P R O
همکار باز نشسته
- نوشتهها
- 4,535
- لایکها
- 4,036
بـــلـــه :دیاین به دردتون میخوره ؟
جزئیات رو بفرست مهندس ببینیم چه خبره ...
بـــلـــه :دیاین به دردتون میخوره ؟
دارم گوشیم رو میفروشم تا واسه سایتم تبلیغ کنم (1تومن)
ابتدا نیاز به دلداری شما دارم
و سپس نیاز به راهنمایی
www.Delkash.net
کجا ها تبلیغ کنم؟
مثلاً سه جا با هم تبلیغ کنم یا اول توی سایت x، بعد که مدتش تموم شد سایت y و سپس سایت n و اینکه اول از سایت بالاتر شروع کنم تبلیغ بگیرم و برسم به سایت پایینا یا بلعکس؟
میارزه واسه این انجمن؟
مجوز وزارت ارشاد؟؟؟ فیلتر نشیم!!!
با عرض معذرت و پیشاپیش تشکر
تبادل لینک زیاد کردیم. سایت موزیک سنتی هم رده نداریم آخه!من بودم برای استارت با سایتهای مرتبط و موزیک که تقریباً هم رتبه هستن ، تبادل بنر و لینک فالو میکردم
بعد کنارش فروشگاه محصولات مرتبط رو راه مینداختم و بعدش شروع میکردم به گرفتن تبلیغات از سایتهای بزرگ و بازدید خور
ینی داری میگی سایتم ارزش و آینده نداره؟ :دی نشنفتتتتم! :دیسایتت نیاز به تبلیغ نداره بنظرم یا حداقل اونقدر حیاطی نیست که بخوای گوشیتو با ضرر بفروشی و ...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
منظورت رو از تبلیغات محدود نفهمیدم همشهری عزیزاحتمالش خیلی ضعیف هست که نتیجه مطلوب حاصل بشه ، چون موضوع سایت شما خاص هست نیاز به تبلیغات دراز مدت و هدف دار داره و بهتره هزینه ای صرف تبلیغات محدود و البته کم تاثیر نکنید
خخخ ، نه باو ، اتفاقا سایتتون از اون سایتایی هست که من خودم چند وقت یبار سر میزنم ،تبادل لینک زیاد کردیم. سایت موزیک سنتی هم رده نداریم آخه!
بعد اینکه مثلا اگه الان فروشگاه بزنیم که انجمن خیلی خلوته مسلما بازخورد خوبی نداره و فقط پیش تامین کننده اجناس ضایه میشیم :دی
میگی اول فروشگاه بعد تبلیغات؟ نمیدونم...
ینی داری میگی سایتم ارزش و آینده نداره؟ :دی نشنفتتتتم! :دی
چرا نیاز به تبلیغات نداره؟ قرار نیس همیشه تو همین سطح بمونه ک!
خسته شدم از این کم فعالیتی! نتیجه ی این امکاناتی ک فراهم کردم و زحماتی ک کشیدم رو باید ببینم دیگه!خخخ ، نه باو ، اتفاقا سایتتون از اون سایتایی هست که من خودم چند وقت یبار سر میزنم ،
طبیعیه هر سایتی باید تبلیغ بشه براش ، ولی یه سایت فروشگاهی یا یه سایتی که محصول ارائه میده نیاز شدید به تبلیغات داره و گوشی فروختن براش منطقیه ولی سایت شما بنظرم تبلیغات براش اونقدرا واجب نیست که بخوای گوشیو آتیش بزنی
یعنی لقمه رو به صورت لوگاریتم دارن دور کلمه مبارک مردم میچرخونن٬ بعد پیامم میدن که فلانگاه هیچ مسئولیتی در قبال فلان مطالب ندارهمن فقط یه سوال میپرسم و بعدش میرم تو افق نه میرم تو خاک :
آیا سایت 33 ایران می بایست این باشد ؟
http://matlabgah.com
خدافض
مرسی از وقتی که گذاشتی آقا میلاد@mcsaturday
ببین عزیز با تیوجه به این که علاقه مردم به موسیقی سنتی کم شده پس به تبع استفاده و بازدید از سایت هایی مثله سایت شما هم کم میشه
در وهله اول مهم ترین اصل اینه که ضرر ندی با توجه به موضوع خاص سایت شما تبلیغات برا سایت شما یه نوع ریسک محصوب میشه و جذب کاربر هم خیلی سخت ... پس تبلیغ دادن و خرج فعلا کار مناسبی نیست اگه هم میخوای تبلیغ بدی باید به سایت هایی بدی که با سایت شما تو یه موضوع باشه و سنخیت داشته باشه تا بهترین نتیجه مطلوب بشه
باید فکری باید برا جذب کاربر مخصوصا کاربرا ثابت داشته باشی ...به فکر مطالب سرچ خور باش و سعی کن از مطالبی استفاده کنی که کاربر ترقیب بشه برا سایت ...
بعدش یه آموزش بزار برا کاربران در مورد نحوه پست دادن و ... ( یه سری جوایز برا جذب کاربر بزار تا به استفاده از انجکمن شما ترقیب بشن ... )
بعد از این که سایتت بازدید گرفت میتونی تبلیغات قبول کنی ... و با پولش برا سایت خودت تبلیغ کنی تا دیگه ضرر هم ندی ...
