• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدلهای جدید نایک و آدیداس رسید. Nike air max Zero , Adidas yeezy 350 ,

Sadeegh

Registered User
لایک‌ها
132
سلام دوست عزیز
بله وگرنه الکی نمیپرسم
شما وقتی میخوای خرید کنی همه جوانب رو در نظر میگیرید یا نه؟؟؟
من چند وقته توی نمایندگی میرم و میام ولی این مدل رو ندیدم چرا؟؟؟
نمایندگی های مختلف هم رفتم
درسته تو زیباییش شکی نیست ولی نمایندگی باید داشته باشه؟؟؟
شما فرومدی سریالش رجیستر نمیشه تو سایت ولی یکی از این دوستان گفتن میتونین سریال کتونی ها رو استعلام کنید با قیمت 280 و هزینه ارسال هم ندارن چون تهران هستن
در خدمتم
سلام. قطعا اما اول تصمیم خودم رو میگیرم بعد به پرس و جو میپردازیم. ملک که شما نمیخوای معامله کنی!
فرق رجیستر بودن در سایت با معتبر بودن سریال رو فکر میکنم نمیدونید چیه. رجیستر به معنای عضویت هستش ینی این که کد کفش در سایت نایک ثبت میشه و در واقع عضو کلوپ میشه.
سریال هیچکدوم از اینا رجیستر نیست اما برای ما کاملا قابل تاییده و اورجینال بودنشو اثبات میکنه.
ایران تحریمه دوست عزیز و چیزی بنام نمایندگی وجود نداره. اونا فقط با یدک کشیدن نام نمایندگی دارن قیمت های چند برابر رو به مردم بیچاره ما میدن.
خیر اینطور نیست که همه ی مدلها نمایندگی یا هرجای دیگه داشته باشه. ما مستقیم از واردکننده میخریم و خیلی از مدلها رو قبل از اینکه به بازار برسه در اختیار داریم.
اون دوستمون هم کتونی نایک فری که بنده میفروشم 240 رو به شما با تخفیف به مدت محدود(!) میدن 280! اگر اون به نظرتون مناسب تره از اونجا میتونید تهیه کنید :)
بنده خیالم از بابت کیفیت و قیمت کارام راحته. هرجا مدلی رو ارزون تر از کارای من پیدا کردید من رایگان به شما همون مدل رو میدم.

feri 2pac

Registered User
لایک‌ها
88
من قصد جسارت نداشتم دوست عزیز
یکم لحنتون رو عوض کنید
اون روزی که اومدم خدمتتون اعلام کردم نمایندگی این مدل رو میده 800 و خورده ای شما خوشتون اومد و توی پ خ گفتید که یه مقدار مدلاش متفاوته
خوبه که جنبه انتقاد رو داشته باشیم
حالا من گفتم رجیستر و شما فرمودید معتبر بودن سریال من سر در نمیارم از اصطلاحاتی که برای فروش اجناستون استفاده میکنید
باز من عذر خواهی میکنم بابت خواستن عکس از خود محصول انگار درخواست نابجایی کردم
خوب بفروشید

Sadeegh

Registered User
لایک‌ها
132
من قصد جسارت نداشتم دوست عزیز
یکم لحنتون رو عوض کنید
اون روزی که اومدم خدمتتون اعلام کردم نمایندگی این مدل رو میده 800 و خورده ای شما خوشتون اومد و توی پ خ گفتید که یه مقدار مدلاش متفاوته
خوبه که جنبه انتقاد رو داشته باشیم
حالا من گفتم رجیستر و شما فرمودید معتبر بودن سریال من سر در نمیارم از اصطلاحاتی که برای فروش اجناستون استفاده میکنید
باز من عذر خواهی میکنم بابت خواستن عکس از خود محصول انگار درخواست نابجایی کردم
خوب بفروشید
بنده هم هيچ جسارتي نكردم خدمتتون. خداي نكرده برداشت بد نكنيد. ببينيد اون دفعه خدمتتون عرض كردم كه مدلها تفاوت دارن. در مورد رجيستر و معتبر بودن باركد؛ اينا اصطلاحات فروشمون نيس توي پخ هم براتون توضيح دادم كه اينا همشون قابل تاييد هستن تضمين شده هستن. همون دفعه ي اول اگر ميفرموديد ١٠٠ تا عكس هم براتون إرسال ميكردم. به ما هم حق بديد، الان براي نمونه يك دوستي هست كه چندين بار براشون عكس مدلهاي مختلف و قيمت و مشخصاتشو فرستادم. توي تمام تاپيك هاي فروش كفش انجمن هم كلي پست گذاشته و به همه گفته كه تا فردا ميخرم ازتون! باور كنيد يك عكس براي شما وقت گير نيست اما بعضي از دوستان از اينجا بعنوان سرگرمي و اوقات فراغت استفاده ميكنن و قصد خريد ندارن. حساب كنيد همين ديشب حدود شصت عكس براي چند كاربر عزيز فرستادم. واقعا وقت گيره. البته اگر مشتري باشه وظيفست اما امان از دست...
بنده توي پستتون انتقادي هم نديدم كه فرموديد جنبه؛ اگر انتقادي هم هست در خدمتم. :)
تصاوير هم خدمت شما إرسال شد

