• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لذت رانندگی با کدوم بیشتره برای شما؟ دنده اتوماتیک یا دستی؟

لذت رانندگی با کدوم بیشتره برای شما؟

• دستی

Votes: 52 52.5%
  • اتوماتیک

Votes: 24 24.2%
  • تیپترونیک

Votes: 23 23.2%

• Total voters
    99

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
علم و دانش همان قدرت است.
لذت همان راحتی است.
دنده اتوماتیک بهتر است.

vorojak0151

Registered User
لایک‌ها
311
خو معلومه دستی :D البته نه تو شهرو با ترافیک :general208:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
والا اگه خلوت باشه که دستی عالیه ولی تو شلوغی ادم گریش میگیره هی دنده زیاد کم کنه:confused:

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
البته اگه ماشینت گرون باشه با موتور 3-4 هزار به بالا خوب اتوماتیک خدایی بیشتر حال میکنی فقط گاز میدی موتورم اگه خوب باشه شتابم داره خیلی حال میده

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
البته اگه ماشینت گرون باشه با موتور 3-4 هزار به بالا خوب اتوماتیک خدایی بیشتر حال میکنی فقط گاز میدی موتورم اگه خوب باشه شتابم داره خیلی حال میده

باو لامصب gt-86 دو لیتره ولی دلبری میکنه :)

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
بی تردید دستی
باید خودت هر دور موتوری که عشقت کشید دنده رو عوض کنی

gilabad

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
دنده دستی حاش بیشتره واسه وقتی که بخوای حال کنی ولی سنت که کمی بالاتر از سالهای طلایی جونی میره دیگه اتومات بیشتر حال میده
من ماشین زیاد عوض کردم یکی از بهترین تجربه های رانندگیم با ماشین آمریکایی بوده
شورلت نوا داشتم دنده دستی خوب بود بعد 40 روز فروختمش یه بیوک B3 اتومات خریدم
بعد 10 ماه فروختمش یه کادیلاک گرفتم
واقعا دنده اتومات آمریکایی یه چیز دیگس
باید تجربش کنی

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
تیپترونیک فقط...

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اتومات واقعا نعمتیه که ماشین خارجیا قریب به اتفاق همگی بهره میبرن ازش
حتی یه تاکسی سوار شدم پراید بود اتومات به قدری نرم کار میکرد ادم لذت میبرد

Sent from my F**king life

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اتومات واقعا نعمتیه که ماشین خارجیا قریب به اتفاق همگی بهره میبرن ازش
حتی یه تاکسی سوار شدم پراید بود اتومات به قدری نرم کار میکرد ادم لذت میبرد

Sent from my F**king life
206 اتومات خوبه بخریم؟ ارزش داره؟

ralii

Registered User
لایک‌ها
12
رانندگی فقط با دنده دستی معنی میده.

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
یک بزرگی میفرمود: همانا کسانی که دنده دستی را ترجیح میدهند آنانی اند که با وجود ماکروفر،توستر جوجه گردان،فر توکار،فر روکار، فر اجاق گازشان،خود اجاق گازشان و سایر لوازم مدرن موجود در منزل که کلی بابتش زیر قرض رفته اند،حاضر اند خرج بالا ی ذغال ، نفت یا ژل آتش سوز و خطرشان ،آزار دود و خاکستر رسانی به همسایه ها و زحمت منقل زدن را برای یک سیخ جوجه کباب بر جان بخرند.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
با دستی..
دور موتور هم به هیچ وجه از 3 پایین تر نیاد..

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
یک بزرگی میفرمود: همانا کسانی که دنده دستی را ترجیح میدهند آنانی اند که با وجود ماکروفر،توستر جوجه گردان،فر توکار،فر روکار، فر اجاق گازشان،خود اجاق گازشان و سایر لوازم مدرن موجود در منزل که کلی بابتش زیر قرض رفته اند،حاضر اند خرج بالا ی ذغال ، نفت یا ژل آتش سوز و خطرشان ،آزار دود و خاکستر رسانی به همسایه ها و زحمت منقل زدن را برای یک سیخ جوجه کباب بر جان بخرند.

دوست خوبم بنده خودم همیشه دنده دستی رو ترجیه میدم (با وجود اینکه موقع خرید بین 206 اتومات و ماشین خودم حق انتخاب داشتم) و کاملا هم درک میکنم طرز فکر کسانی رو اتومات رو میپسندند و مطمئن هستم خودم هم اگر چند سال دیگه بخوام رانندگی کنم مطمئنا اتومات رو ترجیه میدم
ولی هیچ وقت کسی که با اتومات رانندگی کرده لذت رانندگی واقعی رو درک نمیکنه همونطور که کسی که با ماکروفر جوجه درست کرده هیچ وقت طعم واقعی جوجه کباب رو درک نمیکنه

در ضمن تنها دلیلی که اکثر خودرو ساز های بزرگ هنوز در کنار مدل اتومات مدل دستی رو هم تولید میکنند همین دلیل هست که عده ای خاص همیشه دنبال دنده دستی هستند. قابل توجه هست که خود تویوتا در مدل gt86 مدل دستی رو برای لذت بردن از رانندگی پیشنهاد میده و حتی تسهیلاتی هم برای خریداران در نظر میگیره با این وجود از هر 100 عدد تویوتا 86 فروخته شده تنها 6 سفارش برای دنده دستی بوده و مابقی اتومات هستند

SUB-ZERU

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
دوست خوبم بنده خودم همیشه دنده دستی رو ترجیه میدم (با وجود اینکه موقع خرید بین 206 اتومات و ماشین خودم حق انتخاب داشتم) و کاملا هم درک میکنم طرز فکر کسانی رو اتومات رو میپسندند و مطمئن هستم خودم هم اگر چند سال دیگه بخوام رانندگی کنم مطمئنا اتومات رو ترجیه میدم
ولی هیچ وقت کسی که با اتومات رانندگی کرده لذت رانندگی واقعی رو درک نمیکنه همونطور که کسی که با ماکروفر جوجه درست کرده هیچ وقت طعم واقعی جوجه کباب رو درک نمیکنه

در ضمن تنها دلیلی که اکثر خودرو ساز های بزرگ هنوز در کنار مدل اتومات مدل دستی رو هم تولید میکنند همین دلیل هست که عده ای خاص همیشه دنبال دنده دستی هستند. قابل توجه هست که خود تویوتا در مدل gt86 مدل دستی رو برای لذت بردن از رانندگی پیشنهاد میده و حتی تسهیلاتی هم برای خریداران در نظر میگیره با این وجود از هر 100 عدد تویوتا 86 فروخته شده تنها 6 سفارش برای دنده دستی بوده و مابقی اتومات هستند
بستگی به تعریف شما از لذت رانندگی واقعی رو داره .
اتفاقا به نظر من اتومات تیپ ترونیک با پدل های پشت فرمان خیلی لذتش بیشتره . با سیستم های دو کلاچه جدید که رو ماشین ها نصب میشه (البته نه ماشین های توی ایران ) دیگه هیچ اختلافی بین شتاب دنده اتوماتیک و دستی نیست و دیگه تقریبا تمام سوپر ماشین ها هم به سمت دنده اتوماتیک میرن

بالا