یک بزرگی میفرمود: همانا کسانی که دنده دستی را ترجیح میدهند آنانی اند که با وجود ماکروفر،توستر جوجه گردان،فر توکار،فر روکار، فر اجاق گازشان،خود اجاق گازشان و سایر لوازم مدرن موجود در منزل که کلی بابتش زیر قرض رفته اند،حاضر اند خرج بالا ی ذغال ، نفت یا ژل آتش سوز و خطرشان ،آزار دود و خاکستر رسانی به همسایه ها و زحمت منقل زدن را برای یک سیخ جوجه کباب بر جان بخرند.
دوست خوبم بنده خودم همیشه دنده دستی رو ترجیه میدم (با وجود اینکه موقع خرید بین 206 اتومات و ماشین خودم حق انتخاب داشتم) و کاملا هم درک میکنم طرز فکر کسانی رو اتومات رو میپسندند و مطمئن هستم خودم هم اگر چند سال دیگه بخوام رانندگی کنم مطمئنا اتومات رو ترجیه میدم
ولی هیچ وقت کسی که با اتومات رانندگی کرده لذت رانندگی واقعی رو درک نمیکنه همونطور که کسی که با ماکروفر جوجه درست کرده هیچ وقت طعم واقعی جوجه کباب رو درک نمیکنه
در ضمن تنها دلیلی که اکثر خودرو ساز های بزرگ هنوز در کنار مدل اتومات مدل دستی رو هم تولید میکنند همین دلیل هست که عده ای خاص همیشه دنبال دنده دستی هستند. قابل توجه هست که خود تویوتا در مدل gt86 مدل دستی رو برای لذت بردن از رانندگی پیشنهاد میده و حتی تسهیلاتی هم برای خریداران در نظر میگیره با این وجود از هر 100 عدد تویوتا 86 فروخته شده تنها 6 سفارش برای دنده دستی بوده و مابقی اتومات هستند