MOHAMMAD026
Registered User
پست مفید = تشکرمنو این همه خوشبختی محاله محاله محاله :دی![]()
اسپم = بازم تشکر
پست مفید = تشکرمنو این همه خوشبختی محاله محاله محاله :دی![]()
نظرتون چیه لایکستون راه بندازیم :general609::general412::general508:
باور کن تا این حرفو زدی این پیام برام اومد :دی اینجا مدیراش هوشمندن :دی من مخالفم :دینظرتون چیه لایکستون راه بندازیم :general609::general412::general508:
دقیقا :دیمثل برخی گروههای فیس که میان همدیگه رو ادد میکنن .
مام یه تاپیک بزنیم هر کسی فقط یه پست ، هر کی وارد میشه همه پستها رو تشکر کنه و یه نوشته :general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404:
اتفاقا اصلا هم فعال نیستن !باور کن تا این حرفو زدی این پیام برام اومد :دی اینجا مدیراش هوشمندن :دی من مخالفم :دی
![]()
سایت واسه یکی از دوستانه.برای من وقتی پینگ یکی درمیون میره این ارور رو میده.
چ قدر برا سر هم کردن این عکس وقت گذاشتی :دی ؟مشاهده پیوست 597328
مفید بودن من کاملا محسوسه:general711:
دادا نگو این حرفا رو ، الان میان هر 3تامون رو بن میکنناتفاقا اصلا هم فعال نیستن !
والا سفره ای که اینا سرش نشستن جنسشم با سفره ی ما فرق میکنه چه برسه به محتویات !یک سفره پهنه دیگه ، باید همه بچه ها یک چیزی بخورن :general407:
برا چی سه تا مونو :دی من که از ذکاوت و زیرکی مدیران محترم گفتم :دیدادا نگو این حرفا رو ، الان میان هر 3تامون رو بن میکنن![]()
سر هم کردنش رو با فتوچاپ کردم بعد اون خطهای قرمز رو بلد نبودم چطوری میکشن با پینت کشیدم:general304:چ قدر برا سر هم کردن این عکس وقت گذاشتی :دی ؟
اگه میومدی تو همین اندک مدت دو تا پست میزدی باور کن موفق تر بودی :دی
کی ایگنورت کرده بگو ادبش کنم :دیو من هنوز دلیل اینکه توسط بعضی از دوستان ایگنور شدم رو نفهمیدم![]()
آقا این آهنگ قمیشی معلوم نی کی میاد ؟سر هم کردنش رو با فتوچاپ کردم بعد اون خطهای قرمز رو بلد نبودم چطوری میکشن با پینت کشیدم:general304:
پس با این تفاسیرمن از این آدما هستم که میگن بیا دعوا، بعدش در میرن :دی
این پرشین تولز دارای بهترین مدیران در سطح کشوری هست !![]()
![]()
![]()
نه والا فعلا که مشخص نیست. سیاوش وعده ی یه آلبوم برای عید رو داده بود:general208:آقا این آهنگ قمیشی معلوم نی کی میاد ؟