miladgraph
همکاربازنشسته
اکثرا اخبار دقیقشون تو پیجشون تو فیس بوک هست از اونجا پیگیری نمیکنی ؟نه والا فعلا که مشخص نیست. سیاوش وعده ی یه آلبوم برای عید رو داده بود:general208:
یه چیزایی هم راجع به مجموعه زمستون شنیدم اطلاع زیادی ازش ندارم.
اکثرا اخبار دقیقشون تو پیجشون تو فیس بوک هست از اونجا پیگیری نمیکنی ؟نه والا فعلا که مشخص نیست. سیاوش وعده ی یه آلبوم برای عید رو داده بود:general208:
یه چیزایی هم راجع به مجموعه زمستون شنیدم اطلاع زیادی ازش ندارم.
شاید از آواتارت خوششون نیومدهو من هنوز دلیل اینکه توسط بعضی از دوستان ایگنور شدم رو نفهمیدم![]()
چرا ولی تاریخ دقیق نگفته. آخرین بار که دیدم زده بود تک آهنگ آینده + ویدئو به زودی. دموش رو هم چند روز پیش دیدم چیز جالب و متفاوتی بوداکثرا اخبار دقیقشون تو پیجشون تو فیس بوک هست از اونجا پیگیری نمیکنی ؟
گفتیم یه مطلب آموزشی هم قرار بدیم همون ابزار قلم پینت در فتوشاپ هم وجود دارهسر هم کردنش رو با فتوچاپ کردم بعد اون خطهای قرمز رو بلد نبودم چطوری میکشن با پینت کشیدم:general304:
استت7 خعلی پیشرفته ست. شایستی داشته باشه.هیستاتس یا وبمستر تولز امکانی ندارن که بشه از صفر تا الان سایتو تو نموداراشون دید؟ وبمستر تولز تو حالت عادی قبل از 2014 رو نشون نمیده , هیستاتسم آرشیو ماهانه رو یجا نشون میده :|
وبگذر همچین امکانی نداره؟ :دی
استت7 نداشتم تاحال.استت7 خعلی پیشرفته ست. شایستی داشته باشه.
منم بیدار موندم اما حس کار و .... نی الکی میچرخم برم بخوابم تا فردا ببینیم چی میشهدوستان حاضر @k-boy - @MOHAMMAD026 - @siavashx - @nassera - @MR-S - @mcsaturday
ما رفتیم ...
شبتون خوش
براتون بهترین ها رو آرزو میکنم :X
این هم یک روش برای جذب لایک (تشکر) :دیدوستان حاضر @k-boy - @MOHAMMAD026 - @siavashx - @nassera - @MR-S - @mcsaturday
ما رفتیم ...
شبتون خوش
این بنرارو میگی؟وای چرا همه سایتهای خوب ایران زیر صد الکسا دارن لینک دانلود ویروس میزارن... به زودی پستی خواهم زد و این اشتباهی که سایتهای خوب دارن میکنن با قرار دادن بنر دانلود در سایتشون رو رونمای خواهم کرد که بدونن چطوری دارن ویروس و برنامه های جاسوسی از کشور انگلیس رو میارن و معروف میکنن و ما شاهد این هستیم که همچین سایتی الکسای 40 50 ایرانی میشه!!! واقعا روزی چند دلار ارزش اینو نداره که روزی چند صد نفرو با قرار دادن یه بنر و لینک سیستمشونو آلوده و اجازه کارهای مخرب و بدن. دیگه از سایت دانلود ها و پی سی ورد بعیده این بنر دکمه دانلود سبز رو میزارن باید خودم ظاهرا پاشم برم پلیس فتا ریشه کن کنم. هر کی این پست و خوند با این سایت کار نکنه وسوسه پولم نشن چون به منم چند میلیون پیشنهاد رشوه شده که سکوت کنم!!!
وای چرا همه سایتهای خوب ایران زیر صد الکسا دارن لینک دانلود ویروس میزارن... به زودی پستی خواهم زد و این اشتباهی که سایتهای خوب دارن میکنن با قرار دادن بنر دانلود در سایتشون رو رونمای خواهم کرد که بدونن چطوری دارن ویروس و برنامه های جاسوسی از کشور انگلیس رو میارن و معروف میکنن و ما شاهد این هستیم که همچین سایتی الکسای 40 50 ایرانی میشه!!! واقعا روزی چند دلار ارزش اینو نداره که روزی چند صد نفرو با قرار دادن یه بنر و لینک سیستمشونو آلوده و اجازه کارهای مخرب و بدن. دیگه از سایت دانلود ها و پی سی ورد بعیده این بنر دکمه دانلود سبز رو میزارن باید خودم ظاهرا پاشم برم پلیس فتا ریشه کن کنم. هر کی این پست و خوند با این سایت کار نکنه وسوسه پولم نشن چون به منم چند میلیون پیشنهاد رشوه شده که سکوت کنم!!!
:android04:دوستان حاضر @k-boy - @MOHAMMAD026 - @siavashx - @nassera - @MR-S - @mcsaturday
ما رفتیم ...
شبتون خوش
فکر کنم piwik ـه/ اصلا مو نمیزنه :|استت7 خعلی پیشرفته ست. شایستی داشته باشه.
تو مطمئنی که iLivid هست فقط؟! تا حالا روش کلیک کردی ببین هر ثانیه داره یه چیزی نشون میده؟! هر از گاهی شاید یه فایل سالم که باز میگم شاید!!! به شما نشون بده ولی بعد از چند بار مطمئن باش مرورگر و سیستمت آلوده میشه... این یه نمونه از ویروسی هست که خود من تو سیستم دیگه ای گرفتم میتونی مطالعه کنی و ببینی که داره چیکار میکنه واسه خودش پاپ اپ میاره لینک میاره بنر میاره!!! http://www.2-spyware.com/remove-better-search-net-virus.html