mcsaturday
Registered User
دوستان نیازمند یک قالب وردپرسی فارسی رایگان شخصی ترجیحا با سبک فلت هستیم!
پیشاپیش ممنون از کمکتون.
پیشاپیش ممنون از کمکتون.
اگر تو یک جامعه ایده آلیسم باشی ، جمله اول صدق میکنه !الان کدومو باور کنم :"امکان شیر کردن مطلب تو سایتای اجتماعی هم بذار اکثر کاربرا ازش استفاده میکنن. مخصوصا فیسبوک و کلوب" یـــا "کاربرهای ایرانی فرهنگ اشتراک گذاری ندارن"
دوستان نیازمند یک قالب وردپرسی فارسی رایگان شخصی ترجیحا با سبک فلت هستیم!
پیشاپیش ممنون از کمکتون.
حاجی این چرا همش سفیده؟؟ببین قالب سایت شخصی من به کارت میاد ، البته اون ترجیحاً رو نداره :general711:
یک سفره پهنه دیگه ، باید همه بچه ها یک چیزی بخورن :general407:http://www.imam-khomeini.com/web1/persian/
این سایت Title نداره ...
حالا رفتم تو سایت طراح این سایت به آدرس http://www.moderndesign.ir بخشی داشت به اسم محاسبه قیمت محاسبه قیمت رو زدم یه چیزی حدود 16 ملیون تومن در اومد خودتون ببینید ...
![]()
حاجی این چرا همش سفیده؟؟![]()
یه ذره خاکستری و مشکی داشت خیلی عالی میشدمیخوای برات نقاشیش کنم
خواستم سنگین رنگین باشه :general711: البته شاید سنگین باشه اما رنگین نیست![]()
از این قالب استفاده کن ، هم زیباست و رایگان و مدرن.دوستان نیازمند یک قالب وردپرسی فارسی رایگان شخصی ترجیحا با سبک فلت هستیم!
پیشاپیش ممنون از کمکتون.
این سایت طراحی ماله طراحی سایت های از ما بهترون هست ...سخن روز 50.000
درج تاریخ و ساعت 50.000
اینا رو من که تازه استارت PHP زدم هم میتونم بنویسم
پ.ن :![]()
زیاد وقت نمیکنم بهش برسم ،یه ذره خاکستری و مشکی داشت خیلی عالی میشدمن سر درد گرفتم حقیقتاً
![]()
تو هر قشری پیدا میشنملت شریف با فرهنگ ما![]()
![]()
![]()
باید بگه دوبوغ گو دشمن خداس :دیو این هم ادبیات کاربر محترم @soheil-pc مدیریت محترم به ملودی
hell boy: salam
hell boy: milad
..:::Milad:::..: Salam
hell boy: khubi
..:::Milad:::..: bad nistam
hell boy: milad
hell boy: to
hell boy: post
hell boy: zan
hell boy: dashti
hell boy: alanam
hell boy: dari
hell boy: ?
..:::Milad:::..: kheir
hell boy: unjaye adame dorog go
..:::Milad:::..: MAn ba shoma shokhi daram
..:::Milad:::..: ?
hell boy is typing...
hell boy: na *** bye kos kesh khodesham mesle goh migire
..:::Milad:::..:
..:::Milad:::..: ya ali
خان تو این وضعیت غمبار منو نخندون :دیباید بگه دوبوغ گو دشمن خداس :دی
خان تو این وضعیت غمبار منو نخندون :دی
یعنی واقعا این تعداد نوشته ها و تشکر های من دو روزه ذهنتو درگیر کرده :دی :general304:بیخیال ، خودتو عشقه
خبر داری تشکرات از نوشته هات جلو زده :general711::general711::general711::general711:
اره خوب پیگیر هستم ،یعنی واقعا این تعداد نوشته ها و تشکر های من دو روزه ذهنتو درگیر کرده :دی :general304:
منو این همه خوشبختی محاله محاله محاله :دیاره خوب پیگیر هستم ،
حتی میخواستم تاپیک بزم تا بچه ها بیان نوشته هات رو لایک کنن سریعتر رد کنه :general307::general307::general307::general404::general404::general404: