قالب ریسپانسیو فقط برای گوشی ها و تبلت هاست ، مرورگرهای گوشی هیچ کدوم با طراحی های جدید مشکلی ندارن. IE فقط برای دکستاپ های قدیمی هست (IE 9 به بعد مشکل ندارن)دوستان از اونجایی که اینترنت اکسپلور با قالب های رسپانسیو مشکل داره !!!!؟؟؟
چه کدی بزارم تو سایت که وقتی سایت با اینترنت اکسپلور باز میشه بازدید کننده یه پیام ببینه !!!!!
قالب ریسپانسیو فقط برای گوشی ها و تبلت هاست ، مرورگرهای گوشی هیچ کدوم با طراحی های جدید مشکلی ندارن. IE فقط برای دکستاپ های قدیمی هست (IE 9 به بعد مشکل ندارن)
ما در خدمتیمتکشاپ امروزچند ساعتی داون بود !
یه سیستم خوب لطفا معرفی کنین !
به جر میهن استور + دایان + سل می !!
برای نمایش پیغام می تونی از این تگ استفاده کنی ،الان موضوع اینه که قالب که رو سایته با اکسپلور 8 مشکل داره سعی میکنم رفع کنم اما فعلا میخوام یه کد باشه تا وقتی بازدید کننده با IE8 باز میکنه سایت رو بهش یه پیام نشون بده که از بالاتر و یا مرورگر دیگه استفاده کنه
حاجی شوخی نکن ! پیشرو و ابلیس فیکن؟ :دینمیدونم صادق چرا رفته با اینا آهنگ میده ، اصلا به اینا نمیخوره
پیشرو و حصین که تعطیلا ، بقیشونم که اصلا حساب نمیان
پ.ن : البته آهنگ های پیشرو یه بار گوش میدم![]()
کلا تابستون فصل اوج گرفتن سایتای تفریحیه. دیگه نه وبمسترا کاری دارن نه کاربرا. بازدید میره بالا ولی رقابت خیلی سنگین تر میشه...به نظرتون وضعیت بازدید سایتای تفریحی تو تابستون چطوریه ؟:general210:
اونایی که قبلا زده اند برگ چغندرند ؟این نت افراز از بس سایت منو داون کرده کلا خسته شدم میخوام برم از این جا :(((
ولی هاست خوب سراغ ندارم :(
این همه وبمستر یکی دست به کار بشه یه هاستینگ خوب بزنه + سیستم پاپ آپ خوب :دی
محصولتون چیه قربان ؟سلام . به نظر شما دوستان برای تشویق کاربرانی که محصولات ما رو خرید میکنند جایزه کارت شارژ بزارم خوبه ؟
مثلا هفته ای 10 تا کارت شارژ ده هزار تومنی ؟
اوووو اینو از کجا آوردی؟ :دیاونایی که قبلا زده اند برگ چغندرند ؟![]()
دلیل اصلی که ، ارور DNS برای نشون میده ، این هست که ربات گوگل نمی تونه به DNS سرور ات دسترسی داشته باشه ، دلیل اش هم میتونه این باشه ، سرورات دان شده یا DNS routing مشکل داره.این ارور دی ان اس داخل وبمستر تولز رو چطوری میشه رفع کرد؟![]()
description اصلا جزو فاکتور های سئو نیست ، کاربردش اینکه وقتی سایت رو تو نتایج نشون میده ، به جای اینکه خود گوگل خودش یک متنی رو نشون بده (اولین متنی که گیرش میاد) ، نشون داده بشه.تا حالا بعد از چند ماه description رو تغییر دادید ؟
تاثیر منفی نداشت ؟
description اصلا جزو فاکتور های سئو نیست ، کاربردش اینکه وقتی سایت رو تو نتایج نشون میده ، به جای اینکه خود گوگل خودش یک متنی رو نشون بده (اولین متنی که گیرش میاد) ، نشون داده بشه.