• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
داشتم میگشتم دیدم اکثرا سال 2010 - 2011 میگفتن خودDescription تاثیری در رنکینگ گوگل نداره ، گفتم شاید تا الان تغییر کرده باشه

البته تاثیر غیر مستقیم داره ، بر اساس کلیک خور شدن سایت

ولی از گوگل چیزی بعید نیست. شاید تاثیر مستقیم هم بذاره
---

من الان تغییر دادم . اگه تاثیر گذاشت اطلاع میدم
موتور های جستجوگر هر چی بگذره ، هوشمندتر میشن ، دلیلی وجود نداره ، موتورهای جستجوگر بیاد از Description به عنوان یک فاکتور در رده بندی سایت استفاده کنه، دلیل اش هم اینکه الان ربات های جستجوگر این قابلیت رو دارن که محتوای سایت رو به صورت کامل تحلیل اش کنن ، بعنی این که ربات میاد محتوا رو خط به خط میخونه ، دیگه دلیلی نداره ، برای فهمیدن موضوع سایت یا مطلب بیاد از اون چیکیده ای که وارد کردی استفاده کنه.
تنها فایده Description اینکه ، یک توضیح خوبی از مطلب یا سایت ات وارد کنی ، وقتی کاربر دیدش ترغیب بشه روش کلیک کنه.

این رو هم بگم موتور های جستجوگری مثل گوگل و بینگ و یاندکس ، جدیدان استفاده از Schema ، توصیه کردن ، و به عنوان یکی از فاکتور های SEO حساب مبشه.

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
اوووو اینو از کجا آوردی؟ :دی
اونایی که زدن خوب نبوده دیگه :دی یا قیمتاش بالاس
پس با استدلال شما به این نتیجه میرسیم که اگر قیمت های سایتی بالا بود صاحب آن سایت وبمستر نیست درسته ؟ :)

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
بیخیال
418.gif
ربات گوگل محتوای سایت ات رو به طور کامل تحلیل می کنن ، برای مثال تو زبان انگلیسی این مورد خیلی پیشرفته هست ، شاید برای پیش امده باشه یک سوال تو گوگل سرچ می کنی ، نتایجی که نشون میده ، هیچ کدوم عنوانشون با سوالت یکی نیست و یا داخل متن هم عینا تکرار نشده ، اما وقتی مثلا نتیجه اول تا 5 رو باز میکنه ، با خوندشون به جواب سوالت میرسی! دلیل اصلی اش هم این هست که گوگل مفهوم کلی مطلب رو درک میکنه.
اما در مورد زبان فارسی این قضیه خیلی صدق نمیکنه ، دلیل اش اینکه زبان فارسی رو خودمون که زبان مادری مون هست گاهی اوقات نمی فهمیم وای به حال ربات گوگل.
در ثانی ، کاربرهای ایرانی باری گوگل اندازه پشکلی ارزش ندارن ، تبلیغات گوگل فیلتره ، یا خیلی از سرویس های دیگه ، برای گوگل خیلی زبان فارسی برایش مهم نیست ، همین که گوگل خود سایت اش رو هم نبسته جای شکره :دی

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
تا حالا بعد از چند ماه description رو تغییر دادید ؟

تاثیر منفی نداشت ؟
تاثیر مثبت داشته. کیوردی که میخوای روش کار کنی تو دیسکریپشن و تایتل سایتت بکار ببری تاثیر خوبی داره. من تغییر دادم از صفحه 6 به صفحه 2 هدایت شدم :دی

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
دوستانی که میگن بجای بک لینک لینک بیلدینگ کنین خب کجا فعالیت کنیم بیان اینجا کمک کنن وگرنه گفتن لینک بیلدینگ راحته بجز FB دیگه جای دیگه ای نمیشه کاری کرد چون توییتر لینک رو تغییر میده گوگل پلاسم خوبه اما با اینا نمیشه کاری کرد
درضمن انجمن های دیگه هم گیر میدن
کسی نیست؟!!این سوال ما شاید سوال خیلیا باشه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
دلیل اصلی که ، ارور DNS برای نشون میده ، این هست که ربات گوگل نمی تونه به DNS سرور ات دسترسی داشته باشه ، دلیل اش هم میتونه این باشه ، سرورات دان شده یا DNS routing مشکل داره.
این هم رو بگم این ارور های که نشون میده ، تاثیری بر تونانی روبات گوگل برای دسترسی به محتوای سایت ات نداره.