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
داداش یکمی بیشتر درباره رجستر و کد توضیح میدی الان این کفشها رجسترند یا کد دارند؟راه اصالت کفش چیه؟به نظرم بهترین راه نشون دادن فاکتور نمایندگی هستش که ازش میارین.
من نظرم رو این مدله NIKE LEBRON XI شما میگی کارتون ارجه یه قیمت میگی تاپیک دیگه همینو که اونم میگه ارجه یه قیمت دیگه =100 تومن اختلافه مگه میشه(هر خریداری قاطی میکنه که چی کار کنه) لطفا توضیح بدین؟
مدلا تو یه فایل pdf بزارین برا دانلود.
اینیم که میگن عکس بزارین اینه که کفش ارجو با نگاه کردن بهش از کفش کپی میشه تشخیصش داد . کفش ارج مو لایه درزش نمیره چه ماله امریکا چه افریقا.شما هم اگه میتونی این مدلو با عکسش قرار بدین

Sadeegh

Registered User
لایک‌ها
132
داداش یکمی بیشتر درباره رجستر و کد توضیح میدی الان این کفشها رجسترند یا کد دارند؟راه اصالت کفش چیه؟به نظرم بهترین راه نشون دادن فاکتور نمایندگی هستش که ازش میارین.
من نظرم رو این مدله NIKE LEBRON XI شما میگی کارتون ارجه یه قیمت میگی تاپیک دیگه همینو که اونم میگه ارجه یه قیمت دیگه =100 تومن اختلافه مگه میشه(هر خریداری قاطی میکنه که چی کار کنه) لطفا توضیح بدین؟
مدلا تو یه فایل pdf بزارین برا دانلود.
اینیم که میگن عکس بزارین اینه که کفش ارجو با نگاه کردن بهش از کفش کپی میشه تشخیصش داد . کفش ارج مو لایه درزش نمیره چه ماله امریکا چه افریقا.شما هم اگه میتونی این مدلو با عکسش قرار بدین
سريال نامبر و باركد اورجينال دارن كه قابل پيگيري و تاييده.
لبرون اورجينال درجه دو هستش. درجه يكش بالاي يك مليون در مياد كه توي ايران اصلا نيست. خواستيد اونم سفارشي ميتونيم براتون بياريم. ولي تضمين ميكنم كار من با اوني كه داره ٣٨٠ ميفروشه هيچ تفاوتي نداره.
در مورد پي دي اف هم مدلها روزانه در حال تغييره و واقعا وقت گير ميشه.
چندين بار دليل اينكه از تصاوير اينترنتي استفاده ميشه رو داخل تاپيك عرض كردم. باز هم عرض ميكنم كه دليلش اينه كه تصويري كه ما ميگيريم به علت نور نامناسب و كيفيت پايين دوربين رنگهاش با كالا متفاوت ميشه. اونوقت مشتري ناراضي ميشه و ميگه چرا فرق داره! هركسي هم كه قصد خريد داشته بنده قبلش براش تصوير غير اينترنتي رو إرسال كردم.
بازهم اگر موردي هست درخدمتم

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
خب کنارش بزنید درجه 2/
داداش کارایه درجه یکه یک کدوم مدلاست صفحه چنده نگاه کنیم

Sadeegh

Registered User
لایک‌ها
132
خب کنارش بزنید درجه 2/
داداش کارایه درجه یکه یک کدوم مدلاست صفحه چنده نگاه کنیم
کفشهایی که درجه یکه رو نوشتیم اورجینال اما بقیه رو نزدیم.چه سبکی مدنظرتونه تا خدمتتون عرض کنم؟

gamingsouls

Registered User
لایک‌ها
57
داداش قیمتش و پخ کن بی زحمت . مرسی
NIKE LEBRON XI

emish

Registered User
لایک‌ها
2
سلام آقا قیمت این مدل : Adidas Adizero Rose Dominate Black Red و
این مدل : NIKE LEBRON XI سایز 43 چنده ؟

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,908
سلام عزیز اگه میشه قیمت
Adidas Rise Mid + Adidas Adizero Rose Dominate Black Red
رو بقرستید سایز 44
ممنون

s2009

Registered User
لایک‌ها
130
سلام عکس و قیمت ایر مکس های 2014 رو می خواستم این مدل هایی که کفیه زیرش دورنگ هست

Sadeegh

Registered User
لایک‌ها
132
مدلهای جدید به پست اول اضافه شد...

بالا