Sadeegh
Registered User
- نوشتهها
- 1,247
- لایکها
- 132
سلام. قطعا اما اول تصمیم خودم رو میگیرم بعد به پرس و جو میپردازیم. ملک که شما نمیخوای معامله کنی!سلام دوست عزیز
بله وگرنه الکی نمیپرسم
شما وقتی میخوای خرید کنی همه جوانب رو در نظر میگیرید یا نه؟؟؟
من چند وقته توی نمایندگی میرم و میام ولی این مدل رو ندیدم چرا؟؟؟
نمایندگی های مختلف هم رفتم
درسته تو زیباییش شکی نیست ولی نمایندگی باید داشته باشه؟؟؟
شما فرومدی سریالش رجیستر نمیشه تو سایت ولی یکی از این دوستان گفتن میتونین سریال کتونی ها رو استعلام کنید با قیمت 280 و هزینه ارسال هم ندارن چون تهران هستن
در خدمتم
فرق رجیستر بودن در سایت با معتبر بودن سریال رو فکر میکنم نمیدونید چیه. رجیستر به معنای عضویت هستش ینی این که کد کفش در سایت نایک ثبت میشه و در واقع عضو کلوپ میشه.
سریال هیچکدوم از اینا رجیستر نیست اما برای ما کاملا قابل تاییده و اورجینال بودنشو اثبات میکنه.
ایران تحریمه دوست عزیز و چیزی بنام نمایندگی وجود نداره. اونا فقط با یدک کشیدن نام نمایندگی دارن قیمت های چند برابر رو به مردم بیچاره ما میدن.
خیر اینطور نیست که همه ی مدلها نمایندگی یا هرجای دیگه داشته باشه. ما مستقیم از واردکننده میخریم و خیلی از مدلها رو قبل از اینکه به بازار برسه در اختیار داریم.
اون دوستمون هم کتونی نایک فری که بنده میفروشم 240 رو به شما با تخفیف به مدت محدود(!) میدن 280! اگر اون به نظرتون مناسب تره از اونجا میتونید تهیه کنید
بنده خیالم از بابت کیفیت و قیمت کارام راحته. هرجا مدلی رو ارزون تر از کارای من پیدا کردید من رایگان به شما همون مدل رو میدم.