برای اینکه ببنی DNS سرور مشکل داره یا نه ، آدرس سایت رو ایتحا چک کن http://dnscheck.pingdom.com/
بدبختی ما از وقتی شروع شد که سایت رو از یه هاست تو نت افراز به یه هاست دیگه داخل همین نت افراز انتقال دادیم ازون به بعد این ارور دی ان اس اومده (1هفته ای میشه)
داخل http://intodns.com/ تست کردم مشکلی نبود داخل اینی که شما گفتی تست کردم یه سری ارور داد که خیلی سر در نیوردم. باس به نت افراز تیکت بدم ببینم چی میگن.

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
لینک بیلدینگ اسمش روشه دیگه ، یعنی ساختن لینک.
از هر جا میتونی لینک بگیر ، کامنت تو سایت های دیگران ، تبادل لینک سه طرفه ، اسپم و...
اینو همه میدونن اما چجوری گرفتنش مهمه !!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
کسی نیست؟!!این سوال ما شاید سوال خیلیا باشه
رنکای بالا حتی نوفالوشون تاثیر خیلی زیادی داره و استفاده بیش از حد ازشون باعث پنالتی شدن سایتم میشه!
در ضمن تاثیر لینک سازی بعد از دوسه ماه مشخص میشه. بنا نیست امروز لینک بگیری سر هفته بیای بالا :|
از امضات تو انجمنای مختلف سعی کن استفاده کنی.
تو وبلاگای مختلف نظر بده.
امکان شیر کردن مطلب تو سایتای اجتماعی هم بذار اکثر کاربرا ازش استفاده میکنن. مخصوصا فیسبوک و کلوب.

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
حاجی شوخی نکن ! پیشرو و ابلیس فیکن؟ :دی
شما مثل اینکه حضور ذهن نداری روزایی که ابلیس رپ میکرد ملت زیرو رو میشدن. وقتی شد حصین همه کف کرده بودن که ابلیس مسلمون شد!
اونموقعی که بچه سوسولا داشتن باهمدیگه زاخار بازی میکردن پیشرو داشت بدون سایه باباشو دادن خرج خونوادش خودشو میکشید بالا تا شد رضا پیشروی فعلی بعد تویه جمله خلاصش میکنی میگی فیکه! خخخخ
منم قبول دارم ، ولی حصین و رضا اون قدیما خوب میخوندند ، الان چن سالیه درست حسابی نمیخونن برای همین میگم تعطیلا تا اطلاع ثانوی:D ، من خودم میتینگ های قدیم رپشون رو چند بار رفتم ، اون موقع اصلا رپ یه چیز دیگه بود ، خیلی حال میداد ، یادش بخیر:(

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
تاثیر مثبت داشته. کیوردی که میخوای روش کار کنی تو دیسکریپشن و تایتل سایتت بکار ببری تاثیر خوبی داره. من تغییر دادم از صفحه 6 به صفحه 2 هدایت شدم :دی
تاثیر مستقیم نداره ، بیشتر از لحاظ کلیک خور ، وقتی یک کاربر درست هدایت کنی ، تو رنک احتمال بالا امدن هست ، این رو هم نباید فراموش کرد گوگل بیش از 200 فاکتور برای SEO داری ، کما اینکه بعضی هاشون رو نمی دونیم و ناخواسته تاثیر خوب یا بدی برامون میزاره.

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
منم قبول دارم ، ولی حصین و رضا اون قدیما خوب میخوندند ، الان چن سالیه درست حسابی نمیخونن برای همین میگم تعطیلا تا اطلاع ثانوی:D ، من خودم میتینگ های قدیم رپشون رو چند بار رفتم ، اون موقع اصلا رپ یه چیز دیگه بود ، خیلی حال میداد ، یادش بخیر:(
اتفاقا رضا تو چند تا کار قبلیش نشون داده که پرچم بالاست ، کارهایی مثل کلافگی و دیوونه و...
پ.ن
این که بگی کارهاشون خوب نیست و... رو میشه قبول کرد ، چون سلیقه هستش یکی دوست داره یکی هم نه !
اما این که بگی فیک هست دقیقا مشخص میشه که طرف داره جبهه گیری میکنه!

