا نمیکنه :دی
آرهموضوع سر اینهمشاهده پیوست 597475
ترک عادت مرض است :دینود 32 که آشفال ترین آنتی ویروس هست !
آویر یا اوست بهترین آنتی ویروس ها هستن (تجربه ثابت کرده)
من خودم یه دفعه یه تروجان دستی نوشتم
فردا صبح بلد شدم دیدم آنتی ویروس شناختتش !![]()
همه انتی ویروس ها وقتی ببینن یه فایل مشکوک هست، حرکات فایل رو لاگ میکنن و به مرکز میفرستنترک عادت مرض است :دی
اون تروجان رو حتما با کدهایی نوشته بودی که آنتی ویروس اونو از قبل میشناخته ولی همون لحظه اون فایل رو اسکن نکرده بوده برای همین فردا تازه فهمیده :دی
یاس دانلود؟ تا اونجا که یادمه، مدیرش انسان شریفی هست،در ادامه حرف های @hpsarvari خود من از سایت یاس دانلود یه برنامه دانلود کردم داخل اش 2 تا ویروس گذاشته بودن که یکی از اونها کارش این بود که تب مرورگر باز می کرد و یکبار به سایت فروشگاهی میرفت و یکبار هم به فروش اکانت اون یکی ویروس هم برای جلوگیری از end task کردن این ویروس ایجاد شده بود.
حالا نمیدونم مدیران سایت ها از گذاشتن نرم افزارهای ویروسی اطلاع دارن یا نه (چون بیشترشون از نویسنده استفاده می کنند و اکثر برنامه ها رو لیچ می کنند) ولی اگه نداشته باشن هم باید بررسی بشه! یکسال پیش بود تو اخبار هم یکی از سایت های دانلود رو نشون دادن که به فایل هاش ویروس اضافه کرده بود و اطلاعات شخصی افراد رو جمع آوری و سو استفاده کرده بود!
هر تروجان سازی هکر نیست کهطبق آخرین سرشماری ای که شخصا داشتم تعداد هکر های ایرانی از جمعیت ایران بیشتر بوده :general410::general405:
تیکت بزن به پشتیبانیکسی نمی دونه سی پنل اسم ننه بزرگ منو واسه چی می خواد !! :general211: الان غیرتی میشم
![]()
این سرویس رو ی نفر دیگه واسم سفارش داده الان به ای پی من گیر داده
چطوری حلش کنم
هكر كجا بود برادر.طبق آخرین سرشماری ای که شخصا داشتم تعداد هکر های ایرانی از جمعیت ایران بیشتر بوده :general410::general405: