• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
نه والا فعلا که مشخص نیست. سیاوش وعده ی یه آلبوم برای عید رو داده بود:general208::D
یه چیزایی هم راجع به مجموعه زمستون شنیدم اطلاع زیادی ازش ندارم.
اکثرا اخبار دقیقشون تو پیجشون تو فیس بوک هست از اونجا پیگیری نمیکنی ؟

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
و من هنوز دلیل اینکه توسط بعضی از دوستان ایگنور شدم رو نفهمیدم:(
شاید از آواتارت خوششون نیومده :D
اخه معمولا وقتی دلیلی نی میگن از قیافش خوشم نیومد اینجام که قیافه نی آواتاره :D

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
اکثرا اخبار دقیقشون تو پیجشون تو فیس بوک هست از اونجا پیگیری نمیکنی ؟
چرا ولی تاریخ دقیق نگفته. آخرین بار که دیدم زده بود تک آهنگ آینده + ویدئو به زودی. دموش رو هم چند روز پیش دیدم چیز جالب و متفاوتی بود:)

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
سر هم کردنش رو با فتوچاپ کردم بعد اون خطهای قرمز رو بلد نبودم چطوری میکشن با پینت کشیدم:general304:
گفتیم یه مطلب آموزشی هم قرار بدیم همون ابزار قلم پینت در فتوشاپ هم وجود داره :D
ps.jpg
البته دوستان در جریانن چون من خودم از طراحان حرفه ای هستم ، پینت ویندوز رو به فوتوشاپ و کرول ترجیح میدم و به دوستان آماتور برای حرفه ای کار کردن توصیه میکنم :general711:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
هیستاتس یا وبمستر تولز امکانی ندارن که بشه از صفر تا الان سایتو تو نموداراشون دید؟ وبمستر تولز تو حالت عادی قبل از 2014 رو نشون نمیده , هیستاتسم آرشیو ماهانه رو یجا نشون میده :|
وبگذر همچین امکانی نداره؟ :دی

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
هیستاتس یا وبمستر تولز امکانی ندارن که بشه از صفر تا الان سایتو تو نموداراشون دید؟ وبمستر تولز تو حالت عادی قبل از 2014 رو نشون نمیده , هیستاتسم آرشیو ماهانه رو یجا نشون میده :|
وبگذر همچین امکانی نداره؟ :دی
استت7 خعلی پیشرفته ست. شایستی داشته باشه.

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
دوستان حاضر @k-boy - @MOHAMMAD026 - @siavashx - @nassera - @MR-S - @mcsaturday
ما رفتیم ...
شبتون خوش
براتون بهترین ها رو آرزو میکنم :X
این هم یک روش برای جذب لایک (تشکر) :دی:D
654.gif

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
وای چرا همه سایتهای خوب ایران زیر صد الکسا دارن لینک دانلود ویروس میزارن... به زودی پستی خواهم زد و این اشتباهی که سایتهای خوب دارن میکنن با قرار دادن بنر دانلود در سایتشون رو رونمای خواهم کرد که بدونن چطوری دارن ویروس و برنامه های جاسوسی از کشور انگلیس رو میارن و معروف میکنن و ما شاهد این هستیم که همچین سایتی الکسای 40 50 ایرانی میشه!!! واقعا روزی چند دلار ارزش اینو نداره که روزی چند صد نفرو با قرار دادن یه بنر و لینک سیستمشونو آلوده و اجازه کارهای مخرب و بدن. دیگه از سایت دانلود ها و پی سی ورد بعیده این بنر دکمه دانلود سبز رو میزارن باید خودم ظاهرا پاشم برم پلیس فتا ریشه کن کنم. هر کی این پست و خوند با این سایت کار نکنه وسوسه پولم نشن چون به منم چند میلیون پیشنهاد رشوه شده که سکوت کنم!!!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
وای چرا همه سایتهای خوب ایران زیر صد الکسا دارن لینک دانلود ویروس میزارن... به زودی پستی خواهم زد و این اشتباهی که سایتهای خوب دارن میکنن با قرار دادن بنر دانلود در سایتشون رو رونمای خواهم کرد که بدونن چطوری دارن ویروس و برنامه های جاسوسی از کشور انگلیس رو میارن و معروف میکنن و ما شاهد این هستیم که همچین سایتی الکسای 40 50 ایرانی میشه!!! واقعا روزی چند دلار ارزش اینو نداره که روزی چند صد نفرو با قرار دادن یه بنر و لینک سیستمشونو آلوده و اجازه کارهای مخرب و بدن. دیگه از سایت دانلود ها و پی سی ورد بعیده این بنر دکمه دانلود سبز رو میزارن باید خودم ظاهرا پاشم برم پلیس فتا ریشه کن کنم. هر کی این پست و خوند با این سایت کار نکنه وسوسه پولم نشن چون به منم چند میلیون پیشنهاد رشوه شده که سکوت کنم!!!
این بنرارو میگی؟
http://forum.persiantools.com/threads/اموزش-ثبت-نام-در-سایت-کسب-درامد-propellerads.558011/