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
پلاگین post rating فارسی رو کسی داره ؟

گوگل خودش تشخیص میده که ستاره هاش رو در نتایج نشون بده یا باید کار خاصی انجام داد ؟

------

desc رو تغییر بدیم به : کلیک کن جایزه بگیر .. شاید کلیک خورش زیاد بشه :)

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
Netafzar.com باز نمی‌شه
به جاش Netafraz.com اومده بالا
قضیه چیه؟ :eek:
من قاطی کردم؟؟

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
اینو همه میدونن اما چجوری گرفتنش مهمه !!
بزار اینطور برات بگم ، اکثر افرادی که تو کار SEO هست ، همیشه میگن Content is King ، میگن که محتوا پادشاه هست ، داشتن محتوای جذاب و غیر کپی جزء شرط های لازم هست اما کافی نیست.
در کنار Content King یک تعریف دیگه داریم به نام Content promoting ، که این دوتا مکمل هم هستن ، یعنی اینکه صرف داشتن محتوای یونیک و جذاب باعث موفقیت ات نمیشه.

content promoting یعنی اینکه محتوا رو به کاربرها بشناسونی ، به اون ها تعارفشون کنی ، تو یک مهمونی تا بهت چیزی رو تعارف نکن ، بهش دست نمیزنی (البته گاهی اوقات بدون تعارف حمله می کنن :D)
حالا تو چطور باید محتوای سایت ات رو به کاربرها نشون بدی ؟ باید جایی بری که کاربرها هستن ، مثلا اگر بخوای بری مخ دختر ها رو بزنی اولین جایی که میری کجاست ؟ بله جلو در دبیرستان دخترونس :دی
حالا اگر بخوای جلب توجه کنی باید جیکار کنی ؟ اگر وضع خوبه یک ماشین مدل بالا ، در غیر اینصورت CG 125 هم کفایت می کنه ( البته به مهارت در تک چرخ زدن بستگی داره :D)
حوب از موضوع دورر نشیم :دی در مورد سایت هم همین موضوع صدق می کنه ، باید بری جایی که کاربرها هستن مثل شبکه های اجتماعی ، حالا چطور جلب توجه کنی با یک محتوای خوب .
خوب وقتی کارهای بالا رو انجام بدی ، لینک بیلدیگ هم برات انجام میشه .

پ.ن: یک مشکلی که تو وب فارسی داریم اینکه ، کاربرهای ایرانی فرهنگ اشتراک گذاری ندارن (مثل بقیه چیزهامون :دی) ، یک کاربر یک مطلب خوب میبنه ، اولین کاری که می کنه کپی راست تو سایت خودش یا پیج یا و... لینک اصلی ، منبع هم پشم :|

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اتفاقا رضا تو چند تا کار قبلیش نشون داده که پرچم بالاست ، کارهایی مثل کلافگی و دیوونه و...
پ.ن
این که بگی کارهاشون خوب نیست و... رو میشه قبول کرد ، چون سلیقه هستش یکی دوست داره یکی هم نه !
اما این که بگی فیک هست دقیقا مشخص میشه که طرف داره جبهه گیری میکنه!
طرف تو پیجش کامنت گذاشته بود : " حیف احساس میکنم شخصیت واقعیت دور از چیزیه که میخونی , وگرنه طرفدارت میشدم "! یارو انگار میخواد مرد زندگیشو پیدا کنه :دی
پلاگین post rating فارسی رو کسی داره ؟

گوگل خودش تشخیص میده که ستاره هاش رو در نتایج نشون بده یا باید کار خاصی انجام داد ؟

------

desc رو تغییر بدیم به : کلیک کن جایزه بگیر .. شاید کلیک خورش زیاد بشه :)
کلا این rich snippets گوگل داستان داره! باید یسری کد به قالبت اضافه کنی: لینک آموزش

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
جفتش دوتاس ولی یکیه.
406.gif

دامنه ها جفتشون برای نت افراز هستن.