پس بهترین راه الان جذب کاربر هست ...
ببین عزیز به نظر شخصی من این سایت به هیچ وجه نمیتونه بازدهی لازم رو برا تو داشته باشه ...مرسی از وقتی که گذاشتی آقا میلاد
دلکش داره یه سری امکانات ناب رو ارایه میده که هیچ جای دیگه نیست همچین چیزی. حتی چندین کاربر ثابت رو میبینیم که اصلاً قبل از دلکش آشنایی با کامپیوتر نداشتن چه برسه به اینترنت ولی بعضی از قابلیت های دلکش رو که دیدم وارد این مباحث شدن. ولی امکانات به تنهایی کافی نیست. کاربر هم باید باشه. شما میگی کاربر جذب کن. ولی من دیگه واقعاً نمیدونم از کجا باید کاربر جذب کنم. راهی جز تبلیغات توی سایتهای هم موضوع و رده بالا (بسیار بالا) ندارم.
تا بازدید نباشه کاربر نیست و البته درآمدی هم نیست!
با این اوصاف الان پیشنهادت بعنوان یه وبمستر حرفه ای تر (لااقل از من) چیه؟
مرسی از صراحتببین عزیز به نظر شخصی من این سایت به هیچ وجه نمیتونه بازدهی لازم رو برا تو داشته باشه ...
ببین یه کار دیگه ای که به ذهنم رسید میتونی سایتت رو رو صفحه اصلی به آدرس delkash.net بالا بیاری اگه مطالب سرچ خور بزاری بازدید میگیری و موفقیت حاصل میشه در کنارش میتونی انجمنت رو هم داشته باشی به عنوان مثال انجمن رو به ادرس /delkesh.net/forum بیاری بالا که این به نوعی از اون کاره قبلی خیلی بهتره یعنی متمرکز شدن رو یه موضوع و فقط انجمن این جوری که هم انجمن و هم سایت رو داشته بشای بهتر جواب میده و به راحتی میتونی هم از سایت و هم از انجمن به در آمدی برسی ...مرسی از صراحت
این خوشحال کننده ست برام که نظر واقعیت رو میشنوم.
منتها مثلاً سایت های هم موضوع رو ببین، موسیقی ایرانیان، موسیقی ما، نت آهنگ و... اونا امکاناتی که به کاربراشون عرضه کردن نصف امکانات ما هم نمیشه. فرقش اینه که ما انجمنمیم و اینا سایتن. این انجمن بودن یه نقطه قوت حساب میشه. میتونیم با کاربرا بصورت مستقیم در ارتباط باشیم. باعث میشه کاربرا روزانه چندین بار سر بزنن برای چک کردن برخی گفتگو ها و...
با ارتباطاتی که دارم به راحتی میتونم یه فروشگاه جامع موسیقی تا آخر تابستون افتتاح کنم. و چون انجمن هست و کاربر محور، کاربرا خیلی راحت تر میتونن خرید کنن از انجمن تا یه سایت!
همونطور که میگم درسته مخاطبین موسیقی سنتی کمه، ولی انقدری هستن که بتونن با جمع شدنشون توی یه انجمن اون انجمن رو به رشد و تعالی برسونن.
به فکرش افتاده بودمببین یه کار دیگه ای که به ذهنم رسید میتونی سایتت رو رو صفحه اصلی به آدرس delkash.net بالا بیاری اگه مطالب سرچ خور بزاری بازدید میگیری و موفقیت حاصل میشه در کنارش میتونی انجمنت رو هم داشته باشی به عنوان مثال انجمن رو به ادرس /delkesh.net/forum بیاری بالا که این به نوعی از اون کاره قبلی خیلی بهتره یعنی متمرکز شدن رو یه موضوع و فقط انجمن این جوری که هم انجمن و هم سایت رو داشته بشای بهتر جواب میده و به راحتی میتونی هم از سایت و هم از انجمن به در آمدی برسی ...
در ضمن الان امکانات مهم هست ولی مهم تر از اون بازدید کننده هست مثلا ممکنه انجمن های بهتری از پرشین تولز باشه ولی بیشتر اینجا میان چون ازدیاد کاربر داره و طرف به راحتی به خواسته هاش میرسه اول بازدید بعد امکانات و بعد از اون رسیدن به یه در آمد معقول اینجوری فک کنم بهتر جواب بده ...
یعنی من عاشق محصولاتشم :general208:یعنی لقمه رو به صورت لوگاریتم دارن دور کلمه مبارک مردم میچرخونن٬ بعد پیامم میدن که فلانگاه هیچ مسئولیتی در قبال فلان مطالب نداره
:general502:
فدات داداش . . .منم بچه ها میدون (قابل توجه @ali-ahmari (راستی دادا نیستی چند وقتیه کجایی کم پیدایی )) خودم طراح فوق حرفه ای هستم نمونه کارام تو همین پی تی هم هست
این فایل هم برا مشتریه که داده اطلاعاتش رو بردارم و بزارم تو سایت
کرول هم شد نرم افزار اخه طراح حرفه ای با پینت ویندوز کار میکنه :general711:
داداش اینجاس که باید من محو بشم دیگهمن فقط یه سوال میپرسم و بعدش میرم تو افق نه میرم تو خاک :
آیا سایت 33 ایران می بایست این باشد ؟
http://matlabgah.com
خدافض