بدون w بزن میاد!آخ قربان دهنت سيمور جان، هنوز هم بازه؟ داتک هم چند وقت پيش يک روز و اندي مجاز اعلام کرده بودش و ما بسي کيفور بوديم، رفتيم يه ليوان آب بخوريم آمديم ديديم دوباره حرام شده!!!!
همون چند ماه پیش که سرعت همه رو نصف کرده بودن :wacko:اي "به جز مهرماه" يعني چه؟!!
کدوم مرکز؟داتک بدتر از آسیا تک هست البته تو منطقه ما سرعتش مزخرفه انقدر زیاد یوزر گرفته که اصلا ظهر ها نمی تونی وصل بشی...
سلام به همه دوستان خسته نباشيد
من ميخواستم adsl بگيرم ولي خدايش 393 صفحه خوندن ستمهاز دوستان ميخوام منو راهنمايي كنن كه از شركتي بگيرم كه خوب باشه و محدوديتم نداشته باشه و قيمتشم مناسب باشه؟
در مورد مودم بهتره كه مودم رو بخرم يا اماني از شركت بگيرم؟ چه مدلي خوبه؟
يه سوال ديگه هم اينه كه يه چيزايي راجع به اين شنيدم كه بيشتر از 128 سرعت بالاتر نمي برن...!! درسته آيا؟
راستي سرعت دانلود كردن با سرويساي مختلف چجوريه؟
ممنونم
ممنون خجالتم نده رفیق گلمشکیرا جان ما کوچیک شما و بقیه دوستان هستیم ! شما لطف داری! اما تجربه به من ثابت کرده که
هیچ گرونی بی علت نیست! و به عکس هیچ ارزونی هم! اینه که ترجیح میدم پول بیشتری بدم
تا بعدا پشیمون نشم! چون این پول مفتی که بدست نمیاد! که بخواد مفتی از دستش بدی!
اشنا تو تجیزات شبکه ... ندارم! حالا اگر تو اشنا داری که میتونی مودم رو با قیمت خوب بهم بده بهت وکالت میدم:happy:
همین گفته این اقا هم میتونه 1000 تا معنی داشته باشه ولی از جنبه درست نگاه کنی اینکه میخواد یه چیزی یاد بگیره این یعنی روانشناسینه حق با ایشونه! وزیر ارتباطات هم گفته فقط یک سایت انگلیسی فیلتر شده!!!
برای من خداروشکر همشون فیل ترنکسی میدونه این عدد کنارش نوشته منظورش نوع فیل تره یا همین جوری دیمیه؟ چون به بار خوندم سایت ها به 3 دسته سفید سیاه و خاکستری تبدیل میشن ! (برای فیل تر شدن)
![]()
دیگه که فکر نکنم بفروشن اون موقع که میفروختن برای کسری بودجه بود الان که پول مول زیاد داریم خواستی بگو از بودجه بهت بدم![]()
نه نمیدونم کار کی بود یه بخش داره مخصوص Smile هامن حس کنم اینجا بیام و چند تا تاپیک بازارچه بقیش حوصله میخواد مال جونی هامونه :happy: ما کوچیکتیم
![]()
مهرزاد الان انقدر عقل من کار میکنه که فکرشکم نمیتونی بکنی!!!!!!!!!!همین شلک باحالی که گذاشتی اندازه یه دنیا تو رو میتونه تکاملت بده گرفتی!!!!!!!!!اره ایول![]()
برعکسش پشتبانی ها![]()
خوب میگم تو نپرسیدی که بگم رفیق!!!!!!!!جفتشو بیار من میدم داداشم برات تعمیر کنه!!!!!!!!!!!!شماره تلفن موبایل داداش من 09121729751 هست بگو مهرشاد منو معرفی کرده اسم خودش مهرداده:blush:شکیرا جان مودمو بردم تعمیرگاه گفت آی سی هاش BGL هست و گیر نمیاد!
تازه اگرم گیر بیاد باید بره تو حوض قلع!
ااا دوربین تعمیر میکنی ! خوب زودتر میگفتی!
آقا ما یک دوربین Canon A310 داریم چند وقتیه خراب شده ، روشن میشه ولی تصویر نداره!
میتونی درست کنی؟
البته الان دادن دست یک تعمیرکار.
من نمیدونم اینا چرا یوتیوب رو بستن!؟آخه یوتیوب خودش فیلتر داخلی داره!!
اصلا ویدئو های گوگل خیلی بدتر از اونه گیر دادن به این یوتیوب
... دیگه آدم بیاد اینترنت بدون یوتیوب معنی نداره.
.. پر طرفدار ترین سایت دنیا رو بدون دلیل میبندن! آدمم هیچ کاری نمیتونه بکنه...![]()
![]()