@clipchi
ملتفت خوبه یا پیشرو ، بگو بهشون :D

تا الانم نت افراز بوده نه نت افزار :D
وای بر من
image.php

سه ساله اینترنت دارم و دو سال و نیمه که با نت افزار کار می‌کنم اونوقت نمی‌دونستم نت‌افرازه و نه نت‌افزار
کاملاً حق دارید اگه بنده رو از تاپیک طرد کنید :D

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
رنکای بالا حتی نوفالوشون تاثیر خیلی زیادی داره و استفاده بیش از حد ازشون باعث پنالتی شدن سایتم میشه!
در ضمن تاثیر لینک سازی بعد از دوسه ماه مشخص میشه. بنا نیست امروز لینک بگیری سر هفته بیای بالا :|
از امضات تو انجمنای مختلف سعی کن استفاده کنی.
تو وبلاگای مختلف نظر بده.
امکان شیر کردن مطلب تو سایتای اجتماعی هم بذار اکثر کاربرا ازش استفاده میکنن. مخصوصا فیسبوک و کلوب.
همین الان میرم تو سایت اوکیش میکنم

بزار اینطور برات بگم ، اکثر افرادی که تو کار SEO هست ، همیشه میگن Content is King ، میگن که محتوا پادشاه هست ، داشتن محتوای جذاب و غیر کپی جزء شرط های لازم هست اما کافی نیست.
در کنار Content King یک تعریف دیگه داریم به نام Content promoting ، که این دوتا مکمل هم هستن ، یعنی اینکه صرف داشتن محتوای یونیک و جذاب باعث موفقیت ات نمیشه.

content promoting یعنی اینکه محتوا رو به کاربرها بشناسونی ، به اون ها تعارفشون کنی ، تو یک مهمونی تا بهت چیزی رو تعارف نکن ، بهش دست نمیزنی (البته گاهی اوقات بدون تعارف حمله می کنن :D)
حالا تو چطور باید محتوای سایت ات رو به کاربرها نشون بدی ؟ باید جایی بری که کاربرها هستن ، مثلا اگر بخوای بری مخ دختر ها رو بزنی اولین جایی که میری کجاست ؟ بله جلو در دبیرستان دخترونس :دی
حالا اگر بخوای جلب توجه کنی باید جیکار کنی ؟ اگر وضع خوبه یک ماشین مدل بالا ، در غیر اینصورت CG 125 هم کفایت می کنه ( البته به مهارت در تک چرخ زدن بستگی داره :D)
حوب از موضوع دورر نشیم :دی در مورد سایت هم همین موضوع صدق می کنه ، باید بری جایی که کاربرها هستن مثل شبکه های اجتماعی ، حالا چطور جلب توجه کنی با یک محتوای خوب .
خوب وقتی کارهای بالا رو انجام بدی ، لینک بیلدیگ هم برات انجام میشه .

پ.ن: یک مشکلی که تو وب فارسی داریم اینکه ، کاربرهای ایرانی فرهنگ اشتراک گذاری ندارن (مثل بقیه چیزهامون :دی) ، یک کاربر یک مطلب خوب میبنه ، اولین کاری که می کنه کپی راست تو سایت خودش یا پیج یا و... لینک اصلی ، منبع هم پشم :|

الان کدومو باور کنم :"امکان شیر کردن مطلب تو سایتای اجتماعی هم بذار اکثر کاربرا ازش استفاده میکنن. مخصوصا فیسبوک و کلوب" یـــا "کاربرهای ایرانی فرهنگ اشتراک گذاری ندارن"

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
همین الان میرم تو سایت اوکیش میکنم

الان کدومو باور کنم :"امکان شیر کردن مطلب تو سایتای اجتماعی هم بذار اکثر کاربرا ازش استفاده میکنن. مخصوصا فیسبوک و کلوب" یـــا "کاربرهای ایرانی فرهنگ اشتراک گذاری ندارن"
جفتش یکیه :دی
اکثر کاربرا منظورم کاربرای زیاد نبود. اگه استفاده کنن از این دوتا بیشتر استفاده میکنن :دی
پ.ن: در ضمن سعی کن خودت بیشتر اینکارو بکنی. کاربرایی که مطلبو شیر میکنن معمولا تو پیجای بی ارزش اینکارو میکنن. خودت به عنوان کاربر سعی کن مطالبو تو پیجای با ارزش و پرمخاطب شیر کنی...

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
وای بر من
image.php

سه ساله اینترنت دارم و دو سال و نیمه که با نت افزار کار می‌کنم اونوقت نمی‌دونستم نت‌افرازه و نه نت‌افزار
کاملاً حق دارید اگه بنده رو از تاپیک طرد کنید :D
راتشو بخوای من میدونستم
ولی لامصب تو دهن نمیچرخه :D
همون نت افزار بهتره :دی:p

بالا