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
در ادامه حرف های @hpsarvari خود من از سایت یاس دانلود یه برنامه دانلود کردم داخل اش 2 تا ویروس گذاشته بودن که یکی از اونها کارش این بود که تب مرورگر باز می کرد و یکبار به سایت فروشگاهی میرفت و یکبار هم به فروش اکانت اون یکی ویروس هم برای جلوگیری از end task کردن این ویروس ایجاد شده بود.
حالا نمیدونم مدیران سایت ها از گذاشتن نرم افزارهای ویروسی اطلاع دارن یا نه (چون بیشترشون از نویسنده استفاده می کنند و اکثر برنامه ها رو لیچ می کنند) ولی اگه نداشته باشن هم باید بررسی بشه! یکسال پیش بود تو اخبار هم یکی از سایت های دانلود رو نشون دادن که به فایل هاش ویروس اضافه کرده بود و اطلاعات شخصی افراد رو جمع آوری و سو استفاده کرده بود!

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
@k-boy آره دقیقا خودشه...
@payam-nice دقیقا اینا دارن جاسوسی کاربرای داخل کشورهای آسیایی رو میکنن با پرداخت چند سنت اطلاعاتو میکشن و با قیمتهای بالایی میفروشن به سازمانهای جاسوسی.
بنده با یکی از عاملین اصلی این سایت در ایران صحبت کردم مبالغی که اینا میگیرن خیلی زیاد هست و میشه بگم با تحقیقی که انجام دادم شاید 70 درصد سایتهای پاپ اپ هم دارن این ویروس رو منتشر میکنن. الان روزانه شاید 5 6 نفر دارن به من ایمیل میزنن که آقا این بنرو بزار من بهت سود میدم!!! کار مزد میدم ولی درک اینو ندارن که دارن چیکار میکنن. واقعا واسه این هموطنهای خودم متاسف هستم که اینجوری وجدانشونو تو یه بنر میفروشن. شما فکر کنید اون بنده خداهایی که با اینترنت حجمی میان اینترنت و همچین ویروسیو به فریب اینکه دارن فایل مورد نظرشونو دانلود میکنن و سواد کافی از ویندوز ندارن بعد از دانلود چه بلایی سرشون میاد حالا بحث اینکه اطلاعات مرورگرشون و حتی کلماتی که تایپ میکنند هم به این سازمانها ارسال میشه فقط برای اینکه این افراد دارن چند سنت در میارن :general503: بنده مقاله ای رو آماده کرده ام که با مشاوره چند تن از همکاران در حوزه امنیت تهیه شده و کامل فرآیند کار این شرکت توضیح داده خواهد شد. از دوستانی که با این ویروس روبرو شدن خواهش میکنم مستندات رو در فایل تصویری به من ارسال کنند چون باید با اطلاعات و توضیحات دقیق این جریان به انفورماتیک ایران گزارش بشه. اگر حرف منو باور ندارید کافی است سایتهای معروفی که میشناسید رو باز کنید مخصوصا با تبلت و گوشی تا ببنید چطوری این ویروس مرورگر و سیستمو آلوده میکنه!!!:general208:

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

کدوم نرم افزار ؟
iLivid مگه ویروسه ؟

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
تو مطمئنی که iLivid هست فقط؟! تا حالا روش کلیک کردی ببین هر ثانیه داره یه چیزی نشون میده؟! هر از گاهی شاید یه فایل سالم که باز میگم شاید!!! به شما نشون بده ولی بعد از چند بار مطمئن باش مرورگر و سیستمت آلوده میشه... این یه نمونه از ویروسی هست که خود من تو سیستم دیگه ای گرفتم میتونی مطالعه کنی و ببینی که داره چیکار میکنه واسه خودش پاپ اپ میاره لینک میاره بنر میاره!!! http://www.2-spyware.com/remove-better-search-net-virus.html

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
تو مطمئنی که iLivid هست فقط؟! تا حالا روش کلیک کردی ببین هر ثانیه داره یه چیزی نشون میده؟! هر از گاهی شاید یه فایل سالم که باز میگم شاید!!! به شما نشون بده ولی بعد از چند بار مطمئن باش مرورگر و سیستمت آلوده میشه... این یه نمونه از ویروسی هست که خود من تو سیستم دیگه ای گرفتم میتونی مطالعه کنی و ببینی که داره چیکار میکنه واسه خودش پاپ اپ میاره لینک میاره بنر میاره!!! http://www.2-spyware.com/remove-better-search-net-virus.html

نتیجه کار رو نشون من میدی ؟ جایی که دانلود کردی رو نیشان بده

شما در توهماتتون از یه برنامه تبلیغاتی ، جاسوس عنگلیس ساختین
یه زمانی دیکشنری بابیلون از لغاتی که کاربر سرچ میکرد استفاده میکرد و تبلیغات نمایش میداد . اومدن گفتن اسرائیل اینو ساخته تا رمز کارت های شتاب سربازان گمنام امام زمان رو بدزده

شما اول ثابت کن این ویروس رو تو سایتهای دیگه یا فلش مموری رفیقات نگرفتی و مربوط به همین سایت تبلیغاتی هست

هر نرم افزاری نصب میکنی یه تولبار ask هم میخواد نصب کنه و صفحه home رو تغییر بده . اینم ویروسه لابد .

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
بالا